Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Copiii minunati de pe site-ul nostru !
OneDen.com > Relatia cu familia > Familia ta > Mamici si tatici
Sexymom
In ultima vreme s-au inmultit copii dupa acest forum . Cred ca a venit timpul sa ne mandrim cu ei.
Ce parere aveti?
Le punem cate o fotografie si ne dam cu parerea cum sunt? si scriem ce caractere au, ce personalitate, in ce an s-au nascut? cati ani au?

Ca de obicei incep eu prima.

Bianca -11 ani
Miruna - 7 ani
Sexymom
Bianca, e o fire visatoare, usor influentabila, tare sensibila, schimba cu usurinta prietenii, e credula.
E o f.f.f. buna eleva, vb. spaniola, engleza, face dansuri, joaca tenis si baschet, e cocheta.Nu se implica in treburile casnice.II place sa petreaca timp in fata tv-ului .

Miruna e o fire puternica, stie 100 % ce vrea, nu e influentabila, are raspunsuri pt. absolut toate problemele, se implica in viata de familie, e saritoare, e realista.Nu o pot influenta deloc, si are idei fixe.
Iubeste tot ce este nou, ii place sa descopere lumea singura, nu accepta sfaturi .nu sta la tv.

Bianca seamana cu mine, Miruna e copie vie a tatalui ei.
bebeingeras
bianca si miruna sunt doi copii minunati care isi fac foarte repede prieteni, parca si acum o vad pe bia cu carlointii in vant plimbandu-se cu bunicul de manuta si pe miru intinzand boticu la pupat de fiecare data cand te intalneai cu ea
pup o mamica sexy si doua fetite frumooooooooooooooase pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ai dreptate bia seamana cu tine iar miru cu tati al ei wink1.gif asa ca sa fiti amandoi impacati
Nicoleta40
Bianca si Miruna doua fetite minunate,sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele. smile.gif
Sexymom
Multumesc fetelor, eu asteptam sa vad si alti copii ca avem o gramada pe aici.
bebeingeras
eu n-am asa ca nu pot sa vb decat de printesele tale give_rose.gif
ii astept si pe ceilalti puisori sa ii vad
ca de sunt destui
lucy
Suuuper ideea ta Sexy!Eu nu ma pricep,dr o s-o rog pe Nicole sa-si puna poza ei si a sora-si tease.gif sa vedeti si voi cum arata 2 adolescente rebele naughty.gif

Fetele tale sunt MI-NU-NA-TE pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Sper sa ai dreptate Lucy, vad ca fetele nu prea se inghesuie sa puna poze cu copii lor frumosi. sad.gif
davidutza_06
sa va arat si eu minunea mea de 1 an si 4 luni

din pacate cred pozele mele sunt prea mari si nu le pot atasa. o sa caut altele mai mici. sorry
Sexymom
Astept cu nerabdare sa cunosc o minune de 1 an si 4 luni.Davidutza sper sa reusesti sa pui o poza. hug.gif
Nessie
CITAT(davidutza_06 @ 03-04-2008, 10:39 PM) *
din pacate cred pozele mele sunt prea mari si nu le pot atasa. o sa caut altele mai mici. sorry
Nu poti atasa poze la mesaj, le poti doar integra in mesaj, ca aici: Cum incarc o fotografie pe forum?
dombo
Cezar 1 an si noua luni

Rasfatat ca orice copil singur la parintii peste 35 ani
Sexymom
Cezar chiar ca este o minune. hug.gif Dar mai usor cu rasfatatul caci mai are multiiiii ani inainte de rasfat. )).gif
alezza
buna seara! mai intai sa ma prezint, ma numesc alexa, am 21 de ani si sunt casatorita de un an si ne iubim ala nebunie, va urez sanatate din plin pentru toti ingerasi care va umplu vietile de fericire... asteptam si noi cu nerabdare un ingeras. sarbatori fericite va urez si tot ce va doreste inima hug.gif angel.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.