Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Marinush
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4
Mariana
Buna.
Am intrat pe acest forum nu pentru o dieta (cu toate ca ar cam fi cateva kilos de dat jos), dar am vazut ce legatura stransa aveti voi si sper ca am gasitun umar pe care sa plang sau pe cineva care sa poata sa imi dea un sfat cand am nevoie, sa ma ajute sa urmez un drum bun atunci cand sunt in impas si am nevoie de prietene.
Sa va spun cateva despre mine: m-am casatorit la 17 ani, cu actualul meu sot (mai mare cu 10 ani), impreuna avem o garofita de 8 ani (fara 3 luni). Cand ea avea 3 ani am revenit la studii, mi-am terminat liceul la seral iar acum sunt studenta anul 2.
Pana aici toate bune si frumoase dar ce ne cam "intuneca" viata este soacra 9cu care locuiesc), ii place sa ne vada mereu certandu-ne, mai ales pe mine personal nu ma suporta.
Dar ce e frumos e ca vreau sa imi maresc familia. baby.gif
Ma bucur ca v-am intalnit si sper sa vorbim cat mai mult aici si numai de lucruri frumoase sa auzim.
Va poop pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Mariana, bine ai venit printre noi. Intr-adevar suntem f unite aici.
Te felicit ca ti-ai reluat studiile. Te astept si pe la mine prin jurnal pupic.gif
danyhoney
welcome.gif Mariana ! give_rose.gif

Ma bucur ca ne-ai gasit ! Felicitari pentru studii , pentru casnicie si pentru garofita ! cheer.gif

O intrebare : de ce stati cu socrul ? De ce nu stati singuri ? Eu am ajuns la concluzia ca de fiecare data cand un cuplu locuieste impreuna cu parintii / socrii ies scantei ...

Bafta multa la marirea familiei baby.gif
ramonavlas
Presupun ca asta e situatia (financiara).....
ganesha
Spor la toate! cheer.gif Mama, ce curajoasa, la 17 ani blum.gif
Felicitari si toata admiratia mea pentru continuarea studiilor give_rose.gif Tu ai o garofita de aproape 8 ani, eu am un bradutz care a implinit 8 ani. )).gif
buretel
floare.gif Bine ai venit Mariana!
Si eu te felicit pt reluarea studiilor, esti foarte ambitioasa!
Mariana
Buna. pupic.gif
Va multumesc pentru primirea calda.
Stam cu socrii nu pentru ca nu am avea posibiliatea sa stam singuri ci pentru ca sotul meu nu vrea nici in ruptul capului sa plece. Pot spune ca in familia mea nu sunt eu, sotul si copilul ci este foarte mult prezenta soacra.
Nu pot spune ca ne certam zilnic dar aproape.
Cherie
Bun venit Mariana!

Cat despre socra ta, te admir ca o poti suporta, eu nu as rezista devil.gif
Mariana
Buna Cherie, multe persoane imi spun ca suport eroic si ca ele in locul meu nu ar suporta.
sincer imi este f greu sa o aud toata ziua aia nu e bine, aici nu ai fac bine, cutarita face mai bine ca tine, asta nu ai fac.........
Dar nu vreau sa imi pierd nici familia pentru ca stiu ca undeva in adancul sufletului sotului meu este acel om minunat si perfect pentru mine si copilul nostru.
Sincer am vrut de multe ori sa o iau de la capat (am vb chiar si cu un avocat) dar in primul rand mi-a fost frica, iar in al doilea o a doua casnicie nu ii poate oferi fetei linistea si libertatea de care are nevoie.
Am nevoie de sprijinul lui sa trecem peste momentele grele si sa facem tot posibilul sa rezolvam problemele fetei cat mai bine (are la ochiul drept miopie -25, iar la nasuc un smn din nastere).
Poop la toate pupic.gif
Cherie
Sincer, eu nu stiu ce as face in locul tau! Problema e ca tu stai si te consumi f. tare. Si daca te consumi numai tu, nu mi se pare ok.

