Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Panda
draga bubbles tu tii ww?
ca mai am si eu nevoie de sfaturi... cateodata baby.gif

oricum intreb aici...poate raspunde cineva.... cafeaua am inteles ca nu se puncteaza... dar poate fii in orice cantitate?
eu beau o cana mare dimineata-cafea la filtru( defapt e o cana speciala de cafea in care torni apa fierbinte peste cafeaua macinata... dar nus' cum se numeste), deci cam 250 ml, si apoi pe seara as mai bea un ness(brasero).. dar nu stiu daca se puncteaza.
din cunostintele mele nessul/ cafeau instant are mai multe calorii decat cafeaua boabe.
salut.gif

bubbles
Lili eu nu punctez nici ness-ul nici cafeaua naturala wink1.gif si beau si eu multa in decursul unei zile pupic.gif

Incerc de azi sa numar din nou doh.gif
Panda
CITAT(bubbles @ 22-07-2008, 10:59 AM) *

Lili eu nu punctez nici ness-ul nici cafeaua naturala wink1.gif si beau si eu multa in decursul unei zile pupic.gif

Incerc de azi sa numar din nou doh.gif

multam de raspuns....
am sa punctez doar laptele... ca eu nu pot fara
bubbles
Eu beau fara zahar si fara lapte.rar pun nsite lapte in ea blum.gif .Mi-am facut o oala mare de bors de loboda (loboda,ceapa ,ardei verde si piept de pui ca sa am sa tina de foame cateva zile sorry.gif )
Panda
CITAT(bubbles @ 22-07-2008, 11:04 AM) *

Eu beau fara zahar si fara lapte.rar pun nsite lapte in ea blum.gif .Mi-am facut o oala mare de bors de loboda (loboda,ceapa ,ardei verde si piept de pui ca sa am sa tina de foame cateva zile sorry.gif )

te felicit ca poti manca asa ceva... mama nu ne-a facut niciodataciorba de loboda in copilarie... si mie mi se para yaky... dar cred ca e f sanatoasa
Dumbo
Monic sper sa nu se vada burta nici cand iese bebelina la lumina.
Desi acum ma tot pipai pe burta si parca tot vad depozite de grasime. Of, paranoia asta.

Am ajuns la 77 kg, dar daca ma uit la picioarele mele de elefantel si la pernitele pe care le am in loc de glezne cred cam vre-un kil pe acolo.

bubule vreau si eu cioba din aia de loboda... mai ales rece e bestiala. trimiti si in alte orase?
NuAmNume
intreb pentru ca si eu sunt din brasov.. biggrin.gif
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 22-07-2008, 11:17 AM) *

CITAT(bubbles @ 22-07-2008, 11:04 AM) *

te felicit ca poti manca asa ceva... mama nu ne-a facut niciodataciorba de loboda in copilarie... si mie mi se para yaky... dar cred ca e f sanatoasa

Nici eu nu mancam inainte...de cativa ani ce am inceput sa mananc si eu legume si verzeturi blink.gif
CITAT(Dumbo @ 22-07-2008, 11:21 AM) *

Monic sper sa nu se vada burta nici cand iese bebelina la lumina.
Desi acum ma tot pipai pe burta si parca tot vad depozite de grasime. Of, paranoia asta.

Am ajuns la 77 kg, dar daca ma uit la picioarele mele de elefantel si la pernitele pe care le am in loc de glezne cred cam vre-un kil pe acolo.

bubule vreau si eu cioba din aia de loboda... mai ales rece e bestiala. trimiti si in alte orase?

Dumbo mai lasa kg in pace ca iti revii tu dupa pupic.gif .Trimit 2 portii de ciorba? blum.gif
daconst
Multam fetele de complimente. pupic.gif
Lucas pare mai mare decit e si asta vad in comparatie cu alti copii de varsta lui.Dar nu ma mir ca si eu am fost la fel pina in clasa a 7a,de cind nu am mai crescut deloc. doh.gif

Monic,chiar ca e mica burtica,dar sa stii ca conteaza felul cum ai uterul pozitionat.Prietena mea a fost la fel ca tine.Pina la 7 luni nici nu se vedea burta ei.
Dar nu te supara,ca asa o sa scapi mai rapid dupa ce nasti de burta. wink1.gif

Deea,mai pune si tu o pozisoara macar cu Alexia,ca tare mi-e dor s-o mai vad.

