Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Vama Veche
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber > Calatorii
tmanbone
Imi recomanda cineva niste locuri de cazare in Vama? Daca veniti si cu info de contact, ar fi super. salut.gif

Anul trecut am ajuns din greseala pe acolo, fara nici o camera rezervata, si e dificil de gasit cazare in conditiile astea. Adica ti se cer preturi mari daca bati la usa neanuntat. sad.gif
Rino
wacko.gif Si eu am incercat sa gasesc o cazare convenabila pentru Mamaia si m-am ajutat de Google! smile.gif Oricum in perioada asta sunt preturile maxime, asa ca nu te astepta sa scapi ieftin.

Iti dau cateva site-urile care mi s-au parut ok si poate gasesti acolo ceva:

http://www.plaja.ro/vama%20_veche.htm
http://www.roturism.com/search.php?search_...mp=sub_category
http://www.infovacanta.ro/cgi-bin/cauta/ca...;categorie_ev=7
tmanbone
Mersi mult. Am folosit si eu Google pt cautari, dar topicul l-am deschis fiind interesat de experientele voastre pe acolo.
tmanbone
Am ajuns in vama w-end-ul trecut si partea cu cazarea a fost relativ simpla. Intalnesti destui ofertanti iar preturile incep de la 50RON / noapte (camera 2 persoane, fara baie proprie) pana la 100RON (aici cu baie). La vile, minihoteluri preturile sunt cam 100RON minim si urca...
alex25
N-am fost niciodata in Vama Veche, nu stiu cum sunt conditiile pe-acolo dar din cate stiu eu, daca vrei confort Vama Veche e locul de care sa te feresti. As merge si eu odata, dar spune-mi si mie cam cum e. Din cate am auzit eu, e plin de drogati si cersetori. Tind sa cred ca nu e chiar asa. Tie cum ti s-a parut?
tmanbone
Ba nu, si la vama gasesti confort (referindu-ma aici la spatiile de cazare). Dar pretul e similar cu celelalte statiuni in acest caz. Singura diferenta fiind o oferta mai restransa (localitatea e f mica, desi in ultima vreme ce au mai rasarit constructii).
Dorgati si cersetori? Da, mi s-a intamplat sa mi se ceara cate o tigare... erau persoane care pareau ca singura lor grija a fost sa ajunga pana acolo... ceva gen aventurile tineretii (si ne amintim si noi de tinerete... cred). Diferenta intre ei si cersetori este ca ei cereau politicos si cu o anumita naivitate tinereasca si nu pareau sa faca din asta activitatea principala a existentei lor. Ah, iar daca le dadeai o tigare, nu-ti mai cereau si 5 mii pt paine.
Drogati sunt peste tot. Nu e vina mea.
Cum mi s-a parut? Vama Veche a avut intotdeauna reputatia tineretii si a aventurii (cred ca am repetat prea mult cuvintele astea blushing.gif) , a dormitului sub cerul liber etc. O sa te frapeze insa contrastul intre cei ce seamana cu studenti si stau cazati in camere la gazde si masinile luxoase care ajung pe acolo.

Vama e overrated. Parerea mea. Dar cu totii trebuie sa ajungem acolo, macar o data.

PS. Berea-i ieftina. Hac.
judecatorul
gasca mea, anul trecut in Vama .. ce vremuri .. cool.gif Click sa vezi atasamentul
tmanbone
Am si eu niste poze din Vama. biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.