Eu m-am ferit mereu de barbatii mamosi, din motive lesne de inteles. Sper sa nu te superi, insa eu n-as putea sa stau cu un asemenea om, sa ma cert cu mamica lui si el sa nu spuna nimic give_rose.gif
Sper ca sotul tau nu e asa hug.gif
Mariana
Din contra cand ma cert cu ea si el e de fata pune capul in jos si nu scoate un cuvant.
Cand ma cert cu ea si el crede ca ea are dreptate ma cearta in acel moment iar daca am eu dreptate nu spune nimic.
Spune ca ii zice sa ma lase in pace dar in particular nu in fata mea (ca se deranjeaza femeia).
Am inceput sa nu mai bag in seama tot ce zice sau face ea, ii mai raspund unde am dreptate sau de multe ori o las sa vb singura.
Mai rau e cand ii zic fetei cate ceva si ea o pune sa faca exact invers.
Ma bucur ca am un serviciu si nu prea stau mult cu ea, cand vin sunt obosita si stau mai mult in casa sau ies afara si ma ocup de flori (o pasiune, si ma ajuta sa nu imi spuna ea ce sa fac si am o ocupatie sa nu mai zica ca nu fac mai nimic).
Mi-am cumparat foarte multe cepe de flori si ma ocup foarte mult de ele, am o satisfactie mare cand le vad cat sunt de frumoase, am acum lalele negre sunt minunate, au inflorit si sunt superbe.
Fata a inceput sa imi ia apararea in fata lor si nu prea mai are ce sa zica.
Apropo acum ceva timp m-am certat cu soacra, am continuat cearta cu sotul si la care (pe la 2 dimineata) mi-a zis ca daca nu imi convine de masa asa cum e ea sa imi i-au copilul si sa plec.
Sincer imi caut refugii in studii, serviciu si flori.
Cherie
sorry.gif Mariana, cam asta e tipologia. E bine ca nu a(u) reusit sa intoarca si fetita impotriva ta, si am eu o vaga presimtire ca are astfel de tendinte soacra ta.

Cat despre faza cum ca poti sa-ti iei copilul (de parca ar fi numai al tau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) si sa pleci, no comment!

Te admir pt faptul ca esti puternica si reusesti sa treci peste rautatile astea si sa-ti ocupi timpul cu lucruri atat de frumoase!!! pupic.gif pupic.gif
Mariana
Nu au reusit si nici nu vor reusi, fata e atasata foarte mult de mine hug.gif . Ai dreptate ca ar avea astfel de tendinte ca o vad ca se cam ataca mad.gif cand vede cat tine fata la mine.
Nu ma mai intereseaza ca fac sau spun, eu zic ca ei si fac ca mine si vad ce este bine. devil.gif

Azi merg la picnic.
Am facut si un tort cheer.gif pt ca e ziua sotului meu (Florian) , si sper sa ma relaxez cat mai bine.
De maine iar o iau cu sculare la 5 dimineata sad.gif
Va poop , si va urez o zi minunata.
ramonavlas
pupic.gif La multi ani sotiorului si distractie placuta
Cherie
Foarte bine Mariana! Lasa-i acolo, cum zic ei )).gif

Distractie placuta la picnic si sa-ti traiasca sotul! cheer.gif
stefania
Buna Mariana.
Felicitari pt ca ai decis sa iti continui studiile.si felicitari pt ca esti puternica...si iti suporti soacra.
Cred ca ceea ce iti da putere este fetitza ta(sa iti traiasca si sa fie sanatoasa! pupic.gif ) si D-zeu.
Sa ai multa incredere ca situatia se va rezolva cumva..
Va pup..sa aveti grija de voi! pupic.gif pupic.gif

P.S...La multi ani pt Florian(scuze de intarziere..dar nici eu nu prea am timp sa intru pe oneden atat cat mi-as dori) salut.gif salut.gif
Cherie
Hey, iubita, ce mai zici? pupic.gifpupic.gifpupic.gif
Esti ok? S-au mai linistit lucrurile? hug.gif

