nuts? nu chiar...

oricum in timpu` scolii incep orele la 7juma,si la 6juma tot plecam de-acasa...
incep sa devin dependenta de mers pe jos,mai bine zis

...and i f..king like that
da,intr-adevar, americanii stau prost de tot la capitolu` mers pe jos...
la noi saracia are si avantaje

nu iti permiti masina,mergi pe jos frate..si iti intretii sanatatea
anul trecut am intalnit mai multi americani,atat intr-o tabara,cat si in oras,in cadrul unor activitati
oh boy..m-au socat multe lucruri la ei
...cei din tabara...aveau toti niste corpuri de-ti picau plombele..
eg:era o <tipa> la 50 de ani care arata de 30 la corp...multe adolescente slabe, barbatii la fel..

prima data cand l-am vazut pe americanu` care coordona sa zic asa tabara..am zis.. "oh boy,he`s hot.. " ce sa mai...

mi-a placut de el.... ca sa aflu la cateva minute ca e casatorit,are 1copil si.. 40 de ani ! omu` ala arata ca la 25...!! secretul:sport sport si iar sport...!
...cei care au venit in orasu` meu..oao..cred ca si-au platit la avion 2 locuri,pe un singur scaun nu cred ca incapeau..fara nici o rautate zic asta ! 150 kg pe putin cred ca avea fiecare...
si culmea culmilor..la o tipa uriasa,de varsta mea.. trebuia sa mergem in alt loc fata de punctul de intalnire, era o distanta de cca 200 m..la care ea: "i`m taking a cab" .. am ramas socata :blink: . si in ciuda opozitiei celor din jur ,nu si-a schimbat decizia..in final, s-a urcat o romanca in taxi cu ea si i-a dat taximetristului
50.000 parca..pt ca altfel nimeni n-ar fi facut o cursa de doar 200 m...
.. triatlon zici ? cool.. !
ps: alex25...de burtica scapi prin alte mijloace.... less beer

more physical activity
CITAT(Nessie @ 01-07-2006, 06:48 PM)

Imi e foarte greu sa ma mobilizez pentru ca ... am impresia ca sufar de lene cronica.

Totusi, in fiecare zi merg obligata pe jos cate 40-60 de minute spre si de la serviciu. Cu orice mijloc de transport as face mai mult, asa ca indiferent ca ploua, ninge sau e zapuseala eu merg pe jos 5 zile/saptamana!
As vrea sa ma mobilizez sa ma tin si de
programul pe care mi l-am facut de pedalat in fiecare dimineata, dar mereu imi spun "de maine"

...lenea cronica se vindeca prin motivatie,perseverenta,ambitie cronica

si vezi ca ce e cronic,se vindeca mai greu ...deci iti va fi greu sa scapi de comoditate,dar si mai greu (daca nu imposibil) sa renunti la mersul pe jos,odata ce devine obisnuinta
...de ce nu ocolesti putin,in drum spre serviciu,ca in loc de 40-60 minute sa parcurgri 60-80 ?
it works,you know
apropo de mijloace de transport...acu` aproape o luna ,intr-o vizita la BUCale

,am avut si eu nesansa sa 'experimentez' asa ceva... dimineata autobuz, dup`amiaza pe la 4 taxi...Jesus ! ce trafic !!!
oao,super programul programul pe care ti l-ai facut... si... ce-ar fi sa inlocuiesti maine cu azi ?
inceputul e greu,dup`aia devii addicted