Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sexymom
Cum iti mai este ? pupic.gif

Ce face puicuta ta la scoala?
Mariana
Buna.
Ieri am dormit de la 17.30 pana la 20 si de la 21 pana la 6 azi, nu stiu ce am avut dar nu am mai dormit de mult cu asa pofta.
Cu raceala sunt mai bine mai am ramas cu raguseala si tuse dar trece (cu tigari lol.gif lol.gif lol.gif )
Printesa mea e bine se chinuie sa isi faca temele zilnic dar le da mult mereu abia are timp sa le termine, de joaca nici nu ii mai ramane.
Sa va spun ca m-am ingrasat 2 kg dar acum nici nu am timp de o cura dat sper ca o voi incepe cat de curand caci asa nu se mai poate.
pupic.gif hug.gif
buretel
Daca vrei, hai cu noi la o cura de ras, promit eu ca nu ingrasa )).gif )).gif S-au incins jurnalele in seara asta rolleyes.gif
buretel
Mariana, ti-a trecut raceala?
Cum merge scoala, te-ai acomodat cu copiii?
Mariana
CITAT(buretel @ 12-10-2008, 11:34 AM) *

Mariana, ti-a trecut raceala?
Cum merge scoala, te-ai acomodat cu copiii?

Am mai ramas cu o usoara raceala.
M-am acomodat cu copii, ei cu mine, e totul bine.
Cu ce nu ma acomodez sunt planificarile, de 3 saptamani lucrez la ele si tot nu le-am terminat iar azi cand ziceam ca ma apropii de sfarsit am ramas fara tus la imprimanta, dar maine o rezolvsi sper ca pana pe 15 cand avem termen sa termin si eu.
Cel mai greu e ca sunt materii diferite.
amalia0701
Spor la treaba pupic.gif
Mariana
CITAT(amalia0701 @ 13-10-2008, 12:45 PM) *

Spor la treaba pupic.gif

Merci mult Amalia, ma cam apropii de sfarsit.
pupic.gif hug.gif
Cherie
Te pupic.gif Mari!
Mariana
CITAT(Cherie @ 13-10-2008, 08:42 PM) *

Te pupic.gif Mari!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif si eu Cherie
Katia
Am citi fiecare pagina din jurnalul tau...deci o ora din programul meu de serviciu s-a duc...daca ar sti astia ce tampenii fac eu in loc saa muncesc....macar eu nu iau pauza de tigara la fiecare 5 minute.. Felicitarile mele pentru noul job...din cate vad te-ai acomodat..Multa multa rabdare...cu copiii..dar mai ales cu soacra...eu cred ca aruncam cu ceva dupa ea pana acum. Tzuc dulce pupic.gif
aki
Mariana pupic.gif
Mariana
CITAT(Katia @ 16-10-2008, 01:56 PM) *

Am citi fiecare pagina din jurnalul tau...deci o ora din programul meu de serviciu s-a duc...daca ar sti astia ce tampenii fac eu in loc saa muncesc....macar eu nu iau pauza de tigara la fiecare 5 minute.. Felicitarile mele pentru noul job...din cate vad te-ai acomodat..Multa multa rabdare...cu copiii..dar mai ales cu soacra...eu cred ca aruncam cu ceva dupa ea pana acum. Tzuc dulce pupic.gif

Merci Katia, rabdare am destula cred eu, iar cu soacra am inteles inca o data ca nu are rost sa ma consum din cauza ei, atat o duce capu si atata face.

CITAT(aki @ 16-10-2008, 02:07 PM) *

Mariana pupic.gif

pupic.gif dulce Akisorul.
Katia
Da....inteleg ca ai rabdare...dar nu ti se intampla niciodata sa e gandesti ca nu e corect sa traiesti asa...ca nu asta meriti? Am si eu o intrebare daca nu te superi? Tu stiai ca vei sta cu soacra inca de dinainte de casatorie?
Mariana
CITAT(Katia @ 17-10-2008, 01:04 PM) *

Da....inteleg ca ai rabdare...dar nu ti se intampla niciodata sa e gandesti ca nu e corect sa traiesti asa...ca nu asta meriti? Am si eu o intrebare daca nu te superi? Tu stiai ca vei sta cu soacra inca de dinainte de casatorie?