Mariana
Hy.
Lucrurile sunt calme atat cat in momentul in care se prevede o incingere ma retrag.
Sunt bine, de 2 zile m-am cam bagat si pe la bucatarie (aveam odata interzis) , ieri am luat mazare caongelata si am facut o super tocanita (a zis si ea ca e buna naughty.gif grin.gif blink.gif ), iar azi am luat prune uscate si am facut cu orez, maine pt ca nu se mananca ulei ma gandesc sa fac un gratar de ciuperci.
Fac asta ca restul zilelor sa nu ma mai deranjeze, la mancarea de miel nu vreau sa ma bag si sa zica ca nu a iesit buna din cauza mea.
Apropo aseara a inceput sa imi spuna ca sa nu pun multi cartofi la tocanita, sa nu pun foi de dafin la care am intrebat-o daca face ea mancarea sau eu, si astfel i-am inchis gura.

Mi-am luat un test barza si am ceva emotii, il voi face sambata dimineata ca maine lucrez sad.gif mad.gif si nu prea am timp la 5 dimineata sa fac testul dar sambata sunt lejera.
Sa imi tineti pumnii fetelor sa iasa pozitiv. baby.gif
pupic.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif
Cherie
Iti tin pumnii Mariana, o sa ma gandesc la tine sambata si te astept cu vestile bune!!
Eu zic totusi sa il faci maine, am facut si eu o data (paranoia din mine nu-mi dadea pace) si dureaza 5 minute! Scapi de orice indoiala!!!

Te pupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gifpupic.gif!
Mariana
Buna dimineata.
Vestile nu sunt tocmai buna: testul a iesit negati, dar oricum voi merge innainte si poate va fi bine luna viitoare.
pupic.gif give_rose.gif
Paste fericit
Cherie
Nu te intrista Mariana! Te pupic.gifpupic.gif

Imagine
lucy
PASTE FERICIT give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Buna Mariana pupic.gif
Acum am ajuns sa citesc si eu jurnalul tau si cred ca nu as fii rezistat in locul tau sa stau cu soacra. Atunci cand e cineva [/i]strain [i] in casa nu ai intimiditate, nu te bucuri de familia ta asa cum trebuie, cred ca sotul tau se comporta altfel cand nu e mama lui, cand sunteti in concediu de ex ori afara la plimbare.Inteleg ca barbatii sunt mai mamosi dar ar trebui sa inteleaga ca voi sunteti o familie si soacra alta familie.Eu am avut-o pe mama la mine 5 luni si nu m-am bucurat deloc , o iubesc mult numai ca nu ma simt bine , sunt incomoda, nervoasa, nu ma mai inteleg cu copii, imi schimba tot in casa, etc....am impresia ca nu mai sunt stapana pe viata mea, pe orele mele libere. Acum a plecat mama si e socrul la noi de 1 luna si jumatate, abia astept sa plece acasa, imi e drag si el dar acolo unde trebuie sa fie.
Sper sa gasesti o forma si sa ramai numai cu ai tai.
Apropo, imi aduc aminte o faza tare cu mama.Eu stateam acasa cu copii, si intram destul de des pe forum, intr-o zi am ramas fara lapte si am rugat sotul sa ia o cutie, la care mama spune: normal, daca stai toata ziua pe internet cum sa avem lapte in casa doh.gif , si eu care am toata raspunderea casei, a copiilor, alergam ca disperata in cele 4 colturi ale lumii doh.gif .Mereu gaseste cate ceve de spus, de intepat.Ca si socrul de altfel.Faza si cu el: vin de la munca la ora 21 seara, nu e paine ( asta in cazul in care el, mama, fetele au stat toata ziua in parc si magazin de paine e la 15 m de casa).Ii spun mamei sa coboare sa ia o paine , la care socrul ii spune mamei : auzi, vorbeste si tu cu Doina si spune-i sa se organizeze mai bine, nu e normal sa nu avem paine in casa cuplu.gif .Cum poti mai sa spui asa ceva? eu muncesc , tin casa, gatesc , fac cumparaturi zi de zi, ma duc cu fetele la academie, la baschet, la dansuri, in parc,ajung acasa si ma descalt dupa 12 ore de alergat si tu nu iei o paine? te iei de mine? dar barbat nu am ? asa ca nu i-am mai tolerat observatiile si i-am spus in fata tot ce e normal sa se intample, ca avem sarcinile impartite, ca avem o varsta si eu si sotul meu si nu trebuie sa se amestece.PUNCT.

