Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Mariana
In nici un caz Akisor, da-mi idei cum as putea sa il pun la incercare.
Credeti-ma ca am facut si fac tot posibilul sa il atrag cat mai mult de partea mea si uneori cred ca am reusit ca mai apoi sa realizez ca nu a fost decat o oaza in desert.
Si sa imi iau viatza de la capat cu un copil nu e chiar usor, si sincer imi este si frica.
pupic.gif
Mariana
Multumesc pt lamurire Ganesha, credeam ca am facut ceva rau de primesc avertizare.
In legatura cu situatia mea incerc sa aduc lucrurile macar in stadiul de liniste pt inceput apoi merg si mai departe.
Vreau tot ce e mai bine pentru familia mea.
pupic.gif
Sexymom
Mariana eu sunt casatorita de 13 ani si ceva, intotdeauna am avut o casnicie perfecta.Cel putin asa au spus dovezile infinite din partea sotului meu.
Numai ca atunci cand vine un familiar in casa ( de ex.mama care sta cu lunile la noi si socrul la fel) viata noastra ia o alta intorsatura. Noi ne certam mereu, suntem amandoi obositi, satuli sa fim privati de intimitate.Parintii nostrii au maniile lor, tabieturile lor, sunt in varsta si mereu sunt pusi pe harta.Ce ma deranjeaza este ca sotul meu ma face sa tac cand tatal lui spune ceva, eu stiu ca nu are dreptate, sau se ia de mine fara motiv ca asa i s-a sculat.De data asta (7 luni la numar a trebuit sa ii suport in casa).Isi dau cu parerea despre cum sa crestem copii, ce trebuie sa facem cu ei, cum sa ii educam...se baga in viata noastra. Eu care sunt o persoana foarte directa si nu ma abtin sa spun ceea ce cred si cum vad lucrurile ( le-am spus de 100 de ori in fata ca eu sunt mama si le cresc cum vreau eu si deciziile sunt numai ale mele).Ne-a pus capac, eu una nu ma mai recunosc, si jur ca sunt o persoana foarte calma, asa de calma si de intelegatoare incat multi imi spun ca sunt indolenta, imuna la factori exteriori )).gif .

De asta spunem noi ca atunci cand iubesti cu adevarat pe cineva trebuie sa imparti viata numai cu el.Sa te sacrifici 100% pt. aceea persoana.
Nu il inteleg pe sotul tau.de ce se simte obligat sa stea cu mama lui? cu ce il tine legat de ea? chiar nu simte ce bine este cand sunteti numai voi 3?
Eyu mai am 3 zile si sper sa imi recuperez tot timpul pierdut alaturi de sotul meu si printesele mele minunate.
aki
huh.gif
CITAT(Mariana @ 14-05-2008, 04:00 PM) *

In nici un caz Akisor, da-mi idei cum as putea sa il pun la incercare.
Credeti-ma ca am facut si fac tot posibilul sa il atrag cat mai mult de partea mea si uneori cred ca am reusit ca mai apoi sa realizez ca nu a fost decat o oaza in desert.
Si sa imi iau viatza de la capat cu un copil nu e chiar usor, si sincer imi este si frica.
pupic.gif

