Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Casa de vacanta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Letitia
Imagine

Bine ati venit la mine in jurnal!

Mi-am numit jurnalul "casa de vacanta" pentru ca unde-i mai bine ca in vacanta? Asa vreau sa ma simt si eu aici.

M-am hotarat sa-mi fac si eu un locsor aici dupa ce v-am citit timp de cateva saptamani. unsure.gif
Trebuie spus ca plec la drum cu 3 jurnale citite cap coada blink.gif si mi-am propus sa mai citesc si de-acum inainte. cheer.gif

Despre mine ...nu stiu ce sa va spun. Am 27 de ani, am un babuin (he he...de la voi am imprumutat expresia), inca n-am planuri de nunta (adica m-a cerut cu inel si tot tacamul dar n-am programat nimic concret, cred totusi ca la anul va fi nunta).Iar motivul cel mai..motiv pentru care ma aflu aici: o dieta. doh.gif Bine, nu ma intrebati ce dieta ca nu stiu. Am frumoasa greutate de fix 70 de kg si vreau sa scap de vreo 10 kile..Usor de zis,nu?

Am inceput cu un scarsdale abandonat dupa o saptamana, am continuat cu WW pana mi s-a acrit de cartofi fierti si de numarat puncte si am sfarsit cu o ciocolata in brate. Ma rog, intre masele.. lol.gif
Pe voi v-am gasit searchuind "tabel ww"...as am ajuns pe site. blum.gif

Acestea fiind spuse va las o cafeluta fierbinte si ma duc sa ma mai plimb pe site! Nu-mi aduceti flori de casa noua ca uit sa schimb apa. doh.gif

Imagine

bubbles
Bun venit draga floare.gif .ce jurnale ai citit matale cap coada?Pana la urma ramai la WW? blum.gif
Letitia
CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 03:17 PM) *

Bun venit draga floare.gif .ce jurnale ai citit matale cap coada?Pana la urma ramai la WW? blum.gif

Bine te-am gasit!

Pai am citit intai "Jurnalul unei tinerici de 30 si ceva de primaveri" ca mi-a atras titlul atentia. biggrin.gif Si mi-a placut mult, ca Doina pune poze si povesteste asa frumoooos....mai ca te face sa te mariti si sa trantesti copii cat ai zice peste.
De acolo am decolat (ca sa fiu in ton) catre jurnalul Mirelei Awad. Era si mai scurtut de altfel, l-am citit mai repede. Ii multumesc pe aceasta cale pentru frumoasa calatorie pe care mi-a prilejuit-o in jurul lumii datorita slide-urilor postate.Si pentru melodii, of course.
Si de la Mirela m-am redirectionat catre Tzutzi80, ca m-am prins ca e tot cu calatoriile, dar pe vas. salut.gif Ei, ma declar fan Tzutzi (desi mi-e cam jena sa le intru in jurnale.. ), ca la ea am stat cu sufletul la gura cand nu mai ajungea "ciocolata"...ma prindea 12 noaptea citind (si eu la 7 sunt in picioare). Ca sa nu mai spun ca si acum stau cu gandul la tortul ala Barbie facut de ea, sau la fursecurile cu visina. yahoo.gif

Nu stiu cu care jurnal o sa continui,incerc sa ma orientez si dupa numarul paginilor. M-as apuca de jurnalul tacanit ca pe Dulcikatty am vazut-o in poze la Tzutzi...dar tare e mare jurnalul ala. blink.gif Peste 300 de pagini...
bubbles
Si ce regim ai ales sa tii? floare.gif Daca vrei sa vezi evolutia greutatii tale poti sa iti pui si un ticker cum are multa lume de pe forum hug.gif
Letitia
CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 03:33 PM) *

Si ce regim ai ales sa tii? floare.gif Daca vrei sa vezi evolutia greutatii tale poti sa iti pui si un ticker cum are multa lume de pe forum hug.gif

Pai deocamdata nu stiu ce regim o sa tin...Mai studiez piata in sensul asta. Cred ca la mine nu merg regimurile foarte restrictive si obositoare. Organsimul meu reactioneaza cel mai bine la sport.Cand am chef sa fac... unsure.gif
Da, e o idee buna tickerul....dar mai stau putin ca sa-mi iau avant.
bubbles
Si eu incerc sa ma hotarasc asupra unui regim...dar nu stiu care blink.gif .Sunt atat de schimbatoare.Adevarul e ca m-am saturat de WW dar nu ma vad tinand nici alt regim si tot asa bang.gif .
Letitia
Asa...mi-am pus si eu un avatar. Sa intru in randul lumii. cheer.gif

CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 03:41 PM) *

Si eu incerc sa ma hotarasc asupra unui regim...dar nu stiu care blink.gif .Sunt atat de schimbatoare.Adevarul e ca m-am saturat de WW dar nu ma vad tinand nici alt regim si tot asa bang.gif .

