Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
onushca85
bine v-am gasit,
Eu incerc sa inumar la calorii cat pot de mult )).gif
Eu stiu o reteta cu o felie dovlecel o felie rosi bagate la cuptor si mujdei pe deasupra. Eu o numesc musaca de dovlecei cu rosii. Eu zic ca e buna
ella_mina
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 02:18 PM) *

Intri inapoi pe tickerfactory unde l-ai facut si tb sa bagi acolo parola care o bagasesi de prima data si sa modifici unde ai sris greutatea actuala doh.gif Sper ca intelegi blum.gif

problema e k nu mai stiu linkul biggrin.gif...am uitat sa-l salvez.... doh.gif
onushca85
Sa nu ma intelegi gresit:

Pe o tava pui hartie de cuptor sau orice ca sa nu se lipeasaca si pui un rand dovlecei unul rosii unul dovlecei unul rosii lcat iti ajunge dovlecelul e dai la cuptor cateva minute apoi le scoti si pui mujdei de usturoi peste ele. Mie imi plac sa le mananc si cu putina branza rasa pe deasupra
ella_mina
CITAT(onushca85 @ 31-07-2008, 02:33 PM) *

Sa nu ma intelegi gresit:

Pe o tava pui hartie de cuptor sau orice ca sa nu se lipeasaca si pui un rand dovlecei unul rosii unul dovlecei unul rosii lcat iti ajunge dovlecelul e dai la cuptor cateva minute apoi le scoti si pui mujdei de usturoi peste ele. Mie imi plac sa le mananc si cu putina branza rasa pe deasupra

suna perfect....ms muuuuuult pupic.gif pupic.gif pupic.gif
onushca85
NPC!!!
bubbles
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 02:32 PM) *

CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 02:18 PM) *

Intri inapoi pe tickerfactory unde l-ai facut si tb sa bagi acolo parola care o bagasesi de prima data si sa modifici unde ai sris greutatea actuala doh.gif Sper ca intelegi blum.gif

problema e k nu mai stiu linkul biggrin.gif...am uitat sa-l salvez.... doh.gif

Intra pe www.tickerfactory.com si fa alt ticker ,salveaza pag apoi ca sa stii unde sa intrii cand va tb sa il modifici wink1.gif
ella_mina
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 02:58 PM) *

[
Intra pe www.tickerfactory.com si fa alt ticker ,salveaza pag apoi ca sa stii unde sa intrii cand va tb sa il modifici wink1.gif

gata am facut altul si de data asta am salvat linkul biggrin.gif
nusarich
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 02:16 PM) *

super dak au doar atatea puncte....cand ma mai duc la plafar imi iau si eu...si cred k la toamna la facultate cam asa ceva o sa rontai...doamne dar ce vb eu aici...ma vad tinand si in octombrie ww....biggrin.gif...e bine....asta inseamna k am vointa...nu o sa mai tin eu atunci chiar atat de strict k acum...probabil o sa fiu in perioada de mentinere...dar nu mai vreau sa mananc pateuri sau alte prostii la facultate...eventual ma duc la cantina si mananc un piure....dar la ce pauza de 10 min avem...n-am sanse....

o sa incerc atunci cand mananc fructe mai multe s-o las mai moale cu mancarea...si sa numar si caloriile k sa ma incadrez in 1200...

mai stau vreo 30 min si la dans cu mine pt 2 ore.... blum.gif

mai voiam sa intreb ceva....aaa...cum modific si eu ticker-ul?....k am 57,5 kg biggrin.gif

Rondelele de orez pot fi mancate si simple, si cu ceva peste. Adica eu mananc unele (de la mega Image) goale, pentru ca au putina sare. Iar pe cele de la Plafar le mananc cu ceva pe ele (sarat, dulce, se poate orice). Folosesc felia de orez expandat sub forma de felie de paine. E mai ieftina la puncte. Cred ca asa sunt si cele de grau (eu nu am voie grau).