In legatura cu bebe Mariana, nu te intrista, vine el atunci cand e momentul.
Sa iti traiasca comoara mica. give_rose.gif

Am si eu 2 fete, de 11 si 7 ani.
Cherie
Mare dreptate are Sexy! Parca ma vad pe mine in ce zice ea smile.gif

pupic.gif
Mariana
Multe persoane imi spun acelasi lucru: "nu stiu cum de rezisti".
Rezist fetelor exact cum i-am zis si sotului meu zilele trecute: "stau cu tine oriune ar fi, dar gandestete bine ca deja traieste un copil in stresul asta de ce vrei sa mai traiasca inca unul, discuta cu ea si incearca sa o faci sa inteleaga macar putin".
Oricum stiu ca mare efect nu au discutiile mele cu el, sunt egale cu zero dar totusi ma mai descarc si eu.
Ma bucur ca am un serviciu serviciu si ca atunci cand vin acasa fac ce fac prin camera si apoi ma apuc de inv pt facultate. "La buctarie nu fac mancare buna, iar in curte nu stiu nici cum se smulge o buruiana "(citat din soacra-mea) asa ca imi gasesc ocupatii la care ma pricep lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
De gasit o modalitate de a sta singuri nu cred ca se poate pt ca Florin a zis ca nu pleaca de langa masa orice ar fi, asa ca trebiua sa gasesc modalitatea de a face situatia cu ea mai acceptabila.
Imi pun mintea la contributie si poate voi gasi solutia.
Ma gandesc si la o discutie serioasa cu ea dar nu stiu daca as avea cu cine sa vorbesc, ca tot ce spun e luat in ras si gluma.
Dar merg inainte si poate voi reusi.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mariana
Cand stau si ma gandesc cat de mult il iubesc pe Florin cred ca as suporta orice pt el, si mai ale pt Nicky (fata mea) care e mult atasata de mine nu as putea sa o fac sa sufere despartind-o de tatal ei.

Apropo fetelor care vreti care puteti sa imi dati si mie o mana de ajutor: fac schimbul la hainele de iarna cu cele de vara. Cred ca o sa duc o parte si la mama ca la mine nu prea mai au loc.
pupic.gif
Mariana
Am cumparat cereale fitness si am gasit acolo un program de slabit, ce parere aveti despre el?
Initial am zis ca nu ma apuc de slabit dat acum cand vad ca vine vara si mai ales azi cand am umblat la lucrurile de vara vad ca ar cam fi nevoie de cateva kilos jos.
Nu vreau o dieta grea si vad ca aia ar cam fi acceptabila. Ce ziceti?
ramonavlas
Despre ce e vorba in acea dieta? pupic.gif
Mariana
intra pe www.fitnessmealplaner.com
Mariana
Dieta suna cam asa:
Mic dejun Cereale fitness cu lapte degresat-190kcal.
Suc de portocale - 55kcal.
Pranz Fructe - 55kcal
Branza saraca in grasime (ex:
branza de vaci presata) -100kcal
Salata mixta - 26kcal
Cartof copt -245kcal
Cina Medalion de porc cu sos de portocale-463kcal
Nu e greu dar parca nu imi vine sa ma apuc de dieta.
Dati-mi un sut, va rog.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Mariana, cerealele Nestle Fitness, sunt pline de zahar, sirop de glucoza si alte nenorociri. Eu m-am pacalit cu ele, nu sunt deloc bune. Iar combinatia cu lapte e una bomba!

