CITAT(stefania @ 15-04-2008, 09:06 AM)

Meniul meu pe ziua de azi:
1/2 banana mica=1p -
daca jumatatea de banana a avut 100grame (fara coaja) atunci da, 1p e corect;
1mar - 0 puncte
5felii de paine secara=10p? -
o felie de paine toast are de obicei 25 de grame... painea de secara e mai mica in dimesniuni, deci e posibil ca si felia sa cantareasca mai putin; daca n-ai cantarit poti sa aproximezi pctj azi ca fiind 5p1 felie salam=2p - n
u stiu ce salam ai mancat... daca nu gasesti in lista de aici, intreaba la Neuronii WW 
50g pate soia=2p -
nu cunosc...cafea3 in 1=1p - l
a fel, intreaba la Neuronii WW ca stiu ca s-a mai discutat despre astanapolitana cu cioco 50 g=3p? -
ai valorile pe ambalaj? Ce firma... la fel... intreaba in jurnalul de mai susdeja s-au facut 19?
imi propusesem ca acasica sa mai pap o portie ciorbica de zarzavat..dar se pare ca tre' sa renunt.
O sa mananc ceva fructe si un ceai.
Mie-mi ies 14 puncte, asta cu aproximarile tale, la produsele la care n-am stiut raspunsul.
La ciorba sau alte mancaruri gatite acasa calculeaza punctajul de la fiecare aliment folosit (chiar si lingura/lingurita de ulei folosita) la totalul punctelor si imparte la nr. de portii care aproximezi tu ca ies.
Atentie la fructe si legume: tot ce depaseste 300grame/zi la fructe si 400gr/zi la legume se puncteaza cu 1 punct (toata cantitatea extra).
Sper ca nu te-am bagat in ceata mai rau
).gif)
Orice intrebari mai ai, daca nu ti se raspunde aici, am zis incearca la Neuronii WW, poate acolo se gaseste cineva care sa stie raspunsul.
p.s.
Mathilde are dreptate.
Daca n-ai folosit enorm de mult ulei la ciorba, oua si/sau paste fainoase/orez, n-ar trebui sa aiba decat max 1p/portie. Am uitat de cartofi - un cartof mediu, daca asta revine la portia de ciorba, e 1p.
Cartofii fierti - 2puncte pana la saturatie.