Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
ella_mina
gata de azi ma apuc serios de ww...si nu ma mai abat din drum...trebuie sa reusesc...mi-am pregatit si o agenda in care sa-mi tin evidenta punctelor....ma gandeam la un moment dat sa calculez si punctele si caloriile...dar deja o dau in obsesie....asa k mai bine calculez doar punctele...dak rezist... biggrin.gif
si la pepenele rosu...chiar dak are 90% apa...tot 1 punct pun la fiecare 200g peste portia permisa zilnic?
bubbles
Neata .Va invit la cafea :coffee:
Nusa pupic.gif
Panda
CITAT(ella_mina @ 28-07-2008, 09:16 AM) *

gata de azi ma apuc serios de ww...si nu ma mai abat din drum...trebuie sa reusesc...mi-am pregatit si o agenda in care sa-mi tin evidenta punctelor....ma gandeam la un moment dat sa calculez si punctele si caloriile...dar deja o dau in obsesie....asa k mai bine calculez doar punctele...dak rezist... biggrin.gif
si la pepenele rosu...chiar dak are 90% apa...tot 1 punct pun la fiecare 200g peste portia permisa zilnic?

adaugi un punct pentru depasire.... oricat depasesti peste 300 g fructe/200 legume

eu imi tin un carnetel langa cantar... si nu bag nimik in gura fara sa cantaresc si sa notez.
mult succes.
ella_mina
CITAT(lilianatutza @ 28-07-2008, 12:08 PM) *

CITAT(ella_mina @ 28-07-2008, 09:16 AM) *

adaugi un punct pentru depasire.... oricat depasesti peste 300 g fructe/200 legume

eu imi tin un carnetel langa cantar... si nu bag nimik in gura fara sa cantaresc si sa notez.
mult succes.

asa cu un singur punct peste e altceva...dar cum imi spunea cineva pe un alt forum pentru pepenele galben pe care l-am mancat ieri (2kg) a trebuit sa pun 10 puncte (1 punct pt fiecare 200 g pt k portia permisa de 200 g pe zi am mancat pepene verde)....
eu acum dupa cine ma iau?...k m-am ametit de tot...sper k nu va supar k sunt in dubiu dar sunt noua in dietta asta si deocamdata am 2 pareri diferite...poate mai primesc si altele k sa vad cine are dreptate...
ella_mina
la pranz am mancat ciorbitza de perisoare (facute din carne de curcan)....am calculat 4 perisoare 4 puncte...oul care era in ele cam 0,5...si putin orez 0,5...legumele nu le-am mai pus k erau putine...deci au iesit 5 puncte...am facut bine?
diseara o sa mananc o mancarica de cartofi cu carnita de pui...pe aceasta o consider 2 pct cartofii,2 puncte carne, 1 punct ulei...iar restul legumelor sunt f putine...deci ar iesi 5 puncte...
dak pun si pepenele de dimineata in plus peste porumb ink 2,5 puncte...(cam 500g pepene)....ar fi total pt azi 12.5...si mi-am propus sa consum doar 14 azi...pt k 4 puncte le consider pt ieri consumate in plus...deci pot sa mai mananc fructe de ink 1,5 puncte....
Panda
hai sa-ti zic ce am invatat eu pana acum de la fete... ca si eu sunt noua( 3 sapt de ww)
sunt doua feluri de dieta ww:una americana si una germana; regulile difera putin; am inteles ca fetele de aici le-au verificat pe amblele si au zic ca cea germana e cea mai buna.
asa ca ai grija sa nu le amesteci!
fete cu vechime in ww: danyhoney , lilianab,bubbles, alice ...poti intra pe jurnalele lor sa le mai intrebi... sunt f dragutze smile.gif
bubbles
CITAT(ella_mina @ 28-07-2008, 01:07 PM) *

la pranz am mancat ciorbitza de perisoare (facute din carne de curcan)....am calculat 4 perisoare 4 puncte...oul care era in ele cam 0,5...si putin orez 0,5...legumele nu le-am mai pus k erau putine...deci au iesit 5 puncte...am facut bine?
diseara o sa mananc o mancarica de cartofi cu carnita de pui...pe aceasta o consider 2 pct cartofii,2 puncte carne, 1 punct ulei...iar restul legumelor sunt f putine...deci ar iesi 5 puncte...
dak pun si pepenele de dimineata in plus peste porumb ink 2,5 puncte...(cam 500g pepene)....ar fi total pt azi 12.5...si mi-am propus sa consum doar 14 azi...pt k 4 puncte le consider pt ieri consumate in plus...deci pot sa mai mananc fructe de ink 1,5 puncte....