Ia-ti de la plafar cereale integrale, exista variante si cu fructe uscate, le poti manca cu iaurt, nu contin zahar si nici alte adaosuri si sunt o varianta mai buna.

O zi buna! pupic.gif
Nessie
Apropo de cerealele astea, citeste si aici.
Mariana
Multumesc pt sfaturi, nu am sa mai imi cumpar niciodata astfel de cereale.
camvalmy
Buna Mariana! si eu am avut si am aceiasi problema cu socrii.Cand m-am mutat prima oara cu iubi meu acum 2 ani am stat la ai lui. stateam separat cu mancarea si nu prea aveam treaba cu ei, adica nu prea imi spuneau in fata ce nu le convenea si vara trecuta cand mam angajat lucram cate 10-11 ore si eram tare obosita asa ca nu prea aveam timp de facut curat in fiecare zi.plus ca nu aveam decat o duminica libera pe luna si lucram in 2 schimburi. si imi intrau in casa, se uitau prin frigider si altele dar cand eu nu eream acasa- am aflat asta cand ne certam cu ei si m-a durut tare ca eu evitam sa ma duc si la baie prin casa si ocoleam sa nu zica ca le deranjez prin casa. aveam intrare separata care fusese la ei hol mai mic si eu il transformasem in bucatarie, un hol mai mare unde mancam si camera unde dormeam. a tin sa precizez ca iuby era sofer la pasta de tomate si alte alimente si cand mai imi aducea ceva imparteam la toti ca sa fie bine sa nu zica ca suntem haini. si o data a adus niste pate vegetal- care nu erea bun de nimic, si il pusesem in frigider sa i-l dam bunicilor ca ei mai tineau post. a avut masa tupeu sa-i zica pe fata daca nu mai a adus si el pateu sa-i dea si ei, cand mi-a zis iuby mi-a cazut fata. si mai sunt si alte faze dar nu are rost sa le mai povestesc pe toate. si ne-am certat cu ei prin septembrie anul trecut, i8ntr-o duminica cand abia venisem de la servici si eu si iuby si ne-am luat lucrurile( adica tot- mobila, calculator, haine, frigider, aragaz tot ce cumparaseram noi, ce erea al lor i-am lasa) si ne-am mutat la ai mei. Si aici sunt probleme si m-am certat cu parintii de cateva ori dar deocamdata supravietuim. Inainte faceam eu toata curatenia in casa la mama , acum pe langa asta mai fac si mancarea ca de m-am maritat si tot zic ca eu nu fac nimic.aici la mama nu putem sta separat pt ca nu avem cum, ne gandim ca la vara sa ne amenajam mansarda casei ca e destul de inalta si sa ne mutam acolo dar o sa ne coste o groaza de bani si mai dureaza destul pana o vom face. eu sunt anul 2 la facultate la zi asa ca nu prea pot sa ma angajez, adica am mai lucrat dar ma epuizez tare la full time, cum am mai lucrat, si la part time nu prea gasesc joburi asa ca tre sa stau acasa cel putin pana cand trec de sesiune.
Sa sti ca cel mai bine e saa stai doar cu cel pe care il alegi sa iti prtreci restul vietii ca altfel ajungi la nebuni. era mai bine cand eream separati la parintii lui pt ca mai aveam si noi un pic de intimitate dar daca nu a fost sa fie , asta e acum mergem inainte cu speranta ca vom putera avea si noi casa noastra la un moment dat pt ca eu chiar daca renovez mansarda nu voi ramane aici.
Multa rabdare iti urez si iti doresc sa ajungi sa te impaci cu soacra ta ca la un moment dat va ajunge la mana ta naughty.gif . pupic.gif hug.gif
Mariana
Ai dreptate Camy intr-o buna zi va ajunge la mana mea, pt moment m-am hotarat sa nu ii mai dau atat de multa atentie nici ei si nici sotului meu cand vine vorba de ea, mai ales daca imi va ajuta Dumnezeu sa raman si insarcinata, oricum ocupatii am cat se poate: serviciu, facultate, fata cu temele (clasa I).
Am in fata o vara grea: vrem sa ne facem baie, bucatarie, dormitorul nostru si al fetei. Atat pt anul asta ca sa ne mai ramana ceva si pt concediu la munte si poate si la mare.
danyhoney
Offfff , am citit acum si povestea ta , Camy !!!