Fibrobarul are 3,5p parca (poti calcula punctajul de pe informatiile de pe el, parca asa l-am calculat acum cativa ani). Daca iti place il poti manca in pauza de la facultate. Dar parca tot ceva mai sanatos ar fi mai bun, de 3,5p...
ella_mina
CITAT(nusarich @ 31-07-2008, 03:21 PM) *

Rondelele de orez pot fi mancate si simple, si cu ceva peste. Adica eu mananc unele (de la mega Image) goale, pentru ca au putina sare. Iar pe cele de la Plafar le mananc cu ceva pe ele (sarat, dulce, se poate orice). Folosesc felia de orez expandat sub forma de felie de paine. E mai ieftina la puncte. Cred ca asa sunt si cele de grau (eu nu am voie grau).

Fibrobarul are 3,5p parca (poti calcula punctajul de pe informatiile de pe el, parca asa l-am calculat acum cativa ani). Daca iti place il poti manca in pauza de la facultate. Dar parca tot ceva mai sanatos ar fi mai bun, de 3,5p...

mult 3,5 pct pt un baton mititel...mai bine mananc 3 banane k sunt mai sanatoase...si cred k si mai satioase...
ella_mina
doamne n-am nici un chef sa dansez... doh.gif doh.gif doh.gif
afara ploua si as dormiiiiii....as face de mancare....as face orice numai sa nu stau sa topai acum sa sa fac gimnastica...offfffff....urasc starea asta....

nu mai dansez deloc...luni am dansat o ora juma....marti 2 ore si o ora mers pe bicicleta....ieri am mers pe jos vreo 5 ore...nu e nenorocire dak fac si eu pauza azi...sper sa recupereez maine...sa fac iar si bicicleta si dans...
Panda
a punctat cineva vreodata puiul cu os... ex aripioare,spate pui?
pulpa din tabel presupun ca este fara os...sau ma insel?
bubbles
CITAT(lilianatutza @ 31-07-2008, 04:39 PM) *

a punctat cineva vreodata puiul cu os... ex aripioare,spate pui?
pulpa din tabel presupun ca este fara os...sau ma insel?

Lili eu il cantaream inainte sa mananc si dupa cantaream oasele si scadeam din prima cantarire wink1.gif
Panda
CITAT
Lili eu il cantaream inainte sa mananc si dupa cantaream oasele si scadeam din prima cantarire

asa am sa fac si eu floare.gif
bubbles
Ella zii si mie niste melodii pe care dansezi pupic.gif
ella_mina
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 05:10 PM) *

Ella zii si mie niste melodii pe care dansezi pupic.gif

pai in general house si dance....dar nu numai...iti dau cateva exemple:
atc-around the world
atc-my heart beats like a drum si altele de la atc
dj farina si elena-vreau
dj aligator-stomp
dj aligator-train
daddy yanke-la fuga
daddy yanke-impacto la astea tb sa dau din fundulet si imi solicita si picioarele biggrin.gif
alex-you've got the sweetest as in the world
imba-ieke
ruslana-wild dance
k1-doar pe ea
astea sunt cateva...cel mai bine e sa fie ritmate cat mai mult...dar sa-ti si placa pt k altfel te plictisesti si iti piere cheful de dans

acum am la cuptor o mancarica...nush ce o iesi...am pus 800g dovlecel,300g rosii,o ceapa de 100g, o capatana de usturoi, o lingura de ulei, marar,piper,sare....cu cat sa o punctez?...or sa iasa ceva portii...nush ce gust o avea dar sper sa fie buna...as fi pus si niste branza si ou dar vreau sa mai am si maine din ea si tin post...
eu am incercat sa fac un punctaj in functie de tabelul de calorii de pe acest site....si in functe de datele de acoilo si formula pe care o stiti mi-a iesit cam asa 1,7 p dovlecelul...1p rosiile...0,6p ceapa....0,9p usturoiul....ulei 1 p....deci total 5,2p....
am zis sa le punctez separat de cele 300g legume permise pe zi pt k acelea le consum separat...la alta masa...
deci e bine sa pun la toata compozitia 5,5 p? k apoi vad eu cate porti mi-au iesit...
onushca85
Ai mare grija ca aripioarele au foarte multa piele si nu stiu cum iti iese la socoteala!!! Pupicei
ella_mina
CITAT(onushca85 @ 31-07-2008, 06:36 PM) *

