CITAT(robby2008 @ 06-04-2008, 05:11 PM)

Camy de maine incepi cu numaratul?eu tin un tabel cu caloriile chiar in bucatarie, sa-l am mereu la indemana. si mi-am cumparat si un cantar de bucatarie si am o noua distractie. dau cu ghicitul cate grame are un mar, o bucata de carne sau alte alimente.
apropo. eu am o mare nelamurire in legatura cu caloriile unui ou.
eu mereu l-am socotit asa cum il dau astia prin tabele-un ou integral 171 calorii
am vazut prin unele jurnale(nu mai stiu care) ca era socotit cu mai putine calorii. m-au cam bagat in ceata
tu stii care-i treaba cu oul?oare tabele alea cand se refera la ou integral se refera la un ou de 100 grame?
Un ou are in jur de 40 de grame, deci 70 calorii.
CITAT(camvalmy @ 06-04-2008, 06:58 PM)

Robby

,un ou are mai putine calorii decat ai spus tu. am cautat si am gasit ca un ou are in jur de 85 de calorii. valoarea de 171 calorii este pt 100 g. asa ca mai bine cantaresti si oul, eventual dupa ce il fierbi si il cureti de coaja

. da de maine inmcep si eu sa imi numar caloriile dar cu aproximatie pt ca inca nu am si cantar de bucatarie. Vreau ca cel putin o saptamana sa mananc 1400 de cal, pt ca asta e necesarul caloric pt greutatea de 65 de kg. Saptamana asta cred ca am mai pus la loc un kg dau 2(oricum sunt si la rusi) asa ca maine nu ma cantaresc. si imi fac si grafic cu slabitul ca sa pot scrie saptamanal cat dau jos.
Abia acum mi-am dat seama ca trebuie sa slabesc intr-un mod sanatos si pt asta ii multumesc lui Ramo

. Ti-am vazut pozele Ramo si m-am molipsit de la motivarea ta si din ambitia ta, merci

. Abia astept sa slabesc doar cate un kg pe saptamana pt ca asa e sanatos

.
Pup fetele si spor la slabit

Nu ai pt ce. Te astept in fiecare seara cu meniurile. De maine ma reapuc si eu (am fost plecata in concediu 2 saptamani). Ai vazut ce frumos a slabit si Nella?

Si ea e tot cu caloriile.