Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
anca veselie
primele mi se par de vrajitoare!!! celelalte sumt dragutze, depinde si de forma degetelor/ unghiilor.
mariana cheer.gif , bafta la ex!
aki
CITAT(anca veselie @ 11-06-2008, 01:27 PM) *

primele mi se par de vrajitoare!!! celelalte sumt dragutze, depinde si de forma degetelor/ unghiilor.
mariana cheer.gif , bafta la ex!

La noi majoritatea fetelor umbla cu primul model de unghii wink1.gif
anca veselie
cu unghii asa de ascutite??
plus ca mi se par extrem de lungi, cred ca m-as zgaria cu ele la cat sunt eu de neindemanatica )).gif
Ramo
Eu nu vad pozele....vrea sa imi dau cu parerea.....cum pot sa le vad? pupic.gif
dany
Eu as opta pentru al 2-lea model ( daca nu te incurca la job ) . Si al 3-lea imi place ca e simplu si finutz .

Cu unghiile din primul model nu poti nici macar sa scoti monedele din portofel )).gif

CITAT(ramonavlas @ 11-06-2008, 02:41 PM) *

Eu nu vad pozele....vrea sa imi dau cu parerea.....cum pot sa le vad? pupic.gif

Sunt pe pagina anterioara , Ramo . Nu se deschid ?
Ramo
Am vazut ca sunt acolo da nu le pot deschide sad.gif

Gata, am primit si eu pozele.....primele imi plac cel mai mul (cele patrate) astea se poarta la unghii aplicate si astea le am si eu )).gif
Mersi Dany pupic.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(Mariana @ 08-06-2008, 03:26 PM) *
Spuneti-mi si mie cum pot incarca o poza in album, il am creat dar e gol.
Mariana, intri in albumul tau din Editare cont si ai un buton "NewImage". wink1.gif
lilianab
Mie imi place modelul 2 si al treilea e dragut...La primul mi s-a zburlit par de porc pe spate numai la gandul ca as merge la toaleta si...ma-ntelegeti?! w00t.gif
Mariana
Sunt si eu de acord cu fetele Aky, primul model e prea exagerat.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Buna fetelor.
Si la acest examen am luat tot 8.
Am fost prin magazinul Victoria si mi-am gasit un costumas super dragut (pun si poze in cateva zile), iar luni cand voi merge iar la examen o iau si pe fata sa ii iau si ei o rochita.
Am vazut serbarea, a fost super mai ales la premiere cand ea a vazut ca la colegi le da diplome si coronite (in ordine alfabetica, numai anul acesta) credea ca ei nu ii da si ere f suparata iar cand a strigat-o s-a pierdut si nu mai stia ce sa faca, abia i-a dat florile doamnei si a si uitat sa o pupe pana nu i-a zis aceasta.
pupic.gif hug.gif
WE placut fetelor.
Mariana
Am uitat sa va spun ca i-am luat fetei o pernuta cu printese si o revista tot asa, cadou pentru merite.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Fetelor ce parere aveti despre dieta urmatoare:
INFUZIA DIN SOC TE SCAPA DE „COAJA DE PORTOCALA”

Infuzia se prepara din 3 lingurite cu flori de soc uscate la 250 ml de apa clocotita; se lasa la infuzat 10-15 minute. Se consuma neindulcita, pana la trei cani/zi , timp de doua saptamani cu o saptamana pauza, deoarece socul are rol depurativ.
Nu doar ca vei determina functionarea corecta a organismului, ci vei scapa si de edeme si de aspectul de coaja de portocala al pielii, prin eliminarea toxinelor si a apei retinute in corp.

Pentru persoanele care doresc un efect mai rapid, se recomanda asocierea cu tinctura din fructe de soc, care este obtinuta din fructele de soc macerate in alcool de cereale dublu rafinat; o lingurita (diluata) inainte de fiecare cana de ceai consumat.