La fel cum am intrebat-o si pe Mary : cat ai de gand sa mai stai cu parintii /socrii ? Inteleg ca e vorba de sesiune dar cand se termina ????

Mary , tu iti faci planuri de facut baie , bucatarie , dormitor ......In aceeasi casa cu soacra ?????? Crezi ca va fii mai bine ???

STIU ca veti spune ca habar nu am care e viata cu socrii ( stiind ca am casa proprie ) DAR va spun ca nicaieri nu e mai bine decat intre cei 4 pereti personali !!!!!! Cand vor trece toate problemele ( sesiuni , etc ) si cand va veti gasi un loc de munca ....fugiti undeva unde e doar al vostru !!!!! Chiar daca veti sta cu chirie , va fii muuuuuuuult mai bine decat cu parintii / socrii .

va hug.gif si credeti-ma , ma gandesc la voi si sper sa rezolvati cat mai repede situatia !!!!!!!!!
Mariana
Ai dreptate Dany, dar la mine situatia e ca sotul meu nu vrea sa plece in ruptul capului de langa masa.
Ar prefera mai bine sa ramana cu masa decat cu mine si copilul lui. Eu il iubesc mult si nu il pot parasi pt nimic in lume.
danyhoney
wacko.gif wacko.gif Scuze de intrebare dar nu ma pot abtine : ce fel de sotz ai ??????????????? A stat cu ma-sa pana sa se casatoreasca . Ok . Dar acum are propria familie , respüonsabilitati , etc ......Scuza-ma dar nu pot intelege cum gandeste el ! A fost singurul copil la parinti de e asa de " mamos " sau care e motivul ? Sper sa nu deranjez cu ce scriu dar .....eu sunt ceva de genul " ce-i in gusha ,si-n capusha " .
Mariana
Nu ma supar Dany, de aceea am si intrat pe acest forum, pt discutii deschise si cat mai multe sfaturi.
Problema sotului meu e simpla, nu e nici singurul la parinti dar cand el avea 10 ani socrii mei au fost pt 2 ani plecati amandoi in Libia (trimisi da la locul de munca al socrului meu) si parerea mea este ca el a suferit mult sa nu isi vada parintii doi ani, au stat in grija bunicilor.

