Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
bubbles
CITAT(daconst @ 05-07-2008, 03:25 PM) *

Bubule
,ai dreptate si te inteleg perect.Eu aveam 30 de ani si mai vroiam sa mai copilaresc un an pina la bb,doar ca el n-a mai vrut sa astepte.Acum ma bucur ca a fost asa sa mai apuc sa-l fac si pe al doilea. blum.gif

Eu daca s-ar putea as vrea sa copilaresc pana la 40 laugh.gif dar .. M-am hotarat ca dupa licenta sa ma duc sa imi pun sterilet ca sa fiu sigura ca pana la 28 nu am probleme wink1.gif

Dumbo nu iti mai fa probleme cu kg pupic.gif ca ai sa iti revii repede wink1.gif .Macar tu esti constienta si realizezi ca ai pus kg astea (vara babuinului a mintit intr-una ca ea a pus doar 10 kg in sarcina blink.gif desi avea o ditamai burta si se vedea clar ca a pus peste 13 - 14 kg si acum dupa ce a nascut ca si-a revenit la vechea greutate de 68 de kile desi se vede ca are peste 70 lol.gif doh.gif ) .Urasc oamenii astia fatarnici .. de parca eu as fi atat de proasta sa o cred lol.gif

NuAmNume nu fi suparici degeaba .Si pe mine m-au invatat multe fetele la inceput si de multe ori m-am suparat si eu dar am realizat ca e spre binele meu floare.gif
michelle
Neata dragelor!
Iata ca a trecut si weekendul. Am fost cuminte (in mare), dar m-am si rasfatat cu cate ceva blushing.gif
Cert e ca am slabit! Cantarul imi arata 55kg, dar cel mai important e ca imi vin pantalonii 3/4 albi, de anul trecut cheer.gif Cam tipa un pic pe mine, dar asta se va remedia saptamana asta. grin.gif
Vineri seara am petrecut la ziua unei prietene in club, iar sambata si duminica pe langa cumparaturi, m-am uitat la filme )).gif Am inceput un serial nou, Dexter, care m-a tinut in priza .. de am reusit sa vad primul sezon ieri

Dana felicitari pentru cantar! give_rose.gif

CITAT(Ella79 @ 07-07-2008, 10:38 AM) *

Neata!
Interesante discutii pe aici....

Neata Ella! pupic.gif

CITAT(Dumbo @ 05-07-2008, 07:13 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Hop si eu. Am fost la cumparaturi si mi-am luat hainute ca peste vre-o 2 saptamani trebuie sa ma duc la nunta si nu aveam nimic sa ma imbrac (si sa ma incapa).

Felicitari pt hainite! Niste pozute nu ne pui? grin.gif Daca nu, macar de la evenimentul care va urma? naughty.gif
bubbles
Miha felicitari cheer.gif cheer.gif .

Noi ieri am iesit la un gratar si am mancat constiincios fara paine si putin, am 3 zile (asta e a 4 a de cand nu am pus gura pe bere si a 2 a pe dulce ) si sper sa o tin asa in constinuare .
NuAmNume
Bubbles... nu snt suparata....am citit multe chestii si am simtit pe pielea mea...ca mancam putin si cand mancam ceva mai mult se puneau kg ..dar cum spuneam inainte..am momente cand nu imi trebuie...si m-am suparat doar din faptul ca m-au deranjat anumite replici...cam dure poate mad.gif

uite de exemplu ieri ma mir..ieri dimineata aveam un nr de kg...si am mancat destul de bine ..am mancat si seara..si azi dimineata aveam acelasi nr de kg )).gif
bubbles
CITAT(NuAmNume @ 07-07-2008, 12:25 PM) *

Bubbles... nu snt suparata....am citit multe chestii si am simtit pe pielea mea...ca mancam putin si cand mancam ceva mai mult se puneau kg ..dar cum spuneam inainte..am momente cand nu imi trebuie...si m-am suparat doar din faptul ca m-au deranjat anumite replici...cam dure poate mad.gif

uite de exemplu ieri ma mir..ieri dimineata aveam un nr de kg...si am mancat destul de bine ..am mancat si seara..si azi dimineata aveam acelasi nr de kg )).gif

Oricum de ingrasat nu te ingrasi peste noapte. Chiar daca nu ti-e foame incearca sa mananci in puncte si ai sa vz ca tot vei slabi wink1.gif
nusarich
Felcitari pentru slabeala, Miha! Eu desi am mancat destul de mult in we, n-am pus nimic. Tot stau la greutatea asta de vreo 3-4 saptamani. Dupa nunta ma apuc mai serios de dieta, numai sa ma adun pe acasa.