Mda...cunosc senzatia. wacko.gif Adevarul e ca sunt derutata. Scarsdale nu te lasa sa te atingi de cartofi pe cand la WW spune "fara numar doar 2 puncte".
Pai eu nu mai inteleg...pana la urma cartoful ingrasa sau nu?
Si toate miturile alea...sa bei 2 litri de apa pe zi, de exemplu. Pai citesc deunazi undeva ca e doar un mit si ca fiecare organsim sa bea cat poate duce.Ca e bine sa bei sa te hidratezi e altceva, dar nu sa bei ca innecatu pana pocnesti.
La fel cu mancatul dupa ora 19. Cei avizati in domeniu spun ca e bine sa ai grija cat mananci, nu la ce ora mananci.
Adevarul e ca una e sa rontai un mar la ora 22 si alta e sa rontai ciocolata cu alune, nu?
bubbles
Si ce inaltime ai?Ia si analizeaza bine poate gasesti o dieta care sa ti se potriveasca floare.gif
Cherie
Bun venit Leti! hug.gif floare.gif

Da, cartoful ingrasa si ingrasa rau de tot! Si apa, pana nu bei multa, nu vei stii cata nevoie are organismul tau de ea si cat de bine iti poate face! grin.gif

Spor la treaba!

P.S. Si eu am citit jurnalul Tzutzulinei si mi-a placut. Parca ar fi fost o comedie, ceva super haios. naughty.gif
Letitia
CITAT(bubbles @ 08-04-2008, 03:54 PM) *

Si ce inaltime ai?Ia si analizeaza bine poate gasesti o dieta care sa ti se potriveasca floare.gif

Am 1.65. La mine cea mai buna dieta cred ca e disciplina alimentara si sportul. Atat. Dar daca sunt haotica si dau iama in frigider cu cine sa ma cert? blum.gif
Mananc doua saptamani ca la carte si apoi un weekend zici ca sunt la festivalul dulciurilor.
bubbles
CITAT(Letitia @ 08-04-2008, 03:56 PM) *

Am 1.65. La mine cea mai buna dieta cred ca e disciplina alimentara si sportul. Atat. Dar daca sunt haotica si dau iama in frigider cu cine sa ma cert? blum.gif
Mananc doua saptamani ca la carte si apoi un weekend zici ca sunt la festivalul dulciurilor.

Si eu tot 1.65 am grin.gif si la fel fac si eu.Sunt constiincioasa cate 2 saptamani iar apoi zici ca sunt nebuna...bag numai ingrasacioase lol.gif
Letitia
CITAT(Cherie @ 08-04-2008, 03:55 PM) *

Bun venit Leti! hug.gif floare.gif

Da, cartoful ingrasa si ingrasa rau de tot! Si apa, pana nu bei multa, nu vei stii cata nevoie are organismul tau de ea si cat de bine iti poate face! grin.gif

Spor la treaba!

P.S. Si eu am citit jurnalul Tzutzulinei si mi-a placut. Parca ar fi fost o comedie, ceva super haios. naughty.gif

Bine ai venit pe la mine, Cherie!

Nu stiu sincer cata nevoie are organismul meu de apa, ca am zile cand abia beau o cana si zile cand beau peste doi litri. dar stiu sigur ca apa multa ma tampeste la cap, ca ma duc des la baie si ma 'nerveaza chestia asta. tease.gif

Da, da, jurnalul lui Tzutzi a fost ca o telenovela, chiar nu mi-a convenit cand am terminat de citit....voiam sa continue! wink1.gif Sa-i dea Dumnezeu noroc de bani si sanatate pe unde-o fi ea acum.
Cherie
Hehe! Lasa, e bine ca mergi la toaleta, elimini toxinele, elimini apa, etc!
Cat despre Tzutzi, o asteptam sa revina cu continuarea!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Letitia
Din pacate trebuie sa plec, am ceva de rezolvat, dar o sa intru sa mai vorbim, sa ma mai documentez pe-aici cu dietele.Poate gasesc vreun disociat cu 3 zile ciocolata, 3 zile crema de zahar ars si 3 zile eclere. )).gif
Si am vazut la voi tickere cu kilometri de mers pe bicicleta. N-ar fi rau sa ma mai urc si eu pe prafuita mea....

Va pup, vorbim curand!!!Va multumesc ca m-ati primit printre voi.
ramonavlas
Bun venit Leti printre noi si bafta la alungat kg. Asteptam sa vedem la ce dieta te opresti pupic.gif
Letitia
Imagine

Buna ziua la toata lumea!! Doamne ce obocita ma simt, am avut un pic de alergat astazi. mad.gif
Sa bem o cafea pe chestia asta.