E cam rau ca am inteles ca nu ai cantar.E gresit sa aproximezi sorry.gif .Carnea de curcan are destule calorii si grasime..stiu ca si eu consumam in special pulpe wink1.gif .Toata chestia e ca la oala calculezi intreaga cantitate :carne+ou etc si apoi incerci sa faci perisoarele sa zicem de 20-30 g (astea tb cantarite la inceput ca sa iti formezi o idee cat de mari tb sa fie) si sa calc cat are una.Chiar daca ieri ai mancat mai mult ti-am zis ... cheat-day-ul blum.gif - nu stiu cate p ai voie tu dar tb sa nu consumi cu mai putin de 4 si asta depinde.de regula asta e pt fetele care au cate 21-22 p ca mai jos scrie clar ca nu tb nici sa consumi mai putin de 17 p pe zi ca sa nu apara efectul yoyo wink1.gif
Panda
CITAT
tb nici sa consumi mai putin de 17 p pe zi ca sa nu apara efectul yoyo

da, da si eu stiam la fel; nu ai voie sa scazi sub 17p
cred ca la mancare gatita in mod normal pt toata familia te poti pacali f.f.f.f. usor.
cel mai bine e sa-ti gatesti separat, punctezi tot, si apoi vezi cat ai pe o portie.
cheia e sa folosesti putin ulei/ deloc
consumi salate si fructe; lactate slabe

cauti produse care au valori nutritionlale scrise pe ambalaj.. si poti folosi calculatorul de puncte/formula

cantarul este neaparat necesar, ca nu merge cu aproximari
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 28-07-2008, 01:39 PM) *

CITAT
tb nici sa consumi mai putin de 17 p pe zi ca sa nu apara efectul yoyo

da, da si eu stiam la fel; nu ai voie sa scazi sub 17p
cred ca la mancare gatita in mod normal pt toata familia te poti pacali f.f.f.f. usor.
cel mai bine e sa-ti gatesti separat, punctezi tot, si apoi vezi cat ai pe o portie.

cantarul este neaparat necesar, ca nu merge cu aproximari

Din fericire mi-am dresat pleasantry.gif babuinul sa manance ce mananc si eu )).gif asa ca eu cand gatesc aduc ce pun in mancare si impart la 4 sau 2 sau 6 portii wink1.gif
ella_mina
CITAT(bubbles @ 28-07-2008, 01:23 PM) *

E cam rau ca am inteles ca nu ai cantar.E gresit sa aproximezi sorry.gif .Carnea de curcan are destule calorii si grasime..stiu ca si eu consumam in special pulpe wink1.gif .Toata chestia e ca la oala calculezi intreaga cantitate :carne+ou etc si apoi incerci sa faci perisoarele sa zicem de 20-30 g (astea tb cantarite la inceput ca sa iti formezi o idee cat de mari tb sa fie) si sa calc cat are una.Chiar daca ieri ai mancat mai mult ti-am zis ... cheat-day-ul blum.gif - nu stiu cate p ai voie tu dar tb sa nu consumi cu mai putin de 4 si asta depinde.de regula asta e pt fetele care au cate 21-22 p ca mai jos scrie clar ca nu tb nici sa consumi mai putin de 17 p pe zi ca sa nu apara efectul yoyo wink1.gif

