Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Ratiune si ...simtire
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
dana
M-am tot gândit... dacă-mi fac jurnal poate că nu o să mă mai gândesc la ciocolată și poate că o să reușesc să pun de acord cele două: rațiunea și simțirea...
Aaaaa, am uitat sa salut eventualii musafiri...va urez bun venit oricând!Click sa vezi atasamentul

Si pentru că acum e târziu, și mi-e somn, promit că o să scriu în fiecare zi în jurnal....de mâine!
Felix
CITAT(dana @ 04-03-2008, 10:58 PM) *

M-am tot gândit... dacă-mi fac jurnal poate că nu o să mă mai gândesc la ciocolată și poate că o să reușesc să pun de acord cele două: rațiunea și simțirea...
Aaaaa, am uitat sa salut eventualii musafiri...va urez bun venit oricând!Click sa vezi atasamentul

Si pentru că acum e târziu, și mi-e somn, promit că o să scriu în fiecare zi în jurnal....de mâine!

Am gandit sa las si eu cateva cuvinte ..
Mi-e somn si maine am ore. . ascult vama veche si nam nici un chef sa ma culc.
Hai sa vedem ce facem cu ratiunea si gandirea si cu ciocolata )).gif imi place sa gandesc ..o fac mereu si de putine ori nu a dat rezultate cate un pui de drac ce a iesit din capul meu dar in unele cazuri e bine sa te lasi dus de val si sa uiti de gandire complet. .. e ca un fel de joc cu 2 trepte prima e gandirea mai apoi cand ai parcurs destul din prima treapta realizezi ca nu prea mai conteaza nimic si ca daca gandesti totul cu migala iti ramane un gust amar la sfarsitul zilei si asta ma face sa mai zic vreo cateva cuvinte de nivelul 2 ... cand nu mai gandesti deloc si traiesti clipa... yahoo.gif
bubbles
Bun venit floare.gif
lucy
Bine ai venit! pupic.gif
dana
M-am tot gândit: ce nume ar fi potrivit pentru jurnalul meu? Și mi-a venit ideea tocmai când mă gândeam la ciocolata pe care tocmai o primisem: rațiunea îmi spunea clar NUUUUU, pentru că știa că nu o să mă opresc la o bucățică, dar simțeam că mor dacă nu o desfac! Poate așa, impreună cu voi o să fiu în stare să ascult și de rațiune, pentru că simțirea m-a adus, încet-încet (dar sigur!) la 95 de kg! Sper să facă pace și să revin la o greutate acceptabilă...

Și să mă țin de promisiunea facută ieri: o să scriu în fiecare zi, așa o să-mi fie mai ușor să nu greșesc. Dacă totuși o fac, poate o să mă tragă cineva de mânecă, să mă opresc... blushing.gif
Raport meniu:
MD: iaurt 100g 3,8
Corn Flakes 30g 2,4

cioco un pătrățel 1(n-am rezistat, da măcar n-am mâncat-o toată!)
P: pui grătar 3 (după regula nouă, nu știu cât, că nu am mâncat acasa)
salată roșii și ceapă 0(fără ulei)
pâine secară 40g 2,3
cartofi fierți 2

migdale, 8 buc 2
portocală 0

C: supă legume 1
salată roșii, ceapă
castraveți, ardei +
10g brânză 1

migdale 1

TOTAL 19,5 (din 21)

O fi bine așa? Am încercat să manânc de toate și am băut până acum și 3 l de apă.

Bubbles, Lucy hug.gif pupic.gif mă bucur că ați trecut pe-aici, sper să mai veniți!

Felix, mare dreptate ai! De cele mai multe ori prea multă gândire strică frumusețea trăirii! Prefer spontaneitatea calculului, dar câteodată gândirea o ia înainte! Numai că am învățat să o ignor din când în când și să fac ce simt... și e bine!
Aaaa, era să uit: sunt fan declarat Vama Veche floare.gif
bubbles
Si mie imi place Vama Veche maia les melodia cu acelasi nume ca si formatia grin.gif .Din pacate imi aduce aminte de un bun prieten care a murit acum 4 ani inainte de Paste cu o saptamana batista.gif
Sport faci? floare.gif
nella
Bun venit la noi si din partea mea give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif ...

