Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
NuAmNume
se mai intampla smile.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 08-07-2008, 01:18 PM) *

Ohooooooo pai sa vezi cata vechime avem unele dintre noi lol.gif

corect )).gif )).gif )).gif
ALICE
Tulip ce nebunii mai faci?Te-ai saturat de Timea?Eu mai astept inca naughty.gif sa stii
NuAmNume
oricum sper sa nu imi petrec toata viata cu dieta... wacko.gif
Tulip
pupic.gif Alice,incerc sa ma apuc de numarat puncte,defapt de o saptamana tot incerc doh.gif ,dar seara bag in mine numai prostii

Timea e bine,s-a facut domnisoara,vrea numai in fuste/rochite cool.gif

Ai promis ceva poze tease.gif tease.gif tease.gif
ALICE
CITAT(Tulip @ 08-07-2008, 02:21 PM) *

Aaaaaaaaaaaa, deci esti pe faza!!!!!!! )).gif

Sa ajung acasa, ca n-am luat stick-ul la serviciu!
Tulip
CITAT(ALICE @ 08-07-2008, 02:24 PM) *

Aaaaaaaaaaaa, deci esti pe faza!!!!!!! )).gif

Da da da....vezi ca te urmaresc blum.gif blum.gif blum.gif
NuAmNume
ce frumos cand nimeni nu te baga in seama.. mai bine plec de pe aici papa salut.gif
michelle

Timea e bine,s-a facut domnisoara,vrea numai in fuste/rochite cool.gif

Niste pozute cu printesa ai? grin.gif
bubbles
CITAT(NuAmNume @ 08-07-2008, 02:43 PM) *

ce frumos cand nimeni nu te baga in seama.. mai bine plec de pe aici papa salut.gif

Nu e problema ca nu te baga nimeni in seama doar ca multe fete intra ,citesc si nu mai posteaza wink1.gif

Monic ce faci?Inca nu ai aflat ce baby.gif give_rose.gif
NuAmNume
am observat mai sus lol.gif
Panda
fetelor ati punctat vreodata chiftele?
NuAmNume
2 chiftele 3 p....daca te intereseaza..ce sa zic.. smile.gif
Panda
CITAT(lilianatutza @ 08-07-2008, 04:33 PM) *

imi raspund singura.... w00t.gif w00t.gif ce sa caute chiftelele intr-o cura de slabire? w00t.gif w00t.gif

de aia sunt grasacioasa... ca eu vreau sa mananc chiftele si sa cred ca sunt la dieta tease.gif

smile.gif
CITAT(NuAmNume @ 08-07-2008, 05:09 PM) *

2 chiftele 3 p....daca te intereseaza..ce sa zic.. smile.gif

ma intereseaza... ca ma mancat blushing.gif

esti sigura NuAmNume.... mi se pare putin?

eu as fi zis ca e mai mult... le-ai gasit pe vreo lista ... ca eu nu
oricum multam de raspuns
NuAmNume
am gasit pe google ca eu le caut pe google nu il liste )).gif
Panda
CITAT(NuAmNume @ 08-07-2008, 05:16 PM) *

am gasit pe google ca eu le caut pe google nu il liste )).gif

aaaa tare..nu m-am gandit... eu am printat listele de pe forum... destul de bune... dar am sa incerc si cu google
michelle

Depinde de compozitia lor, de marimea lor, de cat de mult ulei trag. Cel mai sigur e sa socotesti singura cantitatile si punctajele pt toata compozitia si apoi sa imparti la numarul de bucati (portii).
Sau, daca vrei sa aproximezi, ghideaza-te dupa
Carne tocata, mixta 1 lingura, 30g negatita 2 Points
NuAmNume
pai sa incerci ca gasesti mai repde decat sa stai sa cauti in toate listele )).gif
Panda
CITAT(michelle @ 08-07-2008, 05:21 PM) *

Depinde de compozitia lor, de marimea lor, de cat de mult ulei trag. Cel mai sigur e sa socotesti singura cantitatile si punctajele pt toata compozitia si apoi sa imparti la numarul de bucati (portii).
Sau, daca vrei sa aproximezi, ghideaza-te dupa
Carne tocata, mixta 1 lingura, 30g negatita 2 Points

am incercat.... dar mi-a iesit astronomic.... si m-am speriat... mai ales ca intai am mancat si apoi am calculat lol.gif lol.gif

