Dumbo,eu zic sa nu te mai plingi ca te loveste bebelina in burtica,ca asta e nimic pe linga ce urmeaza.O sa vina vremea cind o sa vrei sa o mai ai in burta,ca macar o aveai sub control.
Despre subiectul "baiat sau fata" eu va spun ca desi la primul bb imi doream din suflet fata,acum vreau tot baiat.
Asa ca pina nu ai copilul tau...nu prea stii sa ce vrei.
Monic,eu am facut ceva analize,dar mai mult ca aveam eu pitici pe creier,nu ca mi-a zis dr.
De exemplu am facut Triplu test ca eram peste 30 de ani,apoi cel de toxoplasmoza de frica pisicilor,cel de diabet gestational ca prea bagam dulciuri si in rest cele obligatorii aici: TSH-ul de tiroida,HIV-ul,Papanicolau...Cam astea imi amintesc acum.
Aminocenteza se face doar daca ai probleme si iese ceva suspect la Triplu test.In rest aia chiar nu ai de ce s-o faci.
Tot vroiam sa-ti spun ca am niste carti faine de psihologia copilului in forma electronica.Sunt tare bune si acum ai si timp sa citesti.Da un semn cind esti in zona sa ti le trimit pe mess.
Tulip,ce frumoasa e Timea!!!
Acum cu parul lung e o scumpete de fetita.Dar are si pe cine semana.
Cind te bagi la bb2?
Miha,ce fain de voi ca va mutati deja.Noi cica pina de Rev ar trebui sa fim mutati...asa ca mai avem de tras pina atunci.
Sorina,cind plecati in concediu,ca tot uit?
Liliana,sa-ti traiasca fetitele si bine ai venit pe la noi.
Lacry,parca baietelul tau era mai mare ca Lucas.Ma mir ca si voi tot cu asta va luptati,ca si la noi sunt crizele la moda.Cica asta e perioada...sper sa treaca cit mai repede,ca e jale.
Eu nu cedez,doar ca el sta cu mama toata ziua si iti dai seama ca o terorizeaza.