Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: ...jurnal pentru frumusete...
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3
Cherie
Nu te inseli la keto, numai ca in ultima vreme am deraiat, am lasat planurile de dieta deoparte, incerc sa ma mobilizez incet.

Eu vorbesc numai din punctul meu de vedere, daca tu esti bine, atunci e ok. Cred ca e ca si cum ai tine post... Sau ma insel? blushing.gif

Spor la treaba! pupic.gif

Cat despre senzatia de bad.gif nu stiu.. Daca nu e baby.gif ai grija la ce mananci, la cat de odihnesti (eu cand ma mai trezesc dimineata, am astfel de simptome, mai ales cand dorm putin, de aceea umblu cu metoclopramidul -sper ca am scris bine blushing.gif - prin portofel laugh.gif) Chiar nu stiu ce sa-ti zic. Poate ca niste analize nu ar strica, mergi la doctor daca persista. hug.gif
camvalmy
mi-au trecut simptomele Cherie. chiar nu stiu ce am avut unknw.gif ! oricum ca sa fiu in forta in intimpinarea unor viitoare simptome mi-am procurat si eu metroproclamid(de fapt l-am pus pe iuby sa ia) si ca sa fiu sigura pe mine maine imi fac si un testisor sa stiu macar daca( baby.gif ), cu toate ca nu cred, dar ce vrei, trebuie sa fiu sigura.
Da, deocamdata e un fel de post regimul meu si vad ca sunt pusa pe treaba. M-am cam saturat sa fiu rotunjoara dry.gif .
asta e tot ce am mancat/baut azi:
-4 sau 5 mere, blushing.gif nu sunt f sigura
-1 portocala
-1 cafea neagra
-1 salata cu lamaie si ceapa
-2 portii de stevie cu rosii si usturoi
nu dau gramajul pt ca nu stiu. Am uitat sa spun ca mi-am facut si un ceai din ala de slabit si cred ca de la el mi-a fost rau pt ca sunt si tare deranjata la stomac. Oricum acum mi-am revenit si tot inainte.
pupic.gif hug.gif si noapte buna!
Cherie
Vaaaaaaai, tocmai le spuneam fetelor ca-s moarta de foame, cand vad meniul asta al tau, ma ia si mai tare )).gif
Te admir! Cum rezisti?

