Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
michelle
Acesta este un preview al pozelor de la munte. Pe masura ce voi mai avea timp, voi mai adauga aici poze.
dany
Uff , mai Dana !! Ce voinic ai in casa .... Sa-i treaca piciorushul lui Lucas si sa nu mai faca nazbatii din astea pupic.gif

CITAT(michelle @ 06-05-2008, 09:50 AM) *

Acesta este un preview al pozelor de la munte. Pe masura ce voi mai avea timp, voi mai adauga aici poze.

Doar ne-ai amagit cu astea 12 poze )).gif

Frumoase peisaje , faina gasca . Asteptam si restul .
michelle
CITAT(danyhoney @ 06-05-2008, 10:53 AM) *

Doar ne-ai amagit cu astea 12 poze )).gif

Frumoase peisaje , faina gasca . Asteptam si restul .

pupic.gif
dany
Pisi , ce mai faci ? Te vad on .....Esti / sunteti bine ? pupic.gif
michelle
Neil Armstrong, dind sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, vede, imprimate in praful selenar, niste urme ciudate. De opinci, parca...
Ingindurat, se indeparteaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip neverosimil in context: cu palariuta mica si neagra si chimir.
Creatura intinde hotarit mina catre Armstrong:
- Salut, io mi-s Ion!
Astronautul, siderat, il intreaba:
- Si, de unde esti tu?
- Apai... din Sibiu, dara...
- Si cu ce ai venit aici? continua americanul.
- Cu brinza...
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 06-05-2008, 10:08 AM) *

De-ar fii sa te tina asa...nu ar fi prea bine....astea-s numa 550 calorii/ zi????

Stai linistita, ca ma cunosc.Asta e doar baza, pe care o sa se dezvolte multe alte prostii )).gif

Vai Michelle ........bancul asta e pentru noi sibienii.
E un sat aici in Sibiu, in care oamenii sunt foarte comercianti.Si se ocupa cu comertul de branza de oaie.E adevarat ca ar merge si pe luna sa vanda
otilici
CITAT(ALICE @ 06-05-2008, 01:00 PM) *

E adevarat ca ar merge si pe luna sa vanda

lol.gif lol.gif Ai fost tare.
Tulip
Wow,Dana,ce v-ati speriat!Bine ca totul e ok!
Ce barbat puternic ai langa tine! naughty.gif

otilici
Meniul meu pe ziua de azi:
-200ml lapte Milli+100g cereale Sanovita
-200g paste+100g piept de pui fara piele
-o banana medie
-2 batoane Fitness,ca nu am mai apucat sa-mi fac altceva acuma seara blushing.gif
Tulip
Otilici,ce dulce e Norbi!!!Cand s-a facut asa de mare? unsure.gif
Si ce frumos papa singurel!!! biggrin.gif

Murdareste tot din jurul ei?
otilici
Merci frumos Tulip pupic.gif blushing.gif .Sa stii ca acum mananca tare frumos,nu prea murdareste in jur decat daca mananca singur ceva lichid si eu nu sunt acolo,in rest nu am treaba,ca manutele si masuta se spala usor smile.gif .Mi-am amintit de Timea zilele astea,ca mai nou Norbi cere numai "ca'ne" (carne),si daca se poate pulpita )).gif

Dana,am vazut pozele lui Lucas de la Paste.Ce barbatel elegant naughty.gif .E atat de scump... rolleyes.gif .Cum se mai simte?
Tulip
Incerc sa pun 2 poze cu timea....nu prea reusesc........ doh.gif

Pagina mea web

Alba ca zapada

otilici
Doamne cat e de frumoasa si gratioasa Alba ca Zapada! pupic.gif Si ce codite cretzuline are! E scumpica foc,sa creasca mare si sa-i bucure la fel de mult pe mami si pe tati smile.gif
Inca nu ati scris la barza pt. bebe 2? naughty.gif
Tulip
Oti,multumesc! blushing.gif blushing.gif

Inca nu am vorbit cu barza,desi ar fi timpul....mai asteptam 2-3 luni,zic si eu grin.gif grin.gif grin.gif

Voi?Planuiti un bb2?O fetita? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
May
Pt asa o Alba Ca Zapada, ma fac eu cei 7 pitici wub.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 06-05-2008, 11:54 PM) *

