Ba nu, si la vama gasesti confort (referindu-ma aici la spatiile de cazare). Dar pretul e similar cu celelalte statiuni in acest caz. Singura diferenta fiind o oferta mai restransa (localitatea e f mica, desi in ultima vreme ce au mai rasarit constructii).
Dorgati si cersetori? Da, mi s-a intamplat sa mi se ceara cate o tigare... erau persoane care pareau ca singura lor grija a fost sa ajunga pana acolo... ceva gen aventurile tineretii (si ne amintim si noi de tinerete... cred). Diferenta intre ei si cersetori este ca ei cereau politicos si cu o anumita naivitate tinereasca si nu pareau sa faca din asta activitatea principala a existentei lor. Ah, iar daca le dadeai o tigare, nu-ti mai cereau si 5 mii pt paine.
Drogati sunt peste tot. Nu e vina mea.
Cum mi s-a parut? Vama Veche a avut intotdeauna reputatia tineretii si a aventurii (cred ca am repetat prea mult cuvintele astea

) , a dormitului sub cerul liber etc. O sa te frapeze insa contrastul intre cei ce seamana cu studenti si stau cazati in camere la gazde si masinile luxoase care ajung pe acolo.
Vama e overrated. Parerea mea. Dar cu totii trebuie sa ajungem acolo, macar o data.
PS. Berea-i ieftina. Hac.