pupic.gif
Sexymom
CITAT(Cherie @ 28-03-2008, 03:32 PM) *

Eu cred ca as muri, leguma mea preferata, tot...carnea ramane. blushing.gif

Si carnatul lol.gif .
Super meniul tau fata draga, subscriu la ce a scris Cherie, si eu sunt la munca si mor de foame langa un iaurt lesinat plin cu ananas.
camvalmy
pupic.gif Buna Cherie! Uite ca rezist si nici eu nu stiu cum. Ma mai ia si pe mine foamea dar nu vreau sa incalc dieta asa ca mai iau o gura de mar sau o frunza de spanac si trece si ziua asta. Azi dimineata am fost tare surprinsa( am prostul obicei de a mai cantarii de fiecare data cand merg la baie) aveam decat 89 de kg. Nu am fost cine stie ce bucuroasa pt ca nu vreau sa ma las de ea daca tot am inceput-o. Daca slabesc prea mult in prima saptamana o sa fac varanta de o luna jumatate, nu pe cea de 3 luni.Vedem.
Uite acum nu mai imi e foame ca nu ma gandesc la mancare, asta e secretul cred )).gif .
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Cea mai buna solutie impotriva fomii e sa...mananci. Pentru ca acum, nu simti, dar te asigur eu, ca maxim, pana luni, te ia o foame, de te lesina. Si atunci, vei da iama in tot. Eu sunt patita si para-patita. Din nefericire sorry.gif
camvalmy
Da ce buna ar fi acum un iaurt, mai ales cu fructe sad.gif . da eu nu ma gandesc la asa ceva. ma duc sa-mi fac o salata super large ca sa nu ma mai gandesc la iaurtul tau Sexy.
By the way, nu am baby.gif . stiam eu doh.gif ! Dar nu inteleg de la ce mi-a fost greata ieri dry.gif .
Pup fetele!
Cherie
Pofta buna Camy!
bubbles
Si mie mi-a fost greata chiar luna trecuta cand mi-a intarziat si nu am avut baby.gif tease.gif .
camvalmy
buna fetelor! pupic.gif
Ieri am stat pana tarziu cu nepotica asa ca nu am mai avut putere sa mai intru sa scriu meniul. Dar am mancat asa:
-2 mere
-2 portocale
-o super large salata de rosii cu ceapa fara ulei
-1 castravete mare,1/2 in usturoi si 1/2 simplu
Cam asta cred ca am mancat ieri pt ca nu prea am avut foame. Azi in schimb pana la ora aceasta am mancat:
-1 morcov
-1 grefa
-1portocala
-1 mar
cheer.gif destul de bn si chiar nu prea simt poftele. Adica incep sa imi tin respiratia cand trec pe langa cineva care mananca ceva bun mad.gif . Asta e, in schimb rezultatele se vad. maine imi schimb tickerul si sper sa fiu mandra de mine. Apropo azi la pranz o sa mananc peste la gratar ca e printre alimentele exceptionale si salata( fac ai mei gratar ca in fiecare duminica si nu vreau sa drool.gif .
sper sa plec si pana la Cernica putin mai incolo cu iuby si poate ma spovedesc si eu, dar nu lui )).gif .
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
camvalmy
mi-a cam fost lene sa scriu pana acum asa ca am amanat cat am putut. mai aveam si un alt motiv pt care sa aman. ieri am incalcat dieta si rau. vroiam sa o incalc decat putin sa mananc si eu putin peste la gratar dar am mancat si corbica de vita, si pt ca am fost la socrii si am facut gratar si acolo a trebuit sa ma sacrific sa mai mananc si acolo ca data trecuta am refuzat si nu a fost frumos. Am fost si la Cernica de unde mi-am luat o icoana si un borcan cu miere si am gustat si din el. si ultimul moft pe care mi l-am facut a fost sa-mi iau o inghrtata oricum toate au fost in limita bunului simt dovada fiind faptul ca nu m-am ingrasat ci am pastrat aceleasi kg de ieri dimineata. asta e! acum m-am intors la regimul meu si am mancat pana acum 1 mar, 2 grefe si 1 portocala. mai incolo mananc niste spanac( pt ca imi fac) siu deja s-au abonat toti membrii familiei la el. si data trecuta cand am facut stevie au mancat si mi-au zis sa mai fac biggrin.gif .
Apropo mi-am schimbat si tickerul biggrin.gif pt ca am dat jos 3 kg cheer.gif . pupic.gif fetele
Nessie
clap.gif Felicitari! 3 kg nu e de ici de colo. Bravo!
robby2008
Bravo Camy! cheer.gif
Felicitari pentru kilogramele pierdute!
Te anunt ca si eu sunt desptul de multumita de evolutia mea.
La mine s-au topit 2,5 kg cam in 10 zile si sunt multumita.
Din pacate stiu ca ritmul asta mai accelerat tine doar acum la inceput, maxim o luna, dar desi sunt nerabdatoare sa scap de surplus, nu ma voi abate si in final tot ajung unde mi-am propus.
camvalmy
Multumesc Nessie!
Multumesc Robby pt incurajarii da mi-e o foame pt ca nu imi mai plac nici legumele nici fructele. asta e ! vreau sa ma uit dupa retete cu legume ca nu mai stiu ce sa fac sad.gif . pupic.gif
azi am mai mancat salata de varza fara ulei cu putin spanac( mancarica de spanac).
bubbles
CITAT(robby2008 @ 31-03-2008, 05:09 PM) *

Bravo Camy! cheer.gif
Felicitari pentru kilogramele pierdute!
Te anunt ca si eu sunt desptul de multumita de evolutia mea.
La mine s-au topit 2,5 kg cam in 10 zile si sunt multumita.
Din pacate stiu ca ritmul asta mai accelerat tine doar acum la inceput, maxim o luna, dar desi sunt nerabdatoare sa scap de surplus, nu ma voi abate si in final tot ajung unde mi-am propus.

Felicitari pt kg pupic.gif cheer.gif

CITAT(camvalmy @ 31-03-2008, 07:54 PM) *

Multumesc Nessie!
Multumesc Robby pt incurajarii da mi-e o foame pt ca nu imi mai plac nici legumele nici fructele. asta e ! vreau sa ma uit dupa retete cu legume ca nu mai stiu ce sa fac sad.gif . pupic.gif
azi am mai mancat salata de varza fara ulei cu putin spanac( mancarica de spanac).