Ai mare grija ca aripioarele au foarte multa piele si nu stiu cum iti iese la socoteala!!! Pupicei

ce aripioare?sau nu era pt mine raspunsul?eu n-am folosit decat dovlecel.rosii,usturoi,ceapa,marar si o lingura de ulei la mancarea mea....

aaa...acum am vazut pt cine era..biggrin.gif...scuze....
crissy
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 02:11 PM) *

am si eu nevoie de un sfat...am un dovlecel si vreau sa-l gatesc cu cat mai putine puncte ...biggrin.gif...ce as putea sa prepar?

ai incercat vreodata dovlecel copt in folie de aluminiu drool.gif ? iese foarte dulce, eu il mananc cu mujdei sau usturoi simplu, doar pisat wink1.gif . mai poti incerca si grill, dar dureaza pana se face ca are f multa apa.
ella_mina
CITAT(crissy @ 31-07-2008, 06:39 PM) *

CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 02:11 PM) *

am si eu nevoie de un sfat...am un dovlecel si vreau sa-l gatesc cu cat mai putine puncte ...biggrin.gif...ce as putea sa prepar?

ai incercat vreodata dovlecel copt in folie de aluminiu drool.gif ? iese foarte dulce, eu il mananc cu mujdei sau usturoi simplu, doar pisat wink1.gif . mai poti incerca si grill, dar dureaza pana se face ca are f multa apa.

nu am incercat...dar o sa fac curand biggrin.gif
deocamdata am bagat ceva la cuptor care nush cum va iesi...sper sa fie bun.....
ella_mina
gata si cu mancarea de dovleac si rosii...e ea saraca in puncte...dar e saraca si la stomac..adik nu prea mi-a placut...am mancat-o cu niste branza...ar fi trebuit ceva paine dar...
offf...ce zi...de sport n-am avut chef...foame mi-a fost mai tot timpul...
pana acum am consumat asa:
- orez cu lapte 4pct
- ciorba de pastai 2pct
-fructe in plus 1 pct
-mancarea de rosii am zis 1,5 pct...desi cred k e mult....
-lapte batut 1,5 pct
-branza 3pct
total 13 pct....deci mai am ink 4 de consumat....si cum sigur o sa mi se faca foame mai incolo...ori mai mananc o portie de orez cu lapte...ori niste prune....
bubbles
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 07:53 PM) *

gata si cu mancarea de dovleac si rosii...e ea saraca in puncte...dar e saraca si la stomac..adik nu prea mi-a placut...am mancat-o cu niste branza...ar fi trebuit ceva paine dar...
offf...ce zi...de sport n-am avut chef...foame mi-a fost mai tot timpul...
pana acum am consumat asa:
- orez cu lapte 4pct
- ciorba de pastai 2pct
-fructe in plus 1 pct
-mancarea de rosii am zis 1,5 pct...desi cred k e mult....
-lapte batut 1,5 pct
-branza 3pct
total 13 pct....deci mai am ink 4 de consumat....si cum sigur o sa mi se faca foame mai incolo...ori mai mananc o portie de orez cu lapte...ori niste prune....