Pt asa o Alba Ca Zapada, ma fac eu cei 7 pitici wub.gif

Esti mortala pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Si felicitari pt. pantalonii de stofa! floare.gif
otilici
Planuim,planuim si noi blum.gif .Dar mai asteptam pana mai slabesc,asa ar fi mai bine.Deja am filat un patut supraetajat la Ambient,tare ne-a placut blum.gif .Tati ar vrea fetita,dar eu de cate ori mi-am facut chestia aia cu verigheta legata cu ata imi iese baiat doh.gif .
May
Ce repede circula vestea, sarut-mana pupic.gif

Adevarul este ca toti copiii sunt frumosi, dar mai sunt cate unii, de exemplu Timea, sau Lucas, sau Norbi care au acel ceva care te fascineaza... oricat ai fii de suparat, cand le vezi mutrisoara parca uiti tot, parca ei iti amintesc ca mai exista si inocenta pe lumea asta wub.gif
michelle
Wow ce mult a crescut Timea, sa nu o mai recunosc pupic.gif E o scumpete!
Otilici, am vazut pozele si cu Bradd Pitt al tau, e scump foc wub.gif

Dragelor, cum merge perioada de acomodare dinaintea dietei? La mine e jale, seara scap in nepermise. Nu m-am cantarit, dar ce e mai grav e ca nu ma mai incap hainele. Si asta nu dupa mesele de la Paste, ci dupa petrecerea din miniconcediu blushing.gif doh.gif
Ramo
Decat sa iti iei alte haine, mai bine mai tragi o tura de ww, nu? pupic.gif
michelle
Da, asta e solutia, partea proasta e ca inca mai am cozonaci & co doh.gif
Voi cum procedati in situatiile astea? Aruncati mancarea sau va sacrificati?
Ramo
Eu sincer ma sacrific )).gif acum depinde si cat mai ai. Daca am prea multa mancare si vreau sa ma apuc de dieta....o dau.
dany
Miha , cozonacii ii poti congela , stii doar . Cu restul ....da-le la altii grin.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .De azi WW scrie pemine ca prea m-am destrabalat sorry.gif
Dumbo
Buna dimineata,
eu sa nu ma deochi am mai pus un kil.
Azi in sfarsit m-a intrebat o colega daca nu cumva am bb si am zis ca da. de vre-o 4 luni jumate. In fine, azi eram si imbracata cu o bluzita din aia gen de graviduta si e un pic mai evidenta burta, ca in hainele normale... inca e dezastru.

Acum astept reactiile, colega care m-a intrebat e un fel de agentie de stiri pentru toti colegii deci astept priviri intrebatoare si luuunnnnngggggggiiiii. lol.gif lol.gif lol.gif

michelle
I: Stiti ce face un jamaican intr-un lan de marijuana?
R: Paste fericit !

- No, ia zi-mi mie ma, Vasile, tie ce-ti place mai mult, Craciunu' sau sexu'?
-Apoi ma, Ioane, parca-mi place mai mult Craciunu'.
- Fir-ar ma, Vasile, cum asa?!
-Apoi, parca-i mai des, ma.
michelle
- De ce o blonda schimba scutecul copilului o data pe luna?
- Pentru ca pe scutec scrie "pina la 10 kg"!
Ramo
lol.gif lol.gif
ganesha

Miha draga, nici nu stii tu ce mi-ai incintat ziua (de ieri, ce-i drept, dar m-am luat cu treaba si n-am mai apucat sa zic) cu pozele tale! Ceahlaul cel masiv e unul dintre cele 3 motive pentru care as mai veni in zona, si e locul cu cele mai frumoase si nebune amintiri ale mele. Iar Dochia e o frumoasa. hug.gif
Tulip
Meniu:
*chifla graham cu margarina,cas si ridiche 4 P
*omletadin 2 oua,rosie,ceapa verde,cas 7.5 P
* 1 chifla graham 2 P
*inghetata blushing.gif blushing.gif 4.5P
*1 mar
*salata(rosii,castravete,ceapa,salata verde,
sos iaurt) 1 P
Total 19 P din 19 P
nella
Mult succes bubule pupic.gif
michelle
CITAT(ganesha @ 07-05-2008, 03:30 PM) *

Miha draga, nici nu stii tu ce mi-ai incintat ziua (de ieri, ce-i drept, dar m-am luat cu treaba si n-am mai apucat sa zic) cu pozele tale! Ceahlaul cel masiv e unul dintre cele 3 motive pentru care as mai veni in zona, si e locul cu cele mai frumoase si nebune amintiri ale mele. Iar Dochia e o frumoasa. hug.gif

Ma bucur ca te-au incantat pozutele. hug.gif Si eu am amintiri placute de acolo, dar si din alte zone: Bucegi, Fagaras, Retezat. Imi doresc sa ajung si in Apuseni la vara

CITAT(Tulip @ 07-05-2008, 07:11 PM) *

Meniu:
*chifla graham cu margarina,cas si ridiche 4 P

Cat cas ai mancat? Casul stiu ca are destul de multe puncte..