Bravos si bafta in continuare cheer.gif .Sa nu te lasi blum.gif
camvalmy
Mercie Bubbles!
Incerc sa nu ma las si cam imi reuseste pt ca am rezistat la cartofi prajiti sorry.gif .si imi plac mult sorry.gif .
pupic.gif si hug.gif pt incurajari
bubbles
Si mie imi placeau la nebunie ,dar de cand cu regimul m-am lasat de ei .Nu stiu daca mananc o data la 1/2 an wink1.gif
camvalmy
da eu vreau crying.gif . asta e acum, voi manca alta data si o sa iau aia pt cuptor ca nu trebuie sa ii faci cu ulei. da asta peste vreo luna sau mai mult sad.gif . pupic.gif
bubbles
Dar de ce nu iti tai tu cartofii tip prajiti-putin mai grosi- si ii bagi la cuptor cu putina apa si condimente intr-o tava pe care pui folie wink1.gif .Cartofi WW se cheama blum.gif
camvalmy
pupic.gif Merci pt reteta.am notat-o dar din pacate cartofii sunt pe lista mea de alimente interzise. asa ca nu vreau sa ma mai gandesc la ei ca mi se face foame si nu vreau mad.gif . sunt hotarata sa nu vreau )).gif .
robby2008
Nu te lasa camy. Dar cred ca e o idee buna sa ti doar o saptamana cu legume si fructe, caci altfel o sa ajungi sa le urasti si nu o sa mai rezisti p-sihic sa tii dieta.
o sa dai navala in cine stie ce bomba calorica.
oricum ai slabit bine intr-un timp scurt asa ca eu cred ca poti sa sari la etapa a doua.
eu, cam plictisindu-ma de dieta mea de la nutritionist si fara sa-mi dau seama am cam ajuns sa mananc numai leguime, fructe si peste, mult peste.foarte rar niste lactate degresate si nici nu mai simt nevoia de altceva.Dar la legume nici nu mai tin cont de cantitate.la fructe nu depasesc 3 pe zi(300-400 gr maxim).
ideea e ca ma simt bine cu meniul asta/
Hai Camy fi "barbata"! Rezista tentatiilor! o sa vezi ce bine te vei simti dupa.

bubbles tu arati deja super bine(ti-am vazut pozele). esti de admirat pt. vointa. eu nu as mai incerca sa slabesc daca as avea kg tale(as vrea eu)-dar in privinta ta tu stii mai bine. eu am osatura destul de mare si la 65 de kg imi numeri coastele si imi ies oasele bazinului in relief.
de aia nici nu mi-am propus sa slabesc deocamdata decat pana la 67 kg. oi vedea dupa......
camvalmy
)).gif sunt barbata ca altfel nu rezistam nici azi. pupic.gif robby! cred ca doar o saptamana voi tine cu legume si fructe ca sa nu ajung sa le urasc. pot sa revin la ele si dupa aceea. pupic.gif
robby2008
bubbles tu arati deja super bine(ti-am vazut pozele). esti de admirat pt. vointa. eu nu as mai incerca sa slabesc daca as avea kg tale(as vrea eu)-dar in privinta ta tu stii mai bine. eu am osatura destul de mare si la 65 de kg imi numeri coastele si imi ies oasele bazinului in relief.
de aia nici nu mi-am propus sa slabesc deocamdata decat pana la 67 kg. oi vedea dupa......
bubbles
CITAT(robby2008 @ 31-03-2008, 08:32 PM) *

Nu te lasa camy. Dar cred ca e o idee buna sa ti doar o saptamana cu legume si fructe, caci altfel o sa ajungi sa le urasti si nu o sa mai rezisti p-sihic sa tii dieta.
oricum ai slabit bine intr-un timp scurt asa ca eu cred ca poti sa sari la etapa a doua.
eu, cam plictisindu-ma de dieta mea de la nutritionist si fara sa-mi dau seama am cam ajuns sa mananc numai leguime, fructe si peste, mult peste.foarte rar niste lactate degresate si nici nu mai simt nevoia de altceva.Dar la legume nici nu mai tin cont de cantitate.la fructe nu depasesc 3 pe zi(300-400 gr maxim).
Hai Camy fi "barbata"! Rezista tentatiilor! o sa vezi ce bine te vei simti dupa.

Robby multumesc blush.gif .Cred ca s-a vazut ca si mie mi se vad bine oasele si mai ales coastele dar problema e in jos si eu de abia de acum incep sa dau jos de acolo sorry.gif .Tu ce dieta tii?

