Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
ALICE
CITAT(bubbles @ 10-07-2008, 11:57 AM) *

Azi am zi de pepene rosu yahoo.gif .Mi-a adus babuinul aseara 2 ..ghiciti cine manca la 4 dimineata pepene cand a aparut el lol.gif

Si eu sunt disperata dupa pepene! )).gif
michelle
CITAT(Nessie @ 10-07-2008, 12:13 PM) *

Miha, nu stiu daca trebuie, dar interesati-va de asigurare. Mai e si aia 1-200 euro. doh.gif

la schimbul valutar nu aveti ce sa pierdeti. Cat e cursul atat va vine. Vorbiti la banca sa faceti licitatie pentru schimbul valutar si sa nu treceti prin casa banii. Stiu ca trebuie anuntata cu minim 2-3 zile inainte.

Multumesc! pupic.gif Orice detalii, informatii sunt binevenite give_rose.gif
peach
CITAT(daconst @ 09-07-2008, 10:44 PM) *

Sorina,cind plecati in concediu,ca tot uit? doh.gif

Dana in Danemarca mergem de pe 26 pina pe 2 si nu-mi mai iese combinatia cu bunicii lui Marcel si Dany sa vad dac apot sa-i combin la inceputul vacantei ca de pe 4 pina pe 9 trebuie sa plec cu seviciul la St. Petersburg sad.gif

Miha poze recente? Inseamna ca o duceti bine daca mai aveti si vacanta grin.gif cum o mobilati pina la urma?
daconst
Bubule,sa-ti traiasca nepotica,e dulce foc. baby.gif

Sorina,pai super ca plecati cu serviciul! cheer.gif
Tu nu te bucuri?Eu asa mi-as dori sa am deplasari in interes de servici,dar se pare ca nu va fi cazul la mine. sad.gif
Si in Germa cind mai vii atunci?
Pe 8 august plecam si noi la Berlin sa ne alegem gresie,usi,scari,geamuri si ce-o mai fi pentru casa.
Abia astept ca de mult imi doream sa vad Berlinul.So mergem doar noi doi singuri ara bb. naughty.gif

Miha,felicitari pentru ambitie! give_rose.gif
Eu mananc aiurea ca daca nu vin in tara parca nu am nicio motivatie sa slabesc. sorry.gif
Cu creditul,poate puteti sa-l luati pe mai multi ani cu dobanda fixa.Ca pe mine ma sperie ce vad ca fac astia cu bancile din Ro.
La sor-mea i-au crescut rata cu vreo 30€ pe luna intr-un an deja.Iti dai seama ce va fi in 20 de ani? doh.gif
peach
CITAT(daconst @ 10-07-2008, 10:25 PM) *

Bubule,sa-ti traiasca nepotica,e dulce foc. baby.gif

Sorina,pai super ca plecati cu serviciul! cheer.gif
Tu nu te bucuri?Eu asa mi-as dori sa am deplasari in interes de servici,dar se pare ca nu va fi cazul la mine. sad.gif
Si in Germa cind mai vii atunci?
Pe 8 august plecam si noi la Berlin sa ne alegem gresie,usi,scari,geamuri si ce-o mai fi pentru casa.
Abia astept ca de mult imi doream sa vad Berlinul.So mergem doar noi doi singuri ara bb. naughty.gif

Eu mananc aiurea ca daca nu vin in tara parca nu am nicio motivatie sa slabesc. sorry.gif
Cu creditul,poate puteti sa-l luati pe mai multi ani cu dobanda fixa.Ca pe mine ma sperie ce vad ca fac astia cu bancile din Ro.
La sor-mea i-au crescut rata cu vreo 30€ pe luna intr-un an deja.Iti dai seama ce va fi in 20 de ani? doh.gif

wou mistooo ..deci incepeti cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif chestia cu alesul e grea )).gif Asta inseamna un pas inainte cheer.gif cheer.gif cheer.gif superrrrr

nu ma bucur Dana ca trebuie sa-i invat pe rusi tot ce stiu eu din Cystal ..asta inseamna ca se pot lipsi de mine dupa aceea. pina acum eram singura care stiam din tot departamentul si daca-ti dau un feedback negativ adio job. relativ mare presiunea pe fundul ..si nu am haine si sunt grasssa am peste 70 bang.gif in costumul de baie nu ami intru..so on..mananc de stress in disperare
bubbles
Dana bafta la ales pentru casuta cheer.gif .Sper sa nu iti fie greu grin.gif ca noi la niste faianta atat de-am cacait wacko.gif .
michelle
CITAT(peach @ 10-07-2008, 09:05 PM) *

