CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:42 PM)

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 10:39 PM)

cu pastaile cum e pana la urma?
Depinde ce si cat ai pus in ele si cam cat inseamna o portie pe care o mananci ......
pai intr-o farfurie de vreo 300ml sunt cateva pastai...sa zic 3 linguri...si restul apa...zarzavatul pus nu se pune....a pus mama niste bulion....si atat...deci mai mult de 1 pct pastaile si 1pct pt bulion nu cred k am dc sa pun....deci 2 pct...castravetele care il mananc pe langa nu se pune k intra in cele 300g permise...
in legatura cu fructele o sa incerc sa nu mai exagerez....o sa mananc maxim 500g peste cele permise....si le punctez cu 1 pct...
pana acum am mancat asa :
-de dim orez cu lapte 6linguri....am zis 3 pct orezul,1 punct laptele (pt k orezul a fost fiert mai intai in apa apoi a pus mama lapte k sa fie mai sarac in puncte

)....si l-am indulcit cu o lingurita de miere care e 0...deci 4 pct total....am calculat bine?
-3 prune 150g deci 0pct
-ciorba de pastai cu castravete 2 pct
dak le-am pus bine mai am 12 puncte azi...sau mai bine zis 11 k vreau sa mai pastrez din punctaj....

CITAT(onushca85 @ 31-07-2008, 01:44 PM)

Buna feteor,
Ma primiti si pe mine la voi chiar daca nu tin ww?
eu una te primesc
ce dieta tii?
CITAT(nusarich @ 31-07-2008, 09:02 AM)

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 11:46 PM)

dati-mi si mie niste sfaturi in legatura cu ce as putea sa mai mananc in situatii de genul acesta cand sunt pe drumuri si nu pot decat sa rontai cate ceva.....
Eu de exemplu fie imi iau cate unul-doua sandvisuri la care calculez punctajul acasa, fie diverse chestii de genul
linia velt (un soi de biscuiti ca si wassa), fie rondele de orez. Astea au si puncte putine, si fibre si tin si un pic de foame.
chiar am vazut ieri cand am fost la plafar sa-mi iau cereale niste rondele din grau expandat si altele din orz parca...dar n-am luat...stie cineva cum sunt?merg mancate si goale?
batoane fibrobar a incercat cineva?cate puncte or avea?....eu nu am cumparat niciodata dar stiu k citisem undeva de ele...