Buna fetili!
E we,asa ca mai am si eu timp de un mesaj macar...
Nu am cu ce sa ma laud,ca de slabit nu am slabit deloc,dar de luni incep in forta cu sala si sper sa se vada apoi si la cintar.
Am fost la sala cu mama si ne-au facut cartelele despre care va povesteam.Tare faina treaba,ca bagi cartela si pac se si seteaza tot aparatul dupa dimensiunile tale.Mama era in extaz...mai ales ca erau si multi batrani la ora la care am fost noi.
A prins curaj si trage ea de mine sa merg la sala acum.
Dumbo,nu ne pui poza cu tine de la nunta?
Si eu am fost la o nunta cind eram gravi si cred ca am fost atractia serii.Un ursulet dansand pe toate genurile de muzica.
Ma intreba lumea daca mai pot si eu nici de-al [*****] nu stateam locului.Aveam 28 de saptamani si ditai burta.
Ce m-a deranjat era faptul ca nu aveam tocuri si nu puteam sa ma invart repede la muzica populara.
Sa nu-ti mai spun ca fi-miu danseaza acum peste tot unde aude muzica.Se opreste in drum si baga un dans si apoi pleaca mai departe.
Uite-l aici in Turcia prin Bazar:
http://www.youtube.com/watch?v=dTw77TLhQAsDeea,astept pozele cu Alexia.
La sala dupa 3 luni cica iti schimba datele de pe chip in functie de rezultate.Doar ca noi mergem numai luna asta.
Bubule,tu esti din Gheorghieni?
Ce e cu incendiul ala de la voi?
Miha,pe cind e concediul vostru?Cind va mutati?
Ramona,felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
Nusha,am patit-o si eu cu culoarea aia cenusie dupa blond.Era superba,dar apoi n-am mai reusit s-o obtin cu nimic.
Acum mi-am luat de la Loreal Blond California...dupa indicatiile Ellei.Sunt curioasa cum imi iese.
Bun venit fetelor noi si felicitari pentru cantar!