Miha poze recente? Inseamna ca o duceti bine daca mai aveti si vacanta grin.gif cum o mobilati pina la urma?
Sorina, poze recente de la apartament am de la inceputul lui iunie in subiectul de design interior.
In mare stiu cam ce vreau, dar prea curand nu o sa mobilam. Dupa ce ne mutam o sa trebuiasca sa luam strictul necesar (frigider, plita, cuptor, masina de spalat etc), aparatele electrocasnice pentru a putea da comanda de mobila pt bucatarie (eu asa cred, ca nu putem lua mobila fara electrocasnice, pt ca sunt incastrabile). Apoi o sa ne luam mobila pentru dormitor. Iar mult mai incolo hol + living. Asta in timp ce o sa avem de platit rata + cheltuieli + datoriile pe care le-am facut ca sa obtinem apartamentul. doh.gif
Acum sincer nici nu as vrea sa ma grabesc cu mobilatul, pt ca prefer de exemplu un concediu in Europa de 2-3 saptamani in locul mobilei )).gif
bubbles
CITAT(michelle @ 11-07-2008, 01:31 PM) *

CITAT(peach @ 10-07-2008, 09:05 PM) *

Sorina, poze recente de la apartament am de la inceputul lui iunie in subiectul de design interior.
In mare stiu cam ce vreau, dar prea curand nu o sa mobilam. Dupa ce ne mutam o sa trebuiasca sa luam strictul necesar (frigider, plita, cuptor, masina de spalat etc), aparatele electrocasnice pentru a putea da comanda de mobila pt bucatarie (eu asa cred, ca nu putem lua mobila fara electrocasnice, pt ca sunt incastrabile). Apoi o sa ne luam mobila pentru dormitor. Iar mult mai incolo hol + living. Asta in timp ce o sa avem de platit rata + cheltuieli + datoriile pe care le-am facut ca sa obtinem apartamentul. doh.gif
Acum sincer nici nu as vrea sa ma grabesc cu mobilatul, pt ca prefer de exemplu un concediu in Europa de 2-3 saptamani in locul mobilei )).gif

Si eu la fel.Prefer sa ma duc in concediu decat sa mai luam ce avem nevoie pe aici )).gif .O sa avem timp iarna asta )).gif Vreau sa imi iau cuptor si plita incorporabila ca si asa daca reusesc sa ma angajez din septembrie, voi umbla mai putin la aragaz grin.gif
michelle
CITAT(daconst @ 10-07-2008, 11:25 PM) *

Dana asteptam sa ne spui ce ati ales. Cred ca sunteti foarte entuziasmati cheer.gif
Asa am gasit la o banca credit cu dobanda fixa. Creste doar in functie de euribor.
Panda
am si eu o intrebaruta pacatoasa...
cum as putea sa punctez putina supa de casa facuta de mine?... sa zic 100ml... as sorbi si eu devil.gif inainte sa fierb galusti in ea.
am pus la fiert un pui la care am scos tot pieptul, dar am lasat pielea, 3 morcovi, jum de telina mare si o cepa .... cred ca va iesi cam 2 litri zeama clara.

am pus intrebarea si in jurnalul meu...poate ma ajuta cineva sa calculez... dak nu ma lipsesc.

flowers1.gif
michelle
CITAT(bubbles @ 11-07-2008, 01:33 PM) *

Si eu la fel.Prefer sa ma duc in concediu decat sa mai luam ce avem nevoie pe aici )).gif .O sa avem timp iarna asta )).gif Vreau sa imi iau cuptor si plita incorporabila ca si asa daca reusesc sa ma angajez din septembrie, voi umbla mai putin la aragaz grin.gif

Eu sper sa ne rezolvam bucataria + dormitorul pana la primavara.. poate chiar mai devreme. Si vara viitoare sa mergem prin UE naughty.gif
michelle
CITAT(lilianatutza @ 11-07-2008, 01:45 PM) *

cum as putea sa punctez putina supa de casa facuta de mine?... sa zic 100ml... as sorbi si eu devil.gif inainte sa fierb galusti in ea.