CITAT(NuAmNume @ 08-07-2008, 05:32 PM) *

pai sa incerci ca gasesti mai repde decat sa stai sa cauti in toate listele )).gif

mie nu-mi iese... sunt mai batrana si nu stiu sa navighez bine wink1.gif wink1.gif
Tulip
Poze
NuAmNume
pai uite de exemplu scrii: chiftele puncte ww ...si gaseste;))
peach
CITAT(daconst @ 05-07-2008, 02:25 PM) *

Salutare,salutare! cheer.gif
Ce faceti,pe unde umblati? naughty.gif
Eu am maine musafiri si bucataresc de zor.Tocmai am tras un Cremes si mama face ardei umpluti.Urmeaza inca o tura de curatenie si gata,stau apoi cu burta in sus.
Pentru fetele care o stiu (Dany,Sorina) ma intalnesc cu Mirela(de pe vechiul forum)din München,adica vin in vizita la noi ca nu ne-am mai vazut de un an. )).gif
In rest mai avem programata o iesire in seara asta la sarbatoarea unui oras din zona si cam atat.
Cantarul s-a miscat in bine pina acum,sper sa nu scap prea tare de acum in prostioare. blushing.gif

Nusha,felicitari si abia astept sa te vad miresuca. pupic.gif

Bubule
,ai dreptate si te inteleg perect.Eu aveam 30 de ani si mai vroiam sa mai copilaresc un an pina la bb,doar ca el n-a mai vrut sa astepte.Acum ma bucur ca a fost asa sa mai apuc sa-l fac si pe al doilea. blum.gif

Monic,n-ai fost sa vezi ce e bb`?
Ca de pe la 12 sapt se vede deja. naughty.gif

Salutari din partea mea Mirelei! pupic.gif Felicitari Dana pt jobul permanent! Am vazut asa din noroc floare.gif Acum pe cai blushing.gif naughty.gif

Lui Monic ii e frica sa afle ca-i baiat blum.gif Lasa Monic, daca-l vezi pe Lucas nu mai vrei fata pupic.gif iti garantez eu

peach
Miha e gata apartamentul?
Monic
Peach, m-ai prins, mai ales ca am un feeling..asaa ca de cateva saptamani incerc sa ma lamuresc asupra avantajului de a avea baietel baby.gif
Oricum saptamana viitoare merg la ecograf si intreb doctorul... uuuff ce emotii am!
Eu acum va scriu din tara... nu va scriu toate peripetiile prin care am trecut, spun doar ca am venit cu un autocar romanesc cu care din Budapesta la Cluj ar fi trebuit sa ajung in 6 ore am ajuns in 12! mad.gif Pentru ca soferul avea chef sa opreasca la fiecare ghereta si sa manance cate o ora! Pe drum, de la curent/aer conditionat am facut cistita si apoi o infectie la rinichi dry.gif Inca ma tratez. Ca sa nu spun ca i-a fost lene soferului sa coboare pana in centrul orasului si ne-a lasat in fata unui hotel de la capatul Clujului, iar eu, cum sunt desteapta rau nu m-am gandit ca voi ajunge la Cluj seara dupa ce se inchid toate casele de schimb valutar, asa ca a trebuit sa o iau pe jos pana in centru, ca doar bani romanesti nu aveam decat 5 lei... sad.gif
M-am saturat de drumurile astea, cred ca pana vine bebe pe lume nu ma mai duc nicaieri, mai ales ca in tara daca mi se intampla ceva nu am nici macar asigurare medicala dry.gif
Tulip am vazut pozele, si nu mai zic nimic, sunteti doua frumuseti perfecte, tot ce pot sa fac e sa ma oftic blum.gif hug.gif Uite, eu iti propun sa i-o trimiti pe Timea lui alice cand ai niste cheltuieli mai mari cu ea(ex tabara, bacalaureat, nunta) lol.gif
Dana tot vroiam sa te intreb, tu te-ai bagat la teste gen aminocenteza si altele? Pe tine ce te-au sfatuit doctorii? sa faci sau sa nu
Scuze ca sunt off topic... eu asa sunt mai tot timpul
Dumbo
Buna seara,
Of, Tulip cand o fi si buburuza mea asa de mare...

