am intrat sa va spun ca sunt bine, mi-a venit sa plang cand am vazut cate evenimente au tracut pe langa mine, si cate poate am si pierdut, nereusind sa citesc decat foarte rar forumul. la servici e puscarie, acasa se bat pe calculator dan si bia, unul are de pregatit licenta, celalalt vrea desene. rereori reusesc sa accesez mess-ul si uite asa am citit de intalnire, bine ai facut
dany ca ai postat din timp. felicitari lui
noni ca a devenit proaspata mamica si am vazut ca mai sunt si alte fete care sunt insarcinate. nu stiu pentru ca sa va felicict pentru ca nu am reusit sa citesc prea mult, am vazut pozele de la botez de la
honey 
am o nelamurire in legatura cu
pisik, am vazut ca face tratament si parca se operase. sunt in legatura cu bb? ma gandesc des la voi si am o stare de nervozitate ca nu prea am timp sa va scriu, ma simt mereu in contratimp si mi-e greu sa ma relaxez.
ella, m-am gandit la tine cand am ajuns la albena, nu stiu exact la ce hotel ai fost cazata atunci

sper sa reusesc sa intru din ce in ce mai des, matusa de care avea mama grija a murit si astfel, lucrurile incep sa se mai limpezeasca....de 2 saptamani am si eu sambata seara libera

eu m-am ingrasat...arat aiurea....si culmea nici nu ma vedeam cum arat. partea buna a lucrurilor: am primit prima de pasti si am reusit sa facem o excursie pana ala albena, all inclusive, hotel de 4 stele. a fost de vis, iar cand m-am intors la servici imi venea sa-mi dau palme, vazand comportamentul oamenilor.....colectiv de femei, generatii diferite

. o sa postez cateva fotografii, asa ca de bun venit si as vrea sa dau kg acumulate jos. am reusit sa vizitez varna. mi-a placut, ce nu mi-a placut au fost preturile la haine

parca am vazut-o si pe alandana pe aici...?
dana, miha, alice, ati reusit sa terminati cu amenajarea apartamentelor?
postez si eu cateva poze unde arat putin mai supla

poza artistica la varna

hotelul la care am stat "laguna beach 4* albena. recomand.

acum o imagine de ansamblu....noi am fost de 1 mai si au fost 2 zile cu soare, 2 zile fara. oricum, nu era de plaja, doar daca erai "in calduri"

tulip, nu am reusit sa vad poza cu timea ca nu stiu pe unde e postata. vroiam sa o postez si eu pe bianca si iar nu gasesc fotografii mai recente....o sa mai fac si sa v-o arat. ii plac tare mult masinile si trenurile si tot ce tine de mecanisme, nu ii place in rochita. a invatat sa vorbesca din ce in ce mai bine, nu vrea sa faca la olita, sper s-ao dezvatam in vara asta de pampesi si la toamna la cresa. vreau sa invete sa socializeze si cu ceilalti copilasi si vreau un sevici care sa-mi permita sa am si eu viata de familie, sa am mai multa grija de ea si de sanatate in general
oti, dana, au crescut mari copilasii, citisem la un moment dat ca lucas si-a tras tv in cap