saptamana asta imi cumpar cantar...am cautat azi dar nu am gasit la mine in oras...dar miercuri ma duc in ploiesti si o sa imi cumpar....eu am intrebat-o pe mama cam cat a pus la toata oala...a zis k o lingura-2 de orez...zarzavatul nu e mult...la perisoare a pus cam 200g de carne si 1 ou....si le-a dat putin prin faina...o perisoara nush sa zic cam cat are...cand am intrebat-o cate i-au iesit s-a enervat...k dupa ce k face mancare de regim o mai stresez si cu cantitati...si abia e prima zi....sad.gif...asta e...ma descurc eu....
aaa...eu tb sa consum 18 puncte pe zi la greutatea mea....deci cate puncte am voie sa economisesc pe zi?doar unul?...
azi o sa si dansez...am mai facut si de dimineata miscare la spalat masina cu iuby...si carat apa...deci e bine...biggrin.gif
bubbles
CITAT(ella_mina @ 28-07-2008, 01:44 PM) *

saptamana asta imi cumpar cantar...am cautat azi dar nu am gasit la mine in oras...dar miercuri ma duc in ploiesti si o sa imi cumpar....eu am intrebat-o pe mama cam cat a pus la toata oala...a zis k o lingura-2 de orez...zarzavatul nu e mult...la perisoare a pus cam 200g de carne si 1 ou....si le-a dat putin prin faina...o perisoara nush sa zic cam cat are...cand am intrebat-o cate i-au iesit s-a enervat...k dupa ce k face mancare de regim o mai stresez si cu cantitati...si abia e prima zi....sad.gif...asta e...ma descurc eu....
aaa...eu tb sa consum 18 puncte pe zi la greutatea mea....deci cate puncte am voie sa economisesc pe zi?doar unul?...
azi o sa si dansez...am mai facut si de dimineata miscare la spalat masina cu iuby...si carat apa...deci e bine...biggrin.gif

Vezi de aia ziceam de cantar.daca poti ia unul digital care arata la 1 gram wink1.gif .Cine stie de fapt cat ai mancat si daca ai punctat bine.Nu vreau sa te superi sa te sperii pupic.gif dar nici eu nu am tinut bine pana nu mi-am luat cantar hug.gif
Panda
CITAT
Din fericire mi-am dresat babuinul sa manance ce mananc si eu asa ca eu cand gatesc aduc ce pun in mancare si impart la 4 sau 2 sau 6 portii

mai nou vrea si iubi al meu sa tina cu mine... dar cand i-am povesti ca nu mai poate manca cate o punga de seminte pe seara(16p blink.gif ), si ca nu ma pupa fursecuri...si inghetata aproape in fiecare seara... a zis ca se mai gandeste. lol.gif

apropo de "babuin"... cand am citit prima data pe aici... si tot vedeam babuin... imi inchipuiam ca e copilul tau lol.gif lol.gif ... abia mai tarziuam inteles ca era om mare blink.gif lol.gif
bubbles
Normal da 1p pe zi ai voie dar gandestete ca la sf de sapt duminica sunt 6 p plus cele 18 ajungi la 24 wink1.gif

CITAT(lilianatutza @ 28-07-2008, 01:47 PM) *

CITAT
Din fericire mi-am dresat babuinul sa manance ce mananc si eu asa ca eu cand gatesc aduc ce pun in mancare si impart la 4 sau 2 sau 6 portii

mai nou vrea si iubi al meu sa tina cu mine... dar cand i-am povesti ca nu mai poate manca cate o punga de seminte pe seara(16p blink.gif ), si ca nu ma pupa fursecuri...si inghetata aproape in fiecare seara... a zis ca se mai gandeste. lol.gif

apropo de "babuin"... cand am citit prima data pe aici... si tot vedeam babuin... imi inchipuiam ca e copilul tau lol.gif lol.gif ... abia mai tarziuam inteles ca era om mare blink.gif lol.gif

Babuinul Jr e pe vine lol.gif .Numai DD stie cand il vom avea si pe el lol.gif Al meu nu mananca mult, cu dulcele nu se omoara dar bea berula zilnic cate 2-3 pahare si chiar daca eu fac fiert lui separat tot tb sa ii prajesc putin lol.gif
Panda
iubi nu e gras... mie-mi place cum e naughty.gif ..si nu bea nici bere...ce bine.. ca nu prea-mi place mirosul...
dar are umpic de burtica... zau ca nu stiu de la ce. unsure.gif
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 28-07-2008, 01:52 PM) *

iubi nu e gras... mie-mi place cum e naughty.gif ..si nu bea nici bere...ce bine.. ca nu prea-mi place mirosul...
dar are umpic de burtica... zau ca nu stiu de la ce. unsure.gif

