Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Sali de sport
OneDen.com > Relatia cu mine > Corpore sano > Ora de sport
Bubble
Unde gasesc o sala de sport cu preturi ok, si conditii bune? M-ar interesa prin/pe langa Regie. Multam fain!
Nessie
Eu stiu Henriette si pare ok. Poti face chiar tae-bo sau sa joci tenis de masa (asta stiu ca nu consuma mare lucru, dar te relaxezi smile.gif )
Floricica
CITAT(Nessie @ May 26 2006, 10:16 PM) *

Eu stiu Henriette si pare ok. Poti face chiar tae-bo sau sa joci tenis de masa (asta stiu ca nu consuma mare lucru, dar te relaxezi smile.gif )

Bine zis "pare" ok. Afara-i vopsit gardu' si-nauntru-i leopardu'.
Rino
Pentru mince conteaza cand ma duc la sala sa fie ieftina. Mai suport mirosurile, randul la aparate, dar sa fie preturile ok si sa nu fie ff cald. Nu stiu ce sa-ti recomand ca nu ma duc la sali sofisticate; pentru mine e ok si la metrou. biggrin.gif
Bubble
Floricica, de ce? Spune-mi mai multe, te rog!
alex25
Sali pe langa regie ar mai fi:
metrou grozavesti ( )).gif - sala de culturism - nu te duce )
r1 (parca asa ii spune - unde e si un club noaptea, pe langa p26)
anefs ( fac. de sport - pe linia lui 123, imediat ce treci podul cotroceni )
bgs (pe iuliu maniu, vis-a-vis de politehnica)
Bubble
CITAT(alex25 @ 31-05-2006, 09:55 PM) *
Sali pe langa regie ar mai fi:
metrou grozavesti ( )).gif - sala de culturism - nu te duce )
r1 (parca asa ii spune - unde e si un club noaptea, pe langa p26)
anefs ( fac. de sport - pe linia lui 123, imediat ce treci podul cotroceni )
bgs (pe iuliu maniu, vis-a-vis de politehnica)
Multumesc frumos! O sa ma orientez sa vad ce mi se potriveste.
Floricica
CITAT(Bubble @ 30-05-2006, 05:10 PM) *
Floricica, de ce? Spune-mi mai multe, te rog!
Am avut o experienta cu solarul de acolo. Fetele de la receptie nu stiau sa-l foloseasca, nu mi-au facut instructaj, chiar daca le-am rugat sa-mi spuna ce sa fac. Au zis doar ca nici ele nu stiu ca nu au intrat la solar niciodata. :mellow: In fine, trecem pesta asta ca mai aveam eu cateva informatii de pe internt si ajungem la camera cu solarul. Imi zice fata "Asta e! Il fixezi la 2 minute si cand esti gata te astept jos!" unsure.gif Il fixez la 2 minute ca atat platisem (chiar daca nu era nimeni sa vada ca pun 2 sau 5) si vad ca sticla solarului (orizontal) era crapata in multe locuri si lipita cu scoci wacko.gif + ca la apasarea butonului on/off nu se intampla nimic. Mi-am luat hainele frumusel, i-am cerut banii pe cele 2 minute si am plecat cu gandul ca nu mai vreau sa stiu nici de sala lor de tae bo sau aerobic (imi propusesem sa imi fac abonament).

Pe langa serviciul "minunat", preturile sunt destul de piperate; de exemplu pentru 8 pre de aerobic/ luna platesti 800.000.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.