Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
bubbles
Tin pumnii sa vina bb cheer.gif pupic.gif
Mariana
Am ceva dureri in partea de jos a burtii iar rusii parca sunt in ultima zi si la cantitate si la calitate.
Normal ziua de aparitie era duminica, nu stiu ce sa mai zic, testul de sarcina il am in geanta dar sa vad cand pot sa il fac.
Voi ati mai patit asa ceva?
pupic.gif
Mariana
Cred ca asa a fost, au venit rushii mai devreme, nu stiu de ce dar am mai facut un test azi dimineata si tot negativ a iesit, deci sigur nu sunt insarcinata, sper luna viitoate sa fie mai norocoasa.
pupic.gif
WE placut.
bubbles
Ai sa vez ca iti va iesi pozitiv cand te vei astepta mai putin pupic.gif
Mariana
As vrea sa nu mai fiu atat de stresata din cauza asta, luna asta sper ca din cauza sesiunii, planificarea si concediul si cununia finilor sa nu mai fiu atat de preocupata de asta.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Incearca sa te relaxezi.
Bebe vine cand vrea el, cand nu te astepti.
Stresul face numai rau.
hug.gif
bubbles
Lasa Mariana ca va fi bine pupic.gif .Eu cred ca va veni cand ma voi linisti si imi voi gasi si un servici si nu voi mai fi mereu pe fuga pupic.gif
Sexymom
CITAT(Mariana @ 25-05-2008, 09:12 AM) *

Cred ca asa a fost, au venit rushii mai devreme, nu stiu de ce dar am mai facut un test azi dimineata si tot negativ a iesit, deci sigur nu sunt insarcinata, sper luna viitoate sa fie mai norocoasa.
pupic.gif
WE placut.

Mariana faci o mare graseala , devine o obsesie ideea de a ramane insarcinata. Asa am facut si eu, la 2 ani dupa primul copil mi-am scos steriletul si timp de 1 an numaram zilele de ovilatie, imi luam temperatura si imi sunam sotul sa ma reguleze intre program, asa ca am facut un tratament de sterilitate si bebe 2 a venit in momentul in care eu am renuntat la ideea obsesiva de a avea un copil.
Sa sti ca psihicul influenteaza asa de tare acest impuls incat il impiedica. Multe femei vor un copil, luna de luna fac sex mereu si nimic...numai daca te relaxezi si nu esti stresata, plina de probleme vine bebe.El alege momentul.
Cred ca trebuie sa te relaxezi si sa lasi cursul vietii sa curga.

De mult am vrut sa te intereb cum e fetita ta.Nu vb. de ea. Eu va innebunesc cu fetele mele. Tu cum iti petreci timpul cu ea? ce ii place sa faca? ce influenta are Bunica asupra ei?
Daca ma crezi indiscreta nu imi raspunde.
Mariana
Buna.
Azi am avut o zi groaznica, am spus sefei ca de luni intru in sesiune si ca am nevoie de concediu fara plata la care mi-a zis ca nu imi accepta concediul si daca totusi vreau concediu imi acorda dar imi pierd postul.
O colega mi-a zis ca s-ar putea sa astepte si ea ceva, si deci am in plan sa ii cumpar un parfum si un buchet mare de flori. Sa vad daca asa rezolv ceva, poate asa imi va accepta concediul, daca nu , nu am decat sa ma invoiesc la fiecare examen.