Dana pupic.gif , si eu abia astept sa ma vad duminica mai dupa pranz, ca atunci cred ca voi reveni pe linie ...

Mai vin si maine la serviciu si de miercuri ma apuc serios de curatenie, aranjat...
bubbles
Nusa mai e atat de putin cheer.gif sad.gif

Fetelor nu stiu cum sa punctez o pulpa de curcan.Dupa nr de calorii si lipide de pe site imi ies 4 p la 100g ,dar mi se pare cam mult eusa_think.gif
ALICE
Eu am notat undeva 100g-3puncte
michelle
Alice, cum a fost in concediu?
ALICE
Am fost plecati o saptamana Acasa-Tg Mures-Tusnad-Cheia-Moieciu-Bran-Rasnov-Acasa.
A fost un pic obositor pentru ca eram cam in fiecare zi in alt loc.Am vrut sa vedem multe in timp scurt.
Mi-a placut foarte mult la Tg Mures.Curatenie si civilizatie.As mai fi stat vreo saptamana pe acolo.M-a dezamagit Castelul Bran, mai bine ramaneam cu imaginea pe care mi-am format-o de afara.In schimb mi-a placut cetatea de la Rasnov, si zona Moieciu, Bran.
E o tara foarte frumoasa cu multe de vazut, dar am o singura concluzie si fixa:nu se merita sa faci un concediu in Romania.Sunt foarte scumpe cazarile si mancarea.
michelle
CITAT(nusarich @ 07-07-2008, 02:55 PM) *

Felcitari pentru slabeala, Miha! Eu desi am mancat destul de mult in we, n-am pus nimic. Tot stau la greutatea asta de vreo 3-4 saptamani. Dupa nunta ma apuc mai serios de dieta, numai sa ma adun pe acasa.

Multumesc! Mai am in plan sa dau jos 2 kg pana plec in concediu.
Nici eu nu dau din cale-afara de cumintenie (mai scap si in junk food), dar per ansamblu sunt ok grin.gif

Acum oricum nu iti trebuie sa slabesti, nu de alta, dar o sa iti atarne rochia de mireasa pe tine )).gif Apropos, nu e gata?
bubbles
Pana la urma imi fac pastai cu smantana si pipote de pui drool.gif .Acum chiar ca nu stiu pipotele sa le punctez )).gif
michelle
CITAT(ALICE @ 07-07-2008, 03:44 PM) *

E o tara foarte frumoasa cu multe de vazut, dar am o singura concluzie si fixa:nu se merita sa faci un concediu in Romania.Sunt foarte scumpe cazarile si mancarea.

Hmm, nu stiu de ce aveam impresia ca preturile sunt cam la fel unsure.gif

La noi concediu inseamna cort + gratare + mic dejun din supermarketuri. De exemplu, anul trecut ne-a ajuns 2000 RON: 2 saptamani prin tara, la mare si la munte cu tot cu cheltuit pe distractii, drum, cazare, mancare. Tot in bugetul asta speram sa ne incadram si acum blushing.gif

CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 03:51 PM) *

Pana la urma imi fac pastai cu smantana si pipote de pui drool.gif .Acum chiar ca nu stiu pipotele sa le punctez )).gif

Pipota de pui (fiarta)
Calorii 146 kcal
Grasimi 2.700 g

Parti bune
Pipota de pui este o sursa buna de proteine, niacina, vitamina B12, fier, fosfor si zinc.

Parti rele
Pipota de pui contine foarte mult colesterol.

Continut in vitamine/100g:
Vit E (Tocoferol) 0.200 mg
Vit B2 (Riboflavina) 0.200 mg
Vit PP (B3 - Niacina) 3.100 mg
Vit B6 (Piridoxina) 0.100 mg
Vit B9 (Ac. folic) 5 mcg
Vit B12 (Ciancobalamina) 1 mcg

Continut in minerale/100g:
Calciu 17 mg
Fier 3.200 mg
Magneziu 3 mg
Fosfor 189 mg
Potasiu 179 mg
Sodiu 56 mg
Zinc 4.400 mg

