Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Micul dejun
OneDen.com > Relatia cu mine > Bucataria noastra
Bubble
Asa se zice, nu? Chiar daca cei mai multi stiu lucrul acesta, putini sunt cei care mananca dimineata. Eu una sar de cele mai multe ori peste micul dejun pentru ca prefer sa dorm mai mult, iar cand plec la cursuri imi iau ceva (nu prea e sanatos blushing.gif )de la un chiosc.

Ce mancati dimineata voi? va rog, daca aveti idei pentru un mic dejun rapid si sanatos sa le puneti aici!
Nessie
Nici eu nu am timp si nici foame dimineata pentru ca asa m-am invatat din pacate. In vremurile bune, mancam sanatos si gustos. Mi-ar placea sa imi revina obiceiurile astea bune. biggrin.gif

Hai sa iti dau cateva idei rapide, sanatoase si gustoase!

Imagine
la care adaugi
Imagine (integrala e mai sanatoasa wink1.gif ) + o bucatica de branza si o feliuta de rosie.
Nessie
Cand tineam Monti mancam painici de astea cu rosii si branza 0,1% grasime + cafeaua biggrin.gif. Foarte satioase.
Imagine

Clasicul ou e mereu la indemana (e mai sanatos facut direct in tigaia de teflon, fara ulei wink1.gif )
Imagine

Sau cel mai simplu:
Imagine
reTina
Aoleeeu swoon.gif mi s-a facut foame si o pofta! doh.gif Na, de aici sa muriti si voi de pofta! devil.gif
Uite ce mai mananc eu dimineata: fructe multe!
Imagine
alex25
lol.gif mi s-a umplut gura de apa
ina_ceva
Nu stiu cum reusiti voi, dar mie mi se face foame la numai o ora dupa ce mananc micul-dejun. Si de dimineata eu manac o portie 'sanatoasa' de papa gatit, nu ma pot multumi numai cu o cafea si doua felii de paine. wacko.gif
daconst
Eu trebuie sa mananc mult la micul dejun.Indiferent de ce mananc,dar sa fie mult.Pot manca si mancare gatita,orice.Doar daca nu mananc nimic sunt lesinata in ziua aia. sad.gif
Nessie
Eu sunt la cefeluta (la prima blush.gif ) si o beau cu voi aici. Asta imi este tot micul dejun azi.
daconst
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 09:41 AM) *

Eu sunt la cefeluta (la prima blush.gif ) si o beau cu voi aici. Asta imi este tot micul dejun azi.

Nu e prea sanatos....doar cafeluta pe stomacul gol. grin.gif
Eu am patit-o si m-am ales cu gastrita...acum beau doar ceai verde si mi-e mai bine. dry.gif
Nessie
Da, stiu ca nu e bine, dar fara cafea dimineata nu sunt in stare de nimic. yawn.gif
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 08:41 AM) *

Nici eu nu ma mincat nimic azi,beau ceai verde.
Gabit termino cu cafeaua hug.gif
tmanbone
Mai, am si eu o problema.

M-am dezobisnuit sa mananc micul dejun de cativa ani, si acum oricat as incerca sa infulec ceva nu intra (dimineatza). Am folosit si iaurturi (iau 2-3 lingurite si ma satur), fructe (musc o data... de doua ori daca se uita urat la mine), sandwich-uri (la astea-i si mai greu ca nu prea are cine sa le faca)...

Help me. Please!

salut.gif
aki
[quote fructe (musc o data... de doua ori daca se uita urat la mine), salut.gif
[/quote]
lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
Ar fi indicat sa nu fumezi pe stomacul gol pentru ca iti dispare pofta de mancare. biggrin.gif Apoi ar trebui sa astepti 30 de minute dupa ce ai mancat fructe si pofta o sa iti vina. Nu incerca tigara in astea 30 de minute ca atunci nu ai facut nimic!
aki
CITAT(Nessie @ 01-08-2006, 10:39 AM) *

Ar fi indicat sa nu fumezi pe stomacul gol pentru ca iti dispare pofta de mancare. biggrin.gif Apoi ar trebui sa astepti 30 de minute dupa ce ai mancat fructe si pofta o sa iti vina. Nu incerca tigara in astea 30 de minute ca atunci nu ai facut nimic!

La mine faza aceasta nu functioneaza.Dupa ce fumez mininc foc si para blink.gif
tmanbone
Asta nu inseamna sa ma trezesc mai devreme? Ca de obicei ma trezesc, stau 10 min si am plecat.

Haideti mai, eu am intrebat ce pot sa inghesui mai usor in stomac dimineata nu cum sa dorm mai putin. blink.gif
aki
CITAT(tmanbone @ 01-08-2006, 10:50 AM) *

Asta nu inseamna sa ma trezesc mai devreme? Ca de obicei ma trezesc, stau 10 min si am plecat.

Haideti mai, eu am intrebat ce pot sa inghesui mai usor in stomac dimineata nu cum sa dorm mai putin. blink.gif

Cereale cu lapte,daca tii dieta grin.gif
tmanbone
O idee buna, o sa trec azi pe la magazin. smile.gif Alte idei?

PS. Laptele trebuie neaparat incalzit?

salut.gif

PS2. Sefu tocmai si-a luat un sandwhich si mie nu mi-a luat. dry.gif
aki
CITAT(tmanbone @ 01-08-2006, 10:55 AM) *

O idee buna, o sa trec azi pe la magazin. smile.gif Alte idei?