Da Katia stiam, dar sincer la nici 17 ani nu gandeam exact ce inseamna sa stai cu soacra.
Zilele trecute am schimbat aurul care il aveam si de la mama si de la soacra si mi-am luat un lantisor si o pereche de cercei care imi plac. bine inteles ca soacra a facut crize cand a auzit ca am dat aurul de la ea si acum ma acuza ca i-am furat nu stiu ce aur (un galben si inca ceva) din camera ei.
Venita de la scoala, obosita imi mai lipsea si un spectacol. Cand am intrebat-o de ce ma acuza a raspuns ca ea doar m-a intrebat ("Sa imi dai aurul ca nu il mai gasesc")
Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Imi mananca zilele fripte. Din cauza ei imi e si groaza sa mai vin acasa, dat ma gandesc la fata si la Florin.
pupic.gif hug.gif
buretel
blink.gif blink.gif Ce situatie aiurea...
Mariana
CITAT(buretel @ 18-10-2008, 12:32 AM) *

blink.gif blink.gif Ce situatie aiurea...

Foarte nasoala. Oricum eu stiu ca avem pe Dumnezeu deasupra si va avea grija de ea.
Eu am copil si cu probleme pe deasupra si nu imi permit sa fac asemenea lucruri.

A inceput WE fetelor cheer.gif cheer.gif cheer.gif
pupic.gif hug.gif
Mariana
A new week is starting to begin, I hope it will be a good one.
bubbles
O duminica placuta fara probleme pupic.gif
Katia
Doaaaamneeeeeeee..ce-i mai debiteaza mintea
Cherie
pupic.gif Mari si o saptamana senzationala
Mariana
Buna fetele.
Mi-a revenit raceala. Simt gatul cat 10. cred ca am sistemul imunitar scazut. Trebuie sa ma pun pe picioare.
Si nu sunt singura racita din casa e si fata.
pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(Mariana @ 21-10-2008, 11:31 AM) *

Buna fetele.
Mi-a revenit raceala. Simt gatul cat 10. cred ca am sistemul imunitar scazut. Trebuie sa ma pun pe picioare.
pupic.gif hug.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Sanatate draga mea.
In privinta soacrei ignor-o.
E singuras metoda, la un moment dat va ajunage la mana ta, ea nu intinereste.
Ai grija de voi.
Ce probleme are fata ta?
buretel
pupic.gif V-a trecut raceala, cum va simtiti?
aki
Nu as putea sa indur atit sad.gif Ai o vointa de fier wacko.gif
Mariana
CITAT(amalia0701 @ 21-10-2008, 11:35 AM) *

CITAT(Mariana @ 21-10-2008, 11:31 AM) *

Buna fetele.
pupic.gif hug.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Sanatate draga mea.
In privinta soacrei ignor-o.
E singuras metoda, la un moment dat va ajunage la mana ta, ea nu intinereste.
Ai grija de voi.
Ce probleme are fata ta?

Este singura metoda care merge cu soacra: ignoranta.
In legatura cu fata mea citeste in jurnalul meu la pag 3, am spus acolo.

CITAT(buretel @ 21-10-2008, 12:24 PM) *

pupic.gif V-a trecut raceala, cum va simtiti?

Parca mai bine, folosim ceaiuri si lamaie cat de multa.

CITAT(aki @ 21-10-2008, 12:35 PM) *

Nu as putea sa indur atit sad.gif Ai o vointa de fier wacko.gif

Nu am alternative Rodica. Este o situatie similara cu a ta: treci peste gelozia lui pentru a fi cu el, iar eu trec peste toanele soacrei pentru a-mi pastra familia.

