Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mariana
Buna fetelor.
Am inceput sa intru mai rar, sunt prinsa cu serviciul (vreau sa va spun ca nu a mai comentat nimic sefa la intoarcerea mea deoarece i-au plecat foarte multe fete din causa salariului mic si au venit altele noi care nu au experienta si merge greu), iar in casa m-am apucat de modificari majore, baia incepe sa prinda cat de cat contur, la fel si camera fetei si ne von apuca si de bucatarie.
sper ca de acum in colo sa fiu prezenta mai mult pe aici.
pupic.gif hug.gif
aki
Bafta la constructie hug.gif
Mariana
Sunt in prag de plecare la munca si nu am nici un chef sad.gif , daca nu aveam concediu acum 2 saptamani, azi sunam si spuneam ca ma simt rau. Cred ca de la timpul mohorat de afara am starea sta de somnolenta.
pupic.gif
Mariana
Am mai castigat un punct in favoarea soacra-mi, zilele trecute i-a surprins (soacra si socrul) sotul meu cand il vorbeau de rau si s-a certat rau cu ei, acum imi da dreptate la tot ce ii ziceam eu de ei si el nu ma prea credea.

Mi-am comandat usa de baie cu oglinda cat e usa ca sa ma vad mereu cata sunt poate asa imi vine si mie mintea la cap si ma pun pe dieta calumea si pe exercitii fizice mai mult; tare dezorganizata mai sunt.
pupic.gif
aki
Of,saraca de tine doh.gif imi inchipui ce zile duci cu socrii hug.gif
Mariana
Am inceput din nou sa mai reduc din mancare ca nu mai dadeam jos nimic, ieri am mancat la MD lapte cu cereale fitnessiar in restul zilei 3 piersici mari, o felie de pepene, blushing.gif 2 inghetate mici, am baut 1l apa, o bere si putin suc (ne-a scos sotul (pe mine si pe fata) la o terasa ce s-a deschis de curand la noi in comuna) pupic.gif
Azi sper sa ma tin asa in continuare caci peste o luna merg la mare si vreau sa nu ma mai simt complexata asa rau de cum arat.
bubbles
Si eu merg la mare si arat ca o cow.gif batista.gif
Mariana
Ms pt incurajare Bubbles smile.gif, asa am aratat si eu anul trecut dar acum sper sa aduc unele imbunatatiri corpului meu.
pupic.gif
Mariana
buna dimineatza.
Mi-am facut un calcul in mare cate calorii am consumat in ultimele zile si mi-au iesit in jur de 900-1000 pe zi.
Cam putin dar tinand cont ce nu am prea cantarit nimic, mai ales la mancarea gatita nu as putea sa o pun pe soacramea sa cantareasca tot ce pune ca mi-ar da una in cap cu ele; si eu nu as putea sa fac mancarea ca v-am mai spus ca nu prea am voie sa fac mancare ca nu o fac identica cu a ei (talente, talente dar il are pe fii-su de partea ei ...... din ce in ce mai putin cu timpul vede si el cine sunt ei)
pupic.gif hug.gif
bubbles
Off ce rau e ca stai cu socrii si mai ales ca soacra iti face viata un calvar.Eu am noroc ca socrii mi-ar pupa si talpile si mai ales acum cand vor un nepot bang.gif dar stiu ca daca stateam cu ei in aceeasi casa ar fi iesit mereu discutii blink.gif
Mariana
Ma bucur pt tine Bubbles dar la mine daca ar stii ca ne mai dorin un copil cred ca ar face direct stop cardiac.
Chiar am luat hotararea cu sotul meu sa nu ii spunem nimic pana nu se va cunoaste bine burta, pana atunci eu sper la o minune si sa se prinda ceva acolo in burta.
pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(Mariana @ 23-07-2008, 10:01 PM) *

Ma bucur pt tine Bubbles dar la mine daca ar stii ca ne mai dorin un copil cred ca ar face direct stop cardiac.
Chiar am luat hotararea cu sotul meu sa nu ii spunem nimic pana nu se va cunoaste bine burta, pana atunci eu sper la o minune si sa se prinda ceva acolo in burta.
pupic.gif hug.gif