Lasa, Monic, eu a trebuit sa ma obisnuiesc cu gandul ca e fata si nu baiat. Nu e chiar asa de greu... Poate a fost mai usor ca toata lumea zicea, wow, fata, ce dragut... dar totusi a trebuit sa ma obisnuiesc.
Acum trebuie sa ma obisnuiesc cu suturile tintite spre ficat. Nu stiu ce mai urmeaza, dar te tin la curent daca esti curioasa. lol.gif lol.gif lol.gif

peach
Monic ai grija de tine ca nu-i de joaca cu cistita. pupic.gif
Poate e fata sa vezi ce ne balacaresti dupa )).gif Sanatos sa fie floare.gif avantajul la putza este ca va orbita permanent in jurul tau )).gif )).gif
Panda
ce haioase sunteti voi mamicile... imi plac discutiile voastre
eu am 2 fetitze
ALICE
Doamne Tulip ce mare a crescut Timea!Si ce s-a schimbat!
Monic, o iau si asa cu cheltuieli. )).gif
michelle
CITAT(peach @ 08-07-2008, 07:57 PM) *

Da, am fost vineri sa il vedem. Luna viitoare cica ne mutam, dupa ce venim din concediu grin.gif
Tulip
Neata!

Multumesc de cuvintele frumoase pupic.gif !

Monic,asteptam vestile de la ecograf smile.gif .De ce vrei asa de mult fetita?Al tau ce vrea? smile.gif
Vrei sa nasti in Ungaria?Acolo cum sunt legile?Parca tot 2 ani ai dreptul sa stai acasa,nu?

Dumbo,ai sa vezi ce repede cresc copiii,mult prea repede,parca ar zbura timpul cu ei......

Alice,acum aveti casuta voastra(apropos,unde-s pozele? tease.gif ),de ce nu va apucati de facut un baby.gif ?Timea e mare deja,o las la tine ca baby-sitter blum.gif
bubbles
Ziua gagici yahoo.gif .

Peach-ulina ai aparut hug.gif pupic.gif

Monic de cand astept raspunsul tau sa vad daca ai aflat ce e doh.gif Ai grija de tine ca nu e de joaca cu cistita si infectiile urinare in timpul sarcinii give_rose.gif

Alice si Miha cand aveti de gand sa va apucati de facut baby.gif sa imi dati si mie de veste grin.gif

Timea e frumoasa foc Tulip.De tine nu mai am cuvinte ,esti superba give_rose.gif

Dumbolina mai ai atat de putin grin.gif pupic.gif

Miha
ai nevoie de ajutor l amutat grin.gif

Babuinul e plecat cu nasul in tara si i-am dat ordin cand se prezinta acasa sa se prezinte cu pepene rosu drool.gif ca in sud e sigur mai ieftin ca la noi sorry.gif .Azi noapte am dormit cat de cat (nu pot dormi singura) si am visat ca eram gravida in 4 luni 1/2 si m-am trezit cu mainile pe burat si ma uitam unde a disparut lol.gif Totusi macar la mine in vis desi imi crestea burta, slabeam la picioare ca nu aveam pofta de mancare lol.gif lol.gif Va dati seama cam cum m-am trezit wacko.gif
ALICE
Mai dureaza Tulip si Bubbles.Acum zic, ca atunci cand ma fac bine, o sa-l fac.Atunci cine stie ce scuza gasesc.Sincer, mi-e cam frica.

CITAT(Tulip @ 09-07-2008, 12:31 PM) *

Alice,acum aveti casuta voastra(apropos,unde-s pozele? tease.gif ),de ce nu va apucati de facut un baby.gif ?Timea e mare deja,o las la tine ca baby-sitter blum.gif

Am pus cateva poze, la Design Interior.
Tulip
CITAT(michelle @ 09-07-2008, 10:48 AM) *

Da, am fost vineri sa il vedem. Luna viitoare cica ne mutam, dupa ce venim din concediu grin.gif

Deci dupa concediu va apucati de smotru?
Cand plecati?
michelle
CITAT(Tulip @ 09-07-2008, 12:45 PM) *

CITAT(michelle @ 09-07-2008, 10:48 AM) *

Deci dupa concediu va apucati de smotru?
Cand plecati?