Nu va mai scuzati atat fetelor, suntem aici pt discutii.
Nu prea pertec mult timp cu ea, pt ca o saptamana ea vine de la scoala la 12.30 iar eu plec la 13.20, iar doua saprtamani ajung acasa la ora 15 si o ajut la teme, apoi iese la joaca si vine acasa aproape de ora culcarii, in WE ca stam mai mult impreuna si atunci ori gatim ceva amandoua (ii place la nebunie sa ma ajute), ori se joaca la calculator sau se uita la desene si eu am de lucru in camera, dar cel mai mult timp il petrece la copii afara.
Ii place sa se joace pe calculator jocuri de imbracat papusi (dar are calculatorul cu limita, maxim 1 ora pe zi, foarte rar scapa la 2 ore), nu prea mananca dar nici slaba nu e, e mai miniona, de dulciuri sa nu auda ca nu ii plac.
Bunica nu prea are influenta asupra ei atata timp cat si cu ea e mai rece si respingatoare.
Mai nou s-a plans la sotul meu ca ii cam raspunde fata, la care el a venit la mine se imi spuna sa ii atrag atentia fetei, si atunci eu i-am zis ca nici ea nu raspunde degeaba si ca e rau provocata cand face asta.
Vorbind si cu mama de lucrul asta mi-a dat dreptate atata timp cat cel putin doua zile pe saptamana sta la ea (sotul meu lucreaza 24 cu 48 si zilele in care el e la munca nu am cum sa iau fata acasa si atunci ramane la mama, caci distanta de la mine la scoala e de 3 km si de la mama doar 300m) si lor nu le raspunde deloc si chiar ii spune mamei ce bine e la ea ca nu o mai supara nimeni.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Mariana
Incerc deja sa ma destresez de ideea care intradevar devenise o obsesie de a fi insarcinata.
buretel
pupic.gif Sa treci cu bine peste toate incercarile. Are dreptate sexymom, relaxeaza-te si bb va veni cand nu te astepti wink1.gif
Mariana
Mi-a zis cineva sa storc doua lamai maricele si zeama sa o amestec cu 1l apa si miere dupa gust si sa beau acest amestec toata ziua, cat timp ar fi bine sa fac asta, nu face rau la stomac sau altfel?
Am mai citit si ca ar fi bine sa storc o lamaie , sa o amestec co o cana de apa calda si sa o beau dimineata pe stomacul gol.
Care e mai buna dintre cele 2?
Sexymom
Buna fetita.
Cred ca oricare varianta alegi e buna.Care iti place tie mai mult.

Mariana ce uram in tara noastra draga era pupincuristul ca sa te lase seful sa iei concediu cand ai nevoie. Vad ca nu se schimba nimic si imi lasa un gust amar.Cred ca nici in 20 de ani nu scapam de cumparat cadouri si pupat sefi in cur.
Mai nou mi-am dat seama ca si la spanioli e la fel.
Trec chiar acum prin asa ceva.
Seful meu, superb , inalt, muschiulos , brunet cu ochii verzi si homosexual nu m-a lasat sa imi schimb orarul de munca de la 9 la 15, acum muncesc de la 10 la 16, e vb numai de 1 ora, sa plec mai devreme sa nu stea fetele cu cheia de gat 3,5 ore si numai 2,5 ore.Nu ma lasa. In schimb toti putzoii de 19, 20, 21 de ani, care il pupa in c.u.r. au program de la 9 la 15 pt. ca este vara si sunt in pericol de a face insolatie.
Eu i-am raspuns in schimb cu obraznicie , cand am aflat ca nu ma lasa.I-am spus ca e mult mai important sa lase unu de 19 ani in locul meu ca are timp de regulat muieri.
Ieri a fost serbarea fetelor la dansuri, am cerut numai 20 de minute libere inainte de program si sti ce a spus??? sa nu mai ies la masa si sa plec mai devreme, asa ca ieri am mancat ceai verde, aquarius, coca cola si apa plata pana la 15,40.Dar fetele au meritat sacrificiul pt. ca au fost absolut superbe (nu stiu daca suna bine ulti ma fraza sau e pleonasm).
Revin ....
Mariana
Stiu Doina, si asta ma deranjeaza si pe minedar in mare parte sunt si eu un pic vinovata ca am crezut ca va fi bine daca ii aduc flori din cand in cand (tinand cont ca sunt la tara si am flori in gradina), de 1 si 8 martie am zis sa fiu draguta ca mi-a dat concedii pana atunci si poate imi va mai da si sa mai departe ... si acum ce o fi zis "stai ca o fac sa imi mai dea si mie ceva"; luna asta am luat si salariul mai mic deoarece nu a mai primit femeia daruri de ceva timp si poate mai avea si ea nevoie naughty.gif .
O cerdeam femeie intelegatoare dar e amar gustul care il am acum.
Am sa ii cer libere de cate ori am nevoie pt examene si sa vad daca si asa va zice ceva (e ideea ei)
pupic.gif

