Buna tuturor!
Iata-ma noua printre jurnale. Sper sa fiu primita cu drag. Eu sigur va astept cu bratele deschise in casuta mea.
Ca multe dintre voi sunt la dieta, sau mai bine zis incerc sa am un regim de viata sanatos. Tin o dieta de la nutritionist, in care principiul este sa incluzi in meniu toate grupele alimentare, totul pana la 1200 cal/zi. Sunt excluse dulciurile de orice fel(chiar si cele pt. diabetici, caci au aceeasi valoare nutritionala, doar ca sunt indulcite cu fructoza), mezelurile, prajelile,mancare tip fast-food si branzeturile fermentate.Daca vreti mai multe detalii despre aceasta dieta intrati la Diete-dieta nutritionist, subiect postat de mine.
Am deschis acest jurnal pentru o mai buna autourmarire si educare si bineinteles pentru sfaturi, idei noi si incurajari.
Pentru inceput sa postez meniul de azi:
7,00- un ou fiert, 20 gr. branza dietetica si un ardei kapia rosu
11,00- un iaurt activia simplu(125 gr.) si un mar
14,30- 200 gr cod cu o salata mare
17,30- urmeaza un fruct sau un pahar cu lapte
iar cina, la 19,30 va consta intr-un sufleu de broccoli(250 gr) si 150 gr ton
Tin dieta de 12 zile si am slabit 2,5 kg. de azi mi-am propus sa nu mai ma cantaresc zilnic. urmatoarea cantarire o las pe ziua de luni dimineata. abia astept sa vad evolutia.
Incerc sa beau 2 l de apa pe zi, desi nu reusesc mereu
Fac sport in fiecare zi(30-35 minute de bicicleta eliptica).se mai intampla uneori sa nu am timp de sport, dar nu scad sub 4 zile pe saptamana de bicicleta.
Va astept in casuta mea sa discutam nu numai despre dieta, ci despre orice ne trece prin minte.
Va pup.