Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Frati
OneDen.com > Relatia cu familia > Familia ta
Nessie
Mereu m-am gandit cum ar fi fost sa am o sora sau un frate. rolleyes.gif Cand eram micuta (pana pe la 7-8 ani) mi-am dorit foarte mult sa am o sora, dar parintii mei nu au vrut. :mellow: La maturitate, in dieferite momente ale vietii, imi inchipuiam cum m-as fi simtit daca ar mai fost cineva. Uneori mi-as fi dorit, alteori ma bucuram ca sunt singura.
La voi cum e?
Grace
E bine cand esti la maturitate sa ai pe cineva pe care sa te poti baza, mai ales daca parintii tai nu mai sunt. Orice s-ar intampla stii ca exista in lume un frate care ar face orice pentru tine, asta in cazul (nefericit) cand unul dintre frati nu ajunge sa-l traga pe celalalt in jos.
Cred ca si pentru copiii tai o sa fie frumos sa aiba verisori multi. smile.gif
Bubble
Si eu sunt singura la parinti. Sper ca macar viitorul meu sot sa aiba frati.
DIAbolica
baby.gif si eu mi-s singura la parinti...

ahhh si cat ma mai rugam de maik`mea,cand eram mica,sa se duca la doctor sa-i faca injectie sau sa-i dea bobo (bomboane)ca sa am si eu un fratior sau o surioara (nu-mi placea notiunea de baby adus de barza)

si acum ma mai gandesc cat de fain ar fi fost sa am...
-un frate mai mare
sau
-o sora mai mica

yahoo.gif se ofera voluntar careva? cheer.gif
cerasela
Ma ofer eu ca sora mai mare sa-ti iau cu "imprumut" cosmeticele, pantofii si baietii daca se poate! devil.gif lol.gif (sper ca stii de gluma unsure.gif )
tmanbone
Eu cred ca mai mult conteaza cum e "famiglia" biggrin.gif inchegata ca un intreg si nu cate persoane sunt. blink.gif
Brunette
Adevarat, Tman, dar si cand esti singur in lume, parintii nu mai sunt parca simti nevoia unui frate...sau ma insel eu eusa_think.gif
DIAbolica
CITAT(cerasela @ 18-07-2006, 04:41 PM) *

Ma ofer eu ca sora mai mare sa-ti iau cu "imprumut" cosmeticele, pantofii si baietii daca se poate! devil.gif lol.gif (sper ca stii de gluma unsure.gif )

blushing.gif eu am aproape 18 ani,tu ?
daca esti mai mica decat mine...join the family

hehe,dar nu am precizat si de ce imi doresc ce-mi doresc

*frate mai mare - sa ma ia cu el la chefuri,sa ma protejeze,sa imi prezinte pe prietenii lui devil.gif

*sora mai mica - sa o bat,eu sa fiu shefa, ea sa poarte eventual hainele mele,nu eu pe ale ei, etc

lol.gif vrei sa fii sora mea mai mica? give_rose.gif sora mai mare nu yahoo.gif
cerasela
yahoo.gif se apre ca suntem de aceeasi varsta!
este evident de ce toata lumea ar vrea un frate mai mare sau o sora mai mica. Si eu as fi vrut blum.gif de asta m-am gandit sa-ti fiu tie sora mai mare devil.gif
DIAbolica
atunci gaseste-ti alta victima,cu mine nu merge devil.gif
tmanbone
CITAT(Brunette @ 18-07-2006, 09:33 PM) *

Adevarat, Tman, dar si cand esti singur in lume, parintii nu mai sunt parca simti nevoia unui frate...sau ma insel eu eusa_think.gif

Cand esti singur pe lume simti nevoia cuiva care sa-ti fie aproape. Ai partial dreptate. Subiectiv. smile.gif
mihaela
eu am 3 frati si as putea spune k e destul de bine sa ai companie....depinde si cel va intelegeti...ei pot sa va ajute atunci cand ai nevoie, sa te invete, sa te alinte(in cazul meu....pt k sunt cea mai mica si singura fata); sunt multe lucruri buna pe care le primesti din partea unui frate sau sora...dar dak esti un pic mai gelos ii mai greu...pt k tre sa te obisnuiesti k toata atentia sa nu fie numai asupra ta(recunosc k si eu mai am probleme la capitolul acesta grin.gif )dar te obisnuiesti...cred k dak esti fata doresti o sora pt k ea te poate intelege mai bine si invers...atunci cand raman singura acasa atunci observ cat de mult inseamna sa ii am aproape...

o maxima:dintre toate comorile pe kre parintii le pot lasa copiilor, nu e nici unul mai de pret decat un frate;e un prieten dat de natura, un prieten caruia nimeni altul nu-i poate tine locul si pe kre o data pierdut nimeni nu-l poate inlocui. -Plutarh-
Ella79
Eu am un frate mai mare decat mine si nu imi pot imagina cum ar fi fost sa nu il am pe el. Orice s-ar intampla stiu ca nu sunt singura pe lume. El e cel mai bun prieten al meu, el e omul in care am 100% incredere, el e omul care e langa mine atunci cand am nevoie.
Din acest considerent mi-as dori ca atunci cand voi face copii, sa fac doi.