WE placut la toate.
Am inceput de ieri cu 2 lamai la 1l de apa.
pupic.gif

meniul meu in ultimele zie suna cam asa:
Un mar
O banana
10 grame covrigei
O porti mancare gatita
Un iaurt sau lapte cu cereale
2-3l apa (din care 1 cu zeama de la 2 lamai)
bubbles
La multi ani pupic.gif pupic.gif fetei tale.
Mariana
Ms Bubles, si "LA MULTI ANI" tuturor copiilor din intreaga lume cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif pe toate.
Mariana
Maine am examen si nu pot invata nimic doh.gif , daca citesc 3 pagini ma ia somnul sad.gif , dar nici de dormit nu pot dormi mad.gif .
Azi am facu colaci secuiesti, cartofi gratinati, gratar, iar pe seara sotul mi-a cumparat o inghetata.
Ma duc sa incerc sa mai invat si daca nu ma culc si incerc maine dimineata caci examenul il am la 14, dar mai pun si drumul la Bucuresti.
Am intrat in saptamana de fertilitate (pana acum nu am tinut contul de asta, si daca nici luna asta, asa, nu iese nimic ma las pagubasa si astept ca dumnezeu sa se indure si de mine), deci pe sot l-am cam amenintat naughty.gif naughty.gif naughty.gif
pupic.gif
Cherie
pupic.gif
Mariana
Acum am venit de la Bucuresti, am luat 6 doh.gif la examen dar ma bucur ca am trecut, sper ca la celelalte sa iau note mai mari.
Am sunat la astia de la net ca nu imi merge netul de 2 zile calumea si m-a tinit 10 minute la telefon ca in final sa imi spuna ca trimite o echipa la mine si ca el crede ca e problema din calculatorul meu.
Sunt rupta de oboseala.
pupic.gif
Mariana
Ma vopsesc negru albastrui, chiar acum am vopseaua pe par, astept sa actioneze.
pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(Mariana @ 01-06-2008, 08:06 PM) *

Azi am facu colaci secuiesti

Mmmmm blushing.gif

Bine ca ai scapat de-un examen, tin pumnii pentru celelalte!
Mariana
Ce spuneti despre ceaiurile de slabit?
Au efect?
Care ar fi mai bun?
pupic.gif hug.gif
buretel
CITAT(Mariana @ 04-06-2008, 09:18 AM) *

Au efect?
Care ar fi mai bun?
pupic.gif hug.gif

Nici unul devil.gif Bea ceaiuri de plante, dar nu lua laxative sau alte tampenii care promit marea cu sarea (mai ales ceaiul acela chinezesc verde).
pupic.gif Felicitari pt examen, si bafta in continuare!
anca veselie
bravo pt ex, conteaza ca l-ai luat!
multa bafta in continuare!
Cherie
pupic.gifpupic.gif Mariana si uita de ceaiurile de slabit, au un efect laxativ rar intalnit, vei constata ca-ti va fi frica sa depasesti aria casei cu mai mult de ...50 de metri )).gif Ceea ce, nu vad cu ce ne-ar ajuta. Plus de asta, risti sa te si deshidratezi, mai pierzi si ceva minerale din corp si cantarul iti arata generos apa pierduta.
buretel
CITAT(Cherie @ 05-06-2008, 10:22 AM) *

pupic.gifpupic.gif Mariana si uita de ceaiurile de slabit, au un efect laxativ rar intalnit, vei constata ca-ti va fi frica sa depasesti aria casei cu mai mult de ...50 de metri )).gif Ceea ce, nu vad cu ce ne-ar ajuta. Plus de asta, risti sa te si deshidratezi, mai pierzi si ceva minerale din corp si cantarul iti arata generos apa pierduta.

Exact salut.gif
Mariana
Nu prea ma atrage ideea de abea ceai (nu imi plac ceaiurile in general) dar am intrebat si eu ca o curiozitate.
Va multumesc pt sfaturi. pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(Mariana @ 04-06-2008, 09:18 AM) *

Au efect?
Care ar fi mai bun?
pupic.gif hug.gif

Eu beau ceai chinezesc de ala verde dar nu mereu ca sa nu mi se obisnuiasca organismul cu el ca da dependenta in ceea ce priveste toaleta )).gif
Sexymom
Felicitari pt. examen Mariana.
floare.gif
Contrar a ceea ce au scris fetele despre ceaiurile de slabit..eu beau..imi plac mult cele de la Celmar si Naturavit. Si ma ajuta si sa ies afara diminetile, pe langa gustul placut care il au daca il bei cu gheata si multa lamaie.
Mariana
Apropo de iesitul afara dimineata, la mine problema era consumul redus de lichide, cam 500ml pe zi, uneori nu gustam apa, dar de cand vreau sa ma apuc de slabit am marit acest consum la aproximativ 2l si vreau sa spun ca nu ma mai constip si ies afara in fiecare dimineata.
buretel
Foarte bine ca ai crescut consumul de apa.