Am fost ieri la farmacie si m-am cantarit. Nu am 70 de kg ci 69. Tot e ceva...Pragul psihologic. )).gif
Azi merg pe ww...si maine...si poimaine... pana ma plictisesc iar de afurisitele de puncte.

Asa ca punctez:

-2 felii paine = 4 pct
-un snitel = 5 pct
-30 grame cascaval = 2.5 pct
-o felie paine uscata = 0.5 pct
-o cafea cu o lingurita zahar = 1 pct

Pana acum am 13 puncte.Din 19 pe total. Asa ca la cina trebuie sa ma incadrez in 6 puncte. Ca sa nu mai spun ca am de mancat legume si fructe ca n-am servit azi...Sper sa rezist! wacko.gif

Fac cinste cu o cafea!

Imagine
ramonavlas
Bafta multa cu WW. Si eu tin tot un fel de WW, doar ca numar calorii, nu puncte.

Si daca tot faci cinste, ceai nu ai? Ca eu nu beau cafea biggrin.gif
Letitia
Buna, Ramona!
Am si ceai... cheer.gif ..am de toate in afara de vointa pentru slabit! unsure.gif

Imagine

De fapt cred ca nu mi-am pus eu mintea si rabdarea cum trebuie. tease.gif
Stiu ce dieta tii tu cu numaratul de calorii dar am preferat punctele pentru ca ma ghidez mai usor asa.Ori nu mi-a placut mie matematica prea mult la scoala. grin.gif Pana la urma amandoua-s cam la fel.
ramonavlas
Multumesc de ceai, f bun. Vointa, iti trimit de la mine.....vine acuuuuuuuuuuuuuuum.
Eu cu ww nu prea am slabit, ceva tot greseam eu. sad.gif
Letitia
Model de urmat sau ....?
Adica tanti Jenny a slabit 18 kile intr-o luna si noi nu suntem in stare sa dam macar 4?(adica unu pe saptamana...mi se pare mai de bun simt).

Imagine

Deși a mărturisit că nu va încerca să scape repede de kilogramele acumulate la sarcină, ei bine realitatea o contrazice pe Jennifer Lopez. Actrița-cântăreață a apelat la specialiști ca să revină în timp record la silueta de altădată.

La scurt timp după ce a dat naștere gemenilor, Max și Emme, în luna februarie, J.Lo, în vârstă de 38 de ani, s-a hotărât să ia măsuri în privința kilogramelor în plus. Cu ajutorul unei diete sănătoase și a antrenorilor personali, ea a ajuns să slăbească în patru săptămâni, 18 kilograme.

Făcând câte trei ore de exerciții pe zi, frumoasa J.Lo, a ajuns să scape de patru kilograme jumătate pe săptămână. Se zvonește că ea a angajat o armată de nutriționiști și antrenori, pentru a ajuta-o să ajungă la trupul de sirenă pe care îl avea.

Antrenamentul ei începea de la ora patru dimineața și ținea trei ore. Într-o oră făcea exerciții Pilates, urma una de aerobic și apoi ridica greutăți. Ca și programul ei, dieta a fost la fel de drastică. Ea a renunțat la carbohidranți și s-a rezumat la doar 1.400 de calorii pe zi.
ramonavlas
Iti dai seama cat sport a facut femeia asta??? doh.gif
Letitia
CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 01:52 PM) *

Eu cu ww nu prea am slabit, ceva tot greseam eu. sad.gif

E usor sa faci greseli la ww...e plin de capcane! dry.gif
Cafeaua n-are puncte dar zaharul se puncteaza.
Pentru fiecare cafea trebuie sa mai bei un pahar de apa.
Sau salata e bine venita dar uleiul se puncteaza la lingurita!
Trebuie respectate proportiile cu fructe-legume...
Etc..etc...Uoooooooffff!

CITAT(ramonavlas @ 09-04-2008, 02:04 PM) *

Iti dai seama cat sport a facut femeia asta??? doh.gif

N-o sa fiu in stare niciodata sa ma trezesc la 4 dimineata ca sa fac 3 ore de sport. w00t.gif
Nessie
CITAT(Letitia @ 09-04-2008, 01:41 PM) *
-2 felii paine = 4 pct
-un snitel = 5 pct
-30 grame cascaval = 2.5 pct
-o felie paine uscata = 0.5 pct
-o cafea cu o lingurita zahar = 1 pct
salutari! floare.gif

Nu mai tin ww de ceva vreme, dar nu mi se pare corect punctajul tau.

Snitelul cate grame avea? Eu cred ca in functie de marime, ar trebui sa pui numai uleiul 2-3-4p. Absoarbe mult ulei.