Camvalmy eu as muri sa mananc o saptamana numai legume si fructe blink.gif .Cred ca mi s-ar acri de ele sorry.gif
robby2008
CITAT(bubbles @ 31-03-2008, 08:39 PM) *

CITAT(robby2008 @ 31-03-2008, 08:32 PM) *

Robby multumesc blush.gif .Cred ca s-a vazut ca si mie mi se vad bine oasele si mai ales coastele dar problema e in jos si eu de abia de acum incep sa dau jos de acolo sorry.gif .Tu ce dieta tii?

Camvalmy eu as muri sa mananc o saptamana numai legume si fructe blink.gif .Cred ca mi s-ar acri de ele sorry.gif

Eu tin dieta de la nutritionist, dar o mai adaptez, caci am mai tinut-o prin 2005 si m-am cam plictisit de ea si corpul o cam recunoaste si e indaratnic.
gasesti dieta postata la Diete-dieta nutritionist de robby2008.
prima daca cand am tinut-o am avut rezultate chiar spectaculoase si neasteptate chiar si pt. mine

camvalmy
Deja mi s-a acrit ca nu am voie sa mananc de toate asa ca limitandu-ma la ce am voie e cam greu. dar deja 3 kg date jos e fff bine biggrin.gif . pupic.gif
robby2008
Camy, cum se creeaza un jurnal?
ma chinuiesc sa-mi dau seama de cateva zile si nu am reusit.
poate ma poti ajuta.
pupic.gif
camvalmy
scrie in dreapta sus new topic. acolo. hai ca ma retrag pupic.gif
robby2008
CITAT(camvalmy @ 31-03-2008, 10:51 PM) *

scrie in dreapta sus new topic. acolo. hai ca ma retrag pupic.gif

multumesc.
te pup
noapte buna
camvalmy
Robbie parca ziceai ca-ti faci jurnal! abia astept sa citesc si de la tine si sa vad cum te tii de regim, nu de alta dar eu azi m-am trezit cu o pofta de cartofi prajiti( cred ca i-am visat) si nu am avut incotro si mi-am facut. am mai mancat si o grefa ca sa nu ma culc pe o ureche sa zic ca s-a terminat regimul. azi dimineata m-am cantarit si nu am slabit nici un gram de ieri pana azi, de obicei sunt schimbari char daca sunt f mici sad.gif . asta e! oricum ieri nu am mancat nimic din ce nu trebuia si ca sa nu mai fac vreo greseala azi ma apuc sa fac o supica de rosii ca sa am ce manca smile.gif . nu am mai mancat de mult si abia astept sa mananc eat.gif .
pupic.gif pupic.gif pupic.gif la toate fetele si niste flori sa-mi mai inveseleasca casuta biggrin.gif .
Nessie
Camy, te rog sa nu te superi pe mine ca am sters fisierul atasat, dar avem un spatiul limitat atat pe fiecare user cat si pe forum in general. Functia de atasare fisiere am lasat-o pentru cazul in care cineva vrea sa distribuie o lista cu alimente si calorii de exemplu. Pentru poze citeste te rog subiectul Cum incarc o fotografie pe forum?

Multumesc pentru intelegere. give_rose.gif
camvalmy
nu vroiam sa pun asa. sper sa mearga de data asta

Mercie dar vroiam sa o pun altfel. nu are nimic ca ai sters, vroiam sa fac eu asta biggrin.gif . pupic.gif

va pun in schimb asa ca nu prea mai am timp give_rose.gif flowers1.gif floare.gif pupic.gif
robby2008
Iar te deranjez camy.
vreau sa-mi fac jurnal si nu ma pricep. deci dau sus in dreapta la new topic. si apoi?
eu am scris titlul pe care intentionez sa-l dau jurnalului
apoi m-am apucat sa scriu un mesaj dar nu-mi apare nicaeri tasta de trimitere a mesajului. si m-am blocat.nu mai stiu ce sa fac
camvalmy
Robby scrie jos subiect nou. acolo dai dupa ce ai editat mesajul. pup
Cherie
Cami, un sfat f.f.f.f. important: daca te vei cantari zilnic, si vei evalua rezultatele la fel, in maxim o luna ai clacat! Exista diverse fluctuatii de greutate de pe o zi pe alta, si tocmai de aia te poti descuraja f. usor. Dupa parerea mea, la o saptamana, e ideal!

