dany
03-08-2008, 10:09 AM
Ok , asteptam rezultatele . Si , nu uita : se slabeste intre 500 gr - 1 kg / saptamana . Asta ca sa nu te astepti la rezultate spectaculoase .
ella_mina
03-08-2008, 10:11 AM
am postat zilele trecute un mesaj in care v-am spus k pe 18 plec pt 8 zile la munte cu iuby si parintii lui...nush dak l-ati citit...va ceream sfaturi in legatura cu mancarea....k acolo nu mai pot sa numar puncte....am scris mai multe in mesajul respectiv cu nr 1478....
astept sfaturi va rog mult de tot!!!
CITAT(danyhoney @ 03-08-2008, 11:09 AM)

Ok , asteptam rezultatele . Si , nu uita : se slabeste intre 500 gr - 1 kg / saptamana . Asta ca sa nu te astepti la rezultate spectaculoase .

nu vreau rezultate spectaculoase pt k stiu k pe cat slabim mai greu pe atat se pune mai greu la loc....si mai ales k eu nu am multe kg in plus (am 1,71m)...nu-i graba...important e sa mananc sanatos...si cu asta slabitul o sa vina de la sine...
NuAmNume
03-08-2008, 10:14 AM

daa pff..
dany
03-08-2008, 10:20 AM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 10:11 AM)

am postat zilele trecute un mesaj in care v-am spus k pe 18 plec pt 8 zile la munte cu iuby si parintii lui...nush dak l-ati citit...va ceream sfaturi in legatura cu mancarea....k acolo nu mai pot sa numar puncte....am scris mai multe in mesajul respectiv cu nr 1478....
E cam greu de spus ce sa mananci acolo avand in vedere faptul ca nu se stie ce meniuri au . Cum ai spus si tu : axeaza-te pe carne de pui ( mai bine fiarta decat prajita ) , salate ( poate reusesti sa-ti iei fara dressing - cere-le separat ) , fructe , cartofi fierti ( nu piure - contine margarina/ unt + lapte, paste ( dar fara sosuri grase ) .....Bea muuuuulta apa !
Daca faci si multa miscare ai sanse sa nu ai surprize foarte neplacute cand te intorci si te cantaresti .
ella_mina
03-08-2008, 10:26 AM
CITAT(danyhoney @ 03-08-2008, 11:20 AM)

CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 10:11 AM)

E cam greu de spus ce sa mananci acolo avand in vedere faptul ca nu se stie ce meniuri au . Cum ai spus si tu : axeaza-te pe carne de pui ( mai bine fiarta decat prajita ) , salate ( poate reusesti sa-ti iei fara dressing - cere-le separat ) , fructe , cartofi fierti ( nu piure - contine margarina/ unt + lapte, paste ( dar fara sosuri grase ) .....Bea muuuuulta apa !
Daca faci si multa miscare ai sanse sa nu ai surprize foarte neplacute cand te intorci si te cantaresti .
multumesc pt sfaturi dany
o sa ma descurc eu intr-un fel...tb sa fac cat mai multa miscare....il conving eu pe iuby...ma mai duc si la piscina...
iar in saptamana de dupa...cand vin acasa...o sa incerc sa nu mananc mai mult de 17p pe zi si din nou multa miscare...n-am incotro....
tu cum te mai descurci cu dieta?nu mai stiu exact...tot la ww esti?
ce fete de aici mai tin ww si tin un jurnal sa ma mai inspir si eu din meniurile lor?...pana acum l-am citit pe cel care il are panda...iar momentan citesc un jurnal de prin primavara pe care il tinea f1cvb....
ella_mina
03-08-2008, 10:37 AM
NuAmNume hai se ne motivam una pe alta in continuare si sa ne sustinem...uite eu scriu in fiecare zi ce mananc...si ce mi-am mai gatit...vrei sa faci si tu acelasi lucru k sa mai invatam una de la alta cate ceva?
Nessie
03-08-2008, 11:24 AM
CITAT(NuAmNume @ 03-08-2008, 11:14 AM)