Tratamentul se va urma pe durata a 1-3 luni, in functie de numarul de kilograme in plus. Dupa o luna de cura cu ceai si tinctura vei observa o scadere in greutate de circa 7 pana la 9 kilograme.
Aceasta combinatie de ceai si tinctura are un efect diuretic, laxativ, sudorific, favorizeaza arderile metabolice, dizolva grasimile si elimina surplusul de apa din organism.
Este luata dupa Site-ul sfatulmedicului.ro.
pupic.gif

lucy
La multi ani!!!!!!!!!draga mea!!!!!!!!!!!!!!
Iti doresc sa ai parte de sanatate,noroc,fericire si armonie in familia ta pupic.gif pupic.gif

Imagine

Imagine

Imagine
Sexymom
LA MULTI ANI tinerico, sa ai parte de multa ,multa fericire, sanatate, liniste si...o casa noua numai a ta. floare.gif floare.gif

Sa iti pupi fetita scumpa din partea mea. pupic.gif
Mariana
Va multumesc din suflet fetelor
Azi am ambitia ca nimeni sa nu ma supere, nu le dau dreptul.
E nasol faprul ca Florin e la munca si iese tocmai maine dimineata, dar a inceput deja sa ma copleseasca cu mesaje.
pupic.gif hug.gif cheer.gif
Sexymom
De ce nu iti iei printesa si mergeti la Mc la o inghetata si pe urma te plimbi cu ea prin parc?
-Ce planuri ai pt. azi?
bubbles
La multi ani Mariana pupic.gif pupic.gif Sa ai parte numai de fericire,bucurii si impliniri!!Dar mai ales sanatate ca daca ai sanatate poti face orice ,chiar sa muti muntii din loc pupic.gif pupic.gif
Mariana
La noi in zona nu este MC, ar trebui sa merg tocmai la Buc, nu vom revansa luni cand o iau cu mine la examen si apoi mergem sa ii cumpar rochita.
Dati-mi si mie idee de coafiura atat pt mine cat si pt fata, si modele de unghiute.
pupic.gif hug.gif

PS: planuri pt azi nu prea am dar merg pe seara la mama la un gratar.
Multumesc din suflet Bubbles
Sexymom
Mariana , mie imi plac unghiile din cea de-a treia poza, simple, fara model si taiate cat mai cuminte.
Ce as veni si eu la gratar cu tine sad.gif
Idei de coafuri nu am , dar vezi la Aki in Jurnal ca i-a dat Buretel un ling de unde te poti inspira.
Ramo
Mariana, la multi ani si din partea mea si toata fericirea si sanatatea din lume pupic.gif

Cu privire la modele pe unghii, am pus la mine in jurnal aseara o poza cu ce mi-am facut eu.
nusarich
La Multi Ani, Mariana! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in lume! pupic.gif
ganesha
Mariana, La Multi Ani, iti doresc multa liniste in suflet, putere si energie sa le faci pe toate. Sa fii sanatoasa si fericita!

Imagine
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif give_rose.gif
Mariana
Va multumesc din suflet fetelor. pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Ce marca de cosmetice folositi si ce parere aveti despre produsele L'oreal?
Pentru par acum folosesc Subrina professional.
La un costumas din fusta scurta si corset bleo ce bijuteri ar merge si ce tip de machiaj?
Am nevoie de parerile voastre.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Fetelor ma lasati in impas acum in prag de cununie? mad.gif
Am fost prin oras si am stat o jumatate de ora in fata standului de cosmetice unsure.gif , de vreo 4 ore caut in disperare nuante de fard si tipuri de fond de ten pe net si unsure.gif tot in ceata sunt.
De bijuterii nici nu mai vorbesc ceata si mai deasa unsure.gif unsure.gif unsure.gif : aur alb sau margele albastre.

pupic.gif hug.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!! pupic.gif pupic.gif
eu as opta pt aur alb. eu folosesc cosmetice Avene si am o parere proasta despre l'oreal. la fond de ten si d-astea nu ma pricep pt ca nu folosesc.
Sexymom
Mariana, eu cred ca un colier din metal alb, cu strassuri este potrivit.
Eu una asa imi pun la costume.Am cercei si un colier mai masiv in jurul gatului. Aurul nu ma prea incanta si nu merge la bleu.Daca nu ai in casa , ia perle albe, un set cu cercei.Fara bratara la maini.Cu cat esti mai simplu imbracata cu atat esti mai eleganta.