Sper sa nu te superi give_rose.gif
camvalmy
CITAT(Cherie @ 01-04-2008, 11:18 PM) *

Cami, un sfat f.f.f.f. important: daca te vei cantari zilnic, si vei evalua rezultatele la fel, in maxim o luna ai clacat! Exista diverse fluctuatii de greutate de pe o zi pe alta, si tocmai de aia te poti descuraja f. usor. Dupa parerea mea, la o saptamana, e ideal!

Sper sa nu te superi give_rose.gif

Stiu dar am deocamdata obsesia asta cu cantaritul. Oricum nu iau in seama decat cantarirea de lunea dimineata. pupic.gif Cherie!
bubbles
Si eu am o obsesie dar bine macarca plec al Craiova si acolo nu are cantar .Sa ma vezi cum fac 13/14 prin curte lol.gif lol.gif
camvalmy
Fetelor tocmai m-am amuzat citind ziarul )).gif .Duckadam, portarul stelie din perioada gloriei stelei, a inceput o dieta in care dimineata bea decat o cafea fara zahar, la pranz mananca 2 oua tari si la cina are o friptura de vita de 'doar' 200 de g lol.gif lol.gif lol.gif . De ce va aduce aminte? )).gif
robby2008
dukadam s-a facut danez?????? lol.gif
Ce mai faci camy? cum merge dieta?
eu nu ma mai cantaresc, dar abia ma abtin sa nu ma sui pe cantar de fiecare data cand trec prin baie.
In rest e bine.Merge bine dieta. adica mananc in limitele permise(o sa pun meniul in jurnalul meu) si fac sport.
camvalmy
CITAT(robby2008 @ 02-04-2008, 09:27 PM) *

dukadam s-a facut danez?????? lol.gif
Ce mai faci camy? cum merge dieta?
eu nu ma mai cantaresc, dar abia ma abtin sa nu ma sui pe cantar de fiecare data cand trec prin baie.
In rest e bine.Merge bine dieta. adica mananc in limitele permise(o sa pun meniul in jurnalul meu) si fac sport.

Prost merge dieta, dar ma indrept eu. nu am mancat f mult dar nici nu am mancat ce imi propusesem. ma chinui de cateva zile sa fac mai mult sport si sa beau mai multa apa, da nu e decat la stadiul de chinuire. vedem ce se intampla.
si eu am problemer cu dragul meu cantar din baie. incerc sa o rezolv biggrin.gif
da am ras si eu la stirea aia, e tare!
pupic.gif
Cherie
Camy, vezi ca vin cu batzul bataita.gif )).gif
bubbles
Si eu ,si eu ..vin cu batul bataita.gif ca partea asta imi place cuplu.gif blum.gif
camvalmy
pupic.gif pe toata lumea!
Stiu ca nu am mai scris de multe zile dar nu m-am simtit in stare sa mai scriu, de fapt mi-a fost si rusine pt ca nu m-am mai tinut de regim. Am fost mai tot timpul pe fuga si nu am putut decat sa va citesc. Am avut niste zile urate rau, cu certuri si cu probleme cu toata lumea si cu tot. E cam greu acum pt mine pt ca sincer nu stiu ce sa fac. Am mai citit pe la unele fete prin jurnale ca se confrunta cam cu aceias problema ca si a mea, cea a unei locuinte sad.gif . Intradevar e tare greu, mai ales cand nu dispui de resurse financiare si nu ai nici cine sa te ajute( chiar daca din orgoliu nu ai accepta ajutor mult).
Asta e viata fetelor, dar sper ca se va schimba ceva pana la urma!
Pup pe toate si pe toti si sper canu ma box.gif , si mai e si perioadaaia urata din luna sad.gif . Sper sa treaca toate problemele ca m-am saturat.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
Ramo
Hai ca trec toate.....de luni sari pe dieta, da??? pupic.gif
camvalmy
Bine Ramo salut.gif ! pupic.gif si ma apuc si eu cu numaratul caloriilor. pupic.gif
Ramo
Da? Ma bucur si daca ai nevoie de ajutor, oricand cu cea mai mare placere. Te astept si pe la mine prin jurnal pupic.gif
robby2008
Camy de maine incepi cu numaratul?eu tin un tabel cu caloriile chiar in bucatarie, sa-l am mereu la indemana. si mi-am cumparat si un cantar de bucatarie si am o noua distractie. dau cu ghicitul cate grame are un mar, o bucata de carne sau alte alimente. tease.gif
apropo. eu am o mare nelamurire in legatura cu caloriile unui ou.
eu mereu l-am socotit asa cum il dau astia prin tabele-un ou integral 171 calorii
am vazut prin unele jurnale(nu mai stiu care) ca era socotit cu mai putine calorii. m-au cam bagat in ceata w00t.gif
tu stii care-i treaba cu oul?oare tabele alea cand se refera la ou integral se refera la un ou de 100 grame?
camvalmy
Robby pupic.gif ,un ou are mai putine calorii decat ai spus tu. am cautat si am gasit ca un ou are in jur de 85 de calorii. valoarea de 171 calorii este pt 100 g. asa ca mai bine cantaresti si oul, eventual dupa ce il fierbi si il cureti de coaja biggrin.gif . da de maine inmcep si eu sa imi numar caloriile dar cu aproximatie pt ca inca nu am si cantar de bucatarie. Vreau ca cel putin o saptamana sa mananc 1400 de cal, pt ca asta e necesarul caloric pt greutatea de 65 de kg. Saptamana asta cred ca am mai pus la loc un kg dau 2(oricum sunt si la rusi) asa ca maine nu ma cantaresc. si imi fac si grafic cu slabitul ca sa pot scrie saptamanal cat dau jos.
Abia acum mi-am dat seama ca trebuie sa slabesc intr-un mod sanatos si pt asta ii multumesc lui Ramo pupic.gif . Ti-am vazut pozele Ramo si m-am molipsit de la motivarea ta si din ambitia ta, merci give_rose.gif . Abia astept sa slabesc doar cate un kg pe saptamana pt ca asa e sanatos biggrin.gif .
Pup fetele si spor la slabit pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ramo
CITAT(robby2008 @ 06-04-2008, 05:11 PM) *