Multa sanatate la toata lumea.
pupic.gif hug.gif

aki
CITAT(Mariana @ 21-10-2008, 03:09 PM) *

Nu am alternative Rodica. Este o situatie similara cu a ta: treci peste gelozia lui pentru a fi cu el, iar eu trec peste toanele soacrei pentru a-mi pastra familia.

Da,cam asa iese doh.gif
Mariana
Nu mai pot fetelor, am 10 gaturi in loc de unul.
Am inceput sa iau antibiotice ca nu mai era chip.
Si pe langa asta am mai avut si copii galagiosi azi si a cam trebuit sa ridic tonul vocal.
Acum nici apa nu pot inghiti.
Sper ca maine sa imi fie un pic mai bine.
Fata a fost cu Florin la medic si mi-a zis ca e o usoara raceala.
pupic.gif hug.gif
Cherie
CITAT(Mariana @ 17-10-2008, 04:13 PM) *

Da Katia stiam, dar sincer la nici 17 ani nu gandeam exact ce inseamna sa stai cu soacra.
Zilele trecute am schimbat aurul care il aveam si de la mama si de la soacra si mi-am luat un lantisor si o pereche de cercei care imi plac. bine inteles ca soacra a facut crize cand a auzit ca am dat aurul de la ea si acum ma acuza ca i-am furat nu stiu ce aur (un galben si inca ceva) din camera ei.
Venita de la scoala, obosita imi mai lipsea si un spectacol. Cand am intrebat-o de ce ma acuza a raspuns ca ea doar m-a intrebat ("Sa imi dai aurul ca nu il mai gasesc")
Nu stiu ce sa mai fac cu ea. Imi mananca zilele fripte. Din cauza ei imi e si groaza sa mai vin acasa, dat ma gandesc la fata si la Florin.
pupic.gif hug.gif

Brrr, ce vrajitoare mad.gif
Sincere felicitari ca rezisti, dar trebuie sa te gandesti si cat o mai poti duce asa, risti sa innebunesti. sad.gif

Te hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Am citit.
Draga mea io cred ca nu trebuie sa iti pierzi speranta.
Io am astigmatism din nastere, Ioana m-a mostenit. Din fericire in cazul in care mai avanseaza dioptriile pot sa ma operez.
Ioanei i-a scazut la 0.25, poarta ochelarii la scris, citit, calculator si la tv.
Cand m-am dus prima data cu ea, avea 3 ani, deci acu 11 ani costa un ochi de transplantat cristalinul 1000 euro, acu costa 1700 lei.
Atunci m-am ingrozit ca nu imi permit 4000 de euro, acum nu ar fi un efort financiar foarte mare, dar inca nu e necesar.
Stiinta si tehnica medicala are salturi fenomenale in zilele noastre, io nu cred ca nu sunt sperante sa se indrepte.
Apoi daca asa vede din nastere, copiluyl se va adapta sa foloseasca ochiul sanatos cat pentru 2.
pupic.gif
Sanatate draga mea.
Io stiu un remediu naturist:
- ghimbir ras;
-scortisoara;
-miere;
-lamaie;
-propolis, toate amestecate te pune pe picioare la raceli urate.
pupic.gif
buretel
Sunt de acord cu Amalia, si poate ar fi bine sa repeti un control la o clinica specializata undeva in Bucuresti.
hug.gif
otilici
Eu stiu ca operatia de transplant de cristalin nu se plateste,cel putin asa era acum 2-3 ani,iar daca esti asigurat iti plateste Casa de asigurari o mare parte din cristalin,cand lucram eu la ofta era 1milion cristalinul.De ce sa trebuiasca sa platiti 17mil???
aki
Weekend minunat pupic.gif
Mariana
CITAT(buretel @ 24-10-2008, 12:04 AM) *

Sunt de acord cu Amalia, si poate ar fi bine sa repeti un control la o clinica specializata undeva in Bucuresti.
hug.gif

