Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Design balcon
OneDen.com > Relatia cu familia > Casa si gradina > Home Design
michelle
Visand la gradina lui Dany, deschid si eu un subiect: cum putem face un balcon sa arate ca o gradina?
Astept idei: jardiniere, tipuri de flori, "gard verde", ce tip de mobilier merge etc pupic.gif
Nessie
Depinde foarte mult de dimensiunea balconului, dar in general mie imi place ideea spatiu deschis, cu plante pe margine, iar in mijloc un loc pentru o cafea. grin.gif

Imagine
Imagine

pe langa plantele mai mari poti pune lumini

Imagine

iar daca nu ai loc de o masa cu scaune, cred ca si o bancuta ar merge
Imagine
Imagine
ALICE
Frumos, dar balconul meu e 1,2 m pe 3,5 lungime. sorry.gif
Acolo, mai greu si o masuta
michelle
Tocmai de asta am deschis subiectul, ma si vad band cafeluta la masuta (nu beau cafea dimineata, dar o sa incep lol.gif ) sau trezindu-ma sa vad rasaritul ce rasare din blocul de vizavi )).gif
Balconul meu (7.42 mp) e mai mare decat bucataria (7.05 mp), asa ca am loc pentru de toate.
Problema mea e grilajul de la balcon, trebuie sa inventez ceva (ma gandeam la niste jardiniere cu copacei/ braduti) sa nu sara Osk cel curios grin.gif
Imagine

Super ideile, Nessie! cheer.gif pupic.gif
ALICE
Aaaaaaaaaa, pai e fain.E chiar mare.Ti se potrivesc ideile din pozele astea.
Si imi place, ca nu e drept, ca are forma neregulata
Nessie
Ai spatiu suficient de o masuta. biggrin.gif Pentru Oscarica nu cred ca o sa fie problema, ca sunt destepti de obicei. )).gif Daca pe geam nu sare dupa vrabii, nu o sa sara nici prin grilaj.

Pentru siguranta, nu ai putea pune un geam pe interiorul balconului in dreptul lui?
nusarich
CITAT(Nessie @ 08-05-2008, 10:30 AM) *

Ai spatiu suficient de o masuta. biggrin.gif Pentru Oscarica nu cred ca o sa fie problema, ca sunt destepti de obicei. )).gif Daca pe geam nu sare dupa vrabii, nu o sa sara nici prin grilaj.

Pentru siguranta, nu ai putea pune un geam pe interiorul balconului in dreptul lui?

Tot la un geam ma gandeam si eu. Sau la plasa, "camuflata" pe interior cu un gard verde viu.
michelle
Ideea de gard viu imi surade si mie.. dar nu stiu ce soi de plante ar merge
ganesha
Uite vreo 2 poze cu balconu' lu' tata meu. Din cite vad e micut (nu l-am vazut cu ochii mei niciodata )).gif ), dar e viu foc:

Imagine

Imagine

Mai am citeva poze, daca te-ar interesa mai pun.
michelle
Intr-adevar e foarte viu colorat! Arata super!
Bineinteles ca vreau daca mai ai hug.gif
lilliana2002ro
Buna fetelor, am si eu o problema. Balconul meu este lung si ingust,si cuprinde sufrageria si bucataria. Ma batea gandul sa il impart in doua si la bucatarie (care si ea este ingusta si lunga) sa sparg peretele de la geam si sa ma duc cu bucataria pana in balcon. Credeti ca se poate sparge peretele? Este legal,ai nevoie de aprobarii pentru asta? Astept raspunsuri.
ambrapet
peretele exterior nu este de rezistenta, poate fi spart ....
e buna si aprobarea ptr o eventuala reclamatie. salut.gif
Me_Teo
Eu am pe balcon craitze si ardei iuti:

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Si cateva privelisti:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.