"Poate esti inainte de rusi )).gif ca si eu inainte de problemele lunare mananc de rup .De parca s-ar termina mancarea blink.gif
ella_mina
CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 08:03 PM) *

"Poate esti inainte de rusi )).gif ca si eu inainte de problemele lunare mananc de rup .De parca s-ar termina mancarea blink.gif

nu cred k asta e motivul...adik mai e ceva pana vin musafirii (ink nu stiu exact cand vor venii k sunt la prima tableta de pilule....mai am de luat ink 5 pastile...deci mai sunt intre 6 si 13 zile pana imi vine)....sau poate tocmai de la pilule am pofta de mancare....desi au fost zile in care nu imi era foame deloc...

eu cred k e de la faptul k ieri si azi am mancat mai mult fructe si legume care nu prea tin de foame...nu am mancat prea satios....si d-aia...
bubbles
CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 08:33 PM) *

CITAT(bubbles @ 31-07-2008, 08:03 PM) *

nu cred k asta e motivul...adik mai e ceva pana vin musafirii (ink nu stiu exact cand vor venii k sunt la prima tableta de pilule....mai am de luat ink 5 pastile...deci mai sunt intre 6 si 13 zile pana imi vine)....sau poate tocmai de la pilule am pofta de mancare....desi au fost zile in care nu imi era foame deloc...

eu cred k e de la faptul k ieri si azi am mancat mai mult fructe si legume care nu prea tin de foame...nu am mancat prea satios....si d-aia...

Pe mine de la fructe ma roade stomacul blink.gif si am nevoie de mancare wink1.gif
Dumbo
doh.gif eu am si uitat de rushi. Cred ca o sa fie un soc cand o sa ne revedem.
dany
Deea , cand a crescut Alexia ??????? E tare frumusica si seamana cu tine ( parerea mea ) hug.gif

CITAT(ella_mina @ 31-07-2008, 05:15 PM) *

eu am incercat sa fac un punctaj in functie de tabelul de calorii de pe acest site....si in functe de datele de acoilo si formula pe care o stiti mi-a iesit cam asa 1,7 p dovlecelul...1p rosiile...0,6p ceapa....0,9p usturoiul....ulei 1 p....deci total 5,2p....
am zis sa le punctez separat de cele 300g legume permise pe zi pt k acelea le consum separat...la alta masa...
deci e bine sa pun la toata compozitia 5,5 p? k apoi vad eu cate porti mi-au iesit...

Daca tii WW de ce nu iei punctajul din tabelul WW ????? Sau vrei sa te muti la numarat calorii ?
De ce sa le punctezi separat ??? Legumele sunt legume indiferent la ce masa le mananci wacko.gif
Am observat ca nu tii deloc cont de regulile WW sad.gif . As zice sa citesti cu atentie totul si apoi sa numeri corect ( lactate , grasimi bune , calciu .....)
CITAT(Dumbo @ 31-07-2008, 10:17 PM) *

lol.gif lol.gif
Panda
CITAT(Dumbo @ 31-07-2008, 11:17 PM) *

si ce mai soc.... lol.gif lol.gif
la mine a venit... cu soc mare blink.gif ... la 4 luni dupa nastere... eu mai puteam sa stau fara lol.gif
dany
A trecut de miezul noptii deci pot spune :

LA MULTI ANI , NUSA !!!!!!!!!!!!!!!!!! SANATATE , FERICIRE , IUBIRE SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA !!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif hug.gif give_rose.gif
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 11:26 PM) *

Daca tii WW de ce nu iei punctajul din tabelul WW ????? Sau vrei sa te muti la numarat calorii ?
De ce sa le punctezi separat ??? Legumele sunt legume indiferent la ce masa le mananci wacko.gif
Am observat ca nu tii deloc cont de regulile WW sad.gif . As zice sa citesti cu atentie totul si apoi sa numeri corect ( lactate , grasimi bune , calciu .....)