Eu am numai produse Loreal, sunt multumita de ele.
Nu lua margele albastre in nici un caz.
Pt. zi poti opta un machiaz cu gri la ochii si bleu si pt. seara o nuanta de bej.
Mariana
Ma gandeam la ceva din aur galben cu aur alb si strasuri.
La machiaj cred ca o sa imi iau ceva mai puternic sidefat ca fard, pe buze ul luciu rozaliu si manechiura french cu strasuri si model.
Cred ca renunt la fondul de ten, sa nu ma simt prea incarcata.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Au venit rusii bang.gif mad.gif sad.gif , ma simt imbalonata, ma doare burta si mijlocul, si nu am chef de nimic lazy.gif grin.gif sorry.gif si..............AM DE INVATAT read.gif doh.gif crying.gif
Vad ca si luna asta bb s-a lasat asteptat baby.gif
Mariana
Azi dupa examen merg prin Unirea sa imi iau fard, fond de ten si sa mai vad ce imi mai trebuie.
Aseara s-a hotarat si Florin sa mearga maine cu mine si cu fata la Buc sa ii luam rochita, dupa multe rugaminti am reusit sa il conving.
Sper sa avem timp sa mergem un pic si prin valea cascadelor, sa ne facem idee de baie si bucatarie.
pupic.gif hug.gif pupic.gif
aki
Felicitari intirziate cu ziua de nastere floare.gif give_rose.gif .Sa ai parte numai de bucuri si de un bbe cuminte,care se lasa atita astepat pupic.gif
Distractie placuta la nunta pupic.gif
Mariana
Multumesc din suflet Aki.
Azi am fost prin Carrefour orhideea si mi-am luat un fard si un fond de ten de la Sephora.
Maine merg cu fata si sotul sa ii luam fetei rochita si sa ne uitam prin valea cascadelor.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Vai fetelor, eu daca nu am mai avut timp sa mai trec pe acasa voi nici macar nu mi-ati aerisit si mie sad.gif mad.gif
Abia daca mai am timp sa mai vin pe aici.
Am avut cateva zile full si mai am si pe urmatoarele, vreau sa imi depun dosarul pentru postul de suplinitor in invatamant. Azi am fost pe la scolile din localitate si prin localitatile din jur si am gasit o catedra de limba romana, maine am examen la facultate iar joi merg la inspectorat sa imi depun dosarul, si sa vad cand am examen.
pupic.gif
bubbles
Eu am fost suplinitor la romana si sincer nu m-as mai duce nici in ruptl capului sorry.gif .Bani putini si munca nu ca multa, foarte multa plus bataie de cap degeaba batista.gif
Mariana
Bubbles decat la croitorie din 8 in 8 ore mai bine in invatamant.
As avea nevoie de cateva informatii despre aceasta "meserie" dar sa mai ies din goana asta.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Ce caldura innabusitoare, am zis ca nu mai ajung acasa, simteam ca nu mai pot sa fac un pas.
Am luat 10 la examen. Mai am unul vineri si scap cheer.gif , dar........ma intorc la job crying.gif crying.gif crying.gif , sincer imi e groza de reactia sefei, dar ii va trece.
pupic.gif hug.gif
Nessie
Felicitari pentru examen! cheer.gif
bubbles
Felicitari pentru examen cheer.gif
Mariana
Multumesc mult fetelor.
pupic.gif hug.gif
dany
FELICITARI !!!!! cheer.gif give_rose.gif
crissy
CITAT(Mariana @ 24-06-2008, 07:46 PM) *

vreau sa imi depun dosarul pentru postul de suplinitor in invatamant. Azi am fost pe la scolile din localitate si prin localitatile din jur si am gasit o catedra de limba romana