Himere,esti in concediu?

Sorina,concediu placut si asteptam pozele de la ziua ta cu famelionul. naughty.gif

Va anunt ca am abonament la sala si o iau si pe mama cu mine. lol.gif
Tare sunt curioasa daca o sa-i placa.Vineri avem programare cu antrenorul sa ne salveze datele pe un chip si cu care putem folosi aparatura din dotare.Cica sunt aparate de ultima generatie si bagi doar cartela si se seteaza in functie de datele tale. w00t.gif
Va scriu amanunte vineri cind ma intorc.
Deea
Neata

Dana in we o sa descarc poze cu Alexia si promit ca pun cateva sau iti trimit pe mail.
Super interesant cu sala, si iti schimba cartela la o anume perioada de timp cand slabesti/ te ingrasi etc..?
dany
CITAT(NuAmNume @ 22-07-2008, 10:28 AM) *

intreb pentru ca si eu sunt din brasov.. biggrin.gif

Daca stiam poate ne vedeam cand am fost in tara acum 2 saptamani ....
NuAmNume
dar nu stai in brasov ?? sau esti in concediu? )).gif
dany
Stau in Germania .
bubbles
Ziua bun aneuroni party.gif

Va invit la o farfurie de bors de loboda, o felie de pepene si cateva visine grin.gif
NuAmNume
of..si cand vii in brasov? sad.gif
nusarich
Cu intarziere si scuzele de rigoare, LA MULTI ANI! pentru Himere, Sorina, Buretel, Julyalina si Iulikutza! Sa va impliniti toate dorintele!

CITAT(daconst @ 15-07-2008, 11:20 PM) *

Nusha,ai fost o miresica superba!!!! pupic.gif
Eu nu te-am mai vazut de mult in poze si ma uitam dupa o blonda. lol.gif
Dar asa iti sta parca mai bine! wink1.gif

Dana, am uitat sa-ti povestesc povestea cu parul...
De Craciunul trecut ne hotarasem noi sa ne luam verighete. Asta pentru ca vroiam sa schimb niste aur, sa-l prelucrez, sa-l... ceva. Asa ca am ajuns cumva candva pe Calea Victoriei la magazinul Victoria. Si acolo, din magazin in magazin, am gasit unul cu cosmetice italiene. Si cica si naturale, fara conservanti, fara alte chestii, produsele super aratoase, super mirositoare... al meu ca sa-mi iau vopsea de culoarea mea naturala. Si mi-am luat. S-a prins pe blondul meu ceva gen saten-gri sobolan. Dar s-a prins si era o super culoare. Si dupa vopsitul asta am mai mers o data pe aceeasi Calea Victoriei, dupa vreo luna (la prima vizita ajunsesem la o bijuterie prin imprejurimi, ne luasem o pereche de verighete, intre timp am mai mers o data la bijuterie, ca sotul meu visase unalt model si le-am comandat si pe alea, ca aur mai aveam) am ajuns iarasi la magazinul din Victoria. Si iarasi cumparat vopsea si vopsit. De data asta s-a facut cam cum e acum, adica destul de aporape de culoarea mea naturala. Si de atunci nu m-am mai vopsit pana la nunta, cand coafeza mea a zis: esti mireasa, te fac frumoasa!!! Si m-a vopsit dupa cum m-ai vazut. Cel mai haios a fost ca nici dupa prima vopsire, nici dupa a doua nu am avut reactii de la colegi. Adica am stat de vorba, ne-am hlizit, dar unul n-a zis ca m-am vopsit decat cand le-am atras eu atentia, adica dupa cateva ore.
dany
CITAT(NuAmNume @ 23-07-2008, 06:42 PM) *

Habar nu am ......In urmatorii 2 - 3 ani nici o sansa .....Zic eu acum dar cine stie ?
Ramo
CITAT(danyhoney @ 23-07-2008, 11:53 PM) *

Habar nu am ......In urmatorii 2 - 3 ani nici o sansa .....Zic eu acum dar cine stie ?

