Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire Bucuresti , 12 iulie
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta
danyhoney
Fetele , fac anuntul de acum ca fiecare care vrea sa participe la intalnire sa aiba destul timp pentru a se gandi si planifica hug.gif

Eu am avion spre Germania pe data de 12 iulie la ora 19 dar , cel tarziu , la ora 17 trebuie sa fiu in aeroport ....

De aceea m-am gandit ca ne-am putea intalni ( cine vrea !!! ) pe la ora 13 - 13 : 30 ( vin din Brasov ) , undeva in Bucuresti .

Intrebarea e UNDE ???????????? Eu nu cunosc absolut deloc Bucuresti-ul ..... Din Brasov voi veni cu Ramonavlas ( asa o veti vedea si pe ea ) si banuiesc ca nici ea nu stie Bucuresti-ul prea bine . N-am intrebat-o si imi cer scuze daca gresec .

Oricum .........eu am pus intrebarea si timpul ! Ramo va scrie daca stie Bucuresti-ul sau nu si cumva vom ajunge la un punct de intalnire .....

M-as bucura din suflet sa ma pot vedea cu cat mai multe dintre voi !!!! Habar nu am cand voi mai avea o asa ocazie .
hug.gif

Din pacate sad.gif stiu deja ca Lavi nu va fii in tara in acea perioada deci ea pica de pe lista sad.gif
julyalina
eu vreau sa vin. dar inca e prea devreme ca sa stiu cand plec in conced smile.gif

locatie in Bucuresti? gasim destule si sa fie aproape de traseul gara - aeroport (banuiesc ca veniti cu trenul).
ramonavlas
Eu ma inscriu pe lista )).gif
Cu masina o sa venim, eu nu prea stiu Bucurestiul si oricum nu ma aventurez cu masina pe acolo. O sa las masina in fata blocului la frate-mio si de acolo luam un taxi, deci nu conteaza unde ne intalnim, noi jungem si abia astept.
BuFiTaSaD
Deci....si eu vin in tzara in acea perioada vom tine lagaturi si va anunt daca pot ajunge si eu pupic.gif floare.gif
ramonavlas
Ar fi super sa fim cat mai multe pupic.gif
Mariana
Cred ca si eu voi veni pentru ca in acea perioada sunt in sesiune si deci prin bucuresti, oricum mai vorbim.
pupic.gif
anca veselie
eu sper sa ajung!!!!
danyhoney
Atata iti trebuie sa nu ajungi , Anca ....
Te-as ruga sa ii spui si Inei ( vad ca intra fff rar pe aici ) . Multumesc ! hug.gif
nusarich
Dany, vii tot cu avionul? Ai idee cand soseste? Ca eu lucrez pe langa aeroport, cum mai ziceam odata demult... Asta in caz ca nu se stie pe unde ma gasesc p 12.07...
danyhoney
Da , tot cu avionul vin , Nusa . Ajung pe data de 5 iulie ( sambata ) la ora 16:10 .......Tu nu ai liber sambata ? hug.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 30-04-2008, 09:12 PM) *

Da , tot cu avionul vin , Nusa . Ajung pe data de 5 iulie ( sambata ) la ora 16:10 .......Tu nu ai liber sambata ? hug.gif

Ba da, sambata am liber, in principiu, dar vedem noi ce si cum, mai vorbim pana atunci. hug.gif
amalia0701
Ce fain!
O sa incerc sa vin si io cheer.gif
danyhoney
Ar fii super, Amelie cheer.gif
himere2005
o sa incerc sa ajung si eu smile.gif . cel mai bine ar fi daca am stabili ca loc de intalnire un loc super cunoscut la care se ajunge usor cu metroul )).gif
himere2005
imi doresc sa ajung la intalnire, nu am masina si nu stiu bucurestiul doh.gif voi lua metroul din gara sa ajung la intalnire, dar sper sa nu fie prea departe locul de o statie de metrou ca nu garantez ca mai ajung )).gif
Nessie
CITAT(himere2005 @ 21-06-2008, 05:26 PM) *

imi doresc sa ajung la intalnire, nu am masina si nu stiu bucurestiul doh.gif voi lua metroul din gara sa ajung la intalnire, dar sper sa nu fie prea departe locul de o statie de metrou ca nu garantez ca mai ajung )).gif

Himere, in functie de locul in care o sa fie intalnirea, poate o sa vin cu masina. Daca nu e loc de parcare in zona, vin fara, dar indiferent de situatie, putem sa ne intalnim la gara cand ajungi si mergem impreuna. pupic.gif
danyhoney
Exact asta i-am spus si eu , Nessie give_rose.gif . Sigur se va gasi cineva care sa o ia de la gara .