Zeama nu cred ca are f mult. Practic ai doar grasimea de la piele. As zice ca la o farfurie de zeama sa pui maxim 1p. Mai asteptam si alte pareri

Later edit: party.gif am vazut ca am crescut in grad, sunt Hiena
Panda
CITAT(michelle @ 11-07-2008, 02:04 PM) *

CITAT(lilianatutza @ 11-07-2008, 01:45 PM) *

Zeama nu cred ca are f mult. Practic ai doar grasimea de la piele. As zice ca la o farfurie de zeama sa pui maxim 1p. Mai asteptam si alte pareri

Later edit: party.gif am vazut ca am crescut in grad, sunt Hiena

multam de raspuns...mai ateptam.... salut.gif
ALICE
Eu spun ca la un castronel 250 ml, e suficient 2p
bubbles
Fetele miercuri am sustinerea lucrarii de licenta batista.gif .De acum incepe sa imi fie frica wacko.gif
ALICE
Lasa ca vezi tu ca te-ai stresat degeaba!E mai greu si mai stresant examenul la scoala de soferi decat licenta! lol.gif
bubbles
Sper sa ma noroc pray.gif .Mai ales ca am facut singura lucrarea wacko.gif
Panda
CITAT(ALICE @ 11-07-2008, 02:26 PM) *

Eu spun ca la un castronel 250 ml, e suficient 2p

mersi

CITAT(bubbles @ 11-07-2008, 03:01 PM) *

Sper sa ma noroc pray.gif .Mai ales ca am facut singura lucrarea wacko.gif

mult, mult, mult succes
Monic
Ok, gata cu laudele si la mine sad.gif
In sapt trecuta am pus 2 kg pe mine cry.gif Ma fac vacuta pana la sfarsitul anului batista.gif
Eu care ma laudam ca nu ma ingras am reusit sa pun 2 kg intr-o saptamana mad.gif
Asa o pofta imi faceti cu mutatul la casa noua... mai ales ca la locuinta nostara din Cj e santier, dar vrem sa ne luam un ap aici in Budapesta, insa nu ne-am gasit una sa ne placa. Sper sa ne hotaram pana la urma sa avem timp de renovari si sa-l primim pe bebe cum se cuvine )).gif
Dumbo chiar sunt curioasa cum e sa mananci bataie de la propriul copil inca nenascut...
Oare cum s-au distrat ieri fetele noastre, Dany, May si Roxana? rolleyes.gif
Lacry
boierica, bafta cu lucrarea de licenta!
daconst, da, Alec e mai mare decat Lucas din cate imi amintesc. E nascut pe 30 mai 2006. Incepusem sa scriu aseara un mesaj insa nu l-am terminat ca a avut febra piticul, numai peste 38 grade pana la 3 dimineata. S-a dovedit a fi de la iesitul de masele smile.gif
Monic, se pot pune si mai multe kilos intr-o saptamana. Eu am pus 3 anul trecut in Antalia. Acum am mai multe kilos decat aveam imediat dupa ce am nascut, si peste 8 zile plec iar in Antalia doh.gif Am incurcat-o... insa revin acasa si ma apuc serios de dieta, hihihi
Asaaa.. ne trebuie doar un pic de ambitie sa scapam de aceste kilogramutze wink1.gif
bubbles
CITAT(Lacry @ 11-07-2008, 07:55 PM) *

boierica, bafta cu lucrarea de licenta!

multumesc Lacry pupic.gif pupic.gif

Monic nu iti fa probleme ca le vei da usor jos hug.gif
Dumbo
Monic, stai linistia, poate ai reusit sa aduni ceva lichide mai multe. Oricum ... eu inca sunt in concurs cu Dana. Sa vad pana in final cine castiga.
M-am decis sa fac un filmulet cu domn'soara cand imi pocneste cate una, dar momentan e cam rebela. Cand vreau sa o filmez nu vrea ea si cand vrea ea nu am aparatul in zona.
De cand cu miscarile astea mai "violente" mi-a cam pierit pofta de mancare, nu e prea placut sa papi cand iti maseaza cineva intestinele.

Eu zic sa stai linistita ca o sa ajungi si tu la faza asta, acusi.
Cand afli ce e? Sau vrei intai sa incepem cu babismele?

Bubule bafta la licenta.
daconst
floare.gif floare.gif floare.gif Nusha,CASA DE PIATRA,inca o data si sa ai o nunta de vis! floare.gif floare.gif floare.gif
Tulip
Casa de piatra,Nusha floare.gif floare.gif floare.gif !
himere2005
casa de piatra! give_rose.gif imi pare rau ca nu te-am vazut miresica pupic.gif
Panda
neatzaHimere... esti matinala azi! pupic.gif