Sursa
ALICE
Noi am stat la pensiuni.Am cheltuit cu benzina cu tot, cazare si mancare 1500 RON.Intr-o saptamana
Panda
vreau si eu sa incep cu ww-ul

nu prea stiu de unde sa incep.... am salvat in PC lista cu punctele, un tabel cu calorii...dar doh.gif parca tot nu stiu de unde sa incep.
voi cum ati inceput?
ALICE
Eu ma strofoc de o luna ca sa incep.Ia-o si tu usor.Eu incerc sa mananc fara grasimi, fara dulciuri, sa vad cam in cate puncte ma incadrez.Daca nu merge, mai umblu si mai tai din puncte.Sigur e ceva acolo in meniu care nu merita osteneala
bubbles
CITAT(michelle @ 07-07-2008, 03:56 PM) *

CITAT(ALICE @ 07-07-2008, 03:44 PM) *

Hmm, nu stiu de ce aveam impresia ca preturile sunt cam la fel unsure.gif

La noi concediu inseamna cort + gratare + mic dejun din supermarketuri. De exemplu, anul trecut ne-a ajuns 2000 RON: 2 saptamani prin tara, la mare si la munte cu tot cu cheltuit pe distractii, drum, cazare, mancare. Tot in bugetul asta speram sa ne incadram si acum blushing.gif

CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 03:51 PM) *

Pipota de pui (fiarta)
Calorii 146 kcal
Grasimi 2.700 g

Parti bune
Pipota de pui este o sursa buna de proteine, niacina, vitamina B12, fier, fosfor si zinc.

Parti rele
Pipota de pui contine foarte mult colesterol.

Continut in vitamine/100g:
Vit E (Tocoferol) 0.200 mg
Vit B2 (Riboflavina) 0.200 mg
Vit PP (B3 - Niacina) 3.100 mg
Vit B6 (Piridoxina) 0.100 mg
Vit B9 (Ac. folic) 5 mcg
Vit B12 (Ciancobalamina) 1 mcg

Continut in minerale/100g:
Calciu 17 mg
Fier 3.200 mg
Magneziu 3 mg
Fosfor 189 mg
Potasiu 179 mg
Sodiu 56 mg
Zinc 4.400 mg

Sursa

Multumesc pupic.gif pupic.gif

Lilianutza noi cu multa rabdare in cantarit ,numarat etc pupic.gif
Panda
CITAT(ALICE @ 07-07-2008, 04:10 PM) *

Eu ma strofoc de o luna ca sa incep.Ia-o si tu usor.Eu incerc sa mananc fara grasimi, fara dulciuri, sa vad cam in cate puncte ma incadrez.Daca nu merge, mai umblu si mai tai din puncte.Sigur e ceva acolo in meniu care nu merita osteneala

mi se pare un inceput bun....ma pun pe calculat
michelle
Fetele zic bine. Incepe sa elimini ce e mai rau in alimentatia ta: sucuri, dulciuri de patiserie (eu mancam doar facute de mine, unde puneam f. putin sau chiar deloc de zahar, ulei etc), mezeluri etc
Incepe dieta daca ai in frigider fructe, legume, lactate slabe (branza diet, iaurturi diet.), seminte, nuci crude sau masline (pentru portia de grasimi bune). Eu as zice sa nu lipseasca nici painea neagra/ de secara/ graham sau de seminte - pt fibre. Incearca sa te bazezi pe piramida alimentatiei sanatoase.
Apoi sa incerci sa iti alcatuiesti meniuri astfel incat sa acoperi principiile WW (sa incluzi fructe, legume, grasimi bune etc).
Mult succes!
Imagine
NuAmNume
mersi Bubbles...stiu ca o sa slabesc cu ww..si azi am fost la cumparaturi wink1.gif si am luat piersici iaurt branza..numai de astea yahoo.gif yahoo.gif
bubbles
Da mie mi-e cel mai greu cand trec pe langa raioanele cu dulciuri grin.gif smile.gif)dar trebuie neaparat ca vara asta sa ajung la 55 de kg pana in August cand poate mergem la mare si nu vreau sa imi fie rusine cu mine )).gif
Panda
CITAT(michelle @ 07-07-2008, 04:18 PM) *

Fetele zic bine. Incepe sa elimini ce e mai rau in alimentatia ta: sucuri, dulciuri de patiserie (eu mancam doar facute de mine, unde puneam f. putin sau chiar deloc de zahar, ulei etc), mezeluri etc
Incepe dieta daca ai in frigider fructe, legume, lactate slabe (branza diet, iaurturi diet.), seminte, nuci crude sau masline (pentru portia de grasimi bune). Eu as zice sa nu lipseasca nici painea neagra/ de secara/ graham sau de seminte - pt fibre. Incearca sa te bazezi pe piramida alimentatiei sanatoase.
Apoi sa incerci sa iti alcatuiesti meniuri astfel incat sa acoperi principiile WW (sa incluzi fructe, legume, grasimi bune etc).
Mult succes!
Imagine

multumesc, multumesc....
icerc sa-m iaduc aminte ce am mancat azi si sa calculez... dar e greu pt ca nu am cantitatile exacte..