What????????????? Da parca veneai la nunta mea devil.gif
NuAmNume
unsure.gif cred ca pana atunci vin eu in germania unsure.gif unsure.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 09:35 AM) *

Pai vin dar tu nu faci nunta la Brasov asa ca pe acolo nu cred ca voi trece pupic.gif
Ramo
yahoo.gif M-am linistit! pupic.gif
May
Atunci trebuie sa vii si la nunta mea ca si eu tot in Tg. Mures o fac lol.gif
bubbles
Fetelor dar ce mai stiti de Emu ca se apropie data cand tb sa nasca unknw.gif
Panda
stie vreun neuron ww cum sa punctez 100 gr sunca pui?( gen campofrio... dar nu mai stiu marca)
Ramo
CITAT(May @ 24-07-2008, 03:07 PM) *

Eu ti-am zis ca ti-i organizez, nu?? Trebuie doar data sa mi-o spui pupic.gif
dany
CITAT(May @ 24-07-2008, 02:07 PM) *

M-ati innebunit !!!!!!!!!!!!!! Sper doar ca tu nu vei avea nunta anul viitor ca habar nu am cum as putea ajunge la 2 nunti sad.gif sad.gif
buretel
CITAT(nusarich @ 23-07-2008, 10:35 PM) *

Cu intarziere si scuzele de rigoare, LA MULTI ANI! pentru Himere, Sorina, Buretel, Julyalina si Iulikutza! Sa va impliniti toate dorintele!

Nusha, multumesc inca o data pupic.gif Am imbatranit, uffff mad.gif

Am trecut sa salut neuronii dragi pupic.gif Eu sunt ok, busy si agitata nu mai mult ca de obicei )).gif , ma tin de treaba cu dieta sanatoasa si muult sport cheer.gif In curand plec in vacanta, sper sa nu se intample vreun dezastru si sa reusesc sa ma mentin. Oricum, o sa am o vacanta f activa: catarare, mountain bike, trasee montane etc etc. Abia astept cheer.gif

Va hug.gif si sper sa ne auzim curand wink1.gif
Ramo
CITAT(danyhoney @ 25-07-2008, 12:04 AM) *

M-ati innebunit !!!!!!!!!!!!!! Sper doar ca tu nu vei avea nunta anul viitor ca habar nu am cum as putea ajunge la 2 nunti sad.gif sad.gif

Pai eu as putea sa o fac sambata, May duminica....in aceeasi saptamana, si te-ai scos )).gif
ALICE
Cu cat punctez un pahar de frappe de 250 ml?
michelle
As zice sa-l punctezi ca pe cappuccino cu frisca, 1.5p
ALICE
Asa putin?Ca era plin cu frisca si dulce de numa numa
michelle
Cred ca in functie de astea poti aproxima..
Frisca pentru cafea, 10% grasime 3 lingurite, 15g 0,5 Points
Cappuccino cu frisca 150 ml 1.5 Points, deci cred ca tu ai avut mai mult de 150g...
zahar, 15 g (=1 lingura) 1 punct
Oricum, mai mult de 3p nu cred ca ar avea..
ALICE
Pun 3 ca sa ma simt impacata
dany
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 08:06 AM) *

CITAT(danyhoney @ 25-07-2008, 12:04 AM) *

Pai eu as putea sa o fac sambata, May duminica....in aceeasi saptamana, si te-ai scos )).gif

Si bani cine-mi da ca sa ma scot cu transport , cazare si dar la nunti ? wacko.gif

CITAT(ALICE @ 25-07-2008, 09:05 AM) *

Asa putin?Ca era plin cu frisca si dulce de numa numa

Nu vreau sa te sperii , Alice , dar am gasit frappe cu 5 p / 100 ml gata preparat . sad.gif
michelle
CITAT(ramonavlas @ 24-07-2008, 10:35 AM) *

Se pare ca am pierdut un episod (sau mai multe grin.gif ) Daca am inteles bine ce spui, felicitari! give_rose.gif Cand e fericitul eveniment?