Nici al meu nu e exagerat de gras.Doar ca la burta zice el ca undeva sub stratul de grasime se gasesc si pachetelele de muschi lol.gif ca la picioare arata mai bine ca mine blink.gif lol.gif
ella_mina
imi cer scuze dak sunt stresanta dar tot nu m-am lamurit cu fructele....dak depasesc 200g pun doar 1 punct...chiar dak am mancat 1 kg peste?...sau 1 punct pt fiecare 200g?...k sa stiu dak pot sa mananc fructe multe...pt k imi plac...mai ales pepenele...si e si sezon...si chiar vreau sa tin klumea dieta asta....nu vreau s-o dau in bara....
bubbles
CITAT(ella_mina @ 28-07-2008, 02:10 PM) *

imi cer scuze dak sunt stresanta dar tot nu m-am lamurit cu fructele....dak depasesc 200g pun doar 1 punct...chiar dak am mancat 1 kg peste?...sau 1 punct pt fiecare 200g?...k sa stiu dak pot sa mananc fructe multe...pt k imi plac...mai ales pepenele...si e si sezon...si chiar vreau sa tin klumea dieta asta....nu vreau s-o dau in bara....

Eu cand depaseam 3 fructe punctam doar 1p chiar daca mancam 4 sau 10 wink1.gif

Se mananca 5 portii de legume si fructe pe zi, adica 2 portii legume care inseamna 300 g, si 3 portii de fructe, care inseamna 3 fructe de marime normala (adica nu 3 mere uriase de care 500g fiecare) cum ar fi: 1 mar, 1 portocala si o para, de exemplu.
ella_mina
CITAT(bubbles @ 28-07-2008, 02:13 PM) *

CITAT(ella_mina @ 28-07-2008, 02:10 PM) *

Eu cand depaseam 3 fructe punctam doar 1p chiar daca mancam 4 sau 10 wink1.gif

Se mananca 5 portii de legume si fructe pe zi, adica 2 portii legume care inseamna 300 g, si 3 portii de fructe, care inseamna 3 fructe de marime normala (adica nu 3 mere uriase de care 500g fiecare) cum ar fi: 1 mar, 1 portocala si o para, de exemplu.

multumesc pt lamuriri hug.gif
o sa punctez doar cu 1 pct...si o sa incerc sa nu mai exagerez nici cu fructele...adik nu k ieri 2 kg de pepene biggrin.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Salutare slabanoagelor.

Eu sunt disperata ca tot adun lichide si nu mai scap de ele. Pana in week-end cand ma linistesc si atunci mai scap de ele.

De cand mi se plimba fica'mea prin stomac mi-a pierit si pofta de mancare. Parca nu as mai manca deloc.
Incerc sa pap cat mai multe fructe si fructe.
nusarich
CITAT(Dumbo @ 29-07-2008, 06:49 PM) *

De cand mi se plimba fica'mea prin stomac mi-a pierit si pofta de mancare. Parca nu as mai manca deloc.
Incerc sa pap cat mai multe fructe si fructe.

E bine cu fructe si fructe, dar domnisoara nu serveste si papica mai satioasa? Sau a intrat deja in familia neuronilor hug.gif ?
Dumbo
Domnisoara e silueta, cica.

E in grafic, dar nu e grasana.
Cica trebuie sa beau multa, multa apa si sa ma odihnesc mai mult. Asta cu odihna e cam grea.