Eu iti inteleg foarte bine starea ta.Ti-i frica sa ramii de una singura cu copilul...Asta motivul pentru care mai stai cu el.Dar sa stii ca e mai bine de cit sa-ti minince ei cei mai frumosi ani din viata.Sa imbatrinesti si sa realizezi ca nu ai inteles nimic din viata.Viata si asa e foarte scurta si uneori greu de trait,dar baremi cind ti-o faci insuportabila singura.Cind se va petrece soacra ta blushing.gif ,tocmai atunci o sa traiesti cu adevarat ca acum doar existi.Dar va fi tirziu nici tu deacum nu o sa fii femeia de alta data huh.gif Nu cred ca ar trebui sa inghiti toate injosirile soacrei.
Eu am ramas de una singura cu fetita in oras strain si cu chirie.Nici nu-ti mai spun ce de greu mi-a fost,dar am mers inainte.Fetele de pe saite imi stiu povestea(ne cunoastem de aproape 3 ani).
Punei ultimatum,schimba-te si fii mai dura,sa vezi cum se va schimba,dar daca nu se va schimba sa nu te intristezi,dar sa fii fericita ca i-ai vazut fata reala.Daca te va iubi va veni dupa tine.Ajunge citi ani ai indurat certile si sa te faca de nimic,sa nu ai dreptul la cuvint in acea casa.Sa nu ai voie sa gatesti si tu ceva fara sfaturile soacrei.Cata-ti ceva cu chirie.O sa chletui mai multi bani,dar o sa fii cu sufletul linistit,sa stii ca va veni dupa tine daca te va iubi.
Parintii tai sunt din acelas oras cu tine/socri?Sau ai putea pleca la parinti pe o perioada de timp.Daca chiar mare lucru nu o sa faci,o sa-l sperii macar.O sa stie ca se poate astepta la tine la orice.
Ma scuzi,dar cred ca nu trebuie sa te grabesti cu al doilea copil blushing.gif
Am spus ce am avut de spus,acum scuza-ma daca am zis ceva nu la locul lui floare.gif
Mariana
Nu Aki, am de ce sa ma supar pe tine, ba chiar iti multumesc pt sfaturi.
Azi am avut o zi ingrozitoare, a fost zi de salariu, am lucrat mai mult ca luna trecuta si ma asteptam sa iau mai mult la salariu dar de unde am luat mai putin, nici nu stiu ce sa platesc mai intai ca nu imi ajung de nimic, URAS LOCUL ALA DE MUNCA, dar in zona mea nu ai unde sa lucrezi in alta parte, am zis ca stau aici pana termin facultatea si apoi sa incerc ceva macar mai placut daca nu cu mai multi bani.
Maine ma duc la sefa sa o intreb de ce asa (colegele mele au luat dublu).
pupic.gif
aki
Bafta in orice ai face pupic.gif
Mariana
Ca sa ma razbun pe situatia de fata mi-am luat un bidon de cola si o cioco mare (300g), nu am cum sa le termin azi dar macar ma desfat cu ceva dulce. Sunt si singura acasa fata e la mama iar sotul e la munca pana maine dim iar eu nu am chef sa ies din camera sa dau ochii cu soacra asa ca imi fac de lucru la calculator.
Mii pupic.gif hug.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(Mariana @ 15-05-2008, 03:30 PM) *

Ca sa ma razbun pe situatia de fata mi-am luat un bidon de cola si o cioco mare (300g), nu am cum sa le termin azi dar macar ma desfat cu ceva dulce.

Asta nu e desfatare, si nici pe situatie nu te razbuni, te razbuni pe tine insati. Dupa ce ca situatia nu e roza, nu-ti mai face rau singura. pupic.gif Sint sigura ca daca te gindesti bine gasesti altceva desfatator cu adevarat!
buretel
sorry.gif Ce poveste trista, Mariana.
Nici nu stiu ce sa zic, eu am o relatie excelenta cu socrii, nu as putea sa fiu obiectiva. Uneori cand citesc asemenea povesti cu soacre mi se pare ireal ca se comporta asa...
Multa putere sa reusesti sa schimbi lucrurile hug.gif
Si sper sa gasesti o rezolvare si pt fetita ta, nu se poate sa nu fie, medicina avanseaza uimitor.
Mariana
Vreau sa ma apuc de slabit, ca astazi sotul meu mi-a facut complimentul ca sunt grasa si ca trebuie sa ma apuc de slabit ca nu prea mai arat bine (163 cm si 61 kg). As vrea sa incerc dieta de 90 de zile dar nu pe toata, crede-ti ca ar fi potrivita sau sa incerc alta, pe care anume sa o incep, si pe unde anume gasesc detaliile dietelor?
Pe cuvantul meu ca imi trebiua un impuls din asta ca altfel nu ma ambitionam sa fac ceva cu mine dacet cand era cam tarziu, nu stiu cand aveam de gand sa ma trezesc.
pupic.gif
Nessie
Mariana, e o prostie dieta aia! De ce nu incerci ceva sanatos? Citeste Weight Watchers sau Monti. pupic.gif
ramonavlas
Da de ce e o prostie asa de mare? )).gif
Mariana
Inca nu m-am hotarat ce dieta sa incep, dar pana maine dimineata trebuie sa o fac, de maine intru la dieta, o sa imi pun si un tiker.
Ramo spune-mi si mie cu iti este cu dieta, functioneaza? pupic.gif