Pe 26 iulie, 2 saptamani prin tara.
In a doua jumatate a lui august semnam actele si ne si mutam. Acum sper sa se tina de cuvant... din cate am vazut eu era cam gata. Nu stiu cat dureaza hartogaraia

CITAT(bubbles @ 09-07-2008, 12:41 PM) *

Alice si Miha cand aveti de gand sa va apucati de facut baby.gif sa imi dati si mie de veste grin.gif
Miha[/b] ai nevoie de ajutor l amutat grin.gif

Ok, sa va anunt deci cand las pilulele? )).gif
Nu avem prea multe de mutat =))

Tulip, am vazut si eu pozutele cu printesa ta, e o dulcica pupic.gif
lilianatutza, am zarit de mult la semnatura pozele cu fetele tale, sunt superbe! give_rose.gif Sunt sigura ca seamana cu mama wink1.gif
Panda
michelle... mersi,,,, mai mult cu tatal.... dar e bine si asa...

castravetii murati.... cate puncte?
pliiiiiiz
ALICE
Miha sa nu mai spui ca nu aveti multe de mutat.Noi am stat intr-o camera pana acum, si un pic de bucatrie.Si ziceam:"Cand ne mutam cu 2 pungi de 1 leu am rezolvat-o.Ne luam combina frigorifica si Tv si o taiem".
Sa nu-ti zic, ca am dus 5 masini cu lucruri si nici acum n-am gatat.Sunt vreo 10 cutii cu haine, nebunii.Lasa ca vezi tu.
michelle
CITAT(ALICE @ 09-07-2008, 01:08 PM) *

Miha sa nu mai spui ca nu aveti multe de mutat.Noi am stat intr-o camera pana acum, si un pic de bucatrie.Si ziceam:"Cand ne mutam cu 2 pungi de 1 leu am rezolvat-o.Ne luam combina frigorifica si Tv si o taiem".
Sa nu-ti zic, ca am dus 5 masini cu lucruri si nici acum n-am gatat.Sunt vreo 10 cutii cu haine, nebunii.Lasa ca vezi tu.

Da, stiu..
Dar in afara de canapea, calculator si laptopuri in rest sunt o gramada de porcarioare. Hainele o sa le ducem din timp la mama ca la noul apartament nu o sa avem dulap.. cine stie cat timp blushing.gif

CITAT(lilianatutza @ 09-07-2008, 12:55 PM) *

castravetii murati.... cate puncte?
pliiiiiiz

0p
Dumbo
buna seara,

bubule. mai am asa de putin incat nici mie nu imi vine sa cred. Cel mai nasol e ca mai am asa de multe de facut... ca iarasi nu imi vine sa cred.
De fapt, ma corectez, am toate de facut. Ca pana acum nu am facut nimic, de acum o sa imi fie din ce in ce mai greu sa fac ceva... nu stiu ce ma fac.

Si cand ma gandesc ca greul abia incepe.
Sincer, cred ca nici acum nu sunt pregatita sa am un copil, dar... imi mai da domnisoara cate un sut si imi revin.

Lacry
CITAT(Dumbo @ 09-07-2008, 09:43 PM) *

buna seara,

bubule. mai am asa de putin incat nici mie nu imi vine sa cred. Cel mai nasol e ca mai am asa de multe de facut... ca iarasi nu imi vine sa cred.
De fapt, ma corectez, am toate de facut. Ca pana acum nu am facut nimic, de acum o sa imi fie din ce in ce mai greu sa fac ceva... nu stiu ce ma fac.