Zic si eu casa de piatra pt Nusha give_rose.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif CASA DE PIATRA, NUSHA!!!
ina_ceva
Casa de piatra, Nusha!!
dany
Casa de piatra , Nusa , si multa fericire !!! give_rose.gif
May
Casa de piatra iti urez si eu si de abia astept pozele cheer.gif
peach
Casa de piatra, Nusha!! floare.gif
butterfly
Casa de piaaatra !
Deea
Casa de piatra! Sa aveti parte de multi, multi ani frumosi petrecuti impreuna! floare.gif hug.gif
daconst
Deea,ce mai faciiii?????
Ce mai face Alexia?Cred ca n-o mai recunosc deja.Merge la gradi?
Hai mai scrie-ne depre voi!!! pupic.gif
michelle
Casa de piatra, Nusa, multa fericire si intelegere! pupic.gif give_rose.gif
Deea
CITAT(daconst @ 13-07-2008, 09:10 PM) *

Deea,ce mai faciiii?????
Ce mai face Alexia?Cred ca n-o mai recunosc deja.Merge la gradi?
Hai mai scrie-ne depre voi!!! pupic.gif

Neata...stiam eu ca cineva o sa ma traga de maneca daca scriu cateva cuvinte aici smile.gif
Alexia e domnisoara, a renuntat de buna voie la pampersi, ii mai tin doar noaptea daca e mai racoare, oricum de multe ori se trezeste si spune ca vrea la olita. La gradi inca nu, cand o sa faca 3 ani...asa e sistemul in Ro. La gradinitele particulare este f. scump si oricum acum sta cu mama, deci nu e o graba cu gradinita. I pupic.gif
dany
Mie tare mi-ar fii placut sa te trag de maneca live . Am tot sperat ca vei ajunge si tu la intalnirea de sambata dar .... Sa-ti traiasca domnisoara ! give_rose.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 14-07-2008, 08:12 AM) *

Mie tare mi-ar fii placut sa te trag de maneca live . Am tot sperat ca vei ajunge si tu la intalnirea de sambata dar .... Sa-ti traiasca domnisoara ! give_rose.gif

Din pacate mi-am dat seama la ora 17 ca e 12 iulie sad.gif ... era deja mult prea tarziu. Ieri am citit ca Himere a avut tren mai tarziu, daca stiam macar o sunam si ma vedeam cu ea pana pleca la Galati. Sper sa mai fie si alte intalniri!
Tulip
Deea,niste poze,ceva-ceva? pupic.gif
bubbles
Nusa casa de piatra , multa fericire si sanatate !!!
Monic
Nusha, casa de piatra floare.gif
Cand vedem si noi mireasa? blushing.gif
nusarich
Bine v-am regasit! Multumesc mult de tot de urari, ca de obicei sunteti toate niste dragute pupic.gif !

Am reusit sa ma adun un pic, de-asta am intarziat, ieri am fost si plecati sa mai adunam niste poze, sa mai iesim un pic din casa (desi nu dormisem aproape deloc). Incerc sa atasez niste poze, sa vad cum.

Ce va pot povesti asa pe scurt e ca desi am alergat mai toata ziua (si mai ales toata noaptea )).gif ) a iesit super, toata lumea s-a distrat, s-a dansat pe rupte, ce mai, a fost superb! Am primit numai cuvinte de lauda, asa ca n-am de ce sa fiu timida blum.gif .
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Cam atat deocamdata, o sa povestesc mai cu amanunte cand gasesc un pic de timp, ca deocamdata alergam.
Luna de miere a inceput, saraca, dar ploile nu ne lasa nicicum sa plecam unde vrem noi...

May
Ce frumoasa si tanara si slaba esti! w00t.gif Ai aratat exact cum ai vrut: simplu si elegant, bravo! hug.gif
ganesha
Nusa, ma tot uit la pozele tale... esti minunata, asa de finuta si de... fireasca... (nu stiu daca asta e cuvintul potrivit, dar altul nu mi-a venit pe limba). Casa de piatra si numai de fericire si impliniri sa aveti parte! hug.gif
michelle
Ce frumos mod de a iti incepe ziua! grin.gif Multumim pentru poze, Nusa! Ai fost absolut minunata, asa cum mi te imaginam eu ca vei fi give_rose.gif pupic.gif
Deea
Casa de piatra! esti extraordinar de finuta!
Tulip
w00t.gif Wow,Nusha,ce frumoasa esti!Si subtirica-subtirica,finuta floare.gif floare.gif
dany
Wow , Nusa !
Finutza , eleganta si naturala ! Excelent ai aratat ! Mi-a placut rochia la nebunie !
Sa fiti fericiti si inca o data CASA DE PIATRA ! give_rose.gif
bubbles
Nusa esti foarte frumoasa si finuta!!Ati iesit minunat pupic.gif
Ella79
[b]Nusa[/b], CASA DE PIATRA!!!
Cum spuneau si fetele esti foarte finuta si draguta!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.