Nu ma gandesc la silueta, ma gandesc la sanatate, dar cred ca merg mana in mana sanatatea si silueta.
NuAmNume
ce faceti fetele? cheer.gif sunt foarte fericita ca am mai slabit si eu ceva )).gif am si eu 58,9 kg )).gif )).gif
Mariana
Mii de salutri la toate neuroancele. Se vede foarte multa ambitie printre voi fetelor, multa bafta in continuare si la cat mai multa ambitie.
pupic.gif hug.gif
Panda
a vazut cineva prin magazine indulcitor splenda?
ca eu nu gasesc deloc sad.gif ... bine nu am avut timp sa merg in Cora/carrefour....poate ati vzt voi pe undeva
eu am vazut demult prin farmacii... cand nu prea foloseam indulcitori.... si acum cand caut.....ioc
crissy
CITAT(lilianatutza @ 30-07-2008, 09:59 AM) *

ca eu nu gasesc deloc sad.gif ... bine nu am avut timp sa merg in Cora/carrefour....poate ati vzt voi pe undeva
eu am vazut demult prin farmacii... cand nu prea foloseam indulcitori.... si acum cand caut.....ioc

la kaufland am vazut sigur
Panda
CITAT(crissy @ 30-07-2008, 11:35 AM) *

CITAT(lilianatutza @ 30-07-2008, 09:59 AM) *

la kaufland am vazut sigur

aaaaaa.... multumesc... dar e asa de departe de mine....dar e bine de stiut.... cand mai ajung pe acolo.
ella_mina
azi am fost la medicul de planning familial si m-am cantarit...k sa vad diferenta pe acelasi cantar...acum vreo luna cand m-am dus la ea aveam 60,5...azi aveam 57,5...m-a felicitat cand a auzit k nu mai mananc paine si dulciuri decat ff rar...si mai ales k fac si miscare...
mi-am cumparat si cantar de bucatarie azi...nu e digital dar e bun si asta...
aveam si eu vreo 2 intrebari....cu cat ar trebui sa puinctez un porumb fiert?...e suficient 1 pct?
dar ciorba de pastai?...la asta ma gandeam sa pun tot 1 punct la portie...k are ff putin ulei...plus pastaile am zis k ar fi suficient 1 pct...voi ce credeti?
ella_mina
cum modific si eu ticker-ul?
dany
CITAT(ella_mina @ 27-07-2008, 09:26 AM) *

CITAT(danyhoney @ 27-07-2008, 02:21 AM) *

Uite AICI cum poti calcula cate puncte ai economisit prin miscare !

dupa formula de acolo...la 90 min de dans am economisit 90*58:1400=3,7 puncte.....
iar dupa tabelul pe care l-am mai gasit pe aici...unde la disco dancing se pun 3 puncte la 30 min ar insemna k am economisit 9 puncte....
e o diferenta f mare...care varianta este corecta?
oricum nu incerc sa le consum pe cele economisite...dar cum ai spus si tu...dak se intampla sa depasesc nr zilnic e bine de stiut cat aveam pus deoparte...

Formula data de mine e cea folosita in WW-ul nemtesc !!!!!! give_rose.gif

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 06:01 PM) *

azi am fost la medicul de planning familial si m-am cantarit...k sa vad diferenta pe acelasi cantar...acum vreo luna cand m-am dus la ea aveam 60,5...azi aveam 57,5...m-a felicitat cand a auzit k nu mai mananc paine si dulciuri decat ff rar...si mai ales k fac si miscare...
aveam si eu vreo 2 intrebari....cu cat ar trebui sa puinctez un porumb fiert?...e suficient 1 pct?
dar ciorba de pastai?...la asta ma gandeam sa pun tot 1 punct la portie...k are ff putin ulei...plus pastaile am zis k ar fi suficient 1 pct...voi ce credeti?

Porumb , 100 gr = 1 p
Dar , e clar ca va trebui sa cantaresti porumbul inainte si dupa ce l-ai mancat ca sa vezi cat ai consumat !!! Ca doar nu mananci si coceanul )).gif give_rose.gif
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:03 PM) *

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 06:01 PM) *

Porumb , 100 gr = 1 p
Dar , e clar ca va trebui sa cantaresti porumbul inainte si dupa ce l-ai mancat ca sa vezi cat ai consumat !!! Ca doar nu mananci si coceanul )).gif give_rose.gif

l-am cantarit...asa k pun 3 puncte....
cu pastaile cum e pana la urma?
dany
CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 10:39 PM) *