PS. Laptele trebuie neaparat incalzit?

salut.gif

PS2. Sefu tocmai si-a luat un sandwhich si mie nu mi-a luat. dry.gif

Dar ar trebuie sa fie caldut ca sa se inmoaie mai bine cerealele
Ella79
Eu nu pot sa mananc imediat cum ma trezesc si mai tarziu... sunt deja la munca. Asa ca imediat ce ma instalez la birou imi beau nelipsita cafeluta si mai nou (sunt cuminte, nu mai beau pe stomacul gol), mananc un baton - doua fitness.
Brunette
De dimineata am mancat 2 cremvusti cu o felie de paine, dupa care mi-am facut un lapte cu cafea... n-am vrut, dar asta a iesit. doh.gif

Imagine
aki
CITAT(Brunette @ 02-08-2006, 12:06 PM) *

De dimineata am mancat 2 cremvusti cu o felie de paine, dupa care mi-am facut un lapte cu cafea... n-am vrut, dar asta a iesit. doh.gif

Imagine

Parca ai zis ca doi de ce sunt mai multi grin.gif
Brunette
Ca sa va fac pofta! blum.gif drool.gif
aki
CITAT(Brunette @ 02-08-2006, 02:00 PM) *

Ca sa va fac pofta! blum.gif drool.gif

Asa si m-am gindit tease.gif
tmanbone
Tot n-am reusit sa mananc dimineata, dar am inceput sa mananc si seara tarziu. Adica noaptea. E progres? blink.gif
Nessie
E semn ca in curand o sa ai burta! blum.gif
aki
CITAT(Nessie @ 02-08-2006, 11:42 PM) *

E semn ca in curand o sa ai burta! blum.gif

lol.gif
Tmanbone nu minca seara,masa de baza e dimineata hug.gif
tmanbone
Aki, am omis sa spun ca eu am o problema cu mancatul si ca nu mi se face foame prea des. Deci, seara-i bine.

Nessie, cum e mai bine? Cu putina burta pozitiva sau cu burta negativa?

salut.gif
Nessie
)).gif Pentru mine cu deloc!! Pentru tine... eusa_think.gif Cred ca e bine totusi ca mananci ceva seara.

Daca simti ca burta devine o problema, te asteptam la ww si te ajutam sa o dai jos! lol.gif
tmanbone
wacko.gif Mai, am incercat de vreo doua ori sa citesc ce scrie pe acolo, dar de fiecare data, dupa nici o pagina, mi-am dat seama ca nu prea imi prieste locul. No offense! salut.gif
Nessie
Stai calm! Nici nu te vedeam genul sa intri dimineata sa dai "raportul" cu ce ai mancat si care grame ai slabit! )).gif
aki
CITAT(tmanbone @ 03-08-2006, 11:14 AM) *

Aki, am omis sa spun ca eu am o problema cu mancatul si ca nu mi se face foame prea des. Deci, seara-i bine.

Nessie, cum e mai bine? Cu putina burta pozitiva sau cu burta negativa?

salut.gif

Cite kg ai?Ma scuzi de curiozitate grin.gif
tmanbone
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 11:27 AM) *

Stai calm! Nici nu te vedeam genul sa intri dimineata sa dai "raportul" cu ce ai mancat si care grame ai slabit! )).gif

Serios. Asta imi mai lipsea. lol.gif

CITAT(aki @ 03-08-2006, 11:35 AM) *

Am vreo 64 (zic eu). La 1.81-2 metri. sad.gif
aki
CITAT(tmanbone @ 03-08-2006, 11:38 AM) *

CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 11:27 AM) *

Serios. Asta imi mai lipsea. lol.gif

CITAT(aki @ 03-08-2006, 11:35 AM) *

Pai atunci nu ai de ce te sresa.Poti sa mininci si seara salut.gif
Nessie
Te-am luat la kilograme! lol.gif lol.gif Vai de capul meu! bang.gif
aki
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 11:39 AM) *

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tmanbone

Cand ma voi scula, pe multi am sa popesc. blink.gif
aki
CITAT(tmanbone @ 03-08-2006, 11:41 AM) *

Cand ma voi scula, pe multi am sa popesc. blink.gif

De unde sa te scoli grin.gif ?Dormi? tease.gif
Nessie
Aki, citeste >>aici
aki
Gabit am facut si eu scoala si studii superioare am rolleyes.gif hug.gif
Nessie
Stiu ca ai! wink1.gif
alex25
De curand ne-am mutat sediul si am aproape de mine o piata, un supermarket si alte cateva chioscuri asa ca am posibilitatea sa imi iau cereale. Ma gasesc deseori ca vin cu jumatate de ora mai devreme la serviciu (fara sa intentionez neaparat asta) si mananc cereale cu lapte. Ceea ce e un lucru bun, nu? biggrin.gif Am invins foamea de dimineata smile.gif.
Nessie
clap.gif foarte bine ca ai rezolvat micul dejun! Acum ramane sa ai grija si la pranz! blum.gif
Eu.
blum.gif si seara fara gratate prea mari si multa paine
Sexymom
CITAT(Nessie @ 03-08-2006, 12:39 PM) *

Si eu te-am luat la kg, SAC blum.gif

Eu beau un suc natural dimineata,250 ml de portocale, struguri, piersici,(ce am la indemana) beau o cafea cu lapte si mananc un fruct.
Cateodata mai mananc late cu cereale integrale sau musli si o cafea.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.