Am nevoie de sprijinul vostru.
Dupa nastere fata meu a avut la ochisorul drept canalul lacrimal infundat, dupa mai multe interventii am reusit sa rezolvam aceasta problema. Mai tarziu (acum 2 ani) mergand la un control oftalmologic cu ea sa ne spuna medicul ca are o problema la ochi din nastere si nu vede cu dreptul de cat 10% si nu se va putea rezolva in nici un fel. De atunci am tot fost pe la medici care ne-au spus aceeasi chestie. In toamna am fost si la un medic de la Ploiesti care ne-a spus ca ar putea avea sanse de rezolvare si ne-a trimis la clinica Oculus din Bucuresti unde am facut un ecograf. Acolo am fost programati pt un consul ieri (trbuia sa treaca mai mult timp).
Ieri am fost acolo si in urma consultatiei si a inca unui ecograf ne-au spus inca o data ce nu avem ca sa ii facem fetei, nici acum nici mai tr si nici nu o va putea ajuta ochelarii (vede exact la fel ca si cu ochiul liber) sau lentile de contact, si nici vreo operatie dar totusi ne-a spus va venim si alta data sa ne vada totusi si chirurgul de acolo.
Ma rog la Dumnezeu, si sper tot timpul ca sa se intample un miracol.
Cherie
Multa sanatate fetitei tale Mariana! hug.gif pupic.gif
camvalmy
pupic.gif Multa sanatate fetitei tale Mari! Daca ai credinta ca se va face bine, ea se va face. Vei vedea! hug.gif pupic.gif . intre timp las-o sa se bucure de copilarie si incearca sa eviti sa te certi cu8 sotul de fata cu ea, asta va priveste doar pe tine si sotul tau.
Cat despre al meu... era si el mamos inainte dar cand a vazut cum s-au schimbat toti de cand s-a hotarat sa se insoare, chiar si mama lui,a inceput sa tina mult mai mult cu mine. Noi stam la 2 case de parintii lui, eram vecini cand ne-am indragostit, si de cand ne-am mutat nici macar nu-l suna sa il intrebe cum o duce sau daca are probleme si de ce nu trece pe la ei. se complac sa nu-l vada cu saptamanile daca el nu trece pe la ei. pe mine asta ma deranjeaza tare pt ca atunci cand m-am mutat la inceput cu el mama ma obliga practic sa trec zilnic pe la ea si daca nu treceam ma suna si ma certa, imi zicea ca poate sa moara omul si pe mine nu ma interseaza. si bani imi dadeau cand m-am luat la inceput cu iuby ca sa ma ajute si masa sau tasu nu ne-au intrebat decat dupa ce a avut iuby o cearta cu ei si le-a reprosat ca nici nu-i interseaza daca el are cu ce lua paine- fusese cam asa intamplarea: eu cautam sa ma angajez la inceputul verii trecute si salariul lui nu prea ne ajungea, dar ei fusesera la mare si cand s-au intors si-au luat microunde si incepusera sa se laude la iuby ca au bani si au facut atatea; iar noi nu mai avem decat vreo 2 sute in casa. l-a durut rau asta si dupa cateva zile nu a mai rezistat si a izbugnit fara sa-l indemn eu la nimic.
Sunt multe faze din astea dar nici nu vreau sa mi le amintesc acum sad.gif . nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau dar sa sti ca o sa-si dea si el seama ca nu face bine si sper ca sa nu fie prea tarziu.
Danyhoney pupic.gif ! anul asta vreu sa ma dau deoparte si sa imi renovez mansarda casei care e imensa si poate nu voi mai avea asa multe suparari. ai dreptate e cel mai bine singuri la casa ta sau macar cu chirie. chiar azi cand a venit iuby de la munca a auzit cand a zis mama ca a venit prea devreme ca pleaca la 7 si a venit la sase seara. el oricum numai cate 11-12 ore lucreaza ca e taximetrist dar daca nu i-a convenit ei ca si tata e tot taximetrist si vine mai tarziu tot de gura ei. dar i-am raspuns ca m-a deranjat ca nu e prima oara cand zice si i-am zis ca pe mine nu ma deranjeaza si ca nu are de ce sa o deranjeze nici pe ea.
Hai ca m-am intins mult... sper sa nu te supi pe mine Mariana pupic.gif !
Sexymom
Mariana, speranta moare ultima, eu cred ca la cat de repede avanseaza acum stiinta o sa se rezolve problema fetitei tale. Poate ar trebui sa te interesezi undeva daca nu exista o tara in care sa se poata rezolva intr-un fel problema.
Sunt alaturi de tine hug.gif
Mariana
Buna fetele.
Scuze pt zilele de lipsa.
Am avut un we f incarcat: sambata an lucrat de dimineatza (6(mai bine zis m-am trezit la 5 cu naveta)-14), am cautat prin magazine un sutien bleo si bine inteles fara sanse (aveau numai numere mici), apoi am venit acasa in cea mai mare graba, am facut un dus si apoi m-am pregatit de botezla care am ajuns pe la 18 si am plecat pe la 21 ca trebuia sa mergem la o nunta.
Ieri am fost la botez unde am ajuns pe la 12 jumatesi parintii copilului nu ne-a lasat sa plecam decat ultimi ca sa recuperam seara precedenta.
Azi la 5 cand a sunat desteptarea abia m-am ridicat din pat si nu am rezistat decat cu 2 cafele si mai mult dormind pe mine, iar acum vreau sa dorm macar 2 ore.