CITAT(lilianatutza @ 24-07-2008, 08:55 PM) *

stie vreun neuron ww cum sa punctez 100 gr sunca pui?( gen campofrio... dar nu mai stiu marca)

am gasit Sunca presata 20.7 lipide 294 kcal
Poate Ramo poate sa ma corecteze, ea mai mananca sunca de pui..

CITAT(daconst @ 22-07-2008, 10:17 PM) *

Multam fetele de complimente. pupic.gif
Lucas pare mai mare decit e si asta vad in comparatie cu alti copii de varsta lui.Dar nu ma mir ca si eu am fost la fel pina in clasa a 7a,de cind nu am mai crescut deloc. doh.gif

Va anunt ca am abonament la sala si o iau si pe mama cu mine. lol.gif
Tare sunt curioasa daca o sa-i placa.Vineri avem programare cu antrenorul sa ne salveze datele pe un chip si cu care putem folosi aparatura din dotare.Cica sunt aparate de ultima generatie si bagi doar cartela si se seteaza in functie de datele tale. w00t.gif
Va scriu amanunte vineri cind ma intorc.

Pupici lui Lucas, ai flacau mare acum! pupic.gif
Felicitari pentru abonament, si pe mine m-ai facut curioasa cu cartelele naughty.gif

CITAT(bubbles @ 22-07-2008, 10:21 AM) *

CITAT(Monic @ 21-07-2008, 03:26 PM) *

total pe langa subiect (ca de obicei) pun si eu o poza cu burtica. Poza e facuta ieri.
Imagine

Vazut poza dar unde e burtica blum.gif tease.gif pupic.gif

Te invidiez pentru burtica! Mi se pare super ca reuseti sa fii asa supla! cheer.gif
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 24-07-2008, 08:55 PM) *

Eu punctam sunca de pui 2.5 la 100g wink1.gif
ALICE
CITAT(danyhoney @ 25-07-2008, 11:14 AM) *

Nu vreau sa te sperii , Alice , dar am gasit frappe cu 5 p / 100 ml gata preparat . sad.gif

Vai de mine si de mine!!!!!Ce sa ma mai sperii??????? blink.gif
NuAmNume
fetelor am uitat sa va zic..mi-am schimbat prefixu la kg cheer.gif
bubbles
CITAT(NuAmNume @ 25-07-2008, 12:14 PM) *

fetelor am uitat sa va zic..mi-am schimbat prefixu la kg cheer.gif

Felicitari cheer.gif .LA cat l-ai schimbat ca eu nu mai stiu nici de la cat ai plecat blink.gif .de ce nu iti atasezi un ticker?
Ramo
Miha, la anul va avea loc fericitul eveniment.
Cu sunca de pui....mancam de la Campofrio, da nu mai stiu cate grasimi si calorii avea.
Mai nou mananc de la Caroli ca are doar 78/100.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 25-07-2008, 01:07 PM) *

Miha, la anul va avea loc fericitul eveniment.

Felicitari inca o data! Sa fie intr-un ceas bun cheer.gif pupic.gif
Ramo
Multumesc, sa fie pupic.gif
lilianab
Buna fetele!Va rog,am si eu o intrebare:are pepenele verde vreun punctaj aparte?ca eu de 1p ala suplimentar pentru depasire,bag in mine fara numar pepene...sa stiu sa ma opresc din timp! blushing.gif .Multam!
Panda
CITAT(lilianab @ 25-07-2008, 01:57 PM) *

Buna fetele!Va rog,am si eu o intrebare:are pepenele verde vreun punctaj aparte?ca eu de 1p ala suplimentar pentru depasire,bag in mine fara numar pepene...sa stiu sa ma opresc din timp! blushing.gif .Multam!

si tu esti ww-ista? lol.gif
eu cand am intrebat mi s-a spus ca se adauga 1p pt mai mult 300g fructe/200 gr legume.