daa pff..
"NuAmNume" e greu sa te integrezi intr-o comunitate fara comunicare, intelegere si ... nume. Nu te astepta sa te intampine lumea cu flori, cand tu ai numai cuvinte rautacioase. Nu te astepta sa te laude lumea pentru ceea ce faci, cand toate fetele ti-au spus la un moment dat ca ce tii tu nu e WW,
ci infometare. Cand primesti sfaturi de la cele mai vechi, urmeaza-le daca vrei sa te integrezei. Nu te poti integra daca faci lucrurile pe dos fata de ceilalti. Noi toate vrem sa slabim
sanatos si de durata!
Fii comunicativa, cere ajutorul daca il vrei, posteaza meniuri,vorbeste despre tine! daca nu vrei, nu te obliga nimeni sa ramai aici, dar nici nu permitem agasarea membrilor.
Numai bine!
Dumbo
03-08-2008, 11:26 AM
NuAmNume eu tot nu inteleg de ce esti suparata. Ai zis ca ai slabit. Felicitari. Nu iti pui un ticker, ar fi mai usor si mai motivant si pentru tine. Daca vrei raspunsuri instant la intrebarile tale nu vei obtine, iti spun de pe acum.
O parte dintre fete au familie si copii si servici asa ca nu au vreme sa stea toata ziua pe forum sa dea raspunsuri.
NuAmNume
03-08-2008, 11:49 AM
Dar v-am mai zis eu ceva? eu vorbeam cu altcineva
ella_mina
03-08-2008, 11:55 AM
CITAT(NuAmNume @ 03-08-2008, 12:49 PM)

Dar v-am mai zis eu ceva? eu vorbeam cu altcineva

eu nu te mai inteleg...serios...si eu si alte fete ti-am propus sa dicutam...sa ne sustinem una pe alta si tot nu esti multumita...nu postezi ce mananci...nu postezi nimic in afara de nemultumiri si reprosuri...
eu cred k esti asa irascibila pt k te infometezi...nu o zic din rautate ci pt k am patit-o pe pielea mea...cand mancam putin ziua...si nu ma simteam satula eram tot timpul nervoasa si nu-mi intra nimeni in voie...
ella_mina
03-08-2008, 12:29 PM
fetelor am uitat sa va intreb voi aveti aparate acasa la care faceti exercitii?ce anume?
eu as fi vrut o eliptica dar nu-mi permit...sunt studenta...nu lucrez deocamdata (am de gand sa caut din sept) si nu au ai mei de unde sa-mi dea cel putin 8mil pt asa ceva...
ma gandeam sa strang bani sa-mi iau un stepper...are cineva?este bun?
am mai citit pe un forum ceva pareri despre leg magic...am inteles k ar fi bun pt picioare(eu aici am nevoie cel mai mult)...dar am impresia k asta e mai mult pt musculatura...nu rezisti sa faci f mult pe el...cine rezista 5 min pe el in primele sapt e tare...
mai voiam sa intreb ceva...e cineva dintre voi care sta in romania?k din cate am inteles majoritatea stati in afara tarii (sau am inteles eu aiurea)...
ella_mina
03-08-2008, 01:11 PM
maine as vrea sa-mi fac niste chiftelute din dovlecel dar n-as vrea sa le prajesc...oare merg coapte in tava la cuptor?
pana acum n-am citit nicaieri k ar putea fi facute si asa dar...
Dumbo
03-08-2008, 03:32 PM
Eu am asa:
- stepper - nu cel mai performant, dar atat mi-am permis. Nu mi-a placut deloc, la inceput opunea rezistenta si mergea tare greu. Pe masura ce te incalzeai si voiai mai mult se incalzea si el si opunea din ce in ce mai putina rezistenta asa ca in final m-am suparat si l-am ambalat la loc. Acum e sub pat.
- bicicleta medicinala. M-am chinuit un pic cu montatul, pana la urma am reusit, dar nu prea am folosit-o. M-a dezamagit din cauza ca desi ma chinuiam si incercam sa merg pe o treapta cat de cat mare de rezistenta ardeam foarte-foarte putine caloriii. Acum zace si ea prin casa, poate o sa mai folosesc cand o sa am voie dupa nastere.
- DVD-uri cu aerobic. Astea chiar le-am folosit. Mai ales daca zici ca iti place sa tzopai prin casa sunt solutia cea mai buna. Pentru ca nu tzopai haotic, ai un program, incalzire, programul propriu-zis si bineinteles dupa partea de relaxare. Ca sa nu te plictisesti poti sa iti faci un program cu mai multe tipuri de exercitii. Eu preferam tae-bo cu tata lui, Billy Blanks.
Chiftelute parca mai zicea cineva aici ca le face in cuptor pe hartie de copt. Nu stiu cum ies, nu am experimentat, eu nu ajung prin bucatarie.
Momentan incerc sa mananc cat mai sanator si variat. Dar am ajuns la faza in care pur si simplu nu mi-e foame si nu pot sa mananc, mananc numai pentru ca trebuie si ma bate lumea la cap sa mananc.
Ce voaim sa iti mai spun, despre cantarit, incearca sa folosesti acelasi cantar. Eu de exemplu ma cantaresc acasa, mi-am luat cantar electronic si cand am fost la doctor la eco m-a si cantarit. Si aveam cu 3 kg mai mult decat acasa, desi data trecuta aveam cam cat aveam si acasa. Asa ca m-am ales cu o sapuneala din partea medicului ca m-am ingrasat prea mult luna trecuta... desi eu nu am pus decat un kil, nu 4.
lilianab
03-08-2008, 04:01 PM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 02:11 PM)