Nessie nu cred ca as putea sa tin dietele recomandate de tine , le am citit dar dat fiind faptul ca locuiesc cu socrii la masa sunt intr-un fel obligata sa mananc mancare gatita de ea si sa ma apuc eu acum sa imi fac separat imagineaza-ti ce scandal ar iesi, sigur mi-ar spune ca ne-am separat de ei, asa daca nu mananc mancare gatita sau fac ceva mai usor si diferit nu va mai zice mare lucru si nici nu va avea motiv prea mare de cearta. Mistourile pe baza mea sunt constienta ca vor fi nenumarate si super suparatoare dar voi incerca sa le ignor.
pupic.gif hug.gif
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 03:54 PM) *

1) E o dieta "gaselnita", care nu are nici un fundament stiintific si logic, daca-mi explici tu mie cum anume se declanseaza procesul de ardere a grasimilor in 'dieta' asta, eu ma fac fanul ei cel mai infocat lol.gif (dar nu-mi zi: am slabit cu ea, adica... s-a miscat cintarul, greutatea scazuta pe cintar NU inseamna neaparat slabire!!!!)

2) Apoi, e plina de GRESELI, daca ceva e gresit din start (erori conceptuale ATIT de grave), cum poti crede in restul de informatii si promisiuni?

3) nu exista diete! intr-o faza de inceput a pierderii grasimii corporale sau atunci cind sint foarte multe kg inn joc, poate functiona. In rest... singura solutie de durata e schimbarea stilului de viata. Trebuie sa slabesti mincind in acelasi stil in care te vei mentine, altfel nu exista mentinere.
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 04:54 PM) *

Pai sa-ti dau un citat din meniul tau
CITAT
Meniul pe ziua de azi:
MIC DEJUN
- 2 mere;
PRANZ
- paste cu ketchup;
CINA
- 3 globuti inghetata;
- 4 buc cioc amaruie.

Ti se pare un meniu de dieta sanatoasa? doh.gif 520 cal/zi? Ma mir ca nu cazi din picioare!

Si ca sa iti fie mai usor, iti calculez si caloriile folosind tabelul de la noi de pe site
Imagine

Faza cu "ziua de carbohidrati, ziua de fructe, ziua de legume" )).gif e de rasu'-plansu' cum cineva poate sa spuna asa ceva. wacko.gif

give_rose.gif Multumesc de ajutor, Ganesaha! Ai exprimat mai bine ce vroiam sa spun si eu. laugh.gif

CITAT(Mariana @ 16-05-2008, 05:10 PM) *
Nessie nu cred ca as putea sa tin dietele recomandate de tine , le am citit dar dat fiind faptul ca locuiesc cu socrii la masa sunt intr-un fel obligata sa mananc mancare gatita de ea si sa ma apuc eu acum sa imi fac separat imagineaza-ti ce scandal ar iesi, sigur mi-ar spune ca ne-am separat de ei, asa daca nu mananc mancare gatita sau fac ceva mai usor si diferit nu va mai zice mare lucru si nici nu va avea motiv prea mare de cearta. Mistourile pe baza mea sunt constienta ca vor fi nenumarate si super suparatoare dar voi incerca sa le ignor. pupic.gif hug.gif
Mariana, inseamna ca nu ai citit bine dietele.

