Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Design living
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina > Home Design
Pagini: 1, 2, 3
madairina
Si mie imi place prima poza dar nu am loc de asa mobilier iar sincera sa fiu m-am cam saturat de canapele din piele. Vara transpiri pe ele iar iarna tin rece. Dormitorul chiar imi place. Cat despre bucatarie am ales-o pe aceea pentru si pentru ca asa este amplasata. Ramane sa vad ce fac cu livingul, masa din dinning, camera copilului si baile ca am uitat de ele. O sa avem 3 bai.
michelle
Hmm, da, am mai auzit pareri negative despre canapelele din piele, dar sincer chiar nu stiu de care as putea sa cumpar. Trebuie sa mai studiez piata smile.gif

Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine

Continui sa pun poze, poate o sa inspire pe cineva..
Imagine
Imagine Imagine

Dormitoare pentru copii

Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine Imagine
madairina
Eu am aceasta canapea pe care sincer am schimbat-o de 2 ori ca s-a rupt. Un fotoliu l-am schimbat dupa 1 an.
Imagine

Mersi pentru poze. Sunt super. Dar trebuie sa le studiez mai atent.
madairina
Pe manere piele nu cred ca a fost tratata foarte bine si a crapat dar era in garantie si nu au avut ce sa faca a trebuit sa le schimbe. Si cand te gandesti ca au costat 4500RON.
Acum e problematic de ales sant excelente pozele.
michelle
Alte idei.. grin.gif
Imagine Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine
Imagine

CITAT(madairina @ 08-04-2008, 11:10 PM) *

Pe manere piele nu cred ca a fost tratata foarte bine si a crapat dar era in garantie si nu au avut ce sa faca a trebuit sa le schimbe. Si cand te gandesti ca au costat 4500RON.

4500 tot setul?
Ca eu am vazut pe la 7000 doh.gif
Imagine

Dormitoare...
Imagine Imagine Imagine

CITAT(ganesha @ 05-04-2008, 06:20 PM) *

Acum am o maaare problema )).gif eu am o canapea normala, de 3 locuri, stil sofa (NU este cea din poza, doar stilul e acelasi), pe care o am de la maica-mea cind ne-am mutat acum 3 ani.

Imi doresc din suflet sa scap de ea, vreau ceva stil futon, ceva micut, care sa nu ocupe atita din cimpul meu vizual. Mi se pare imensa asta pe care o am acum, imi sta ca un ghimpe-n coasta.

Eu dimpotriva, imi doresc o canapea ca a ta, cu 3 locuri, extensibila. Ba chiar un set grin.gif
Nu am idee ce model exact, dar sa fie comode, usor de intretinut si sa se potriveasca cu stilul meu
ALICE
Ceva poze cu perdele, Miha? rolleyes.gif
michelle
Am vazut pe net modele, dar nu erau pe gustul meu. In plus, eu cam stiu cum vreau: fix cum are mama mea )).gif
Imi pare rau ca nu am gasit alta poza (asta am decupat-o din una de la nunta grin.gif ). In principiu as vrea perdea crem, si "cortina" asortata cu livingul meu: ori ceva colorat (grena, portocaliu), ori nuante de maro.
Imagine
ALICE
Aha, exact invers de ce vreau eu.Eu le vreau din voal colorate biggrin.gif Orice, dar numai crem si maro nu
michelle
Alice, sunt atat de multe modele in comert! Am vazut asa colorate.. orice nuanta vrei tu.
ALICE
Pai hai ca spun ce vreau, poate aveti vreo idee.Eu la living am un geam maaaare aproape cat peretele.Si nu stiu ce sa pun, ca n-as vrea sa-l acopar de tot.
Sa fac un model interesant din perdele, draperii,etc

Azi fac niste poze, si vedeti
michelle
Alice, vezi poate gasesti idei aici
ganesha
Eu visez la niste draperii verzi de le-am vazut la un magazin acum vreo 2 luni. Stiu ca nu-mi trebuie, daca gindesc realist, da' asa ce mi-a placut de ele )).gif

Eu n-am perdele, am doar draperii la unele geamuri si blinds la altele, seara le trag peste geam, ziua le dau deoparte/ridic, sa ramina geamul gol si sa vad afara.