Si cand ma gandesc ca greul abia incepe.
Sincer, cred ca nici acum nu sunt pregatita sa am un copil, dar... imi mai da domnisoara cate un sut si imi revin.

pe la coaste, sau pe unde? lol.gif

Lasa, ca alea din burta sunt finute... lol.gif

Al meu ma loveste acum cu doua picioare lungute si puternice de nu ma vad dry.gif Aseara s-a cocotat ca de obicei pe picioarele mele sa-l legan si sa-i cant. Nu am vrut. Rezultatul a fost o criza de isterie si rasfat: ma lovea cu picioarele, se azvarlea de pe picioarele mele alaturi, urland ca apucatul, apoi se urca la lok, iar ma lovea, etc. Am tinut-o asa vreo 20 minute pana m-am plictisit eu si am cedat dry.gif Adica l-am leganat si i-am cantat pana a adormit. Vlajganul cel mik doh.gif

Ma reprimiti si pe mine aici? Ca trebuie sa reincep o data o dieta, indiferent care o fi aceea. Pe 19 plec in Antalia si trag dupa mine 62 de kilos unsure.gif iar in costum de baie nu arat prea grozav
Dumbo
Lacry auci, or fi finute dar am ajuns in stadiul in care aproape nu imi mai vine sa mananc, simt ca e in toata burta si parca nu am loc si de mancare. Si daca imi mai prinde si una in ficat... asta sunt.
Mai nou mananc pur si simplu pentru ca trebuie.

Dimineata beau un pahar de lapte, la pranz ma cara colegii pe sus la masa, mai pap cate un fruct intre mese (tot asa ca le cumpar si mi-e urat sa nu se strice) iar seara e musai sa mananc ca altfel am discutii.

Daca ar fi dupa mine as bea numai apa. Si poate as manca niste pepene.

Azi tocmai ma distram cu o colega, care a slabit de la 73 de kilograme pana la 65 acum si poate un pic si de gura mea, ca o faceam mereu grasa. Si ii ziceam ca atunci cand avea 73 de kilograme arata asa ca mine acum, cu burta cu tot.
lol.gif lol.gif lol.gif
Vai, de cati am facut eu misto ca sunt grasani si nu au grija acum o sa imi primesc inapoi urarile de bine... Numai sotul poate sta linistit, ca nu il ajung. tease.gif
nusarich
Am vazut si eu pozele, Tulip, sunteti niste frumosi toti trei!

Miha, pai sa va mutati mai repede, daca-i gata casuta!
bubbles
Sa pun si eu cateva poze
1. Fritz se ducea spre scaricica )).gif I-am dat drumul din cusca si ca sa il prind il pacalesc cu scara cu clopotel lol.gif
Imagine

2 Noua nepotica cand dormea
Imagine
daconst
Dumbo,eu zic sa nu te mai plingi ca te loveste bebelina in burtica,ca asta e nimic pe linga ce urmeaza.O sa vina vremea cind o sa vrei sa o mai ai in burta,ca macar o aveai sub control. )).gif
Despre subiectul "baiat sau fata" eu va spun ca desi la primul bb imi doream din suflet fata,acum vreau tot baiat. tease.gif
Asa ca pina nu ai copilul tau...nu prea stii sa ce vrei. grin.gif

Monic,eu am facut ceva analize,dar mai mult ca aveam eu pitici pe creier,nu ca mi-a zis dr.
De exemplu am facut Triplu test ca eram peste 30 de ani,apoi cel de toxoplasmoza de frica pisicilor,cel de diabet gestational ca prea bagam dulciuri si in rest cele obligatorii aici: TSH-ul de tiroida,HIV-ul,Papanicolau...Cam astea imi amintesc acum.
Aminocenteza se face doar daca ai probleme si iese ceva suspect la Triplu test.In rest aia chiar nu ai de ce s-o faci.
Tot vroiam sa-ti spun ca am niste carti faine de psihologia copilului in forma electronica.Sunt tare bune si acum ai si timp sa citesti.Da un semn cind esti in zona sa ti le trimit pe mess.

Tulip
,ce frumoasa e Timea!!! w00t.gif
Acum cu parul lung e o scumpete de fetita.Dar are si pe cine semana.
Cind te bagi la bb2? naughty.gif

Miha,ce fain de voi ca va mutati deja.Noi cica pina de Rev ar trebui sa fim mutati...asa ca mai avem de tras pina atunci. sorry.gif

Sorina,cind plecati in concediu,ca tot uit? doh.gif

Liliana,sa-ti traiasca fetitele si bine ai venit pe la noi. floare.gif

Lacry,parca baietelul tau era mai mare ca Lucas.Ma mir ca si voi tot cu asta va luptati,ca si la noi sunt crizele la moda.Cica asta e perioada...sper sa treaca cit mai repede,ca e jale.
Eu nu cedez,doar ca el sta cu mama toata ziua si iti dai seama ca o terorizeaza. doh.gif
bubbles
3 Nepotica dupa ce mancase bine avea chef de pozat )).gif
Imagine

