CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 03:55 PM)

Si eu as vrea un 57 dar e greu pana acolo

.Cum te simti dupa atata timp de numarat?De la cate kg ai plecat?

Scuza-ma ca nu ti-am raspuns mai devreme,dar am avut o problema ,in urma analizelor mi-a iesit ca as avea o problema cu ficatul,si a trebuit sa ma ocup de acest lucru . Am refacut analizele si nu mi-a iesit nici un virus,nici B si nici C . Dar mi-a iesit,la ambele laboratoare colesterolul marit,aproape de limita maxima ,prima data 214 si a doua oara 230.Nu stiu ce sa cred!
Ma simt destul de bine ,nu mai rau ca inainte de a incepe cura ! Uneori ,ma simt mai "lesinata",dar ,cel putin de vreo doua saptamani corpul meu ,zic eu ,functioneaza la parametri normali .Bine,ca eu sunt si o optimista "incurabila" ,si nu mai bag in seama micile indispozitii!
Trebuie sa recunosc ca in ziua in care am luat rezultatul de la primul laborator am fost "praf"

.
Totusi sunt contrariata de analiza colesterolui ,care dupa aproape 3 luni de cura,timp in care am dat aproape 10 kg,este la nivel maxim !!!!!!!!!!!!!

Ma tem de ceva mai rau ! Dar fie ce-o fi ! Doamne ajuta!Oricum,la felul in care tin eu cura ,nu are ce sa-mi faca rau !
Am gresit ca nu mi-am facut analizele inainte de a incepe cura !