maine as vrea sa-mi fac niste chiftelute din dovlecel dar n-as vrea sa le prajesc...oare merg coapte in tava la cuptor?
DA!Eu fac chiftelele in cuptor pe hartie de copt.Eu le fac de carne,nu am incercat de dovlecel...dar daca au ou si o lingura de faina sa le lege,sigur ies!
ella_mina
03-08-2008, 06:25 PM
CITAT(Dumbo @ 03-08-2008, 04:32 PM)

Eu am asa:
- DVD-uri cu aerobic. Astea chiar le-am folosit. Mai ales daca zici ca iti place sa tzopai prin casa sunt solutia cea mai buna. Pentru ca nu tzopai haotic, ai un program, incalzire, programul propriu-zis si bineinteles dupa partea de relaxare. Ca sa nu te plictisesti poti sa iti faci un program cu mai multe tipuri de exercitii. Eu preferam tae-bo cu tata lui, Billy Blanks.
Chiftelute parca mai zicea cineva aici ca le face in cuptor pe hartie de copt. Nu stiu cum ies, nu am experimentat, eu nu ajung prin bucatarie.
Momentan incerc sa mananc cat mai sanator si variat. Dar am ajuns la faza in care pur si simplu nu mi-e foame si nu pot sa mananc, mananc numai pentru ca trebuie si ma bate lumea la cap sa mananc.
Ce voaim sa iti mai spun, despre cantarit, incearca sa folosesti acelasi cantar. Eu de exemplu ma cantaresc acasa, mi-am luat cantar electronic si cand am fost la doctor la eco m-a si cantarit. Si aveam cu 3 kg mai mult decat acasa, desi data trecuta aveam cam cat aveam si acasa. Asa ca m-am ales cu o sapuneala din partea medicului ca m-am ingrasat prea mult luna trecuta... desi eu nu am pus decat un kil, nu 4.
programele cu aerobic si tae-bo le-ai scos dupa net?dak da spune-mi si mie de unde, te rog,si cum se numesc exact
deocamdata nu am bani sa-mi cumpara cantar de baie...imi trebuia si de bucatarie si de baie si am ales sa iau mai intai pe cel de bucatarie pt k e mai important sa-mi cantaresc alimentele pt a putea tine corect ww...k de slabit vad si dupa haine dak am slabit...si cand strang bani imi iau si cantar de baie...
ella_mina
03-08-2008, 07:09 PM
dc trebuie sa fie viata asta asa grea?
dc nu sunt si eu una d-aia slaba care poate sa manance orice k nu se pune nici un gram pe ea?
eu am fost plecata la iuby...si intre timp tata a facut un gratar...costita,carnat,sunca de casa..

..toate de porc...

...si niste peste pe care l-a facut saramura si e potroaca...evident k n-am putut sa iau decat o gura din el si mi-a ajuns...

o pulpa de pui n-ar fi pus...
doamne salivam langa costita,carnat si sunculita...
si mai incepe si "hai ia putin din fiecare k nu mori...ce esti grasa?pune mana si mananca"
doamne urasc momentele astea si urasc k nu stau singura sa pot sa-mi prepar eu ce am chef si sa nu ma mai chinuie restul...
dar n-am luat nici macar o gura din cele interzise...cu toate k in momentul asta sunt cu nervii la pamant...nu iau nici sa mor de pofta...mi-am facut un plan de masa pt azi si vreau sa-l respect..las k e mai sanatoasa mancarea mea...si dupa ce o sa slabesc cat vreau o sa pot sa iau si eu o gura din asa ceva o data pe luna...dar pana atunci nici gand...
Panda
03-08-2008, 08:13 PM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 01:29 PM)

fetelor am uitat sa va intreb voi aveti aparate acasa la care faceti exercitii?ce anume?
eu as fi vrut o eliptica dar nu-mi permit...sunt studenta...nu lucrez deocamdata (am de gand sa caut din sept) si nu au ai mei de unde sa-mi dea cel putin 8mil pt asa ceva...
ma gandeam sa strang bani sa-mi iau un stepper...are cineva?este bun?
am mai citit pe un forum ceva pareri despre leg magic...am inteles k ar fi bun pt picioare(eu aici am nevoie cel mai mult)...dar am impresia k asta e mai mult pt musculatura...nu rezisti sa faci f mult pe el...cine rezista 5 min pe el in primele sapt e tare...
mai voiam sa intreb ceva...e cineva dintre voi care sta in romania?k din cate am inteles majoritatea stati in afara tarii (sau am inteles eu aiurea)...
eu stau in romania... de n-as mai sta...visul nostru e sa zburam de aici,,, inca lucram la asta
chiftele in cuptor am auzit-o pe Danyhoney de mai multe ori... calculezi tot ce pui inauntru, incerci sa le faci egale si le coci pe hartie de copt in cuptor... vreau si eu sa incerc in curand.
te felicit ca ai rezistat... eu dimineata am rezistat la pizza dar apoi am venit acasa si am facut ravagii... acum am sa incerc sa calculez... dar mi-e cam frica
ella_mina
03-08-2008, 08:20 PM
CITAT(Panda @ 03-08-2008, 09:13 PM)