Exact de asta ti le-am recomandat, ca poti manca ce vrei, trebuie sa urmaresti anumite principii. Si nu sunt greu de urmarit dupa ce te inveti cu ele. Zici ca trebuie sa mananci mancare gatita etc, dar cum vrei sa tii o dieta care iti spune negru pe alb fix ce trebuie sa mananci, asa cum e dieta de 90 de zile?
ramonavlas
Deci...................
Mariana, mie imi place mult dieta asta sau ce o fi. Daca crezi ca o poti tine, incearc-o.
Nessie.....nu am mancat 520 de calorii....nu stiu de unde le-ai scos. Eu nu am pus gramajele. Si oricum ti-au iesit 753 nu 520. Paste am mancat mai mult de 200 de grame. Ma rog, ce importanta are? Eu ma simt f bine cu, celelalte fete care o mai tin, la fel....
Ganesha, e un fel de Monti, macar invatam cum sa nu combinam alimentele, si eu zic ca tot e bine....daca am face asta si pe viitor. Mai are importanta ce anume declanseaza procesul de ardere al grasimilor, atata timp cat CHIAR se slabeste cu ea????
Uite ca pe noi, astea care avem mai mult de dat jos, nu ne mai intereseaza CE declanseaza si faptul ca DA declanseaza.
Sper ca nu am suparat pe nimeni, nu asta a fost intentia.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:16 PM) *

Mai are importanta ce anume declanseaza procesul de ardere al grasimilor, atata timp cat CHIAR se slabeste cu ea????
Uite ca pe noi, astea care avem mai mult de dat jos, nu ne mai intereseaza CE declanseaza si faptul ca DA declanseaza.

Pai tocmai asta e ideea ca NU declanseaza ARDEREA grasimilor. Ce vezi tu pe cintar e altceva, nu grasimi arse. If it smells like a rose, and looks like a rose, it doesn't necessarily mean IT IS a rose! salut.gif

Iar comparatia cu monti e total deplasata. Iar monti... mai bine-l lasam deoparte pe nenea Pacalici. )).gif

Daca cineva ti-ar zice tie: "azi dimineata am condus cu elicopterul pe autostrada", ai mai pune pret pe restul cuvintelor lui? Nu, pentru ca e o eroare grava de concept, si-ai zice ca ala e dus cu pluta.

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:16 PM) *

macar invatam

SI ce mai invatam? Ca macronutrientii sint: lipide, proteine, LEGUME, CARBOHIDRATI, FRUCTE? lol.gif Nu te supara, da' mie asta nu-mi iese din cap. Numa' sa nu uitam sa-i alternam lol.gif
ramonavlas
Oricum nu este o dieta anume care sa se potriveasca la toata lumea. S-ar putea ca aceasta dieta sa nu functioneze la altii. Nu stiu ce declanseaza da declanseaza ceva......slabesti cu aceasta dieta.
Nu vreau si nu am de ce sa ii iau apararea acestei diete, dar noi, cele care o tinem, ne simtim bine cu ea si slabim. De fapt asta vroia Mariana sa afle.
Mariana
Fetelor va rog sa nu va mai certati, nu voi tine dieta de 90 de zile, am gasit alta dieta care are in jur de 1200cal pe zi si e foarte buna in combinatie cu putin sport, aceasta dieta am gasit-o urmand semnatura lui Nessie.
Ce parere aveti despre ea Ziua 1

Mic dejun:

1 ceasca (150 ml) de iaurt 0,1% grasime cu
cereale integrale la alegere dintre grau, ovaz, secara
cafea sau ceai fara zahar
Gustare:

1/2 ceasca de fructe (de padure, capsuni, visine) amestecate cu o ceasca de lapte cu 0% grasime
Pranz:

2 felii de paine din grau integral
1 conserva de ton in apa
o salta (3 rosii mici, 1 castravete mic, 3-4 frunze de salata) cu 1 lingurita de ulei si zeama de la 1/2 de lamaie.
Gustare:

o banana medie
Cina:

100g piept de pui (fara piele, fara oase) facut pe gratar sau intr-o tigaie antiaderenta
o ceasca de orez brun fiert
Ziua 2

Mic dejun:

2 felii de toast cu 2 lingurite de gem dietetic
1/2 ceasca de coctail de fructe din conserva
2 linguri de smantana slaba pentru salata de fructe
Gustare:

o banana medie
Pranz:

100g piept de pui (fara piele, fara oase) facut pe gratar sau intr-o tigaie antiaderenta
1 cartof mediu fiert sau copt
1 fruct mediu (mar, para, piersica etc)
Gustare:

4 crackeri din faina integrala
Cina:

150 g friptura de vitel la cuptor
legume fripte intr-o tigaie antiaderenta: o ceasca ciuperci maruntite, 1/4 de ceapa, 2 lingurite de ulei de masline, 1 ceasca de alte legume la alegere aruntite. (poti folosi 200g legume congelate)
Ziua 3

Mic dejun:

un ou fiert tare
2 felii de toast cu 1/2 lingurita de unt
o ceasca de lapte degresat
1 fruct
Gustare:

o portocala
Pranz:

100 g piept de curcan sau sunca presata slaba
2 felii de paine din faina integrala
2 morcovi sau 1 cartof mare fiert
Gustare:

un cracker
un fruct mediu
Cina:

2 cesti de paste fierte
1/2 ceasca cu sos de spaghete fara carne
1 ceasca ciuoperci
2 lingurite de ulei de masline
Day 4

Mic dejun:

1 covrig
1 lingura de branza slaba
1 rosie
Gustare:

200 g iaurt cu 0% grasime
Pranz:

supa de pui sau de vita
2 felii de paine integrala
Gustare:

1 fruct
Cina:

1 lingurita ulei de masline
o salata verde
1 ceasca de fasole verde gatita
Ziua 5

Mic dejun:

toast cu branza - Incalzeste la microunde 1 felie de paine din faina integrala cu 1/4 ceasca cu braza degressata
1/2 grapefruit
1 pahar de lapte degresat
Gustare:

1 fruct
Pranz:

200 g legume fripte (poti folosi legume congelate)
2 rosii
Gustare:

4 crackeri
Cina:

200 g piept de pui la cuptor cu 100 g ciuperci si 50g sunca slaba
o salata mica
Ziua 6

Mic dejun:

omleta din 2 oua
1 cafea fara zahar
Gustare:

o ceasca de fructe maruntite
2-3 linguri de smantana slaba
Pranz:

6 ciuperci umplute
o salata mica
Gustare:

un sandwich cu ton: 2 lingurite de ton maruntit, 2 frunze de salata verde, 2 felii de rosii si 2 felii de paine integrala
Cina:

100g peste alb fript
o salata
Ziua 7

Mic dejun:

o cafea neagra
2 felii de paine integrala
2 lingurite de unt
2 lingurite de dulceata dietetica
Gustare:

1 ceasca de branza degresata dulce, 1/2 ceasca de fructe si 2 nuci maruntite
Pranz:

200 g pui gatit pe gratar sau la cuptor
2 cesti de legume friptesau 2 cartofi copti
1 lingura de ulei de masline
Gustare:

1 ceasca de fructe
Cina:

o salata din: 2 cartofi fierti, 1 ou fiert tare, 5 masline, 1/2 ceapa si 2 linguri de ulei de masline
ramonavlas
Da chiar nu ne certam )).gif speeeeeeeeeeer.
ganesha
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:28 PM) *

Oricum nu este o dieta anume care sa se potriveasca la toata lumea. S-ar putea ca aceasta dieta sa nu functioneze la altii. Nu stiu ce declanseaza da declanseaza ceva......slabesti cu aceasta dieta.
Nu vreau si nu am de ce sa ii iau apararea acestei diete, dar noi, cele care o tinem, ne simtim bine cu ea si slabim. De fapt asta vroia Mariana sa afle.

