Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
nusarich
Multumesc mult, mi-au dat lacrimile. La nunta n-am plans, dar acum... se uita si motanul la mine si nu stie dragul de el de ce plang... SUNTETI NISTE DRAGUTE TOATE pupic.gif !
Loredana
Nusa,CASA DE PIATRA,SA FII FERICITA!
Esti foarte frumoasa mireasa!
Iti urez din suflet multi multi ani de fericire si sanatate!
daconst
Nusha,ai fost o miresica superba!!!! pupic.gif
Eu nu te-am mai vazut de mult in poze si ma uitam dupa o blonda. lol.gif
Dar asa iti sta parca mai bine! wink1.gif
Ella79
Auzi Nusa, dar frumusica aia in rochie animal print care tinea lumanarea cine e? Dupa um vezi, eu am inceput sa ma uit dupa femei... lol.gif
michelle
Nusa, nu ti-am vazut buchetul, dar presupun ca seamana cu florile de la lumanare, nu?
ALICE
Pt cine mananca iaurt Zuzu verde cu 0,1 %

CUM puteti manca ASA CEVA?Ca eu sunt innebunita.Am pus in el de toate si tot naspa e:dulceata, fulgi.Am mancat multe la viata mea, dar asta e ........... bad.gif
Panda
CITAT(ALICE @ 16-07-2008, 03:43 PM) *

Pt cine mananca iaurt Zuzu verde cu 0,1 %

CUM puteti manca ASA CEVA?Ca eu sunt innebunita.Am pus in el de toate si tot naspa e:dulceata, fulgi.Am mancat multe la viata mea, dar asta e ........... bad.gif

salut.gif

si eu am unul in frigider dar nu l-am inceput inca.... in schimb am mancat milli 0.1% si e f bun
ina_ceva
Nu prea imi plac iaurturile, dar astazi am mancat unul zuzu ca dressing la salata grin.gif

Am auzit ca a aparut de la Tnuva iaurt cu 0% grasime (sau o fi 0.1% camuflat dry.gif ). A incercat cineva ?
Mariana
CASA DE PIATRA Nusa, ai fost superba.
Multa sanatate pe viitor si cat mai curand si marirea familiei.
pupic.gif hug.gif
dannette
Salutare!!

Casa de piatra Nusa! Sa va intelegeti si sa aveti parte numai de impliniri!

Ce se intampla? Cam pustiu pe aici...
Nu mai tine nimeni WW? Sau miroase a concediu?
NuAmNume
neata.....am ajuns si eu acasa )).gif
ALICE
Cu cat punctez un mic subtire de 15 cm? lol.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 17-07-2008, 02:29 PM) *

Cu cat punctez un mic subtire de 15 cm? lol.gif

3 P blum.gif
Dumbo
Alice, grosimea micului e de 15 cm?

lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(Dumbo @ 18-07-2008, 10:22 AM) *

Alice, grosimea micului e de 15 cm?

lol.gif lol.gif lol.gif

Nuuuuuuuuu.Grosimea era "subtire". )).gif
nusarich
Multumesc mult pentru urari!

CITAT(Ella79 @ 16-07-2008, 12:11 PM) *

Auzi Nusa, dar frumusica aia in rochie animal print care tinea lumanarea cine e? Dupa um vezi, eu am inceput sa ma uit dupa femei... lol.gif

Era o buna prietena, "sotul" ei e coleg cu noi, ne cunoastem bine de tot si i-am rugat pe ei sa ne tina lumanarile. E o tipa foarte de treaba. Sa-ti dau mai multe detalii naughty.gif ?

CITAT(michelle @ 16-07-2008, 02:02 PM) *

Nusa, nu ti-am vazut buchetul, dar presupun ca seamana cu florile de la lumanare, nu?

Miha, da, seamana, tot cu trandafirasi alb si portocalii/somon a fost si buchetul. Sper sa reusesc sa fac albumul si se va vedea mai bine si buchetul.

