CITAT(danyhoney @ 02-08-2008, 09:43 PM)

CITAT(ella_mina @ 02-08-2008, 07:48 PM)

meniul de azi:
-250g prune 0p
-3 bucati pizza 10,8p
-3 castraveti 0p
-orez cu lapte 5p
-1p pt fructe si legume in plus
total 16,8
Nu mi se pare ca ai mancat prea sanatos . Sper ca nu faci pizza in fiecare zi
).gif)
pizza mananc o data pe luna...plus k aia o facusem cu o foaie fff subtire,carne de pui fiarta si foarte multe legume...nu avea decat o lingura de ulei cu care am uns tava...fata de ce e pe piata eu cred k am facut-o chiar sanatoasa..
eram atat de fericita ieri k am mancat si ce am vrut si mi-am economisit si 1p...dar normal k trebuia sa se intample ceva sa strice tot

....aseara am fost cu iuby si ali prieteni in discoteca...din fericire ne ducem la cateva luni...si reusisem sa-l conving sa iau apa plata...din nou eram tare fericita...el isi luase vin rosu demi-dulce cu cola....si la un moment dat mi-a dat sa gust...am zis sa nu fiu rea si sa iau o gura...doamne ce bun era....si cum a vazut k imi place si e genul de persoana care zice o viata am atunci ma respect si beau si mananc ce poftesc (plus k e multumit cum arat acum si zice k nu e nevoie sa mai slabesc....lui chiar ii placeau colaceii mei de pe talie si burtica dar mie nu

)...n-am scapat de el si mi-a pus un pahar....si apoi inca unul...
in total vreo 200ml cola care are 1,5p si 200ml vin demi-dulce pe care nu stiu cum sa-l punctez (in tabel scrie vin dulce 50ml 1,5p si vin negru,dulce 100ml 1,5p)....deci eu cum il punctez dak e rosu demi-dulce?
oricum iese f mult la punctaj...deci mi-am consumat economia de saptamana asta...si azi tb sa mananc 17p...max 18...pa dulciuri azi...
noroc k am mai facut si ceva miscare aseara...am dansat vreo 2h...
am uitat sa zic...normal k dupa vinul ala si dupa dans mi-a fost rau...ma durea stomacul...k doar nu mai bausem acidulat si alcool de mai bine de o luna...dar nici nu vreau sa mai aud...poate sa-mi dea cu paru in cap si nu mai beau...nici suc nici vin...poate vreun icetea cand ies la o terasa...sau cel mai bine apa plata...