DIn ce scrii, se pare ca n-ai citit deloc ce am zis eu zi Nessie sorry.gif E vorba de o eroare stiintifica mare si babana. Daca tu nu vrei sa o vezi sau sa o bagi inseamna, asta nu inseamna ca ea nu exista. Despre asta vorbim aici, nu despre cum se misca acele de la cintar, alea nu inseamna nimic, salbitul NU E EGAL cu kg mai putine!!!! Daca pe Mariana o intereseaza sa aiba mai putine kile si nu sa SLABEASCA, atunci... da, i-ai raspuns la intrebare. Daca o intereseaza sa slabeasca, atunci i-a raspuns tabara... adversa la intrebare lol.gif give_rose.gif

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 05:31 PM) *

Da chiar nu ne certam )).gif speeeeeeeeeeer.

Speri bine )).gif pupic.gif
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2008, 06:16 PM) *
Nessie.....nu am mancat 520 de calorii....nu stiu de unde le-ai scos. Eu nu am pus gramajele. Si oricum ti-au iesit 753 nu 520. Paste am mancat mai mult de 200 de grame. Ma rog, ce importanta are? Eu ma simt f bine cu, celelalte fete care o mai tin, la fel....
Meniul de aici l-am luat. Ai dreptate, sunt 753 de calorii! M-am uitat pe coloana gresita. Bine ca am pus poza. doh.gif Oricum, 100g paste erau nefierte. La fiert isi maresc mult greutatea si volumul. Toate cantitatile sunt aproximate .

Nu superi pe nimeni, nici noi nu vrem asta, evident. give_rose.gif Discutam, ne spunem parerea, ca doar asa invatam, una de alta.

Ideea despre dieta asta, pe care vroiam sa o scot in evidenta (si cred ca si Ganesha) e ca slabesti pentru ca reduci numarul caloriilor pe care le mananci zilnic, nu pentru ca e vreo dieta minune. La fel cum tu ai slabit inainte cu numaratul caloriilor, slabesti si aici, doar ca mananci mai nesanatos (vezi ciocolata, inghetata si numarul caloriilor mult scazut sunt necesarul unui organism sa functioneze normal).
Mariana
La ora asta familia mea e la masa dar eu nu am vrut sa fiu pe acolo sa am ispita pe langa mine, am mancat pe la 6-7 putina branza cu ceapa verde si paine.
pupic.gif
aki
Salut draguta.Nu as zice ca esti grasa la inaltimea ta,dar deacum cum crezi tu,trebuie sa te simti bine in pielea ta pupic.gif
Mariana
sincer nici eu nu ma simteam prea bine in actuala mea piele, dar totusi imi trebuia un impuls.
Azi am mancat putina branzica cu o rosie si putina paine, o banana, o jumatate de mar, am baut apa, dar..............cand am iesit de la munca am trecut pe langa fornetti si nu am rezistat mi-am luat 200g de saratele pe care le-am mancat, dar............mi-am acordat 2 zile de acomodare si apoi nu mai iert greseli asa mari, mai mici si rare mai da.
pupic.gif give_rose.gif
Sexymom
Mariana nu trebuie sa te simti obligata sa mananci cu ei la masa ce gateste soacra.De ex soacra ,mea e in regim etern de la 20 de ani, are 1,66 inaltime si vreo 45 de kile, crede ca trebuie sa manance putin si numai la abur ( deh..cadru medical).
Tu ii explici soacrei ca vrei sa iti detoxifici organismul, sa tii regim sa te simti bine in pielea ta, si sunt sigura ca va comenta rautacios, dar va accepta ideea.Si mai ales sotul tau trebuie sa te sproijine cand esti la dieta, asa ca poate spune si el ca vrei sa tii regim.