CITAT(ganesha @ 15-07-2008, 12:54 AM) *

Nusa, ma tot uit la pozele tale... esti minunata, asa de finuta si de... fireasca... (nu stiu daca asta e cuvintul potrivit, dar altul nu mi-a venit pe limba). Casa de piatra si numai de fericire si impliniri sa aveti parte! hug.gif

Ganesha, sa stii ca m-ai uns pe suflet. Chiar mi-am dorit sa fiu fireasca, de fapt asa cum ma stiu toti... Multumesc mult!
dany
La multi ani , Himere !! give_rose.gif
Andreea-Rodica
LA MULTI ANI, HIMERE! Sa fii sanatoasa si fericita! hug.gif
Sexymom
LA MULTI ANI HIMERE. floare.gif
Sa ramai aceiasi fata minunata pe care o stiu eu, sa ai parte de multa fericire alaturi de fetita ta minunata si sotul tau, sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Monic
Himerus, sper ca de ziua ta sa ne faci o vizita si sa ne `servesti` cu cateva randuri...
Draga mea, eu iti doresc sa faci cat de curand bebe nr 2 ca sa mai petrecem cateva luni minunate alaturi de Tine!
La Multi Ani!!! hug.gif
daconst
LA MULTI ANI SORINA!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif

LA MULTI ANI HIMERE!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif LA MULTI ANI, HIMERE!!!

cheer.gif cheer.gif cheer.gif LA MULTI ANI SORINA!!!

dany
Ziua Sorinei nu e maine ???? wacko.gif
himere2005
multumesc mult de urari, am pus o poza cu mine si tortul si mai pun una aici care le-a placut fetelor la intalnire...in cateva luni imi doresc sa am mai mult timp de forum si voi avea smile.gif
pe forum aici e ceva special, imi pare rau ca la intalnire, desi imi doream sa discut cat mai mult cu fetele nu am reusit, timpul fiind adversarul nostru si parca nu stiam ce sa discut, desi imi doream doh.gif
faptul ca ne spunem la multi ani in fiecare an de atata timp zic eu ca spune multe hug.gif
la multi ani sorina pentru ziua de maine si tot ce iti doresti sa se implineasca...cred ca cel mai mult un bb smile.gif
monic, mi-as dori sa te vad cu burtica pupic.gif
multumesc din nou pentru urari
Imagine

nusha, foarte frumoasa ai fost, te prinde bine culoarea parului si iti scoate in evidenta trasaturile...sa fiti fericiti give_rose.gif
peach
La multi ani Himere!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

[quote name='daconst' date='19-07-2008, 01:29 PM' post='140751']
LA MULTI ANI SORINA!!!!! floare.gif floare.gif floare.gif

)).gif )).gif )).gif )).gif mai am o zi de copilarit .. baby.gif

Sarutmana pupic.gif
dany
)).gif )).gif )).gif De aia nu te-am felicitat eu azi cand am vb la telefon ....macar o zi sa mai copilaresti lol.gif
Spor la facut papa ( sper ca ai terminat pana acum ) !!
daconst
CITAT(danyhoney @ 19-07-2008, 08:10 PM) *

Ba da,dar am vrut sa fiu sigura ca nu mi-o ia nimeni inainte. lol.gif lol.gif

Himere,tare haioasa poza. )).gif pupic.gif
dany
CITAT(daconst @ 19-07-2008, 11:07 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-07-2008, 08:10 PM) *

Ba da,dar am vrut sa fiu sigura ca nu mi-o ia nimeni inainte. lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif Te recunosc hug.gif

In alta ordine de idei , Dana , tu nu mai povestesti nimic ????? Nici o poza noua cu Lucas ???? Inteleg ca e mare liniste pe la neuroni dar ceva poze tot vrem sa vedem .....Sau povesti ...
Tulip
Himere,la multi ani! floare.gif floare.gif (cu intarziere)

Peach,la multi ani! floare.gif floare.gif
NuAmNume
danyhoney tu esti din brasov cumva ? )).gif
crissy
cheer.gif
Moama, cat bem azi.... haninoroc.gif
Himere, peach, La multi ani cu bucurii si fericire!
Tocmai am primi un tel. care ne-a bucurat f. tare, cumatra mea si colega noastra forumista Andreea-Rodica se titularizeaza cheer.gif . Asa ca mai avem inca un motiv de bauta wink1.gif
Andreea-Rodica
La multi ani, Peach! floare.gif
lilianab
SA-MI FIE CEL MAI RUSINE DIN TOT SUD-ESTUL EUROPEI!!!! bang.gif bang.gif bang.gif

LA MULTI ANI IULIA!!!SA ITI DEA DUMNEZEU DE 10 ORI MAI MULT DECAT CERI TU,IN TOT CEEA CE ITI DORESTI!!!!
Imagine

Si drept "cado":un "aparat electrocasnic,de bucatarie" naughty.gif naughty.gif naughty.gif ...care te va ajuta sa tii dieta FOREVER! grin.gif

Imagine
daconst
Dany,povesti noi nu prea am acum,dar incerc sa umplu pagina cu poze. lol.gif

Imagine

Imagine
dany
CITAT(NuAmNume @ 20-07-2008, 10:15 AM) *

danyhoney tu esti din brasov cumva ? )).gif

Da . De ce intrebi ? floare.gif

Mai , Dana , ce flacau mare ai !!!! Un adevarat barbatel hug.gif
Tulip
Buna dimineata!