nu vreau sa ma mut la numarat calorii dar nu stiam k dak fac o mancare cu o groaza de legume tb sa pun doar 1 pct pt k am depasit cele 300g permise...asta ar insemna k toata mancarea mea avea 3 pct in total...deci o portie ar fi ramas 0,5....dar mi se pare fff putin...adik nu-mi vine sa cred....
lactate am consumat in fiecare zi...si punctele le-am luat din tabel...te rog spune-mi cu ce am gresit....
problema e k am citit prea multe despre aceasta dieta...pe prea multe site-uri...si mai rau m-am ametit....pt k de ex la fructe erau si locuri in care am inteles k fiecare 200g peste cele permise se puncteaza cu 1 pct....adik la 600g de fructe pe zi pun 3 pct nu doar 2...
dar de azi nu mai citesc nicaieri k mai rau fac...si ma iau dupa sfaturile voastre mai ales k ati slabit cu dieta asta...
asa k va rog mult de tot spuneti-mi si mie unde am gresit si mai dati-mi sfaturi...si poate si niste materiale...k sa vad dak am aceleasi tabele k voi sau nu....
dany
AICI ai lista actualizata WW !!!!

In legatura cu legumele si fructele se pare ca nu ai citit raspunsul primit de mine de la nemtoaice ( ok , nu am precizat ca e valabil si la legume ) ! Eu as zice sa nu punctezi extra NIMIC pentru inceput ! daca vei observa ca nu slabesti in ... 2 saptamani , sa zicem , atunci poti puncta extra ( depinde de la organism la organism ) .
Mai mult chiar ca nu te pot ajuta !
dany
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 11:49 PM) *

LA MULTI ANI , NUSA !!!!!!!!!!!!!!!!!! SANATATE , FERICIRE , IUBIRE SI TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA !!!!!!!!!!!!!!!! pupic.gif hug.gif give_rose.gif

O, Doamne !!!! IERI a fost ziua ta , pe 31 !!!! Sper sa primesti si urari intarziate pupic.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 01-08-2008, 12:26 AM) *

CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 11:49 PM) *

O, Doamne !!!! IERI a fost ziua ta , pe 31 !!!! Sper sa primesti si urari intarziate pupic.gif

Cum, o fo ziua lu' Nusa ???? w00t.gif doh.gif Am fugit sa caut subiect cu urari! valea.gif Of blushing.gif
dany
Daaa , o fo` ieri doh.gif . Daca eu n-am intrat decat pe seara doar atunci am vazut ......
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 01-08-2008, 01:16 AM) *

AICI ai lista actualizata WW !!!!

In legatura cu legumele si fructele se pare ca nu ai citit raspunsul primit de mine de la nemtoaice ( ok , nu am precizat ca e valabil si la legume ) ! Eu as zice sa nu punctezi extra NIMIC pentru inceput ! daca vei observa ca nu slabesti in ... 2 saptamani , sa zicem , atunci poti puncta extra ( depinde de la organism la organism ) .
Mai mult chiar ca nu te pot ajuta !

m-ai ajutat foarte mult! multumesc !!! give_rose.gif hug.gif
mai am ceva intrebari in legatura cu informatiile urmatoate :

"noul program WW ( aparut din data de 18 noiembrie 2007 ) se refera la 18 produse care pot fii consumate la o masa pana la saturatie si au un numar fix de puncte ( cum era inainte cu pastele si cartofii ) . Saturatie inseamna pana simti ca te-ai saturat , nu pana simti ca pleznesti . Toata chestia e sa stii sa te opresti din mancat cand te simti satul .

Alimente si punctaje :

alimente cu 3 P

- branza proaspata cu pana la 5 % Fett
- iaurt natural degresat
- quarck natural degresat
- peste si fructe de mare ( peste slab si neafumat)
- ton in apa
- mezeluri din piept de pui ( cele feliate)
- carne de pui slaba ( piept de pui)
- file de miel
- carne de vita slaba ( carne de vitel , file de vita)
- leguminoase ( pastai , fasole , mazare , linte)
- carnea de porc slaba ( file de porc , schnitzel de porc)

alimente cu 4 P

- orez de toate felurile ( dar de preferat orezul natural )
- paste de orice fel ( dar de preferat pastele integrale )
- cartofi
- fulgi de ovaz , fulgi de cereale
- müsli ( natur sau cu fructe ) DAR care sa nu contina zahar
- paine neagra , pumpernickel ( habar nu am cum se traduce )"