oricum ne te baza pe ce zic eu.... asteptam raspuns de la experimentate cool.gif
Ramo
Pai la cata apa are pepenele....nu cred ca trebuie mai mult de 1 punct....nu sunt WW-ista, da asa ma gandesc.
ella_mina
am citit cate ceva despre dieta ww si ma gandeam sa incep si eu....voi cat ati slabit?in cat timp?...n-am reusit sa citesc foarte mult de pe aici k ati scris enorm....
eu de 3 saptamani am inceput sa mananc mai sanatos...am renuntat la paine...grasimi....mananc mai mult fructe si legume....carne de pui...am mai scapat si cate ceva dulce de max 2 ori pe saptamana....si fac si sport cam de 5 ori pe saptamana...
in prima saptamana am slabit 2 kg....apoi in a 2-a 1 kg...si acum stagnez....de fapt cam asta e greutatea mea normala 58 kg....dar as vrea sa mai dau vreo 5 kg jos...si nu sunt genul care sa tina o dieta in care sa i se interzica sa manance ceva anume...tb sa diversific...si sa-mi mai fac poftele din cand in cand...k altfel nu rezist...plu k as fi vrut sa adopt aceatsa dieta k pe un regim de viatza....
bubbles
CITAT(ella_mina @ 25-07-2008, 03:47 PM) *

am citit cate ceva despre dieta ww si ma gandeam sa incep si eu....voi cat ati slabit?in cat timp?...n-am reusit sa citesc foarte mult de pe aici k ati scris enorm....
eu de 3 saptamani am inceput sa mananc mai sanatos...am renuntat la paine...grasimi....mananc mai mult fructe si legume....carne de pui...am mai scapat si cate ceva dulce de max 2 ori pe saptamana....si fac si sport cam de 5 ori pe saptamana...
in prima saptamana am slabit 2 kg....apoi in a 2-a 1 kg...si acum stagnez....de fapt cam asta e greutatea mea normala 58 kg....dar as vrea sa mai dau vreo 5 kg jos...si nu sunt genul care sa tina o dieta in care sa i se interzica sa manance ceva anume...tb sa diversific...si sa-mi mai fac poftele din cand in cand...k altfel nu rezist...plu k as fi vrut sa adopt aceatsa dieta k pe un regim de viatza....

Pai in primul rand bun venit welcome.gif .In al doilea da detalii despre tine..ce inaltime ai,varsta, de ce ai vrea 53 de kg (sper ca am calculat bine) wink1.gif Apoi poti sa iti faci un ticker ca sa vezi evolutia kg tale .E bine ca ti-ai ales WW .De slabit se da cam 1 kg pe saptamana jos, ceea ce inseamna ca tb sa ai rabdare .bafta multa wink1.gif floare.gif
ella_mina
am 21 de ani...1,71 cm...58kg...vreau sa mai slabesc pt k am picioarele cam grosute,aripioare,ceva colacei pe burta...si multa celulita...asta ma enerveaza cel mai tare....
din cate am calculat eu ar trebui sa consum 18 puncte pe zi...am considerat k sunt sedentara deocamdata...pt k nu lucrez...mai fac sport saptamana asta am dansat cate 2 ore pe zi...mai putin azi cand am zis sa tin un fel de cura de detoxifiere...am mancat doar pepene si mere pana acum...si o sa mai mananc niste ananas...si iar pepene...sa mai curat organismul de toxine...
dak as sta sa calculez cam cate puncte am consumat zilnic in ultimele 3 saptamani cred k as putea sa spun k deja tineam dieta aceatsa fara sa stiu.. )).gif ...si as putea considera k am ajuns in faza de platou...
cum se pune ticker-ul?
Nessie
CITAT(ella_mina @ 25-07-2008, 04:03 PM) *
cum se pune ticker-ul?
Citeste detalii la subiectul Cum sa imi pun ticker? give_rose.gif
ella_mina
raoma ce mult ai slabit...felicitari...cu aceatsa dieta ai reusit?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.