Buna Camy! Am revenit si eu dupa o lunga absenta(nu mi-a mers netul.turbam

).
Eu sunt fericita

.dupa o saptamana am slabit 1,5 kg.
am citit ce ai scris tu si chiar te inteleg. stiu ca este greu sa ti dieta cand altii in jurul tau mananca tot ce poftesc si te mai pun sa le si gatesti
am trecut si eu prin asta(exceptand faza cu gatitul). va trebui sa-ti educi vointa. va fi greu la inceput, dar vei reusi. sunt de acord cu nessie ca este necesar sa vorbesti cu cei din jur sa te inteleaga si sa te sprijine, insa va trebui sa ti cont si de faptul ca nu poti pretinde celor din jurul tau sa-si schimbe viata.
in al doilea rand a avea o alimentatie sanatoasa inseamna un proces prin care trebuie sa treci tinand cont de faptul ca traiesti inconjurata de oameni si ca tentatiile "nesanatoase" te vor pandi mereu, nu numai acum. este o chestiune de vointa si nu trebuie sa privesti tot procesul ca fiind un chin. trebuie sa anticipezi rezultatul. un trup frumos si in primul rand sanatos.
o sa observi ca dupa un timp de abtinere, nici nu o sa-ti mai doresti sa mananci prostii. nici nu vei mai pofti.
eu stau destul de bine la capitolul pofte(in sensul ca nu am), dar eu am mai trecut prin asta prima data cand am tinut dieta si sunt "calita".
Va trebui ca pentru inceput sa incerci sa-ti creezi un program de adaptare.daca nu poti renunta la toate bunatatile cu care esti obisnuita, incearca sa le prepari intr-o varinata mai sanatoasa si evident mai putin calorica, asa cum iti sugera nessie cu pizza.daca nu rezisti la dulciuri, arunca crema aia si fa-ti ceva lejer. dulciuri cu branza dietetica(mie imi plac cel mai mult), esenta de vanilie si fructe.(eu le frecam cu mixerul). sau incearca un iaurt cu fructe(preparat de tine, nu cel din comert). tot la mixer amesteci iaurtul cu niste fructe si ca sa fi mai smechera il poti baga apoi la congelator si-l mananci ca pe inghetata. si incet, incet vei reusi sa ajungi la un regim de viata sanatos.
te pup si spor la slabit.
ma duc la bicicleta mea eliptica. se supara daca nu o "muncesc" macar 20 minute.