in tabel scrie cartofi fierti pana la saturatie 2 puncte iar aici scrie 4 puncte....varianta cu 4 puncte e mai noua deci corecta?
daca nu mananc aceste alimente pana la saturatie pun punctele din tabel nu?adik daca mananc ciorba de pastai care are doar cateva pastai le pun 0 puncte...iar daka mananc pastai fierte cu usturoi pana ma satur pun 4 puncte?
ink o data multumesc mult pt ajutor dany give_rose.gif si promit k de azi o sa tin ww cat de corect pot si o sa-ti urmez sfaturile. te rog frumos sa ma mai corectezi pe parcurs daca apare ceva...o sa scriu in fiecare zi ce am mancat .
va pup si o zi cat mai placuta!!!
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 12:04 AM) *

CITAT(ella_mina @ 30-07-2008, 10:46 PM) *

azi am mancat asa...de dimineata un ou fiert 2 pct,o felie de branza 1 pct,o rosie,un castravete...deci 3 puncte.

Cat a cantarit rosia ????? dar castravetele ?? ca doar nu ai mancat un castravete intreg , nu ( ma refer la castravetii lungi ) ??

nu lungi...castraveti romanesti de gradina mananc...in general au cam 50g unul k e micut...si rosiile la fel...
imi cer scuze pt raspunsurile acestea intarziate dar la mine apar cam greu posturile pe aici si se intampla sa postez ceva si sa nu observ k inaintea mea mai aparuse ceva nou....dar de acum in colo o sa ma uit pe ultimele 2 pagini mai des k sa vad ce a mai aparut....netul asta...sau calculatorul meu e de vina...
Panda
am impresia ca lista asta e ca o varianta diferita a ww-ului.
deci ori te orientezi dupa tabele ori dupa lista asta.... ceva de genul asta am inteles si eu de la danyhoney.

floare.gif
ella_mina
CITAT(lilianatutza @ 01-08-2008, 09:31 AM) *

deci ori te orientezi dupa tabele ori dupa lista asta.... ceva de genul asta am inteles si eu de la danyhoney.

floare.gif

aha...ms pt raspuns...o sa ma iau dupa tabel k am mai multe date acolo...
nusarich
Multumesc mult de urari pupic.gif . Dany, am primit urari incepand cu 30 (eu nu-s nemtoaica, deh...), de la diversi care uitasera cand e ziua mea, asa ca sunt pregatita pentru inca ceva urari zilele astea. Oricum petrecerea de la serviciu e luni, ca am multi colegi plecati prin delegatii si am zis sa-i prind si pe ei aici, asa ca inclusiv luni mi se vor face urari (asta ca sa o tinem tot intr-o petrecere) naughty.gif .
dany
CITAT(ella_mina @ 01-08-2008, 08:34 AM) *

CITAT(lilianatutza @ 01-08-2008, 09:31 AM) *

floare.gif

aha...ms pt raspuns...o sa ma iau dupa tabel k am mai multe date acolo...

Cel mai bine !!!

CITAT(nusarich @ 01-08-2008, 10:11 AM) *

Multumesc mult de urari pupic.gif . Dany, am primit urari incepand cu 30 (eu nu-s nemtoaica, deh...), de la diversi care uitasera cand e ziua mea, asa ca sunt pregatita pentru inca ceva urari zilele astea. Oricum petrecerea de la serviciu e luni, ca am multi colegi plecati prin delegatii si am zis sa-i prind si pe ei aici, asa ca inclusiv luni mi se vor face urari (asta ca sa o tinem tot intr-o petrecere) naughty.gif .

lol.gif lol.gif
Deea
La multi ani Nusha! Sa fii fericita, iubita sa va luati casuta voastra "pe pamant" si catelul aferent : !
nusarich
CITAT(Deea @ 01-08-2008, 01:21 PM) *

La multi ani Nusha! Sa fii fericita, iubita sa va luati casuta voastra "pe pamant" si catelul aferent : !