Eu mereu am numarat calorii, incerc sa nu depasesc 1200, 1300 pe zi, din pacate jumatate din acest numar e format din cioco, napolitane, sucuri dulci si alte ingrasacioase. Numai la scarbici mananc f.f sanatos, sunt invidiata de toate colegele pt. rabdarea cum imi fac sandwich-urile de acasa . Uite ca le pozez sa vedeti ce opera de arta mananc eu zi de zi, caci nu mai bag moneda in masina de scuipat tartine )).gif
ramonavlas
Am pierdut pozele???? sad.gif
Vreau si eu sa vad, pleaseeeeee pupic.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 17-05-2008, 06:46 PM) *

Am pierdut pozele???? sad.gif
Vreau si eu sa vad, pleaseeeeee pupic.gif

Care poze? blink.gif
ramonavlas
Cu sandwich-urile lui Sexy.
Mariana
Am avut un final de WE si un inceput de saptamana groaznic: am inceput aseara pe la 23 cu varsaturi si diaree si am tinut-o asa pana azi la 10, acum ma simt mai bine dar nu prea am mancat mare lucru, orice miros de mancare ma intoarce pe dos. De diete nici nu se discuta. Mama (am fost la ea tot WE) crede ca e de la mancare: rosii, castraveti, ciuperci pane si branzica; dar eu tind sa cred ca am fost deochiata.
La munca m-am invoit ca abia ma ridic din pat.
pupic.gif
Mariana
Stau si ma gandesc si la posibilitatea unei sarcini toxice, dar chiar asa de rau sa imi fie cu o saptamana inainte de rusi?
Sper sa imi revin si sa merg la munca maine.
pupic.gif
ganesha
CITAT(Mariana @ 19-05-2008, 04:13 PM) *

varsaturi si diaree si am tinut-o asa pana azi la 10, acum ma simt mai bine dar nu prea am mancat mare lucru, orice miros de mancare ma intoarce pe dos.

Mie asta-mi suna a criza de bila.
Sa fii sanatoasa si sa ai o zi buna! pupic.gif
Mariana
Nu am mai vomat si nici diaree nu am mai avut dar am ramas cu o durere groaznica de mijloc si de burta. nu stiu cum o sa ma descurc azi la munca dar trebuie sa rezist.
L-am trimis pe sotul meu sa imi cumpere un test de sarcina sa ma conving eu care e motivul.
pupic.gif
aki
baby.gif )).gif
Ai grija hug.gif
Mariana
Am facut testul si din pacate a iesit tot negativ.
Daca nu vin rusii pana duminica cum ar trebui saptamana viitoare pe marti-miercuri mai fac unul.
Sper ca ala sa iasa pozitiv.
pupic.gif
bubbles
Asteptam rezultatul la test pupic.gif
Mariana
Zilele trecute a venit sotul meu acasa si m-a intrebat daca vreau sa cununam, stiindu-ma adepta pertecerilor, si anuntandu-ma ca unul dintre prietenii nostrii l-a sunat si la rugat sa ii fie nas anul asta la cununia civila , la toamna-iarna la botez (4-5 luni de sarcina are acum) iar la anul la nunta.
In concluzie pe 21 iunie sunt martor la cununie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Ma bucur ca de data asta stim si noi cu ceva timp inainte ca in toamna stiam ca voi merge la nunta unei prietene, am vrut in ziua respectiva sa ma invoiesc de la servici ceva mai devreme dat nu a fost sefa de acord. Pe la ora 8.30 dimineata eram linistita la munca cand primesc un telefon de la mireasa ca nasii lor nu vor sa ii mai cunune pe diferite motive si m-a intrebat daca vreau sa ii fiu eu nasa. L-am sunat pe sotul meu si i-am spus a fost si el de acord. Am plecat de la munca dupe ce m-am certat un pic cu sefa deoarece nu credea ca voi fi nuna si la ora 13 aveam rochie noua, eram coafata si gata de nunta.
Mai nasol a fost ca la noi fiind un oras mic si timpul mai racoros nu i-am gasit nimic la fata, era mititica tare suparata, dar cum eu am un copil de zahar s-a multumit cu o jucarie.
Totul a iesit minunat.
I-am promis fetei ca de data asta am sa ma revansez si va fi cea mai minunata nasica.
pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
_noni_
am si eu un pic de tip cat dorm tati si puiul si am intrat sa vad ce mai faceti.

