Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Mariana
Ori ce doresti. Spuneti si veti fi servite.
Fetelor cu fac sa atasez o poza la mesaj?

dany
Cand scrii mesajul ai optiunea " atasament" . Inainte de a trimite mesajul vezi aceasta optiune .
Daca vrei sa pui o poza care sa apara la fiecare mesaj al tau atunci mergi la editare cont si adaugi poza la semnatura ( ca si ticker-ul va aparea mereu ) cu imageshack .
Mariana
Nu pot atasa poze imi spune ca nu pot atasa imagini cu acea extensie.
Am redimensionat poza pana la cea mai mica marime dar tot degeaba.
Nu stiu ce sa fac, va rog un sfat.
dany
Hmmmmmm , stii cum sa trimiti poze pe mess ???? Imi poti trimite mie pozele si le pun in jurnalul tau ca poze normale . Ca atasament sau ca semnatura nu pot .

Ai vazut AICI cum se incarca o poza ??
Mariana
Imagine
Poza de la ziua fetei mele.
Mariana
Imagine
Acesta este tortul.
Scuze pt calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul.

Imagine
Imagine Eu cu fata mea.
Imagine
dany
Ai reusit !!! cheer.gif
Pozele cu fata ta sunt cumva la Castelul Peles ? Frumos tortul , cred ca a fost si delicios ....
Mariana
Buna.
Da Dany primele doua sunt de la castelul peles iar cea de-a treia este din statiunea Sovata.

Imagine

Imagine

Imagine Aici se jucau in sare in salina de la Praid.

Imagine
bubbles
Salut pupic.gif Si eu predau romana de luni cheer.gif la o scoala langa mine .Am avut noroc ca am prins in oras sa nu fac naveta yahoo.gif
Mariana
Eu am niste emotii mai mari ca mine, dar sper ca o sa le trec cu bine.
Cred ca maine seara nu o sa dorm deloc si o sa visez ca sunt la scoala.
Am toata familia care ma sustine, mai ales sora mea care este mai incantata ca mine.

Mai nasol este ca mi-am luat un costumas mai subtire si afara este un frig de mori, cred ca o sa fac turturi de frig asta daca nu ma razgandesc si sa imi iau ceva mai gros pe mine.
dany
O sa fie totul bine , o sa vezi ! hug.gif

Intrebare mai ... prosteasca : unde e salina de la Praid , in ce judet ? blushing.gif
Mariana
Judetul Mures, la vreo 7 km de statiunea Sovata, e cea mai mare salina din europa.
Sper sa iasa bine pana la urma.
dany
Multumesc !! give_rose.gif Ar fii o idee unde sa-l duc pe al meu cand mai venim in RO .
bubbles
Dany salina de la Praid este langa mine la 50 km departare pupic.gif .
MAriana am impresia ca salina apartine de Harghita ,iar Sovata apartine de Mures wink1.gif Si eu am emotii pt maine dar mai ales de marti cand incep efectiv sa predau doh.gif
Mariana
Nu am studiat prea bine pe harta din ce judet face parte dar stiu ca eram in judetul Mures, dar ca Praid facea parte din Harghita nu mai stiu.

Am o fosta colega de scoala care a predat anul trecut si imi spune ca in prima saptamana , zilnic plangea cand ajungea acasa dar apoi s-a obisnuit iar acum ii pare rau ca nu mai preda.
pupic.gif
bubbles
Si eu am plans cand am predat in Neamt la inceput cand ajungeam acasa .. dar asta din cauza ca era directoarea nesuferita dry.gif dar pana la urma ma obisnuisem desi faceam naveta la 50 km wacko.gif .Ma trezeam la 5 ca sa prind microbuzul pana in Bicaz si de acolo stateam la ocazie si de multe ori ajungeam acasa pe la 3 dupa amiaza ..mancam putin si ma apucam de proiecte didactice.Dar imi placea ca tb sa merg la copii laugh.gif .Acum am noroc ca am prins o scoala care cica (habar nu am exact unde se afla) la 5 minute de mers pe jos de acasa cheer.gif
Mariana
La scoala unde merg eu am inteles ca e un director care anul trecut i-a murit un baiat de 26 de ani.
Colectivul de profesori este in majoritate tanar.
Profesoara de sport am inteles ca e cam barfitoare dar sper sa ma descurc si sa fie bine pana la urma.
pupic.gif
ganesha
Mariana, fata ta e o dulceata! pupic.gif Prima poza, aia cu rochita, mi-a furat ochii si inima rolleyes.gif
Mariana
Merci mult G, este o rochita primita cadou.
Am facut o baie cu sare de baie cu lavanda, sper sa dorm si eu cateva ore in noaptea asta.
Bubbles facem maine schimb de primele impresii.
pupic.gif hug.gif
bibi
Un an scolar linistit si cu multi copii cumintei..
Cherie
Ce poze frumoase, acum am apucat sa le vad si eu!