4 Un maoiu pe care l-am primit azi.Stie nasa ca imi place tare tweety lol.gif .La varsta mea baby.gif
Imagine
michelle
Sa-ti traiasca nepotica, e dulce foc!
Dragut maioul.. il porti cu sau fara sutien? Ce probleme am si eu )).gif

Eu sunt cuminte in continuare, mai motivata ca niciodata. Ieri am facut pt cina si pt ai la pranz pulpe de pui cu cartofi in vas Jena (sau Yena?), cu ceapa si usturoi.. mmmm.
In rest multe salate, branza quark 0.2% cu paine prajita. Pe asta o folosesc si in combinatii cu ardei, masline, sunca de praga, dar si in loc de unt/margarina, unsa pe paine cu gem grin.gif

Ieri ne-am facut calculul cu economiile pentru apartament si stam nespus de bine. Cu toate astea, ma cam strange in spate cand stiu cate taxe mai trebuie sa platim pana sa fie a noastra casuta... doh.gif
ALICE
Da, noi pt contratul de vanzare cumparare, trebuie sa dam la notar 2000 RON.Plus alte nebunii pe la gaz, curent, cand faci contractle cu ei

CITAT(michelle @ 10-07-2008, 10:07 AM) *

In rest multe salate, branza quark 0.2% cu paine prajita. Pe asta o folosesc si in combinatii cu ardei, masline, sunca de praga, dar si in loc de unt/margarina, unsa pe paine cu gem grin.gif

Chiar ma gandeam cu ce sa mananc branza aia.Ca o tot pun deoparte ca nu-mi place deloc
bubbles

Sa-ti traiasca nepotica, e dulce foc!
Dragut maioul.. il porti cu sau fara sutien? Ce probleme am si eu )).gif

Eu sunt cuminte in continuare, mai motivata ca niciodata. Ieri am facut pt cina si pt ai la pranz pulpe de pui cu cartofi in vas Jena (sau Yena?), cu ceapa si usturoi.. mmmm.

Ieri ne-am facut calculul cu economiile pentru apartament si stam nespus de bine. Cu toate astea, ma cam strange in spate cand stiu cate taxe mai trebuie sa platim pana sa fie a noastra casuta... doh.gif

Multumesc give_rose.gif Inca nu stiu cum il voi purta )).gif .Am si sutiene fara bretele ,dar tot mai bine ma simt fara chiar daca nu am ce arata lol.gif
michelle
CITAT(ALICE @ 10-07-2008, 10:10 AM) *

Da, noi pt contratul de vanzare cumparare, trebuie sa dam la notar 2000 RON.Plus alte nebunii pe la gaz, curent, cand faci contractle cu ei
Pai eu am auzit deocamdata de: 700 Euro taxa de acordare credit, 100 Euro taxa evaluare imobil, aprox 600 Euro o sa fie diferenta de curs valutar, ca noi facem creditul in Euro. La notar ma astept undeva pe la 1500 Euro (5000 Ron). Racordul la utilitati nici nu l-am mai luat in calcul, nu cred ca e foarte mult, nu? dry.gif
CITAT(ALICE @ 10-07-2008, 10:10 AM) *

Chiar ma gandeam cu ce sa mananc branza aia.Ca o tot pun deoparte ca nu-mi place deloc
Pai e branza cu iaurt. E numai buna de intins pe paine. Eu pun marar, ceapa, castraveti taiati cubulete etc
bubbles
Azi am zi de pepene rosu yahoo.gif .Mi-a adus babuinul aseara 2 ..ghiciti cine manca la 4 dimineata pepene cand a aparut el lol.gif
Nessie
Miha, nu stiu daca trebuie, dar interesati-va de asigurare. Mai e si aia 1-200 euro. doh.gif

la schimbul valutar nu aveti ce sa pierdeti. Cat e cursul atat va vine. Vorbiti la banca sa faceti licitatie pentru schimbul valutar si sa nu treceti prin casa banii. Stiu ca trebuie anuntata cu minim 2-3 zile inainte.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.