Din pacate nu e obligatoriu ca daca exista doi frati - sa se si inteleaga bine intre ei.
alandana
Eu am un frate maimic cu care ma inteleg de minune. De altfel ne-am construit si o afacere impreuna ( si nici chiar assta nu a reusit sa ne separe - desi uneori exista tensiune) si casa ne-am construit-o tot impreuna.
Asa ca si eu am facut 2 copii - si sper din toata inima sa se inteleaga cum m-am inteles eu cu fratele meu.
Sexymom
Mi-am dorit un frate. Mama lucra in schimburi cu tatal meu si ramaneam saptamani intregi cu cheia de gat.Nasol, ma duceam sa dorm prin vecini, asa eram de speriata de intuneric.
Nu ma bucur ca sunt singura la parinti, asta in cazul in care primesc o mostenire giganta si mai am un frate cu care sa o impart. devil.gif
maia
E si bine si rau sa ai frati. Depinde foarte mult si cum te intelegi cu ei,ca au fost momente in care si eu mi-as fi dorit sa fiu singura la parinti din cauza ca ma certam foarte tare cu surorile mele. Si uite ca a venit si ziua cand ele 2 s-au maritat si eu am ramas singura la parinti. yahoo.gif
_noni_
eu am avut un frate mai mic cu 3 ani, care a murit cand eu aveam 13 ani...imi lipseste enorm...

cred ca inca gandesc ca o sora mai mare, iar prezenta fratiorului meu o port zi de zi in suflet.

ma gandesc ca poate am devenit un om mai egoist de cand nu mai e el, ramanand singura la parinti....

mi se intampla sa-l visez deseori sa-l visez asa cum ar mai fi inca aici, iar sentimentul de dupa trezire, cand realizez ca a fost doar un vis, e cumplit...cry.gif

..................................................

}{
katty29
buna fetelor!
Eu cred ca cel mai bine este cand ai un frate sau o sora pentru ca e foarte imp in viata sa ai incredere 100% in cineva.
E adevarat ca exista si exeptii de la regula ca sangele apa nu se face dar....
eu am o sora si sincer nu stiu ce as face fara ea, si ea fara mine.
suntem amandoua cu familia eidar suntem alaturi tot timpul una de alta(stam si la 2 minute una de alta).
Oricum acum eu am decat o fetita dar la botez preotul ne-a intrebat dc vrem sa mai facem copii si ne-a sfatuit sa mai facem un copil "pentru fata ,nu pentru voi; sa nu fie singura pe lume atunci cand voi nu o sa mai fiti"...
Asa ca sincer eu cred ca cel mai bine este sa existe un frate sau o sora pentru fiecare pe lumea asta.
Numai bine si multi pupici!
pupic.gif
viky
eu ma bucur ca am un frate, chiar daca e mai mare cu 11 ani fata de mine si e la distanta de 250 de km de mine
sweet miki
Noi suntem trei surori , si este super . Ne înțelegem si ne sprijinim reciproc și nu stiu cum ar fi fost viata fara ele . Datorita acestui fapt , am nascut si eu doi baieti superbi , care sa speram ca in viata se vor ințelege si sprijinii. hug.gif
nicoleta
Si yo am o sora q 2 ani mai mare dekt mine... Ne certam destul de des dar dak nar fi ea eu sigur as fi foarte schimbata, deoarece desi n prea vreau s recunosc, chiar mi-a fost ca 1 model in viatza d knd eram mika... pupic.gif Eu zik k e mai bine cu fratzi/surori pentru ca nu te plictisesti si invetzi s comunici si sa te comportzi cu cei din jur. hug.gif
axe10
Eu am un frate cu 13 ani mai mic....care imi zicea mami cand era mic si nu adormea decat daca il leganam eu...l-am urat atunci...acum imi provoaca suparari de multe ori....deh, tineretea!
Me_Teo
Intotdeauna mi-am dorit o surioara mai mica cu vreo 10 ani decat mine, dar fiindca eu am venit destul de tarziu si greu, n-am avut parte de asa ceva. sad.gif Intr-un fel ma bucur pt ca toata atentia se concentreaza asupra mea si nu trb sa traiesc cu stresul unui frate mai mic enervant, dar intr-altul mi-ar fi placut sa ma joc cu un copilas mic, pe care ii ador floare.gif
George
Si eu sunt singur la parinti insa mi-as fi dorit o sora mai mare sau mai mica cu care sa ma distrez sa nu mai simtim plictiseala. Si am vazut pe un forum 2 fete din Bucuresti care s-au imprietenit pe forum asa de tare incat acum sunt cele mai bune prietene, merg impreuna la party-uri, se viziteaza una pe cealalta, e distreaza impreuna si se declara surori (la sensul figurat). Daca de o sora biologica nu am avut parte ce nu as da sa am macar si eu o astfel de sora.
mary07
Si eu sunt singura la parinti si de asta vreau sa am macar doi copii,pe unul deja il am si sper cat de curand si pe al doilea.

Mi-ar fi placut sa mai am un frate sau o sora dar......asta e hug.gif
Nu e usor sa fii singur!
amalia159
CITAT(_noni_ @ 24-02-2007, 12:26 PM) *

eu am avut un frate mai mic cu 3 ani, care a murit cand eu aveam 13 ani...imi lipseste enorm...

cred ca inca gandesc ca o sora mai mare, iar prezenta fratiorului meu o port zi de zi in suflet.

ma gandesc ca poate am devenit un om mai egoist de cand nu mai e el, ramanand singura la parinti....

mi se intampla sa-l visez deseori sa-l visez asa cum ar mai fi inca aici, iar sentimentul de dupa trezire, cand realizez ca a fost doar un vis, e cumplit...cry.gif

..................................................

}{

si eu am avut un frate care a murit !:( atunci eram mica si nu prea intelegeam cum statea treaba da` acum plang de multe ori dupa el...mi-as fi dorit din tot sufletul sa fie langa mine. : sorry.gif
danutza
eu am avut norocul sa am 1frate mai mare k mn cu 7ani...in momentele knd mie greu el este primul kre afla si nu parinti, iar dak am nevoie de o sora nu tre sa caut pt k am cea mai buna prietena kre ma intelege si ma ajuta si kre e k o sora mai mare... yahoo.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.