In Bucuresti am fost Buretel, la Oftapro si la Oculus, si acelasi raspuns, recomanda-mi tu o alta clinica mai buna, sunt dispusa sa merg oriunde.
pupic.gif hug.gif si multa sanatate.
Eu m-am reparat dar cu ampicilina.
amalia0701
CITAT(otilici @ 24-10-2008, 02:17 AM) *

Eu stiu ca operatia de transplant de cristalin nu se plateste,cel putin asa era acum 2-3 ani,iar daca esti asigurat iti plateste Casa de asigurari o mare parte din cristalin,cand lucram eu la ofta era 1milion cristalinul.De ce sa trebuiasca sa platiti 17mil???

Asta daca ai curaj sa iti faci operatia la ochi in spital presupun.
Asta e pretul la medicul meu oftalmolog, la ea la cabinet.
Mariana
Buna.
Maine merg sa imi fac un control ginecologic sa vad ce imi spune, de ce nu pot ramane insarcinata. Macar sa imi dea un tratament ceva. Sa stau in continuare cu mainile in san si sa astept de la luna la luna nu cred ca are rost si nici efect.
O saptamana minunata va doresc.
pupic.gif hug.gif
crissy
Mariana, pupic.gif . E f bine ca mergi sa-ti faci control, dar asta nu inseamna neaparat ca tb sa iei si pastile. Am o colega care a nascut la sf lui sept. A umblat pe la multi dr, toti ii ziceau ca e sanatoasa, sa mearga acasa si sa... presteze blushing.gif ca bb-le nu apare asa, daca sta cu mainile in san. DOI (da, doi!) ani nu s-a intamplat nimica, deja isi luase gandul de la baby.gif cand, intr-o zi... surpriza! Acum fetita are deja o luna wink1.gif
Mariana
Crissy de prestat prestez la greu, dar nimic........
Am inteles ca sunt niste pastile care te ajuta sa ramai........
pupic.gif hug.gif
nella
Neata!!Ma bag si eu cu o parere daca nu te supar....poate sunteti prea stresatica vreti mult un bebe si poate si asta e o cauza care favorizeaza intarzierea celui mic.Iar daca vrei sa mergi la dr sa mergi cu tot cu sotul tau ca poate nu ai tu problema,poate aia mici si multi de la el sunt lenesi,ca se mai intampla si asta...multa sanatate iti doresc si fruntea sus ca doamne doamne nu te va lasa pupic.gif give_rose.gif
Mariana
CITAT(nella @ 28-10-2008, 11:54 AM) *

Neata!!Ma bag si eu cu o parere daca nu te supar....poate sunteti prea stresatica vreti mult un bebe si poate si asta e o cauza care favorizeaza intarzierea celui mic.Iar daca vrei sa mergi la dr sa mergi cu tot cu sotul tau ca poate nu ai tu problema,poate aia mici si multi de la el sunt lenesi,ca se mai intampla si asta...multa sanatate iti doresc si fruntea sus ca doamne doamne nu te va lasa pupic.gif give_rose.gif

Ne-am gandit si la asta Nella, dar prima data si a doua oara am ramas in fuga iar acumdupa cativa ani sa se fi puturosit mititei lui?
Poate sunt de vina si anticonceptionalele pe care le-am luat eu 3 ani si steriletul 4.
Stresata nu am mai fost in ultimul timp caci nu prea am mai avut timp.
Oricum un control nu strica si o parere.
pupic.gif