La dining sint maronii, dar sint calde tare, nu ma omor dupa chestiile conventionale, dar astea imi dau o stare de bine. Arata asa:

Imagine

(nu e cea mai reusita poza, dar se vad; decoratiunile sint ca era Paste, nu tin oua pe pereti tot timpul anului lol.gif )

Acum sint curioasa sa vad cite din cele de aici se vor potrivi la casa cea noua, pentru ca geamurile sint total diferite. Incepe sa se apropie momentul si incep sa vad partile de aici de care o sa-mi fie cumplit de dos (cum ar fi semineu, bucataria si scara spre etaj, care e foarte deosebita in casa asta) doh.gif
ganesha
Acum ca tot n-am stare, mai sint 11 zile pina iau cheia, scotocesc website-urile de idei, am fo' la ikea online la plimbare si mi s-au lipit ochii pe sticker-ele de pus pe perete. Se pot face decoruri finute de tot cu ele, mi s-au lipit de suflet.

ImagineImagine

ImagineImagine

Mai ales dupa ce am mai vazut poze pe alte site-uri sint absolut convinsa ca am sa fac aia 200 de km pina la Ikea sa imi iau lol.gif

Astea-s poze de le-am gasit:

Imagine

Imagine

(www.becoming-home.com si www.apartmenttherapy.com )

ImagineImagine

(http://store.dvider.com/gallery.html )
michelle
Alice, poti arunca un ochi si aici. Mie personal nu imi plac, dar cine stie, poate sunt si alte gusturi grin.gif

Ganesha, si eu am vazut zilele astea desene pe pereti, aici. (momentan vad ca nu merge linkul)
ALICE
CITAT(michelle @ 10-04-2008, 07:25 PM) *

Alice, poti arunca un ochi si aici. Mie personal nu imi plac, dar cine stie, poate sunt si alte gusturi grin.gif

Ganesha, si eu am vazut zilele astea desene pe pereti, aici. (momentan vad ca nu merge linkul)

Astea sunt prea impopotonate.Nici mie nu-mi plac.

Ganesha, foarte interesante stickerele.Mai ales macii aia.Nu stiu daca aici as gasi asa ceva
michelle
CITAT(michelle @ 10-04-2008, 07:25 PM) *

Despre asta vorbeam:
Imagine Imagine Imagine Imagine

Papadiile imi plac rolleyes.gif
ALICE
Daaaaaaaaaaaa, ce frumoase sunt.

Oare gasim si pe la noi asa ceva?
mathilde
La Ikea in Bucuresti sunt. Sau la cel din Budapesta, depinde care va este mai la indemana.
Cele cu maci, cum a pus Ganesha sus, sigur am vazut la Ikea din Bucuresti wink1.gif

Cam asa arata pe perete, mie una imi plac foarte mult
Imagine[/
ALICE
Nici unul nu e la indemana. sad.gif
Dar arata minunat
ganesha
Miha, cei din prima poza arata absolut super!

Din fericire nu trebuie sa ma mai duc la Ikea, am gasit si la o firma care are magazine si la noi in oras (e de materiale de constructii, deco, absolut tot tot tot ce trebuie la o casa si gradina).

SInt mai scumpe decit la Ikea, dar oferta e muuult mai larga (vreo 30 aici vs vreo 4 la Ikea).

Mi-ar place asta pentru baie, dar mult mult de tot!

Imagine

Mai sint citeva care-mi plac mult mult de tot:

ImagineImagineImagine

Restul de modele sint aici. E destul de greu de ales, pentru ca multe sint frumoase, multisoare s-ar potrivi, da' na, nu poti sa-ti umpli casa de stick-ere pe pereti )).gif trebuie ales unul, cel mult doua! (adica unul pentru una dintre camere si inca unul pentru una dintre bai). Prea multe sau cite una in fiecare camera/baie cred ca le-ar strica farmecul.
Nessie
Poza din hol:
Imagine
Intre fotolii urmeaza o masuta de cafea, dar inca o mai caut pe cea potrivita. unsure.gif
Imagine
Mobila pe peretele stang
Imagine
In fata mobilei (observati bicicleta si ganterele, da? blum.gif )
ImagineImagine
bubbles
Asa ceva mobila de perete si-a facut la comanda si vara babuinului doar ca e pe o culoare deschisa tare spre alb .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.