migdalele crude sunt tot la grasimi bune? ..ca sunt mare amatoare
Nessie
CITAT(lilianatutza @ 07-07-2008, 04:54 PM) *
migdalele crude sunt tot la grasimi bune? ..ca sunt mare amatoare
Da, sunt.

Daca nu poti cantari alimentele mai bine masoara-le cu ceva (o cana de orez, o palma de carne, un deget de carnat etc) si te ajuta fetele la cantitati. E foarte usor sa te pacalesti la gramaj, mai ales daca nu esti obisnuita sa cantaresti mancarea.
NuAmNume
da cate kg ai bubbles?
bubbles
62.5 aveam de dimineata )).gif de ce? blum.gif

Fetelor voua va place de Adelina Elisei?Cea cu care s-a insurat Chivu. )).gif
NuAmNume
eee...pai nu mai ai chiar asa de mult de slabit...fata de mine )).gif
Panda
CITAT(bubbles @ 07-07-2008, 05:34 PM) *

62.5 aveam de dimineata )).gif de ce? blum.gif

Fetelor voua va place de Adelina Elisei?Cea cu care s-a insurat Chivu. )).gif

NU... nu sunt eu o diva... si nu o compar cu mine....dar nu e chiar asa de draguta ... la fizic ma refer... dar poate are alte calitati
nusarich
Miha, rochita e gata cred. Adica sambata mai avea de facut tivul, ca m-a asteptat sa ma incalt ca sa vada cat taie din lungime. Si cam atat. Si ca sa nu fie o tentatie pentru iubi al meu, mi-o aduce sorela mea sambata dimineata. Sper sa n-am un soc si sa nu ma mai incapa.

Mie nu-mi place Adelina. Nu stiu de ce, dar nu-mi place. Imi da senzatia aia de "palamida". Sper sa nu fi suparat pe nimeni, e doar parerea mea.
NuAmNume
fetelor mi-am facut acum reteta de la kilo kick doh.gif nu e buna deloc dar incerc sa o mananc sad.gif sad.gif
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 07-07-2008, 08:01 PM) *

NU... nu sunt eu o diva... si nu o compar cu mine....dar nu e chiar asa de draguta ... la fizic ma refer... dar poate are alte calitati

Am intrebat pt ca nici mie nu imi place grin.gif
CITAT(nusarich @ 07-07-2008, 09:31 PM) *

Miha, rochita e gata cred. Adica sambata mai avea de facut tivul, ca m-a asteptat sa ma incalt ca sa vada cat taie din lungime. Si cam atat. Si ca sa nu fie o tentatie pentru iubi al meu, mi-o aduce sorela mea sambata dimineata. Sper sa n-am un soc si sa nu ma mai incapa.

Mie nu-mi place Adelina. Nu stiu de ce, dar nu-mi place. Imi da senzatia aia de "palamida". Sper sa nu fi suparat pe nimeni, e doar parerea mea.

Si mie la fel.Adica la unu ca (,) Chivu, ma asteptam la altceva in ceea ce priveste aleasa inimii grin.gif
CITAT(NuAmNume @ 07-07-2008, 09:59 PM) *

fetelor mi-am facut acum reteta de la kilo kick doh.gif nu e buna deloc dar incerc sa o mananc sad.gif sad.gif

De ce ai facut kilo kick-ul?Esti la platou de mai bine de 2 saptamani?
NuAmNume
nu..vroiam doar sa gust branzica pe care mi-a luat-o tata...)).gif cu ou sh lamaie...oricum nu prea am incredere in slabitul asta 700 grame pe noapte dry.gif
bubbles
Kilo - kick-ul in primul rand se face NUmai daca ai mai mult de 2 saptamani de cand esti la platou !!! Si vezi ca nu mai ai voie sa mananci nimic si sa bei dupa ce l-ai mancat !!! wink1.gif
NuAmNume
)).gif da da da stiu..da l-am luat asa ca pe un desert
bubbles
Fetelor dar ce mai stiti de Emu? scare.gif

