Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: design dormitor
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina > Home Design
ganesha
CITAT(michelle @ 02-04-2008, 09:30 AM) *

Si mie mi s-a pus pata pe culoarea prunei sau ceva asemanator.
Imagine Imagine Imagine

Fix asa arata dormitorul meu. Ma rog, fara alea din perete, dar ideea e aceeasi. Si cu peretii albi, ca ma claustrofobez la peretii colorati, oricit de deschisa ar fi culoarea. Si tot asa va fi dormitorul si in casa cea noua, ca-mi place prea mult. Mie-mi place sa schimb prin casa, dormitorul e asa de 3 ani, dar sincer nu l-as vedea altfel.
ganesha
CITAT(michelle @ 02-04-2008, 04:25 PM) *

CITAT(ganesha @ 02-04-2008, 03:38 PM) *

Fix asa arata dormitorul meu. Ma rog, fara alea din perete, dar ideea e aceeasi. Si cu peretii albi, ca ma claustrofobez la peretii colorati, oricit de deschisa ar fi culoarea.

Vrem pozute! grin.gif

Am niste pozute de acum 3 ani, cind inca nu era definitivat look-ul )).gif Am sa le pun. Oricum nu s-au mai schimbat multe de atunci, eu merg pe stilul minimal, imi plac camerele goale (aici avem noroc ca nu exista sifoniere pt haine, sint niste incaperi bagate in perete, closet - cele mici sau dressing - cele mari in care intri ca intr-o camera).

Acum am o maaare problema )).gif eu am o canapea normala, de 3 locuri, stil sofa (NU este cea din poza, doar stilul e acelasi), pe care o am de la maica-mea cind ne-am mutat acum 3 ani.

Imi doresc din suflet sa scap de ea, vreau ceva stil futon, ceva micut, care sa nu ocupe atita din cimpul meu vizual. Mi se pare imensa asta pe care o am acum, imi sta ca un ghimpe-n coasta. Vazusem la Ikea ceva care mi-a placut, si vad ca nu-s scumpe deloc (noi nu planuiam casa ACUM, si nu avem fonduri puse deoparte pentru deco&co.).

ImagineImagine

http://www.ikea.com/ca/en/catalog/categori...63?pageNumber=0

ganesha
Rectific: canapeaua mea actuala arata asa , numai ca e verde cu alb. Ma rog, asa de tare imi displac canapelele, ca mi se pare identica asta cu aia din exemplificarea precedenta )).gif (dar daca ma uit mai bine nu seamana deloc). Oricum, e de 3 locuri, are minere (ceea ce iar nu-mi place), si e puffy. As vrea sa-mi pot lua ceva inainte sa ne mutam, ca sa nu ma mai trambalez cu asta in casa noua.
michelle
Dormitoare..
Imagine Imagine Imagine
Imagine
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

CITAT(madairina @ 08-04-2008, 11:02 PM) *

Eu am aceasta canapea pe care sincer am schimbat-o de 2 ori ca s-a rupt. Un fotoliu l-am schimbat dupa 1 an.

Hmm.. cum adica s-a rupt? Din ce cauza?
madairina
Atat au costat uite aici pe un site: http://www.canapele-ddp.ro/romana/canapele_6.htm .
M-am uitat la poze. In dormitor punem doar pat, noptiere si o comoda ca avem dressing. Eu nu am gasit pe net pozele acestea si crede-ma ca am cautat.
Me_Teo
Asta e camera mea:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.