CITAT(michelle @ 07-03-2008, 09:48 AM)

Aici vor fi in stanga aragazul (deci exclus sa pot folosi peretele din stanga pentru masa + scaune, chiuveta in dreapta. Deci acolo voi folosi doar blat cu sertare pe care le voi folosi cu ideile tale (farfurii, oale etc)
E faina ideea cu rafturile deasupra geamului, am notat-o
Dap, cam dificila partea cu aragazul. Va fi cu tot cu cuptor sau gen plita incorporata in mobilierul de bucatarie?
Cred ca pe perete cu geamul care da spre living ar merge pus frigiderul, si sa continui rafturile de deasupra ferestrei principale si pe acest perete, pana in capat. In principiu, ar trebui sa ai o inaltime de 1.90m pana la partea de sus a tocului, ar fi bine sa masori exact, in acest caz, ca sa stii exact cat de inalt va fi frigiderul/combina frigorifica. Daca masori inainte sa fie puse pardoselile, scade vreo 5 cm - cam atat va insemna, acoperitor, sapa + gresia. De asemenea, daca vrei sa faci acel raft deasupra ferestrei, sa masori inainte latimea ghenei din dreapta, pentru ca ideal ar fi ca raftul sa aiba aceeasi latime.
Tot pe peretele cu fereastra care da afara, as face ceva si in portiunea aia care mai ramane intre fereastra si ghena (acum, la rosu, mai ramane ceva, sa vedem cum va fi la final), pe verticala, si as face niste raftulete mici, cubulete, deschise, pt condimente, revistute si floricele
CITAT(michelle @ 07-03-2008, 09:48 AM)

Peretele e impartit in doua de prizele acelea. Eu m-am gandit asa: in partea stanga a prizelor, inspre geam, sa pun 2 "soldatei" ca in imaginea pusa de tine. Unul va avea incorporate electrocasnicele: cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea si alti robotei din familia asta.
Iar in partea stanga a prizelor sa pun un soi de masa cu scaune. Ideea pusa de tine imi surade mult (cea cu scaune tip bar)
Aici n-am inteles prea bine ce va fi in partea stanga.

; cred ca aparatura incastrata. Daca e asa, as face rocada intre masa si dulapuri pentru ca e posibil sa te incomodeze vizual, la final; e vorba de un joc de volume: cum intri in bucatarie, in dreapta ai ceva jos -masa, apoi ceva inalt, masiv, apoi iar o zona joasa -cea din fata ferestrei. E posibil sa micsoreze vizual spatiul existent; oricum, te gandesti tu.
Mai am poze cu bucatarii, insa nu stiu exact ce stil vrei sa fie a ta