NuAmNume dar azi ce ai mancat? tease.gif
NuAmNume
dimineatsa doua felii de paine potrivite cu branza fitness....3 bucatele de cioco )).gif ....dup-aia un iaurt de baut cu fructe si o piersica..si seara 2 pulpite la gratar cu varza )).gif
bubbles
Mi se pare ca ai mancat mai bine ca in celelalte zile wink1.gif .mi-as face si eu carne la gratar pe aragaz dar lenea e mare )).gif
NuAmNume
)).gif pai eu am zis..am momente cand nu mananc...acum imi e o seteeee pff...da nu beau poate isi face efectu si ala
Panda
imi spuneti si mie va rog ce este kilo-kick-ul?

aveti idee cate puncte are un ou prajit... ca eu nu am gasit.

am gasit ou crud 2p
1 lingurita ulei=5 g=1p

daca prajesc un ou in 2 lingurite de ulei =4 p?
ALICE
CITAT(lilianatutza @ 08-07-2008, 07:49 AM) *

imi spuneti si mie va rog ce este kilo-kick-ul?

aveti idee cate puncte are un ou prajit... ca eu nu am gasit.

am gasit ou crud 2p
1 lingurita ulei=5 g=1p

daca prajesc un ou in 2 lingurite de ulei =4 p?

Da, asa se puncteaza.2 p oul si 2p uleiul (de floarea soarelui)
Panda
multam de raspuns Alice

fetele am cam multe intrebari .... ca-mi pierd urechile in dieta asta... indulcitorul (Splenda) cate puncte are?

2 linguri de lapte direct de la vaca(deci- gras) dar fiert pus in cafea in fiecare dimineata se puncteaza?

cafeaua la filtru se puncteaza ca si cafeaua fiarta?

multumesc mult de tot

ALICE
Indulcitorul nu se puncteaza din cate stiu.
Laptele se puncteaza.Si cel de vaca e destul de gras.Mai mult de 1p nu e oricum.
Cafeaua nu se puncteaza
Panda
CITAT(ALICE @ 08-07-2008, 09:17 AM) *

Indulcitorul nu se puncteaza din cate stiu.
Laptele se puncteaza.Si cel de vaca e destul de gras.
Cafeaua nu se puncteaza

cafeau si indulcitorul nu se puncteaza? cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
asta da veste buna.....
mersi
Panda
mie mi-a iesit ca o lingurita zahar =1p
e adevarat?
ALICE
O lingura=15g=1p
Parca la cafea ai o lingurita gratis de zahar
crissy
CITAT(lilianatutza @ 08-07-2008, 09:39 AM) *

mie mi-a iesit ca o lingurita zahar =1p
e adevarat?

Pentru o ceasca de cafea , un pahar de apa in plus (pe langa aia 2 l care tb bauti)
3 alimente cu 0p pe zi
Din aceasta lista aveti voie sa folositi max 3 alimente zilnic fara sa punctati nimic.

1 lingurita miere
1 lingurita marmelada,confiture
2 lingurite marmelada light
1 lingurita cacao
1 lingurita praf cacao de baut-de ex.Nesquik
1 lingurita faina
1 lingurita smantana
1 lingurita sirop(toate sortimentele)
2 lingurite vin-pt.gatit
1 lingurita zahar
1 lingurita ketchup
1/2 pachet Fix pentru dressing la salate
1 lingurita bullion instant
1 lingurita de praf pentru legat sosurile

zaharul - 15 g (adica o lingura, nu lingurita) - 1p.
Panda
CITAT(ALICE @ 08-07-2008, 09:56 AM) *

O lingura=15g=1p
Parca la cafea ai o lingurita gratis de zahar

mersic... doar ca eu am mai pus o lingurita... ca am facut-o cam tare
dar de maine o beau cu splenda... si va fii 0p
pupic.gif pupic.gif
NuAmNume
300 grame s-au dus sad.gif
bubbles
Neata la amiaza grin.gif .Azi noapte am stat dupa babuin ca a plecat in deplasare 2 zile cheer.gif asa ca astea sunt zilele in care lucrez la lucrare smile.gif .
NuAmNume sunt bune si astea 300 g .As vrea sa dau si eu jos cate 300g pe zi .. as fi repede la greutatea dorita )).gif
NuAmNume
da sper sa mai slabesc ca deja m-am plicti de toate curele astea )).gif
ALICE
Ohooooooo pai sa vezi cata vechime avem unele dintre noi lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.