CITAT(Mariana @ 24-06-2008, 07:46 PM)

vreau sa imi depun dosarul pentru postul de suplinitor in invatamant. Azi am fost pe la scolile din localitate si prin localitatile din jur si am gasit o catedra de limba romana
parerea mea:
- depinde unde nimeresti. s-ar putea sa ai satisfactii ca nu-ti bati gura degeaba, dar la fel de bine poti avea si... sentimentul ca vb la pereti (elevii din ziua de astazi nu mai sunt cum eram noi

in ceea ce priveste disciplina, bunul simt, respectul si interesul pt invatamant);
- bani f. putini, stres ffff mare (inspectii locale sau de la inspectorat sau chiar minister, parcurgerea materiei asa cum ti-ai planificat-o, atingerea obiectivelor...);
- o gramada de documente la care tb sa lucrezi tot anul scolar (portofoliul profesorului: planificari calendaristice, proiectele unitatilor de invatare, planuri de lectie - la fiecare lectie, conceput si corectat teste etc.);
- munca ta nu ia sfarsit in momentul in care ti-ai terminat orele si iesi din scoala ci dimpotriva, se continua si acasa (planuri de lectie, fise de lucru, corectat lucrari+teze etc.);
si lista poate continua, dar sunt prea somnoroasa ca sa pot gandi.
tot parerea mea: dac iti place meseria de croitoreasa, go for it! acolo lucrezi 8 h/zi dar nu sub stres.
felicitari pt examenele trecute cu bine si bafta la cel ce urmeaza.