Felia de paine uscata o punctezi tot ca pe felia normala, chiar daca e mai usoara. S-a dus doar apa din ea, restul ramanand la fel.
Letitia
CITAT(Nessie @ 09-04-2008, 02:11 PM) *

Nu mai tin ww de ceva vreme, dar nu mi se pare corect punctajul tau.

Snitelul cate grame avea? Eu cred ca in functie de marime, ar trebui sa pui numai uleiul 2-3-4p. Absoarbe mult ulei.

Felia de paine uscata o punctezi tot ca pe felia normala, chiar daca e mai usoara. S-a dus doar apa din ea, restul ramanand la fel.

Hello!
Eu m-am raportat la tabel.
Acolo o felie de paine normala e 2 pct, una de paine neagra e 1.5 iar cea uscata (din aia de-ti rupi dintii in ea) e doar 0.5. Nici macar nu are gramajul unei felii normale. unsure.gif

Snitelul de 150 g are 7.5 pct negatit.
Al meu avea 50 g (l-am cantarit de dimineata) si dupa calcule mi-a iesit la 5 pct.
Cherie
CITAT(Letitia @ 09-04-2008, 01:57 PM) *

Model de urmat sau ....?
Adica tanti Jenny a slabit 18 kile intr-o luna si noi nu suntem in stare sa dam macar 4?(adica unu pe saptamana...mi se pare mai de bun simt).

Imagine

Deși a mărturisit că nu va încerca să scape repede de kilogramele acumulate la sarcină, ei bine realitatea o contrazice pe Jennifer Lopez. Actrița-cântăreață a apelat la specialiști ca să revină în timp record la silueta de altădată.

La scurt timp după ce a dat naștere gemenilor, Max și Emme, în luna februarie, J.Lo, în vârstă de 38 de ani, s-a hotărât să ia măsuri în privința kilogramelor în plus. Cu ajutorul unei diete sănătoase și a antrenorilor personali, ea a ajuns să slăbească în patru săptămâni, 18 kilograme.

Făcând câte trei ore de exerciții pe zi, frumoasa J.Lo, a ajuns să scape de patru kilograme jumătate pe săptămână. Se zvonește că ea a angajat o armată de nutriționiști și antrenori, pentru a ajuta-o să ajungă la trupul de sirenă pe care îl avea.

Antrenamentul ei începea de la ora patru dimineața și ținea trei ore. Într-o oră făcea exerciții Pilates, urma una de aerobic și apoi ridica greutăți. Ca și programul ei, dieta a fost la fel de drastică. Ea a renunțat la carbohidranți și s-a rezumat la doar 1.400 de calorii pe zi.

Bine ca au precizat armata de nutritionisti... Din ce am citit eu, JLO e una dintre cele mai fitzoase vedete, citisem undeva ca atunci cand si-a facut/renovat casa (nu retin exact) a bagat clauza in contractul muncitorilor sa nu ridice capul din pamant atunci cand trece ea doh.gif
Sper ca va dati seama ce indura nutritionistii & antrenorii cu diva, trezita 3 dimineata (eventual si cu partea dorsala ce a consacrat-o in sus) sa ajunga la sala? lol.gif
Letitia
doh.gif Ce pisici mananc la cina? Ma gandesc de juma de ora si-n afara de cartofii fierti nu-mi vine nimic in cap. Poate n-ar strica o salata de varza cruda...
Nessie
Ce zici de o salata verde cu o conserva de peste in apa si cu ulei de masline? biggrin.gif Acoperi si legume si grasimi bune.
michelle
O felie de paine, 20g are 1p.
camvalmy
Buna Letitia pupic.gif si welcome.gif ! M-ati aiurit cu atatea puncte blink.gif . cred ca m-as incurca tare daca as tine WW. eu sunt tot cu numaratul ca Ramo. As zice s-o iei incet pt ca nu ai de dat f mult jos-fata de mine doh.gif - asa ca poti slabi.
Bine ai venit printre jurnaliste si pupic.gif
buretel
Bine ai venit Letitia! give_rose.gif Si spor la numarat.
Eu am tinut WW putin, si am slabit tot putin )).gif
Te pacalesti, nu vezi grasimile bune. Si aveam tendinta sa mananc tone de fructe, si uite asa veneau carbsii in valuri, valuri lol.gif Asa ca am trecut la nr caloriilor, ca e mai corect (cel putin pt mine).
ramonavlas
Clar, si eu zic ca e mai corect
Cherie
Neatza Miss Leti, ce faci tu? pupic.gif
lucy
Buna Lety pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce sa mai vb de J.Lo cand avem si pe plaiurile noastre veete care arata mai bine acum ca inainte sa ramana gravide .Ex. Mihaela Radulescu blink.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.