vad ca o sa fii nasica! cred ca e o mare bucurie, (noi n-am fost pana acum). mult succes cu pregatirile si sa ai parte de fini minunati!

sper ca te simti mai bine cu burtica si iti tin pumnii pt sarcina. chestia e ca vine cand nici nu te astepti wink1.gif .

}{
aki
CITAT(_noni_ @ 22-05-2008, 11:34 AM) *

am si eu un pic de tip cat dorm tati si puiul si am intrat sa vad ce mai faceti.

vad ca o sa fii nasica! cred ca e o mare bucurie, (noi n-am fost pana acum). mult succes cu pregatirile si sa ai parte de fini minunati!

sper ca te simti mai bine cu burtica si iti tin pumnii pt sarcina. chestia e ca vine cand nici nu te astepti wink1.gif .

}{

Stai asa,Noni,tu ai nascut?Fug la tine repede sa citesc vestea cea mare yahoo.gif
Mariana
Buna seara.
Fini sunt minunati. Am inceput deja sa ma pregatesc mai ales ca la cununie o sa fiu in mijlocul sesiunii si nu o sa prea am timp atunci de prea multe.

Luni si marti nu prea am putut manca iar acum am inceput sa ma mentin la a manca mai putin si consum mai multa apa la munca.
Meniul meu pe o zi a fost cam asta:
MD: cafea
lapte cu cereale
P: o portie mica de mancare cu o felie de paine
iar de la ora 14 pana la 20 mananc un mar, o banana si cativa covrigei
consum cam 1,5-2 litri apa, eu care pana acum nu cred ca beam 0,5 pe zi.
Mai adaug si 30 (zilnic in crestere) abdomene.
Ce parere aveti?
pupic.gif
Mariana
Azi am facut 60 de abdomene si inca 45 de alte exercitii (nu stiu cum se numesc grin.gif ) pt abdomen.
Mariana
Unde gasesc si eu indicatii cum sa pun un thicker?
amalia0701
AICI
Mariana
Multumesc mult Amalia.
pupic.gif
ramonavlas
Asteptam ticker-ul tau pupic.gif
Mariana
Am inceput deja WE-ul fetelor, ma simt minunat, doar cu o usoara greata, duminica imi mai fac un test de sarcina.
Maine am de darmat tencuiala de pe peretii camerei unde vrem sa facem baie.......oooofffff ce de praf va fi.
pupic.gif
Mariana
Ce am gresit la thicker de imi apare asa?
ganesha
Nu stiu... Eu imi fac tickerul pe www.tickerfactory.com...
Mariana
Merci G, tam reusit si eu de acolo, si vreau sa mai mentionez ca miercurea am zi de cantar.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
WE placut la toate. hug.gif
Mariana
Mi-a venit cateva zile (2) ceva gen cafea, credeam ca ma insemnat, ieri nu am mai avut nimic iar acum sa realizez ca au venit rusii. Ciudat ca mereu venea regulat, si parca si la culoare e ceva schimbat.
Oricum speranta moare ultima, eu merg tot inainte.
pupic.gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.