Camy de maine incepi cu numaratul?eu tin un tabel cu caloriile chiar in bucatarie, sa-l am mereu la indemana. si mi-am cumparat si un cantar de bucatarie si am o noua distractie. dau cu ghicitul cate grame are un mar, o bucata de carne sau alte alimente. tease.gif
apropo. eu am o mare nelamurire in legatura cu caloriile unui ou.
eu mereu l-am socotit asa cum il dau astia prin tabele-un ou integral 171 calorii
am vazut prin unele jurnale(nu mai stiu care) ca era socotit cu mai putine calorii. m-au cam bagat in ceata w00t.gif
tu stii care-i treaba cu oul?oare tabele alea cand se refera la ou integral se refera la un ou de 100 grame?

Un ou are in jur de 40 de grame, deci 70 calorii. pupic.gif

CITAT(camvalmy @ 06-04-2008, 06:58 PM) *

Robby pupic.gif ,un ou are mai putine calorii decat ai spus tu. am cautat si am gasit ca un ou are in jur de 85 de calorii. valoarea de 171 calorii este pt 100 g. asa ca mai bine cantaresti si oul, eventual dupa ce il fierbi si il cureti de coaja biggrin.gif . da de maine inmcep si eu sa imi numar caloriile dar cu aproximatie pt ca inca nu am si cantar de bucatarie. Vreau ca cel putin o saptamana sa mananc 1400 de cal, pt ca asta e necesarul caloric pt greutatea de 65 de kg. Saptamana asta cred ca am mai pus la loc un kg dau 2(oricum sunt si la rusi) asa ca maine nu ma cantaresc. si imi fac si grafic cu slabitul ca sa pot scrie saptamanal cat dau jos.
Abia acum mi-am dat seama ca trebuie sa slabesc intr-un mod sanatos si pt asta ii multumesc lui Ramo pupic.gif . Ti-am vazut pozele Ramo si m-am molipsit de la motivarea ta si din ambitia ta, merci give_rose.gif . Abia astept sa slabesc doar cate un kg pe saptamana pt ca asa e sanatos biggrin.gif .
Pup fetele si spor la slabit pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Nu ai pt ce. Te astept in fiecare seara cu meniurile. De maine ma reapuc si eu (am fost plecata in concediu 2 saptamani). Ai vazut ce frumos a slabit si Nella? pupic.gif Si ea e tot cu caloriile.
camvalmy
Da am vazut Ramo, am vazut si ce ambitie de invidiat are! oricum mi se pare mai simplu cu numaratul, asta si daca mai pui ca am obiceiul sa citesc pe etichetele alimentelor biggrin.gif . spor la slabit si tie pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.