Buna.
Azi am avut o zi groaznica, am spus sefei ca de luni intru in sesiune si ca am nevoie de concediu fara plata la care mi-a zis ca nu imi accepta concediul si daca totusi vreau concediu imi acorda dar imi pierd postul.
O colega mi-a zis ca s-ar putea sa astepte si ea ceva, si deci am in plan sa ii cumpar un parfum si un buchet mare de flori. Sa vad daca asa rezolv ceva, poate asa imi va accepta concediul, daca nu , nu am decat sa ma invoiesc la fiecare examen.
Nu va mai scuzati atat fetelor, suntem aici pt discutii.
Nu prea pertec mult timp cu ea, pt ca o saptamana ea vine de la scoala la 12.30 iar eu plec la 13.20, iar doua saprtamani ajung acasa la ora 15 si o ajut la teme, apoi iese la joaca si vine acasa aproape de ora culcarii, in WE ca stam mai mult impreuna si atunci ori gatim ceva amandoua (ii place la nebunie sa ma ajute), ori se joaca la calculator sau se uita la desene si eu am de lucru in camera, dar cel mai mult timp il petrece la copii afara.
Ii place sa se joace pe calculator jocuri de imbracat papusi (dar are calculatorul cu limita, maxim 1 ora pe zi, foarte rar scapa la 2 ore), nu prea mananca dar nici slaba nu e, e mai miniona, de dulciuri sa nu auda ca nu ii plac.
Bunica nu prea are influenta asupra ei atata timp cat si cu ea e mai rece si respingatoare.
Mai nou s-a plans la sotul meu ca ii cam raspunde fata, la care el a venit la mine se imi spuna sa ii atrag atentia fetei, si atunci eu i-am zis ca nici ea nu raspunde degeaba si ca e rau provocata cand face asta.
Vorbind si cu mama de lucrul asta mi-a dat dreptate atata timp cat cel putin doua zile pe saptamana sta la ea (sotul meu lucreaza 24 cu 48 si zilele in care el e la munca nu am cum sa iau fata acasa si atunci ramane la mama, caci distanta de la mine la scoala e de 3 km si de la mama doar 300m) si lor nu le raspunde deloc si chiar ii spune mamei ce bine e la ea ca nu o mai supara nimeni.