Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Casa in Bucuresti
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina
Sexymom
Am nevoie de cateva raspunsuri de la voi, va rog mult.
Am o casa in Bucuresti, in sec. 3, str.Popa Nan,bloc relativ nou, de 4 etaje, renovat, mobilat, 90 mp, 2 terase, termopane, aer conditionat, 3 dormitoare, garaj si gradina, cam ce pret pot cere pe el???
alex25
Pai nu am inteles... e casa, sau apartament intr-un bloc?...
Sexymom
Este un apartament intr-un bloc, cand am scris ca are si gradina m-am referit la faptul ca : gradina din fata apartamentului este intretinuta numai de familia mea, asa ca toti vecinii stiu acest lucru , e ingradita si plina de flori, tei si nuci.
Cherie
Cred ca 150.000. lejer.... Suna la o agentie imobiliara, zi-le ca ai un apartament de vanzare si nu stii cam cat sa ceri. iti spun ei... Chiar daca tu nu vrei sa-l vinzi la ei wink1.gif devil.gif
Sper sa nu spun prostii, dar un apartament cu 2 camere, usoare imbunatatiri, a ajuns si la 110.000. wacko.gif

Pe bune, eu ma si minunez de unele preturi. doh.gif
Sexymom
Cherie, ap. meu era evaluat la 150.000 euro acum mult timp, eu credeam ca au mai crescut preturile.O sa ma mai interesez si la vecinii din blocul meu.Momentan am casa inchiriata si chiriasii l-ar cumpara imediat la acest pret, dar eu vreau sa mai astept cativa ani pana sa il vand.
Cherie
Atunci e si mai bine! Eu am zis ca idee generala, nu ma pricep f. tare.
Oricum, preturi nesimtit de mari peste tot. Daca a ajuns o garsoniera si 80.000 wacko.gif
Daca ai vinde acum apartamentul asta, ti-ar ajunge sa-ti iei o casa/apartament in Spania? Sunt tare curioasa, mai ales ca ne aflam in topuri la locuinte nejustificat de scumpe. huh.gif
Sexymom
Citeste la mine in jurnal ca de asta ma vait acum
Spania tara in care sunt cele mai scumpe case din Europa, exagerat de scumpe fara sa fie justificate. Poti gasi ap. de 50 de mp in care scriu ca sunt 3 dormitoare si cer 300.000 de euro pe ele numai ca numele strazii se cheama Principe de Asturias, sau ca e mai in centru.
Va scriu ceva uimitor.
In urma sondajelor facute 30% dintre familii au stat cu chirie toata viata, 45% au facut ipoteci si am lasat si copiilor sa plateasca in urma si numai 25% au lasat platit ipoteca pe timpul vietii.
Cherie
Oh my God swoon.gif Ce statistici shock.gif
Despre preturi nejustificate, vorbim si in Bucuresti, aratau la nush ce targ de imobiliare, apartament in zona rezidentiala, 500 000 de euro wacko.gif
Nessie
Sexy, cauta pe net, la anunturi de vanzare, la apartamentele din zona si cu dotari similare sa vezi cat se cere. mie cel mai complet mi s-a parut anuntul.ro , dar nu e singurul.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.