Mult succes in lupta cu kg... pupic.gif
danyhoney
Bine ai venit printre noi !!!! give_rose.gif give_rose.gif

CITAT(dana @ 05-03-2008, 07:48 PM) *

P: pui grătar 3 (după regula nouă, nu știu cât, că nu am mâncat acasa)

Vad ca stii noile reguli WW dar ....ATENTIE !!!! DACA te apuci sa numeri punctele dupa noile reguli TREBUIE sa le numeri la toate cele 18 ALIMENTE !!!!!!! Adica : ori mergi pe varianta veche WW , ori mergi pe noile reguli cu cele 18 alimente !!!!!
UN ALIMENT din cele 18 le poti prelua cu noul punctaj dar e riscul tau : merge sau nu ! Adica ar fii un test pentru tine pentru a vedea daca iti merge mai bine cu noul punctaj sau nu .....Daconst a preluat punctajul orezului si ii merge bine . DAR depinde de organism !!
Fa o proba 1 saptamana si vezi ce iese .

Nu vreau sa te descurajez , in nici un caz .....doar sa te atentionez !

MULTA , MULTA BAFTA , TIZO !

P.S. Poate ne spui mai multe despre tine : varsta , inaltime , greutate , casatorita , divortata , prieten , iubit , catzel , purcel .... )).gif
Ai intrat intr-o comunitate de muieri care nu sunt prea zdravene la cap asa ca ..... give_rose.gif
May
Sper ca ai vazut semnul de la poarta: intra cine vrea, iese cine poate devil.gif

Bine ai venit! floare.gif
Nessie
Salutare! flowers1.gif Bine ai venit! Sper sa te simti bine cu noi si sa dai jos kilogramele alea care te supara.

As avea o rugaminte, daca se poate sa nu mai folosesti diacritice pentru ca nu sunt vazute pe toate calculatoarele si apar ca o eroare. E mai dificil de citit asa. Multumesc! pupic.gif

PS: Titlul l-am modificat eu deja.
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
nella
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!!!! pupic.gif give_rose.gif
dana
In sfarsit din nou acasa! Am ramas fara monitor si ma simteam ca si cum as fi pierdut cheile...
Ma bucur tare, tare mult de vizite, chiar daca eu n-am fost sper sa mai veniti
Dany, nu stiam decat vag de regula noua, abia acum am inteles ca lumea; nu mă descurajezi, din contra, imi pare bine ca esti alaturi de mine give_rose.gif
Cat priveste comunitatea de muieri care nu sunt prea zdravene la cap în care am intrat vreau sa va spun doar atat: am intrat pentru ca am vrut, imi place aici si am de gand sa raman! Am ignorat semnul de la poarta May, dar ma bucur ca-i asa si sper ca n-o sa ma lasați sa plec prea curand.
Ce sa spun despre mine? Cum m-am ingrasat ca o cow.gif de la 65 la 95 de kg in 5 ani?Nu prea cred ca e interesant, dar am pus-o aici ca exemplu "asa NUUU!"
Am 38 de ani de curand impliniti si ma simt ca de 25... de cand va cunosc pe voi ca de 20 blushing.gif ...
1,69m
Si Dany, pe langa nume mai avem in comun si zodia: sunt mandra reprezentanta a Pestilor, si-mi placeeee
Meniu o sa pun deseara. Acum mai spun doar ca, de cand n-am mai dat pe-acasa am fost cuminte, am mancat de toate punctele dar nu le-am depasit si de 8 martie NU am mancat tort!
Nella, Bubbles, multumesc de urari give_rose.gif
pupic.gif toate fetele si va mai astept pe la mine!
dana
Si meniul pe azi, ca am terminat de mancat:
MD:
cerelae 2,5
lapte 2,5

gustare
portocala

P:
supa de legume 0
paine secara 30g, 1,7
ton conserva in suc propriu 4
migdale 2

C:
salata rosii, ceapa,castravete, 10g muschi file, 5 g almette 1
salam 40g 4
paine secara 40g 2,3

Total 20

danyhoney
CITAT(dana @ 10-03-2008, 03:19 PM) *

Dany, nu stiam decat vag de regula noua, abia acum am inteles ca lumea; nu mă descurajezi, din contra, imi pare bine ca esti alaturi de mine give_rose.gif

Am 38 de ani de curand impliniti si ma simt ca de 25.

Si Dany, pe langa nume mai avem in comun si zodia: sunt mandra reprezentanta a Pestilor, si-mi placeeee

Cand mai ai nelamuriri , intreaba !!!!! Te ajutam !