Doamne,Dana,ce baiat frumos ai tu! give_rose.gif give_rose.gif
michelle
Himere, la multi ani, multa sanatate si cat mai multe clipe minunate alaturi de cei dragi! pupic.gif give_rose.gif

Sorina, la multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti! pupic.gif give_rose.gif
Deea
Buna dimineata!

Himere, Peach La multi ani! Sa fiti sanatoase si iubite, sa aveti parte de tot ce va doriti!
ALICE
Si eu vin cu intarziere cu "La multi ani".Ca in weekend nema net.Mai dureaza pana vin astia cu cablul
Monic
total pe langa subiect (ca de obicei) pun si eu o poza cu burtica. Poza e facuta ieri.
Imagine
Ramo
Poza o vad dar burtica unde zici ca e????? pupic.gif
Monic
Peach , la multi ani, sa ti se implineasca tot ceea-ce iti doresti floare.gif flowers1.gif
Ai avut dreptate in legatura cu baieteii blushing.gif Acum vazandu-l pe Lucas parca nu mai tin atat de mult sa am o fetita cool.gif
Ramona , burtica nu vrea sa creasca sad.gif insa bebe e bine mersi in ma-sa grin.gif laugh.gif . Poate pt ca am solduri late bebe sta pitit intre ele... Sincera sa fiu si pe mine ma cam ingrijoreaza lipsa burtii sorry.gif Am pus poza sperand ca ma consoleaza si pe mine cineva nervous.gif
Deea
Dana e super haisos Lucas, cum sta el ca un om mare )).gif

Monic o sa creasca si burta, n-ai de ce sa te sperii... la 17 saptamani nici eu nu aveam o burtica "impunatoare".. a crescut dupa aceea de nu-mi mai vedeam pantofii de ea smile.gif
ALICE
wink1.gif Dana, ce i-ai facut de a crescut asa de repede?
peach
multumesc fetelor pupic.gif pupic.gif

Liliana w00t.gif asa da cadouuuuuuuuuu blushing.gif

Monic nu-ti face probleme creste ea de o sa-ti doresti timpul cind burtica nu ear asa mare floare.gif pupic.gif

Dana ce flacau frumos ai pupic.gif Monic pt asa flacau se maninca muuuuuuuuuuuulta nutella )).gif )).gif
himere2005
multumesc mult de urari si hai sa trecem sa mancam salata din farfurie fetelor, poate vedem si noi ceva )).gif
monic, ce slabuta esti, chiar si cu burtica smile.gif
m-a socat tare may, slabeste din ce in ce mai mult...bravo may, asta da exemplu smile.gif
pare asa de matur lucas, zici ca are pe putin 3 ani

asa mi-e de dor de voi smile.gif
Dumbo
Monic vazut poza, nu vazut burtica.
Daca inca mai poti purta blugi cu talie inalta... eu zic ca nu se prea vede burtica.

Te consolez un pic daca iti zic ca aproape nici acum nu mi se vede bine burta? Lumea inca zice ca sunt grasuna lol.gif lol.gif lol.gif si atat.

Monic
Dumbo , daca nici acum nu ai burta, oare tie cand iti mai creste? blum.gif
Mariana
sad.gif Mii de scuze fetelor pt urari "LA MULTI ANI" sanatate si tot ce va doriti sa se impilneasca.
pupic.gif hug.gif
bubbles
CITAT(Monic @ 21-07-2008, 03:26 PM) *

total pe langa subiect (ca de obicei) pun si eu o poza cu burtica. Poza e facuta ieri.
Imagine

Vazut poza dar unde e burtica blum.gif tease.gif pupic.gif

Neata gagici yawn.gif .Noi am avut un week super nebun cu multa mancare sorry.gif si ma simt plina ca o cow.gif .De azi ma apuc de regim si de mancat frumos si sanatos. Bine ca a trecut licenta ca nu mai am motive de lasat pe o ureche grin.gif

La multi ani Himere si Peach-ulina pupic.gif pupic.gif band.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.