ps: de ce ai doua tickere? )).gif
Mariana
Mi-au placut cum arata si nu am putut alege.
pupic.gif
buretel
aaa pupic.gif floare.gif
Mariana
Azi merg la nunta la Bucuresti.
Revin cu detalii si poate chiar si poze.
Va pupic.gif si hug.gif pe toate.
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Cherie
Distractie placuta la nunta si nici sa nu te gandesti sa vii fara poze naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gifpupic.gif
Sexymom
Mi-ar place sa te cunosc, poate reusesti sa aduci ceva poze. Si fii atenta la ce mananci, meniurile de la nunta sunt tareeee bune si ingrasacioase. pupic.gif
Distractie placuta.
buretel
Petrecere frumoasa! pupic.gif
Mariana
Va multumes fetelor, a fost sooper la nunta, acum abia mai merg pe talpi dar a meritat.
Nu va uit nici cu pozele dar astept sa mi-le trimita mirele.
Am mancat nu tot din farfurie si fara paine.

Spuneti-mi si mie cum pot incarca o poza in album, il am creat dar e gol.
ganesha
Nu stiu cum sta treaba cu albumul, dar poti incarca fotografiile pe www.imageshack.us de exemplu, si apoi le copii aici in jurnal. Uite ca aici in topicul despre "cum sa incarci o foto pe forum".

Abia astept sa vad poze!
Mariana
Buna dimineata fetelor.
Nu pot sta prea mult ca am examen sad.gif , va spun diseara ce am facut.
Si pt ca tot ajung in Buc vreau sa merg si pe Lipscani sa imi caut rochie de nasa.
pupic.gif hug.gif
lilianab
Neatza si I pup you! give_rose.gif
Am cetit ceva de nunta...Am si eu una pe 21 iun,a verisoarei mele...Cine stie cum mai merg scorurile in asemenea situatie de rudenie? blushing.gif ....
Si am citit si eu in jurnalul tau,mai in diagonala(pe sarite) ,ca nu e timp,draga mea studenta de anul 2(ca si mine hug.gif )...Intreb ci eu:la voi in oras nu se gaseste cianura in farmacii?! blushing.gif ...Ca daca mergi la medicul de familie si ii spui cum sta treaba cu cucuveaua de soacra sunt sigura nu numai ca iti da reteta sa ai ce ii pune in mancare,dar ti-o da si gratuita! grin.gif tease.gif

PeSei: Bafta maxima la examen!!!!
Mariana
La examen am luat 8.
Lili pe 21 iunie sunt nasa (martor) la cununie civila partytime2.gif.
Maine are fata mea serbare cheer.gif , si eu cry.gif nu pot merge crying.gif , ca am examen, dar......a luat sotul minidv pt camera si va filma tot. wink1.gif
buretel
Felicitari pt examen clap.gif
pupic.gif fetitei tale, si timp frumos la serbare smile.gif Chiar daca nu vei fi langa ea, o sa te simta aproape wink1.gif
Sexymom
Felicitari pentru examen. Ce rau imi pare ca nu ajungi la serbarea fiicei tale, eu am lipsit anul trecut de la una singura si m-au pomenit un an de zile, cica nu am vrut eu sa ma duc, de parca as putea face ce vreau la scarbici.Daca o filmeaza sa stai cu ea sa revezi totul, o sa fie incantata.Nu uita sa o imbraci cel mai frumos pupic.gif
Mariana
Pana acum era Florin de servici si eu reuseam sa ma invoiesc, iar acum e exact invers sad.gif . Nu imi fac probleme din cauza ei ca e o fata super intelegatoare wub.gif , si cu siguranta voi stii din-nainte sa vad caseta ce a facut, urmeaza telefoane cu zeci de minute de povestiri.
Oricum vor avea si petrecere dupa.

Am cam calcat in strachini zilele astea, mai ales ieri cand am mancat cornulete cu unt de la patiserie si 2 cioco Mars, dar aveam mare pofta.
Abdomene nu am prea mai fac doh.gif , mai bine zis cam de o sapt dar azi vreau sa incep iar.
pupic.gif hug.gif
aki
Buna,draga hug.gif .Distractie placuta fetei tale pupic.gif
Mariana
Apropo Aky pana la urma am ajuns tot la manechiura si pedi french.
Merci.
pupic.gif hug.gif
aki
Vreau si eu sa-mi schimb modelul
Dar ce fel de forma de unghii va place?
Mariana
Ce fac fetele?
Eu ma delectez cu o inghetata, nu ma certati, e cu cioco si imi da energie sa imvat mai bine.
pupic.gif hug.gif
aki
De care sa-mi fac? ce forma?Asa?
Imagine
Sau asa ?Imagine
Sau astea? Imagine
Desenul va fi altfel wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.