Buna Mariana
Acum am ajuns sa citesc si eu jurnalul tau si cred ca nu as fii rezistat in locul tau sa stau cu soacra. Atunci cand e cineva [/i]strain [i] in casa nu ai intimiditate, nu te bucuri de familia ta asa cum trebuie, cred ca sotul tau se comporta altfel cand nu e mama lui, cand sunteti in concediu de ex ori afara la plimbare.Inteleg ca barbatii sunt mai mamosi dar ar trebui sa inteleaga ca voi sunteti o familie si soacra alta familie.Eu am avut-o pe mama la mine 5 luni si nu m-am bucurat deloc , o iubesc mult numai ca nu ma simt bine , sunt incomoda, nervoasa, nu ma mai inteleg cu copii, imi schimba tot in casa, etc....am impresia ca nu mai sunt stapana pe viata mea, pe orele mele libere. Acum a plecat mama si e socrul la noi de 1 luna si jumatate, abia astept sa plece acasa, imi e drag si el dar acolo unde trebuie sa fie.
Sper sa gasesti o forma si sa ramai numai cu ai tai.
Apropo, imi aduc aminte o faza tare cu mama.Eu stateam acasa cu copii, si intram destul de des pe forum, intr-o zi am ramas fara lapte si am rugat sotul sa ia o cutie, la care mama spune: normal, daca stai toata ziua pe internet cum sa avem lapte in casa

, si eu care am toata raspunderea casei, a copiilor, alergam ca disperata in cele 4 colturi ale lumii

.Mereu gaseste cate ceve de spus, de intepat.Ca si socrul de altfel.Faza si cu el: vin de la munca la ora 21 seara, nu e paine ( asta in cazul in care el, mama, fetele au stat toata ziua in parc si magazin de paine e la 15 m de casa).Ii spun mamei sa coboare sa ia o paine , la care socrul ii spune mamei : auzi, vorbeste si tu cu Doina si spune-i sa se organizeze mai bine, nu e normal sa nu avem paine in casa

.Cum poti mai sa spui asa ceva? eu muncesc , tin casa, gatesc , fac cumparaturi zi de zi, ma duc cu fetele la academie, la baschet, la dansuri, in parc,ajung acasa si ma descalt dupa 12 ore de alergat si tu nu iei o paine? te iei de mine? dar barbat nu am ? asa ca nu i-am mai tolerat observatiile si i-am spus in fata tot ce e normal sa se intample, ca avem sarcinile impartite, ca avem o varsta si eu si sotul meu si nu trebuie sa se amestece.PUNCT.
In legatura cu bebe Mariana, nu te intrista, vine el atunci cand e momentul.
Sa iti traiasca comoara mica.

Am si eu 2 fete, de 11 si 7 ani.