Cu intarziere si scuzele de rigoare,
LA MULTI ANI! pentru Himere, Sorina, Buretel, Julyalina si Iulikutza! Sa va impliniti toate dorintele!
CITAT(daconst @ 15-07-2008, 11:20 PM)

Nusha,ai fost o miresica superba!!!!
Eu nu te-am mai vazut de mult in poze si ma uitam dupa o blonda.
Dar asa iti sta parca mai bine!

Dana, am uitat sa-ti povestesc
povestea cu parul...
De Craciunul trecut ne hotarasem noi sa ne luam verighete. Asta pentru ca vroiam sa schimb niste aur, sa-l prelucrez, sa-l... ceva. Asa ca am ajuns cumva candva pe Calea Victoriei la magazinul Victoria. Si acolo, din magazin in magazin, am gasit unul cu cosmetice italiene. Si cica si naturale, fara conservanti, fara alte chestii, produsele super aratoase, super mirositoare... al meu ca sa-mi iau vopsea de culoarea mea naturala. Si mi-am luat. S-a prins pe blondul meu ceva gen saten-gri sobolan. Dar s-a prins si era o super culoare. Si dupa vopsitul asta am mai mers o data pe aceeasi Calea Victoriei, dupa vreo luna (la prima vizita ajunsesem la o bijuterie prin imprejurimi, ne luasem o pereche de verighete, intre timp am mai mers o data la bijuterie, ca sotul meu visase unalt model si le-am comandat si pe alea, ca aur mai aveam) am ajuns iarasi la magazinul din Victoria. Si iarasi cumparat vopsea si vopsit. De data asta s-a facut cam cum e acum, adica destul de aporape de culoarea mea naturala. Si de atunci nu m-am mai vopsit pana la nunta, cand coafeza mea a zis: esti mireasa, te fac frumoasa!!! Si m-a vopsit dupa cum m-ai vazut. Cel mai haios a fost ca nici dupa prima vopsire, nici dupa a doua nu am avut reactii de la colegi. Adica am stat de vorba, ne-am hlizit, dar unul n-a zis ca m-am vopsit decat cand le-am atras eu atentia, adica dupa cateva ore.