PS: nu va mai scuzati, o parere e mereu bine venita, astept cat mai multe de la voi. hug.gif
Sexymom
Buna Mariana pupic.gif .
Ca veni vb de sarcina.Am o colega de 42 de ani si acuza dureri de spate, a stat ea in medical vreo saptamana si pe urma s-a dus la medic.E plinuta fata si insarcinata in 7 luni si jumatate sad.gif .Cum de nu s-a prins in atatea luni nu stiu, si mai are inca 2 copii, unukl de 16 ani si o fetita de 3 ani.Asa o sarcina mi-as dori si eu .
Sa sti ca si eu am avut sterilet dupa prima nastere si ca sa raman insarcinata cu Miru am facut tratament vreo 2 ani. sad.gif E o idee buna sa mergi la medic.
aki
O sa vina el,cind il trimite Dumnezeu pupic.gif
nella
o colega a luat pilule 6 ani in continuu si acum nu mai poate ramne insarcinata cu toata ca dr le-a facut amandurora analize si au spus ca sunt perfect sanatosi,a facut tratamente cu hormoni si iar nu s-a prins si acum tre sa faca insamantare problema mare ar fi ca cica a ramas inarcinata pe timpul tratamentului si a facut avort spontan ca nu i-a suportat organismul sarcina si nimeni nu ii poate spune de ce se intampla asta.Iar ea e f inspaimantata ca insamantarea costa 4000 de euro dar exista iar riscul ca bb sa nu se prinda...
Asa ca iti recomand din toata inima sa mergi la dr ca nu se stie niciodata ce si cum,si da e posibil sa fi imbatranit micutii lui sau ar trebui sa te gandesti ca poate cu inaintarea in varsta se prinde mai greu...nu stiu ce sa zic ,nu lucrez in domeniu ,tot ce ti-am spus a fost doar din ce am auzit....
aki
Marina,tu citi ani ai?Eu acus fac 30 si mai vreau unul si mi-i frica ca nu se va mai tine huh.gif
Mariana
CITAT(aki @ 28-10-2008, 12:37 PM) *

Marina,tu citi ani ai?Eu acus fac 30 si mai vreau unul si mi-i frica ca nu se va mai tine huh.gif

Multi inainte Akisor, eu am 26.

Am fost la medic si mi-a spus ca sunt ok, dar infertilitate se poate spune pe la 1-1,5 ani.
Mi-a spus ca nu are rost acum sa fac analize peste analize, dar sa astept sa treaca un an si apoi ne va face analize la amandoi si apoi vom vedea care este problema, dar pana atunci..............cat mai mult sex.gif sex.gif sex.gif .........ca asa se poate prinde bb.
pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(Mariana @ 28-10-2008, 11:01 PM) *

dar pana atunci..............cat mai mult sex.gif sex.gif sex.gif .........ca asa se poate prinde bb.
pupic.gif hug.gif

Si nu mai asa tease.gif
Mariana
Buna fetelor.
Am avut o perioada de [*****] in ultimele zile:incepand inca din WE fata a prezentat dureri de burta in special in partea dreapta. Am mers cu ea la medic si pana azi dimineata inclusiv mi-au tinut-o pe antibiotice si nenumarate analize la care chirurgul sa spuna ca nu stie daca are apendicita iar medicul pediatru ca sigur e apendicita. Azi am externat-o cu semnatura si maine dimineata mergem la bucuresti (atunci e medicul cu care am vorbit de garda).
La noi in oras nu te poti baza pe medici, pur si simplu daca nu le bagi ceva in buzunar te lasa sa mori, nici nu se uita la tine.Medicul pediatru ma intreba daca medicul chirurg a mai venit sa o vada iar chirurgul a zis ca trebuia sa merg eu cu ea la chirurgie sa o consulte.
pupic.gif hug.gif
Simt ca innebunesc in starea asta. Imi vine sa le dau una in cap la toti.
buretel
blink.gif Cat "profesionalism" la doctorii astia sad.gif
Multa sanatate fetei, foarte bine ca mergeti la Bucuresti hug.gif
Asteptam vesti floare.gif
Mariana
Merci mult buretel.
Incompetenta lor uneori ucide si asta e cel mai grav.
Sper sa va aduc vesti bune.
Ramo
Asa te si asteptam....cu vesti bune.
Sanatate multa! pupic.gif
nella
multa sanatate fetei...sper sa nu fie probleme mari pupic.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.