Depinde ce si cat ai pus in ele si cam cat inseamna o portie pe care o mananci ......
ella_mina
azi am mancat asa...de dimineata un ou fiert 2 pct,o felie de branza 1 pct,o rosie,un castravete...deci 3 puncte. apoi am fost plecata in oras si am mancat 3 banane...k altceva nu puteam..(....deci 3 puncte...
cand am venit acasa mancarica de cartofi..la care am calculat 2 pct cartofii,1 pct uleiul desi nu era o linguritza...dar am spus k faina compenseaza...deci 3 pct...plus putina branza...4 pct
apoi am mai mancat 2 porumbi fierti...3 pct....
pana aici 13 puncte...
fructe am mancat azi,pe langa banane,cam 1 kg de prune...mai mult verzi decat coapte k asa imi plac....sa pun doar un punct la ele?...asta ar insemna k am mancat mult mai putin decat trebuia azi....adevarul e k mi-a fost cam foame azi cat am fost plecata...dar nu puteam sa mananc altceva decat fructe....si am stat in picioare de la 10 la 5...dintre care vreo 5 ore mers si 2 ore stat pe loc...
dati-mi si mie niste sfaturi in legatura cu ce as putea sa mai mananc in situatii de genul acesta cand sunt pe drumuri si nu pot decat sa rontai cate ceva.....
dany
O salata cu de toate + piept de pui fara piele + branza ???
O salata cu ton si ceva verdeata ?
Mozzarella cu rosii si ceva frunze de busuioc ?

Zic si eu ......asteapta sa vezi ce mai zic fetele !

In legatura cu fructele - pentru ca mananci ffff multe / zi - voi intreba pe forum la nemtoaice ( ca doar folosim WW nemtesc !!! ) cum e ok la calculat !

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 10:46 PM) *

azi am mancat asa...de dimineata un ou fiert 2 pct,o felie de branza 1 pct,o rosie,un castravete...deci 3 puncte.

Cat a cantarit rosia ????? dar castravetele ?? ca doar nu ai mancat un castravete intreg , nu ( ma refer la castravetii lungi ) ??
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 12:02 AM) *

O salata cu de toate + piept de pui fara piele + branza ???
O salata cu ton si ceva verdeata ?
Mozzarella cu rosii si ceva frunze de busuioc ?

Zic si eu ......asteapta sa vezi ce mai zic fetele !

In legatura cu fructele - pentru ca mananci ffff multe / zi - voi intreba pe forum la nemtoaice ( ca doar folosim WW nemtesc !!! ) cum e ok la calculat !

eu as manca ce spui tu dar azi de ex am stat la facultate vreo 2 ore...si acolo am mancat o banana...k in rest nu gaseam decat dulciuri...iar restul 5 ore m-am plimbat prin magazine...si m-am oprit pe o bancuta si am mancat ink 2 banane dupa care mi-am vazut de treaba mai departe...
in legatura cu fructele imi plac f mult....si am o groaza aduse de la bunici de la tara...parca nu ma indur sa le las sa se strice....k sunt "curate"....stiu k nu sunt tratate sau ceva de genul...plus k imi mai potolesc foamea cu ele...k eu mananc cate putin la interval de aprox 2 ore...3 mese principale si 3 gustari cu fructe...
iti multumesc mult k ma ajuti sa ma lamuresc si astept raspunsul tau pupic.gif give_rose.gif
dany
CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 11:08 PM) *

iti multumesc mult k ma ajuti sa ma lamuresc si astept raspunsul tau pupic.gif give_rose.gif

Se pare ca nemtoaicele au plecat la somn ....Cum primesc un raspuns iti spun ! DAR parerea mea e ca mananci mult prea multe fructe .....
dany
Am primit raspuns de la nemtoaice si s-a confirmat ce eu stiam deja : nu exista regula cu punctat extra !!!
Dar fetele de aici asa au in regulament deci ori te iei dupa el ori nu punctezi extra si vezi cum merge slabirea . Adevarul e ca mananci fff multe fructe ...
nusarich
CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 11:46 PM) *

dati-mi si mie niste sfaturi in legatura cu ce as putea sa mai mananc in situatii de genul acesta cand sunt pe drumuri si nu pot decat sa rontai cate ceva.....

