CITAT(Mariana @ 14-05-2008, 04:00 PM)

In nici un caz Akisor, da-mi idei cum as putea sa il pun la incercare.
Credeti-ma ca am facut si fac tot posibilul sa il atrag cat mai mult de partea mea si uneori cred ca am reusit ca mai apoi sa realizez ca nu a fost decat o oaza in desert.
Si sa imi iau viatza de la capat cu un copil nu e chiar usor, si sincer imi este si frica.

Eu iti inteleg foarte bine starea ta.Ti-i frica sa ramii de una singura cu copilul...Asta motivul pentru care mai stai cu el.Dar sa stii ca e mai bine de cit sa-ti minince ei cei mai frumosi ani din viata.Sa imbatrinesti si sa realizezi ca nu ai inteles nimic din viata.Viata si asa e foarte scurta si uneori greu de trait,dar baremi cind ti-o faci insuportabila singura.Cind se va petrece soacra ta

,tocmai atunci o sa traiesti cu adevarat ca acum doar existi.Dar va fi tirziu nici tu deacum nu o sa fii femeia de alta data

Nu cred ca ar trebui sa inghiti toate injosirile soacrei.
Eu am ramas de una singura cu fetita in oras strain si cu chirie.Nici nu-ti mai spun ce de greu mi-a fost,dar am mers inainte.Fetele de pe saite imi stiu povestea(ne cunoastem de aproape 3 ani).
Punei ultimatum,schimba-te si fii mai dura,sa vezi cum se va schimba,dar daca nu se va schimba sa nu te intristezi,dar sa fii fericita ca i-ai vazut fata reala.Daca te va iubi va veni dupa tine.Ajunge citi ani ai indurat certile si sa te faca de nimic,sa nu ai dreptul la cuvint in acea casa.Sa nu ai voie sa gatesti si tu ceva fara sfaturile soacrei.Cata-ti ceva cu chirie.O sa chletui mai multi bani,dar o sa fii cu sufletul linistit,sa stii ca va veni dupa tine daca te va iubi.
Parintii tai sunt din acelas oras cu tine/socri?Sau ai putea pleca la parinti pe o perioada de timp.Daca chiar mare lucru nu o sa faci,o sa-l sperii macar.O sa stie ca se poate astepta la tine la orice.
Ma scuzi,dar cred ca nu trebuie sa te grabesti cu al doilea copil
Am spus ce am avut de spus,acum scuza-ma daca am zis ceva nu la
locul lui