Si ce veti face cand vei ramane insarcinata , daca imi permiti sa intreb ? Tot cu ei veti locui ??????
Panda
CITAT(Mariana @ 23-07-2008, 11:01 PM) *

pupic.gif hug.gif

tinem pumnii stransi...
Mariana
El mi-a zis destul de clar ca de la masa nu pleaca orice ar fi, deja ne-am apucat de modificat interiorul casei si vrem sa izolam si pe exterior. eu sunt genul mai pasiva si nu prea ma consum la tot ce face ea, fata face la fel ca mina (dar fara sa fie obraznica, zica ca ea si face cum i-am zis eu).
Ms mult Lily.
pupic.gif hug.gif
aki
Buna draga.Sa-ti dea Dumnezeu cel mai frumos si sanatos vopil din lume hug.gif
Mariana
Buna fetele, bine v-am gasit.
Azi am venit de la munca si cautam cazare pt Sovata cand a venit vecinul si mi-a zis sa merg repede la ei ca pe fata a muscat-o cainele lor. Va dati seama am alergat intr-un suflet si de atunci (ora17-30) si pana acum am fost tot intr-o alergatura, ca am luat fata de la vecini , am venit cu ea acasa, i-am spalat mana cu apa oxigenata pana cand a venit sora mea cu masina ca sa mergem la spital. Au fost reprize mari de plans cred ca mai mult de frica si sperietura decat de durere. Ma bucur ca nu i-a pus nici o copca cu toate ca rana e maricica are in jur de 1-1,5 cm, i-a dat si antibiotic. Sper ca pana maine sa fie mai bine si sa o miste si ea mai mult.
Va mai tin la curent.
pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Sanatate multa fetitei, sa-i treaca repede manuta. Cred ca s-a speriat tare saracuta. hug.gif
bubbles
Sanatate multe fetitei tale pupic.gif
Mariana
Am nevoie si eu sa stiu daca in zona Bran exista staranduri. As vrea sa renunt la mare si sa merg la munte dar fara e innebunita dupa apa si as impaca si capra si varza daca ar avea strand in zona bran.
pupic.gif
Mariana
CITAT(Mariana @ 31-07-2008, 04:44 PM) *

Am nevoie si eu sa stiu daca in zona Bran exista stranduri. As vrea sa renunt la mare si sa merg la munte dar fara e innebunita dupa apa si as impaca si capra si varza daca ar avea strand in zona Bran.
pupic.gif

Scuze pt greseli. pupic.gif hug.gif
Mariana
Buna fetelor.
Ma pregatesc de o petrecere surpriza, maine e ziua fetitei mele si e tare dezamagita ca nu ii chem cativa copii de ziua ei, ba chiar i-am spus ca o sa vad daca am timp sa ii fac un mic tort, momentan e plecata la mama. Ea nu stie ca pe la spate i-se pregateste o petrecere surpriza cu tort papusa si tot ce se mai poate, ba chiar si invitatii vor fi prezenti in momentul in care va apare sarbatorita.
La munca e mare nebunie acum in preg de concediu, unul iti spune sa o iei in stanga iar altul in dreapta, o adevarata debandada.
pupic.gif hug.gif
Sexymom
Buna Mariana, sa ii faci poze printesei sa o vedem si noi.Abia astept sa scri cum va reactiona )).gif
Sexymom
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
LA MULTI ANIIIIII. cheer.gif
Sa iti creasca mare si sanatoasa printesa. pupic.gif
aki
Ce frumos hug.gif .Imi inchipui ce uimita a va ramine doh.gif
ganesha
La Multi Ani pentru printesa ta, sa fie fericita si sanatoasa! floare.gif
Si tie spor la pregatiri! cool.gif
Andreea-Rodica
La multi ani fetitei tale! Sa fie sanatoasa, cuminte si cu minte! floare.gif
Mariana
Va multumesc din suflet, si va spun sincer ca am mari emotii dar stiu ca pana la urma totul va iesi perfect si ea se va bucura enorm caci daoar o data in viata sarbatoreste pe 8 a 8-a 2008 8 ani..............vai ce coincidenta.
WE placut si bine inteles ca voi veni cu poze si amanunte.
pupic.gif
Panda
bday.gif pt 888 yeah.gif !
sa fie sanatoasa si la punga groasa!
Mariana
Va multumesc mult pt urari.
Sa va spun ca a ramas stana de piatra cand a vazut gasca de copii, ii dadusera lacrimile de bucurie.
Distractia a fost la maxim cu multa joaca.
Voi reveni cu poze cat de curand.
lilistiuca
sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, sa-ti aduca cit mai multe bucurii!!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Asteptam poze cheer.gif
Felicitari pentru fetita ta give_rose.gif
Sexymom
La multi ani Mariuca.Sa ai o zi minunata pupic.gif si un sf. de saptamana cat mai relaxant.
Mariana
CITAT(Sexymom @ 15-08-2008, 10:06 AM) *

La multi ani Mariuca.Sa ai o zi minunata pupic.gif si un sf. de saptamana cat mai relaxant.