Eu de exemplu fie imi iau cate unul-doua sandvisuri la care calculez punctajul acasa, fie diverse chestii de genul linia velt (un soi de biscuiti ca si wassa), fie rondele de orez. Astea au si puncte putine, si fibre si tin si un pic de foame.
Deea
Pup fetele! pupic.gif

La cerera publicului 2 poze smile.gif

Imagine

Imagine
ALICE
Manca-l-ar mama de copil frumos!! clap.gif
Zici ca e Veronica din filmul ala vechi
nusarich
Doamne, cat e de dulce, Deea!!!! Pai si tu o tii ascunsa, asa frumusete de copil? Sa-i faci album, s-o mai vedem si noi mai des. hug.gif

Deea
pupic.gif

O sa studiez sa vad unde ii pot face album si va anunt cand updatez smile.gif

Chiar ca seamana cu Veronica cheer.gif , noi ii zicem Betty Boop smile.gif
onushca85
Buna feteor,
Ma primiti si pe mine la voi chiar daca nu tin ww?
bubbles
CITAT(Deea @ 31-07-2008, 12:45 PM) *

Pup fetele! pupic.gif

La cerera publicului 2 poze smile.gif

Imagine

Imagine

Vai Deea ce copil superb ai pupic.gif Si ce mare a crescut.Parca ieri asteptam sa iesi din maternitate sa pui poze pe forum hug.gif
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:42 PM) *

Depinde ce si cat ai pus in ele si cam cat inseamna o portie pe care o mananci ......

pai intr-o farfurie de vreo 300ml sunt cateva pastai...sa zic 3 linguri...si restul apa...zarzavatul pus nu se pune....a pus mama niste bulion....si atat...deci mai mult de 1 pct pastaile si 1pct pt bulion nu cred k am dc sa pun....deci 2 pct...castravetele care il mananc pe langa nu se pune k intra in cele 300g permise...

in legatura cu fructele o sa incerc sa nu mai exagerez....o sa mananc maxim 500g peste cele permise....si le punctez cu 1 pct...

pana acum am mancat asa :
-de dim orez cu lapte 6linguri....am zis 3 pct orezul,1 punct laptele (pt k orezul a fost fiert mai intai in apa apoi a pus mama lapte k sa fie mai sarac in puncte biggrin.gif)....si l-am indulcit cu o lingurita de miere care e 0...deci 4 pct total....am calculat bine?
-3 prune 150g deci 0pct
-ciorba de pastai cu castravete 2 pct

dak le-am pus bine mai am 12 puncte azi...sau mai bine zis 11 k vreau sa mai pastrez din punctaj....biggrin.gif

CITAT(onushca85 @ 31-07-2008, 01:44 PM) *

Buna feteor,

eu una te primesc give_rose.gif
ce dieta tii?

CITAT(nusarich @ 31-07-2008, 09:02 AM) *

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 11:46 PM) *

Eu de exemplu fie imi iau cate unul-doua sandvisuri la care calculez punctajul acasa, fie diverse chestii de genul linia velt (un soi de biscuiti ca si wassa), fie rondele de orez. Astea au si puncte putine, si fibre si tin si un pic de foame.

chiar am vazut ieri cand am fost la plafar sa-mi iau cereale niste rondele din grau expandat si altele din orz parca...dar n-am luat...stie cineva cum sunt?merg mancate si goale?
batoane fibrobar a incercat cineva?cate puncte or avea?....eu nu am cumparat niciodata dar stiu k citisem undeva de ele...
Tulip
w00t.gif w00t.gif Deea,ce printesa frumoasa ai!