Stiu ca stiinta avanseaza dar ne-a spus ca de obicei ce e din nastere nu se repara si la fata mea asa ceva este. Ma bate gandul sa incerc si o consultatie in afara tarii dar unde? nu am nici cea mai mica idee, si ca sa cheltui banii si sa imi dea iarasi acelasi raspuns nu prea ma incanta ca pe unde am fost nu ne-a zis nimeni ca s-ar putea rezolva asa, oricum aste[t sa vad ce zice si chirurgul de la Oculus si apoi vreau sa consult si un profesor universitar.

Sexy spune-mi daca exagerez cu soacra-mea pe aici dar astfel ma mai descarc si eu, nu prea am cu cine sa vb si daca ii zic ceva sotului meu ma ia la zor ca e masa.

Va pupic.gif pupic.gif pupic.gif pe toate.

Ps: incep sa ma pregatesc de sesiune.

Apropo aici a inceput de cateva minute o ploaie torentiala tocmai potrivita pt somn.
Sexymom
Mariana stai mai linistita, ca de asta suntem aici, ca sa ne sustinem reciproc. hug.gif
Si eu mi-am varsat naduful de multe ori, dar nu despre soacra )).gif si despre mama si socrul, cu ei am eu furca )).gif .

De ex. de azi numar zilele pana pleaca socrul meu acasa )).gif .Il iubesc mult dar vizitele scurte sunt cele mai placute. )).gif
Mariana
Stiam ca aici voi gasi sustinerea de care am nevoie.
Azi a fost sotul meu cu fata la doctor, ca se plangea de dureri de spate si ni-sa spus ca e racita la lombosciatica, a luat tratamentul pe care a dat 50 de lei.
Credeti-ma pe cuvant ca as vrea daca se poate sa nu mai aud cuvantul doctor in viata mea, dar cred ca am ajuns dependenta de ei.
O zi buna in continuare la toate. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
M-a coplesit povestea ta.Am trait si eu cu parintii/socri un timp,am crezut ca inebunesc.Acum stau cu chirie,dar sa stii ca-i cel mai bine naughty.gif .Bafta pupic.gif
Mariana
Stii Aki, incerc sa nu ma gandesc la asta si sa il pisez la cap mereu ca nu as face decat sa ne certam si mai mult, dar totusi in sufletul meu sper sa ii se deschida ochii si sa vada situatia.
pupic.gif
Mariana
Sexy am si o intrebare: ce e cu avertizarea aia de la profilul meu "Avertizare: < 0 ( ) 10 >"?
ganesha
Si mie mi se pare coplesitoare povestea ta... si ma lasa pur si simplu fara cuvinte. O mare hug.gif si putere sa treci peste toate si sa iei deciziile pe care le crezi tu ca-s cele mai bune.
Avertizarea ce apare sub avatar nu o vezi decit tu, si daca e "0" inseamna ca nu ai primit nici o avertizare pina acum. Daca faci ceva "rau" (dpdv al regulamentului), primesti avertizari, iar numarul lor apare acolo, 10 am impresia ca e maximum. Acum esti la '0 din 10'.
aki
CITAT(Mariana @ 13-05-2008, 05:23 PM) *

Stii Aki, incerc sa nu ma gandesc la asta si sa il pisez la cap mereu ca nu as face decat sa ne certam si mai mult, dar totusi in sufletul meu sper sa ii se deschida ochii si sa vada situatia.
pupic.gif

Sa nu fie prea tirziu,sa-ti mininci cei mai frumosi ani din viata linga ei.Ar trebui sa-ti atragi sotul de parte ta.Pune-l la incercare,lasa-l sa aleaga.Cred ca nu te-am suparat pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.