parerea mea:
- depinde unde nimeresti. s-ar putea sa ai satisfactii ca nu-ti bati gura degeaba, dar la fel de bine poti avea si... sentimentul ca vb la pereti (elevii din ziua de astazi nu mai sunt cum eram noi sad.gif in ceea ce priveste disciplina, bunul simt, respectul si interesul pt invatamant);
- bani f. putini, stres ffff mare (inspectii locale sau de la inspectorat sau chiar minister, parcurgerea materiei asa cum ti-ai planificat-o, atingerea obiectivelor...);
- o gramada de documente la care tb sa lucrezi tot anul scolar (portofoliul profesorului: planificari calendaristice, proiectele unitatilor de invatare, planuri de lectie - la fiecare lectie, conceput si corectat teste etc.);
- munca ta nu ia sfarsit in momentul in care ti-ai terminat orele si iesi din scoala ci dimpotriva, se continua si acasa (planuri de lectie, fise de lucru, corectat lucrari+teze etc.);
si lista poate continua, dar sunt prea somnoroasa ca sa pot gandi.
tot parerea mea: dac iti place meseria de croitoreasa, go for it! acolo lucrezi 8 h/zi dar nu sub stres.
felicitari pt examenele trecute cu bine si bafta la cel ce urmeaza.
aki
Buna ,draga.Iti urez un week linistit w00t.gif
Mariana
Ai dreptate Crissy dar in croitorie nu se merita sa stai, in primul rand salariile sunt foarte mici (400-500 ron), iar programul nu e de 8 din 24 ci se lucreza din 8 in 8 ore, mai bine zis esti un robot ce lucrezi mecanic, nu ai voie sa te invoiesti nici daca iti e rau sau alt ceva, nu mai pun ca se lucreaza si sambata si daca e mult de lucru (mai mereu) si duminica, iar concediu o sapt in august si doua in perioada sarbatorilor de iarna.
Macar in invatamant ai sam si dum liber si concedii, si esti cat de cat mai linistit.

Ms Aki WE placut si tie.

Mii si milioane de pupic.gif si hug.gif pt toata lumea.
lilianab
Buey Marion grin.gif pupic.gif .Cum am intrat in tura de seara pe la jurnale si deschid usile si le trantesc in voie(ca nu ma aude nimeni),mai deschid un geam,mai aerisesc,am ajuns si la casuta ta.Dau drumul la geam,ca e seara si nu mai e toropeala si cat intra haerul zic si eu felicitari pentru examen,bafta daca mai ai si...daca la croitorie naspa,in invatamant si mai naspa...nu poti gasi si a treia optiune?! blushing.gif ...Zic si eu,ca doar nu dau cu ghioaga.Pai dintre doua rele,alegege-o pe cea...de-a treia,care sa fie si mai convenabila! give_rose.gif .Hai te pup si sa incepi o saptamana faina! pupic.gif
Mariana
Multumesc Lilicule pt aerisere.
A treia optiune ar fi sa raman insarcinata pana in septembrie cand se dau examenele, asa as renunta la invatamant provizoriu...........acum serios Lili asta e visul meu, acesta a si fost motivul pt care am ales ca profil romana-engleza.

Tragic in nici un an in zona au murit 10 baieti in 2 accidente auto, ultimul avand loc sambata seara iar una din victime chiar un coleg de servici al sotului meu (avea doar 24 de ani)..............toti aveau sub 30 de ani...........ingrozitor...............de vina se stie: bautura si VITEZA.
DUMNEZEU SA-I ODIHEASCA.
Mariana
http://www.olteniteanul.ro/
Detalii de la accidente.
Mariana
Am gasit la mine in zona seminte de in si mi-am cumparat o punga dar am o intrebare: voi cum le consumati?
pupic.gif hug.gif
Nessie
Uite chiar ieri ii spuneam lui Crissy despre semintele de in. pupic.gif
Mariana
Am tot discutat cu Florin si am ajung la concluzia urmatoare: daca nu raman insarcinata pana in septembrie dau examenul de suplinitoare si incercam sa folosin contraceptie naturala inca vreo cateva luni , iar daca raman insarcinata nu mai dau examenul.
pupic.gif hug.gif
aki
Bafta la conceptie fara examene blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.