CITAT(bubbles @ 07-05-2008, 11:25 AM) *

Neata yahoo.gif .De azi WW scrie pemine ca prea m-am destrabalat sorry.gif

Asteptam meniurile tale! grin.gif
michelle
Azi dimineata am baut un shake dintr-o banana si o cana de lapte, ca in vremurile bune cand tineam dieta serios ... iummm

Pt pranz am tocanita de cartofi cu mazare si ficatei cu castraveti in otet grin.gif
bubbles
Pana la urma m-am hotarat sa combin cumva dieta de 90 de zile cu WW (adica tin 90 de zile si numar in paralel ).Ieri de pe la 4 am fost la o iarba adica am fosts i am stat la un suc ,un popcorn de care nu m-am atins yahoo.gif la soare si ne-au invadat oile lol.gif
Meniu ieri:
MD 2 mere
P 2 pulpe pui facute la steamer fara pielita, o cana supa, o felie paine fitness ,2 rosii cu 2 castraveti micuti,1/2 cutie branza 0.2% fett (aici am gresit si am mancat si seara si nu trebuia doh.gif )
C:1 pulpa de pui cu 1 rosie si 1 castravete si 1/2 cutie branza blushing.gif
Ciudat ca nu m-au apucat poftele aseara blink.gif
bubbles
Poze cu pantalonii mov 3/4 (imi plac la nebunie gogosarii astia lol.gif ) .
PS uitati-va la burlane cat s-au ingrosat sorry.gif
Imagine

Imagine
michelle
Bubbles, eu te inteleg cu picioarele, ca fix asa am si eu conformatia. Important e sa ne imbracam astfel incat sa ne avantajeze. Doar nu o sa cadem in depresie ca avem conformatie de femeie, si nu de copil de 12 ani )).gif
bubbles
Miha asa e ... mie imi plac pantalonii si pot arata oricum ca tot ii port lol.gif lol.gif .Si mai am o pereche pe negru lol.gif

Nu e vina mea ca semen cu mama..cu talie subtire si cu pulpele groase .. ca la fund m-am masurat acasa la soacra si aveam 97 .. mai am 7 cm si ajung la 90 lol.gif
bubbles
Uitati aici 8 din 2 lovituri lol.gif .Prima oara gemene si a doua oara .... sase swoon.gif 8 copii
michelle
CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 01:13 PM) *

Uitati aici 8 din 2 lovituri lol.gif .Prima oara gemene si a doua oara .... sase swoon.gif 8 copii

In poze par fericiti parintii )).gif

Oare de cate bone este nevoie?
Tulip
Buna ziua,fetelor!!!

Miha,casul are 7 puncte/100 gr,nu?sau nu mai stiu eu bine?oricum,erau cateva felii subtiri bagate in chifla,de 1.5P+ chifla 2P si margarina 0.5p grin.gif
michelle
Da, asa am aproximat mereu 7p/100g
bubbles
Tulip 7p are la 100g wink1.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 08-05-2008, 02:01 PM) *

Da, asa am aproximat mereu 7p/100g

CITAT(bubbles @ 08-05-2008, 02:03 PM) *

Tulip 7p are la 100g wink1.gif

cheer.gif Ce bine ca n-am uitat,se pare ca nu-s chiar asa de batrana!

Tulip
Ma pregatesc la gradinita,fiica-mea are serbare grin.gif grin.gif grin.gif
michelle
CITAT(Tulip @ 08-05-2008, 02:46 PM) *

Serbare de sfarsit de an?
Abia astept poze grin.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 08-05-2008, 02:48 PM) *

CITAT(Tulip @ 08-05-2008, 02:46 PM) *

Serbare de sfarsit de an?
Abia astept poze grin.gif

De ziua mamelor.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
michelle
Asta nu e pe 8 martie? unsure.gif
bubbles
Asta voiam sa intreb si eu tulip blink.gif
Tulip
CITAT(michelle @ 08-05-2008, 02:55 PM) *

Asta nu e pe 8 martie? unsure.gif

Nu,8 martie e ziua femeilor....la noi prima duminica din mai e ziua mamelor....iar in Germania a doua duminica,parca.....
michelle
Atunci la multi ani!!! cheer.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.