O zi frumoasa, frumoasa, frumoasa! pupic.gif
Mariana
Mutumesc, esti o dulce.
pupic.gif hug.gif
Cherie
naughty.gif blum.gif
Nessie
Ce printesa ai! cheer.gif Sa-ti traiasca! pupic.gif
aki
Mi-a placut torta.Si capul papusei e din ceva dulce,parca e Barbi adevarata doh.gif
Mariana
Da Aki e barbie adevarata, si e doar bustul.

De azi dimineata incerc sa imi fac planuri de lectii si alte cate mai trebuie, imi caut si teste.
Sper sa ma obisnuiesc repede cu astea.
pupic.gif hug.gif

Ms Cherie, Nessie.
aki
CITAT(Mariana @ 16-09-2008, 04:35 PM) *

Da Aki e barbie adevarata, si e doar bustul.

Aha,intuiam doh.gif
Mariana
Sa va spun parerile din prima sapatmana de scoala. Eu m-am dus pe romana si m-am ales cu 5 ore de romana, 12 de franceza si 2 de engleza. Clase am numai de a 5-a si a 6-a, sunt copii ascultatori si isteti.
Colectivul de profesori este minunat, ma ajuta cu orice am nevoie.
Un pic nasol este cu naveta la care de 2 ori pe spt tre sa stau la "ia-ma nene" dar nu sunt niciodata singura, mereu vom fi cate 2.
pupic.gif hug.gif
Ramo
CITAT(dany @ 13-09-2008, 08:56 PM) *

Multumesc !! give_rose.gif Ar fii o idee unde sa-l duc pe al meu cand mai venim in RO .

Eeeei, deci de la mine mergem la Praid, da? E la iesire din judetul Mures, e in Harghita, cum zice Bubu.
bubbles
Si daca veniti la Praid ma anuntati si pe mine ca apar si eu in zona grin.gif

Mariana imi pare bine ca esti multumita de colectiv si de elevi pupic.gif
Mariana
Am ramas uimita de reactia sotului meu la faptul ca sunt profesoara.
Cat era de impotriva la facultate, caci in momentul in care i-am zis ca vreau sa fac facultate mi-a zis sa aleg intre el si fac, iar cand m-a vazut hotarata a renuntat la argumentari; pe atat e de bucuros acum ca am ajuns aici. L-am vazut radiind de bucurie.
pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(Mariana @ 24-09-2008, 09:02 AM) *

Am ramas uimita de reactia sotului meu la faptul ca sunt profesoara.
Cat era de impotriva la facultate, caci in momentul in care i-am zis ca vreau sa fac facultate mi-a zis sa aleg intre el si fac, iar cand m-a vazut hotarata a renuntat la argumentari; pe atat e de bucuros acum ca am ajuns aici. L-am vazut radiind de bucurie.
pupic.gif hug.gif

De ce nu vroia ca tu sa faci facultate? blink.gif
Cherie
pupic.gif
Mariana
Vechile conceptii Aki, femeia care e "mai sus" ca barbatul isi i-a lumea in cap.
Vroia sa stau acasa cu masa si sa fiu femeie de cretita.

Fetelor parca sunt in lumea a treia , sunt copii la clasa a v-a care citesc in romana pe silabe; cum fac eu franceza si engleza cu ei daca nu stiu bine nici romana. Imi e groaza cum ma voi descurca cu ei anul asta.
pupic.gif hug.gif

Multumesc Cherie
pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Imi pare rau de ce-ti spun acum, dar trebuie sa te obisnuiesti cu ideea. Nu stiu exact unde predai tu, dar in mediul rural, in satele mai saracute, sunt multi copii care nu stiu sa scrie si sa citeasca. Nu putem decat sa ne straduim sa-i invatam cat putem, oricum nu ne putem tine de programa cu toti elevii. Cateodata mi-e si greu sa-i cer prea mult unui copil, care toata dimineata a fost in padure dupa lemne, sau a muncit la camp, sa stie dupa amiaza cine stie ce formula complicata, sau sa citeasca acasa n pagini dintr-un roman.
Hai ca m-am intins, si n-am spus mare lucru. Bafta in continuare si putere (o sa ai nevoie). hug.gif
ella_mina
CITAT(Mariana @ 25-09-2008, 06:22 PM) *

Vechile conceptii Aki, femeia care e "mai sus" ca barbatul isi i-a lumea in cap.
Vroia sa stau acasa cu masa si sa fiu femeie de cretita.