Multumesc mult Sexy.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Am intrat in concediu............ cheer.gif cheer.gif cheer.gif .........3 saptamani uit de munca dar ma pun zdravan pe invatat de maine caci in prima sapt din sept merg la munte iar pe 8-9 am examen.
Sper sa vin mai des pe la voi.
pupic.gif hug.gif
aki
Concediu placut draga. hug.gif
Mariana
Ce de schimbari pe la voi, mai ales pe la tichere numai eu l-am scos ca nu am avut ambitia sa dau jos nimic sad.gif , sa-mi fie rusine.
Duminica plec la Sovata, sper sa uit pt o saptamane de soacra si de zapaceala de e la mine acasa cu modificarile interioare.
Aseara nu am putut dormi deloc, toata noaptea am visat ca eram insarcinata si me trezeam intruna.
Poate ca din acest concediu sa mi-se implineasca visul.
WE placut, mii pupic.gif si o mare, uriasa hug.gif
Ramo
Concediu placut si sa te intorci cu poze, da? pupic.gif
bubbles
Neata .La multi ani cu intarziere fetitei tale pupic.gif .Distractie placuta la Sovata hug.gif
aki
Nu ai mai pus pozele de la ziua fetei tale sorry.gif
Mariana
Nu le pot scoate la mine pe calc si astept sa vina sora mea de la mare (pana acum a fost la munte) si asa sa le descarc la ea pe calc si apoi le pun pe cd si le pun si pe forum.
Asta o sa fie dupa ce vin de la munte si atunci vor fi si de la munte, or sa fie multe pose promit.
pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Mariana @ 22-08-2008, 02:48 PM) *

Nu le pot scoate la mine pe calc si astept sa vina sora mea de la mare (pana acum a fost la munte) si asa sa le descarc la ea pe calc si apoi le pun pe cd si le pun si pe forum.
Asta o sa fie dupa ce vin de la munte si atunci vor fi si de la munte, or sa fie multe pose promit.
pupic.gif hug.gif

Racoreala placuta pupic.gif
Cherie
pupic.gif Mari
Mariana
Buna fetelor.
Am revenit dar am o problema nu stiu cun pot schimba dimensiunile unei poze si cum o pot atasa la mesajul meu?
Vreau sa va pun poze de la ziua fetei mele si de la munte.
Vreau sa ma tin de cuvant.
Acum sunt foarte obosita dar cat de curand am sa va spun ce zi mare am avut azi.
Noapte buna.
pupic.gif hug.gif
ella_mina
CITAT(Mariana @ 09-09-2008, 10:07 PM) *

Buna fetelor.
Am revenit dar am o problema nu stiu cun pot schimba dimensiunile unei poze si cum o pot atasa la mesajul meu?
Vreau sa va pun poze de la ziua fetei mele si de la munte.
Vreau sa ma tin de cuvant.
Acum sunt foarte obosita dar cat de curand am sa va spun ce zi mare am avut azi.
Noapte buna.
pupic.gif hug.gif

noapte buna!!!
aki
Buna dimineata blum.gif
bubbles
Ce faci?Ai catedra de predat?Ce predai? pupic.gif
Mariana
Buna la toata lumea.
Da Bubbles am, predau romana.
Vreau sa spun ca am niste emotii mai mari ca mine.Nu prea ma vad eu in fata acelor copii.
Nu mai vroiam sa merg la concurs, renuntasem la idee si de vreo cateva saptamani nu am mai pus mana pe carte deloc. Marti dimineata am mers la servici dupa 3 saptamani de concediu si cu stupoare sa aflu ca in locul meu era o fata care venise noua si eu eram data la o piesa mai slaba, m-am dus la sefa de sectie si i-am spus ca eu nu stau, la care ea ma sfatuit sa raman pana vine sefa de productie si sa vorbesc cu ea, asta insemna pe la ora 8, si era ora 6. spre norocul meu ca sefa de prod a venit pe la 6.20 i-am spus ca nu stau si am plecat, nu a comentat nimic. In drum spre casa am sunat o fata care stiam ca merge la concurs si mi-a zis ca in acea zi este concursul si ca ele pleaca in 30 de minute cu o masina in care nu mai era decat un singur loc. A fost una din acele zile rare in care nu mi-am luat buletinul cu mine, l-am sunat pe sotul meu care a venit in cea mai mare graba si mi-la adus si am plecat la examen. Nu va spun ce emotii am avut.
Vorba aceea un sut in f..d un pas inainte.
pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(Mariana @ 12-09-2008, 06:20 PM) *

Vorba aceea un sut in f..d un pas inainte.

Foarte adevarata vorba asta !
Felicitari pentru catedra !!!! Cineva , acolo sus , are grija , nu ? give_rose.gif

Mariana
Foarte mare grija.
Sunt foarte fericita.
Dau de baut fetelor.
dany
Dai de baut ????
M-am infiintat deja .... Cu ce ma servesti ? naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.