Nu stiu daca toata lumea stie deja daca va avea timp pe 12.07 de aceea mai astept putin pana stabilim locatia .
danyhoney
Fetelor , de azi intr-o saptamana plec spre Ro si acolo nu voi avea net .
Deci , as zice eu , incet-incet ar fii timpul sa ne gandim ( de fapt voi sa va ganditi ) la o locatie , sa vedem cine vine, cine face rezervare , etc . give_rose.gif

himere2005
ce ziceti de piata obor? ma bag si eu in seama....poate reusim sa vedem si un neuron mireasa blum.gif
Nessie
Himere, Bucurestiul e foarte mare, Obor e intr-un colt, daca pot spune asa si ne-ar fi foarte greu sa ajungem, mai ales ca metroul nu e deschis parca.

E mai bine sa alegem sa ne intalnim in centru, ca sa poata toata lumea ajunge ok.
danyhoney
Dupa cum a spus Ramona , vom lasa masina la fratele ei si vom veni cu taxi . Fratele ei sta in sect 1 langa Primarie si am inteles ca nu e mult de acolo pana in centru . Deci aceasta problema e ca si rezolvata cheer.gif

Nessie , poate ai tu o idee de o locatie pana apar alte fete . De preferat ar fii unde se fumeaza , suntem cateva care avem acest viciu ( din pacate ) .

Imi doresc sa ma vad cu cat mai multe dintre voi daca se poate deci nu va rusinati lol.gif si treceti-va pe lista give_rose.gif
Nessie
Pentru ca arata foarte bine gradina plina de vietati, salatele si gratarul sunt delicioase, eu as propune Piranha. E in Regie, asa ca nu stiu daca toata lumea e de acord.

In centru as propune City Grill, ca arata bine si au spatiu mare inauntru. Nu stiu exact cat de mare e terasa, insa se fumeaza si inauntru.

Tot in centru ar fi si Caru cu Bere, unde au mancare delicioasa, dar din pacate, nu cred ca poti rezista sa nu iei desert. laugh.gif

Mai astept propuneri de la alte fete si facem un sondaj sa stabilim unde mergem.
danyhoney
Am aruncat un ochi la tot ce ai propus tu si ..... sunt de acord cu toate )).gif . Am citit si meniurile si mi-a lasat gura apa lol.gif

Merg pe mana voastra oriunde alegeti give_rose.gif
Mariana
Spun cu regret ca nu pot veni pe 12 in Bucuresti crying.gif crying.gif crying.gif
Sper ca la o urmatoare intalnire sa pot fi si eu prezenta.
pupic.gif hug.gif
_noni_
eu pe 8 vin in buc, pt. ca pe 9 trebuie sa-i facem lui Zoran vaccinurile de 2 luni.

daca se simte bine, si functie de ora la care papa si de locul de intalnire, poate ajung si eu o jumate de ora sa va vad, insa nu promit.

}{
danyhoney
M-as bucura sa reusesti , Noni hug.gif . Il pui pe bb in carutz si vii cu el naughty.gif
Lacry
Salutare..eu pot veni numai daca e in Piranha. Nu am cu cine lasa copilul, trebuie sa vin cu el, la fel ca anul trecut. Dar voi stabiliti in functie de cum e mai bine pentru toata lumea. give_rose.gif

Noni, chiar asa, vii cu bebe de 2 luni? Nu-mi vine sa cred w00t.gif
danyhoney
Lacry , din partea mea Piranha sa fie !!!! Nu te lua de Noni cu bebe , a fost doar o idee de a mea )).gif
Si daca vii cu copilu` ce are ????? Putem sta undeva unde NU se fumeaza !!! Sunt fumatoare dar daca sunt copii langa mine ma abtin fara probleme ! hug.gif

Fetelor , as vrea sa se inteleaga ca NU TREBUIE sa mergem undeva unde sa si mancam !!!! Nu vreau sa mergem undeva unde e prea scump ( stiu cum sunt preturile in RO ) si din aceasta cauza unele fete sa nu poata veni ( nu vreau sa jignesc pe nimeni , simt pe propria persoana cum e : oi veni eu din Germania dar nu sunt milionara , sunt om de rand give_rose.gif ) .
Putem sa ne vedem intr-un parc , sa ne lafaim pe iarba/ banca cu un suc / apa in mana si gata .
butterfly
O sa incerc sa vin si eu wink1.gif)
Lacry
CITAT(Lacry @ 01-07-2008, 10:08 PM) *