Multumesc mult, Deea! Si pentru catel! pupic.gif
May
La multi ani nusico! pupic.gif
ella_mina
parca zicea cineva pe aici k o punga de pufuleti are 2 puncte?...sau tin eu minte gresit?
NuAmNume
ma frate se pare ca aici vorbiti numa voi care sunteti vechi..intre voi..si cu alea mai mari...dar ma rog...nu ma deranjeaza sa mai vorbesc si singura..la cat mai multe kg in plus mellow.gif am plecat de pe acest forum
May
CITAT(NuAmNume @ 01-08-2008, 05:48 PM) *

..la cat mai multe kg in plus mellow.gif am plecat de pe acest forum

Of, of... fara aceasta urare nu puteai pleca? wink1.gif

ella ai un mesaj privat, presupun ca inca nu l-ai vazut floare.gif
ella_mina
CITAT(NuAmNume @ 01-08-2008, 06:48 PM) *

ma frate se pare ca aici vorbiti numa voi care sunteti vechi..intre voi..si cu alea mai mari...dar ma rog...nu ma deranjeaza sa mai vorbesc si singura..la cat mai multe kg in plus mellow.gif am plecat de pe acest forum

eu nu sunt veche deloc...si mi se raspunde si mie...numai k fetele nu stau toata ziua pe forum
dar sa stii k sunt niste dragutze...pe mine m-au ajutat mult...
ella_mina
CITAT(May @ 01-08-2008, 06:52 PM) *

ella ai un mesaj privat, presupun ca inca nu l-ai vazut floare.gif

nu-l vazusem...dar l-am citit si ti-am trimis si eu unul...cred k te disper de tot cu mesajul ala...biggrin.gif....
ms muuuuult de tot pt ajutor...esti o scumpa give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
hug.gif hug.gif hug.gif
ella_mina
am si eu o intrebare legata de bucatarie...k nu prea le am cu asa ceva...maine vreau sa-mi fac o pizza cu legume si carne de pui si am prin frigider si niste ridichi...merge sa pun cateva feliute? eu pana acum n-am mai vazut nicaieri...dar ma gandeam sa inventez...biggrin.gif...oare stric pizza dak pun?
Panda
CITAT(ella_mina @ 01-08-2008, 07:19 PM) *

am si eu o intrebare legata de bucatarie...k nu prea le am cu asa ceva...maine vreau sa-mi fac o pizza cu legume si carne de pui si am prin frigider si niste ridichi...merge sa pun cateva feliute? eu pana acum n-am mai vazut nicaieri...dar ma gandeam sa inventez...biggrin.gif...oare stric pizza dak pun?

citeste in jurnal de mamautza... are o reteta de pizza vegetariana mortala; vezi ca e cam in ultimele 2-3 pagini ca nu prea a mai scris in ultimele zile
am facut-o si eu.
nu contine ridichii... dar poti pune pe deasupra...

in plus poti adauga orice vrei... dar cantaresti si punctezi tot
la sfarsit o imparti in portii egale si cantaresti o portie
sau cantareti toata pizza si vezi cat are o portie de 200 gr/ cat vrei tu sa papi
ella_mina
CITAT(Panda @ 01-08-2008, 07:27 PM) *

citeste in jurnal de mamautza... are o reteta de pizza vegetariana mortala; vezi ca e cam in ultimele 2-3 pagini ca nu prea a mai scris in ultimele zile
am facut-o si eu.
nu contine ridichii... dar poti pune pe deasupra...

in plus poti adauga orice vrei... dar cantaresti si punctezi tot
la sfarsit o imparti in portii egale si cantaresti o portie
sau cantareti toata pizza si vezi cat are o portie de 200 gr/ cat vrei tu sa papi

o sa ma uit
multumesc frumos pt sfat hug.gif floare.gif
NuAmNume
nu draga nu puteam pleca fara aceasta urare.. dry.gif

dragute?? scuza-ma nu prea cred..chiar deloc nu cred
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.