Fetelor parca sunt in lumea a treia , sunt copii la clasa a v-a care citesc in romana pe silabe; cum fac eu franceza si engleza cu ei daca nu stiu bine nici romana. Imi e groaza cum ma voi descurca cu ei anul asta.
pupic.gif hug.gif

Multumesc Cherie
pupic.gif hug.gif

sigur o sa te descurci hug.gif
Cherie
pupic.gif
bubbles
Mariana nu te speria.Eu am avut colega care in cl a12a citea pe silabe in romaneste wacko.gif si a terminat cel mai bun liceu din oras din cauza ca ai ei sponsorizau scoala blink.gif
Mariana
Deja am inceput sa ma obisnuiesc.
Rodica nu e vorba ca muncesc prin paduri sa acasa sunt pur si simplu puturosi, conditii si timp de invatat au dar nu vor.
Cherie pupic.gif hug.gif
Bubbles eu sper ca de la clasa a v-a cei care fac acum romana cu mine sa stie macar sa citeasca bine.
pupic.gif hug.gif

aki
Mariana,bafta si rabdare mare cu copii pupic.gif
Mariana
CITAT(aki @ 30-09-2008, 08:07 AM) *

Mariana,bafta si rabdare mare cu copii pupic.gif

Incerc Rodica, sper sa o mentin pe cea care o am pana la sfarsitul anului.
Imi pare rau de catelul tau, dar te consolezi cu Garph.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Buna seara, am capatat o frumoasa raceala cu care ma lupt de vreo 3 zile, in primele 2 nu puteam sa scot un cuvant. M-au inteles copii si au stat asa de cuminti.
Am fost si prim metro si mi-a luat cepe de zambine galbene sunt tare curioasa cum or iesi....vad la primavara. Daca era dupa mine cred ca dadeam o gramada de bani pe flori dar momentan am si alte prioritati.
Sotului i-sa stricat telefonul si cu aceasta ocazie cat si cu ocazia zilei de nastere (5 oct) m-am gandit sa ii i-au un telefon.

pupic.gif hug.gif
Mariana
Raceala s-a agravat si daca nu da semne de ameliorare pana maine seara trec pe treatament injectabil ca nu mai tine.
Sper ca maine sa am puterea sa fac blaturile de tort si curatenie (voluntare????????).
Merg sa fac o baie fierbinte, apoi in pat si la somn..........mai rau ca nu are cine ma incalzi )).gif blushing.gif .
We placut la toata lumea.
aki
CITAT(Mariana @ 03-10-2008, 08:30 PM) *

Merg sa fac o baie fierbinte, apoi in pat si la somn..........mai rau ca nu are cine ma incalzi )).gif blushing.gif .

Pai unde e sotiunea? blink.gif
Mariana
CITAT(aki @ 06-10-2008, 04:30 PM) *

CITAT(Mariana @ 03-10-2008, 08:30 PM) *

Pai unde e sotiunea? blink.gif

Serveste patria.

Incep parca sa ma simt mai bine dar am o tuse ingrozitoare.
pupic.gif hug.gif
Mariana
Am azi o stare de somnolenta totala, sper sa nu ma urmareasca si maine aceeasi stare.
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Sexymom
Pup Mariana pupic.gif sper sa te simti mai bine maine, eu cand am starea de care vb.tu e de la vreme, pe bune.
Mariana
CITAT(Sexymom @ 07-10-2008, 02:43 PM) *

Pup Mariana pupic.gif sper sa te simti mai bine maine, eu cand am starea de care vb.tu e de la vreme, pe bune.

Tot ce este posibil Doina, la schimbarile de vreme din ultimul timp, azi cald maine rece...etc.......te poti stepta la orice.
pupic.gif hug.gif
amalia0701
Sanatate draga mea pupic.gif
Ceaiuri multe cu lamaie pupic.gif
Mariana
Multumesc pt sfat Amlia, daca nu erau lamaile nu stiu ce ma faceam......sper ca nu m-am acrit de la ele lol.gif lol.gif lol.gif .
pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.