Salutare..eu pot veni numai daca e in Piranha. Nu am cu cine lasa copilul, trebuie sa vin cu el, la fel ca anul trecut. Dar voi stabiliti in functie de cum e mai bine pentru toata lumea. give_rose.gif

Noni, chiar asa, vii cu bebe de 2 luni? Nu-mi vine sa cred w00t.gif

Daca aveam deja renovata casa pe care o luam la 40km Bucuresti mergeam acolo o zi intreaga...dar abia la anul pe vremea asta se va putea. Gradina, livada, vita de vie...instalam si gratarel naughty.gif
danyhoney
Se ofera cineva sa ma tina la curent daca si unde ne vedem ? Daca da , astept PM cu nr de telefon .
Acasa nu am net si Ramo nu va avea prea mult timp de intrat pe aici , plus ca pe 10 pleaca spre Brasov .
lilianatutza
CITAT(danyhoney @ 03-07-2008, 07:14 AM) *

Se ofera cineva sa ma tina la curent daca si unde ne vedem ? Daca da , astept PM cu nr de telefon .
Acasa nu am net si Ramo nu va avea prea mult timp de intrat pe aici , plus ca pe 10 pleaca spre Brasov .

ma primiti si pe mine? .... eu sunt noua pe forum.... dar imi place de voi.

sper sa gasesc cu cine sa las fetele pt cateva ore.
danyhoney
Esti binevenita , Lili ! give_rose.gif
Nessie
Vad ca nu se inghesuie lumea la facut propuneri, asa ca eu as zice sa ramanem pe Pirahna, sa poata veni si Lacry cu Moaca. Ce ziceti? grin.gif Mie imi place tare mult cum arata gradina si preturile sunt rezonabile.

Dany, cum adica daca ne vedem? blum.gif Ne vedem sigur, acum ramane sa vedem cate ne vedem. )).gif

Nu stiu daca ti-a lasat cineva telefonul, dar ti-l las si eu pe al meu pentru siguranta.
danyhoney
Piranha sa fie cheer.gif

Multumesc , Nessie , notat numarul ! hug.gif

Intrebare : pe ce strada e Piranha ( n-am vazut pe site-ul lor adresa ) , in ce sector ? Ca sa stim ce adresa dam taximetristului , sa nu ne invarta prin tot Bucurestiul grin.gif
Nessie
CITAT(danyhoney @ 03-07-2008, 11:07 AM) *

Piranha sa fie cheer.gif

Multumesc , Nessie , notat numarul ! hug.gif

Intrebare : pe ce strada e Piranha ( n-am vazut pe site-ul lor adresa ) , in ce sector ? Ca sa stim ce adresa dam taximetristului , sa nu ne invarta prin tot Bucurestiul grin.gif

Piranha e in Regie, langa poarta Politehnicii. Nu cred ca e taximetrist care sa nu o stie. De unde veniti cu taxiul ca eu credeam ca o sa fiti cu masina?
ramonavlas
Eu vin pana in Bucuresti cu masina cu Dany si Nella, da nu stim Bucurestiul. O sa las masina in fata blocului la fratele meu (vis-a-vis de primaria sector 1) si de acolo luam taxiul.
Nessie
salut.gif Am inteles. E relativ aproape, dar stiam ca se lucreaza in zona si nu stiu cum e cu traficul. unsure.gif
lilianatutza
Piranha este.
dar sa ziceti si ora.... ca ziua o stim-12 iulie.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

imi ziceti si mie cu ce ajung acolo... transport in comun ma refer?
eu am fost o sg data acolo...si nu mai stiu exact...
scuze... ca sunt din Bucuresti... blush.gif
Nessie
Se ajunge ori cu metroul pana la Grozavesti si apoi inca 10-15 minute pe jos sau cu 601 care plaaca de la Universitate si te lasa la podul din Regie.

Uite ca de ora nu am vorbit, dar intalnirile anterioare au fost pe la 11-12 sa ne trezim toate. unsure.gif Ce ziceti?
danyhoney
Am scris in primul mesaj ca ar fii bine sa ne vedem pe la ora 13 - 13:30 sa avem timp si noi sa luam micul dejun si sa ajungem in Bucuresti .

E ok asa ?
Nessie
Pentru mine e perfect! Nu stiu la cat ajunge Himere in Bucuresti. unsure.gif Sper sa fie ok si cu ea.
danyhoney
Poate mai intra zilele astea pe aici . lilianab ( mamarutza ) are nr ei de telefon si poate poti lua legatura cu ea .

Va hug.gif si ne vedem in Bucuresti !

Tinem legatura , Nessie !
ina_ceva
Ieeee!

Abia astept sa va intalnesc! Mi-e dor de voi pupic.gif !

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.