Te simti ca la 25 ? )).gif )).gif Si eu , chiar daca sunt mai mare decat tine blum.gif

Esti in zodia Pestilor ????? cand e ziua ta ??????

hug.gif
lucy
Buna DANA floare.gif ce mai faci?Vreau sa-ti spun ca si eu ma simt foarte tanara desi am 40,insa eu nu sunt ambitioasa ca voi.Vreau sa slabesc,da mor dupa dulciuri si nu pot renunta la ele.Cred ca e o problema doh.gif .Ar trebui sa existe ceva care sa-mi reduca pofta de prajiturele blum.gif .
TE PUP DUUUUUUUUUULCE lol.gif pupic.gif !
dana

Am ajuns acasa. Nu pot sa stau mult, doar sa pregatesc ceva (daca am musafiri sa nu-mi simta lipsa)

Imagine Imagine Imagine

O sa vin inapoi mai pe seara, cu meniu cu tot. Pana atunci, va poftesc la ceai, cafea, fructe, fiecara ce vrea (si ca o fata buna ce sunt, nu am pus ingrasacioase, alea le pap singura )).gif )
Sexymom
CITAT(dana @ 11-03-2008, 03:45 PM) *

(si ca o fata buna ce sunt, nu am pus ingrasacioase, alea le pap singura )).gif )

Foarte rau faci Dana, lasa ingrasacioasele ca nu sunt bune si fac rau la ten )).gif
dana
M-am intors cu meniul si cu o ...problema: cred ca am mancat prea putin azi. Sa adunam:

MD
iaurt 100g 3,8
cereale 30g 2,4

G. mar (mareee) 0

P
100g piept pui gratar 3p (calculat dupa valoarea de pe ambalaj)
salata legume 0
biscuit multicereale, 6g 0,5

C
supa legume 2
paine secara 30g 1,7
3 biscuiti multicereale 1,5
10 g almette light 0,5
15g salam uscat 1,5

Total 17 din 21

Ciudat e ca nici nu mi-e foame, sper sa nu mi se faca mai tarziu!

Dany, ziua mea a fost luna trecuta, pe 23. Sunt la inceputul zodiei.
Lucy, lasa prajiturelele, asculta ce spune Sexy, fac rau la ten, cica )).gif Ambitioasa nu prea sunt nici eu, ma bazez pe voi sa ma aduceti la realitate cand incep sa visez la ciocolata blushing.gif

Ma bucur ca nu sunt singura trecuta de 35 de pe aici si ma bucur si mai tare cand imi spuneti ca si voi va simtiti muuult mai tinere. Incepusem sa-mi fac probleme ca m-am senilizat si mi-am uitat varsta si de aia ma simt de 20-25. Daca suntem mai multe nu mai e valabil, inseamna ca asa e normal sa te simti dupa 30 de ani, nu?

Sexy, bine ai venit pe la mine, te mai astept give_rose.gif Si glumesc cu ingrasacioasele, n-as manca fara voi )).gif

bubbles
Neata hug.gif pupic.gif .Ce faci?
dana
Ieri din pacate n-am ajuns pe-acasa... am avut o gramada de lucruri de facut sad.gif
Nici meniul n-am apucat sa-l pun, dar recuperez acum:

MD
iaurt 100g 3,8
cereale 30g 2,4

P:
supă de legume 2
paine secara 40g 2,2
piept de pui afumat 80g 2

G: mar 0
migdale 1

C:
2 oua fierte 4
piept pui afumat 40g 1
salata rosii, ceapa castraveti, fara ulei 0
paine secara 30g 1,7

Total 20,1

Bubbule hug.gif , acum am ajuns de la scoala, sunt cam obosel si mai trebuie sa fac niste materiale pentru maine. O sa intru mai pe seara sa pun si meniul de azi.
danyhoney
Heyyyyy, pe unde umbli ? Unde e meniul de ieri ??? )).gif Cica a venit politzista in control lol.gif

Esti ok ?

pi es : LA MULTI ANI cu ceva intarziere !!!!!!!
lucy
Salutari draga Danutza pupic.gif Ce mai faci? give_rose.gif give_rose.gif
Sexymom
Dana succes mult in continuare, sa ai vointa si sa slabesti cat ti-ai propus. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.