Doamne,ce mult a crescut!
bubbles
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 02:03 PM) *

CITAT(danyhoney @ 30-07-2008, 11:42 PM) *

pai intr-o farfurie de vreo 300ml sunt cateva pastai...sa zic 3 linguri...si restul apa...zarzavatul pus nu se pune....a pus mama niste bulion....si atat...deci mai mult de 1 pct pastaile si 1pct pt bulion nu cred k am dc sa pun....deci 2 pct...castravetele care il mananc pe langa nu se pune k intra in cele 300g permise...

in legatura cu fructele o sa incerc sa nu mai exagerez....o sa mananc maxim 500g peste cele permise....si le punctez cu 1 pct...

pana acum am mancat asa :
-de dim orez cu lapte 6linguri....am zis 3 pct orezul,1 punct laptele (pt k orezul a fost fiert mai intai in apa apoi a pus mama lapte k sa fie mai sarac in puncte biggrin.gif)....si l-am indulcit cu o lingurita de miere care e 0...deci 4 pct total....am calculat bine?
-3 prune 150g deci 0pct
-ciorba de pastai cu castravete 2 pct

dak le-am pus bine mai am 12 puncte azi...sau mai bine zis 11 k vreau sa mai pastrez din punctaj....biggrin.gif

CITAT(onushca85 @ 31-07-2008, 01:44 PM) *

Buna feteor,

eu una te primesc give_rose.gif
ce dieta tii?

chiar am vazut ieri cand am fost la plafar sa-mi iau cereale niste rondele din grau expandat si altele din orz parca...dar n-am luat...stie cineva cum sunt?merg mancate si goale?
batoane fibrobar a incercat cineva?cate puncte or avea?....eu nu am cumparat niciodata dar stiu k citisem undeva de ele...

Mie una mi se par si cele 500g peste cele permise mult blink.gif .Sa stii ca au calorii multe fructele si daca aduni cat mananci intr-o zi sigur iti ies peste 1200 pupic.gif .Numai prunele daca sunt mai marai ,3 au 100g si au 59.7 calorii blink.gif wacko.gif
Mie imi plac rondelele sau am ami gasit in magazinele supermarket la pachete cu mai multe patratele din grau sau orez expandat hug.gif

A ... si au si putine puncte..Cele care le mancam eu din orez aveau 0.6 p la 1 bucata wink1.gif
ella_mina
am si eu nevoie de un sfat...am un dovlecel si vreau sa-l gatesc cu cat mai putine puncte ...biggrin.gif...ce as putea sa prepar?
bubbles
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 02:11 PM) *

am si eu nevoie de un sfat...am un dovlecel si vreau sa-l gatesc cu cat mai putine puncte ...biggrin.gif...ce as putea sa prepar?

Eu in afara de snitele de dovlecel nu prea stiu altceva...Sa dovlecel umplut pupic.gif .POti sa il faci umput cu orez si morcov etc
ella_mina
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 02:07 PM) *

Mie una mi se par si cele 500g peste cele permise mult blink.gif .Sa stii ca au calorii multe fructele si daca aduni cat mananci intr-o zi sigur iti ies peste 1200 pupic.gif .Numai prunele daca sunt mai marai ,3 au 100g si au 59.7 calorii blink.gif wacko.gif
Mie imi plac rondelele sau am ami gasit in magazinele supermarket la pachete cu mai multe patratele din grau sau orez expandat hug.gif

A ... si au si putine puncte..Cele care le mancam eu din orez aveau 0.6 p la 1 bucata wink1.gif

super dak au doar atatea puncte....cand ma mai duc la plafar imi iau si eu...si cred k la toamna la facultate cam asa ceva o sa rontai...doamne dar ce vb eu aici...ma vad tinand si in octombrie ww....biggrin.gif...e bine....asta inseamna k am vointa...nu o sa mai tin eu atunci chiar atat de strict k acum...probabil o sa fiu in perioada de mentinere...dar nu mai vreau sa mananc pateuri sau alte prostii la facultate...eventual ma duc la cantina si mananc un piure....dar la ce pauza de 10 min avem...n-am sanse....

o sa incerc atunci cand mananc fructe mai multe s-o las mai moale cu mancarea...si sa numar si caloriile k sa ma incadrez in 1200...

mai stau vreo 30 min si la dans cu mine pt 2 ore.... blum.gif

mai voiam sa intreb ceva....aaa...cum modific si eu ticker-ul?....k am 57,5 kg biggrin.gif
bubbles
Intri inapoi pe tickerfactory unde l-ai facut si tb sa bagi acolo parola care o bagasesi de prima data si sa modifici unde ai sris greutatea actuala doh.gif Sper ca intelegi blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.