eu stau in romania... de n-as mai sta...visul nostru e sa zburam de aici,,, inca lucram la asta
chiftele in cuptor am auzit-o pe Danyhoney de mai multe ori... calculezi tot ce pui inauntru, incerci sa le faci egale si le coci pe hartie de copt in cuptor... vreau si eu sa incerc in curand.
in ce oras stai?
si eu m-as muta in alta tara fara sa ma gandesc dar ink sunt mica...
eu o sa incerc maine k am niste dovlecel si nici alta mancare nu mai am...e nasol k nu am hartie de copt...aici la mine nu gasesc...si nici in ploiesti nu am drum...dar ung si eu tava cu o linguritza de ulei ,pun ceva faina si le punctez si p-astea....
Panda
03-08-2008, 08:24 PM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 09:20 PM)

CITAT(Panda @ 03-08-2008, 09:13 PM)

in ce oras stai?
si eu m-as muta in alta tara fara sa ma gandesc dar ink sunt mica...
eu o sa incerc maine k am niste dovlecel si nici alta mancare nu mai am...e nasol k nu am hartie de copt...aici la mine nu gasesc...si nici in ploiesti nu am drum...dar ung si eu tava cu o linguritza de ulei ,pun ceva faina si le punctez si p-astea....
eu stau in bucuresti... daca vrei iti trimit eu hartie de copt...imi dai adresa pe PM
stai la tara?
nu ai un supermarchet... ceva... ca acolo se gasesc.
ella_mina
03-08-2008, 09:09 PM
CITAT(Panda @ 03-08-2008, 09:24 PM)

eu stau in bucuresti... daca vrei iti trimit eu hartie de copt...imi dai adresa pe PM
stai la tara?
nu stau la tara...stau intr-un oras la 10km de ploiesti...miercuri am fost in ploiesti dar am uitat sa iau...sper sa ajung cat mai curand in carrefour sau metro...cand s-o duce iuby k eu n-am masina...
iti multumesc pt buna intentie dar zilele viitoare oricum plec la tara...si cand ma intorc tb sa ajung eu si prin ploiesti....k doar nu e departe...
Panda
03-08-2008, 09:11 PM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 10:09 PM)

CITAT(Panda @ 03-08-2008, 09:24 PM)

stai la tara?
nu stau la tara...stau intr-un oras la 10km de ploiesti...miercuri am fost in ploiesti dar am uitat sa iau...sper sa ajung cat mai curand in carrefour sau metro...cand s-o duce iuby k eu n-am masina...
aaa... deci se rezolva... credeam ca nu gasesti deloc
ella_mina
03-08-2008, 09:21 PM
CITAT(Panda @ 03-08-2008, 10:11 PM)

aaa... deci se rezolva... credeam ca nu gasesti deloc

da o sa se rezolve...preoblema era k nu am maine cand vreau chiftele dar ma descurc eu...
gata si cu meniul pe azi:
-orez cu lapte 4p
-ciorba de pastai 0p
-2 bucati pizza 7,2p
-3 castraveti 150g 0p
-300g prune 1p pt depasire
-o gura de peste 0,5p (asta am zis cu aproximatie k nu cred k ar fi mai mult o singura gura...)
-3 patratele ciocolata 3p (mi-au ajuns la sufletel)

-o cana cu lapte batut 1,5p
total 17,2p
am mai ramas cu 3,5p economisite din celelalte zile (de fapt erau mai multe k au fost 3 zile in care am avut sub 17 desi am mancat suficient dar au fost sarace in puncte mancarurile consumate...si eu n-am considerat decat 1p economisit pe zi...din care am mai scazut si pt vinul de aseara)...oricum nu le mai consum la ora asta...
poate k mergea sa iau cate o muscatura din ce preparase tata la gratar de alea 3,5p dar nu m-am indurat...mi-a fost frik

lichide am baut 500ml ceai verde cu lamaie si cam 2l de apa...si o sa mai beau pana ma bag la somn
sport n-am facut k azi a fost zi de odihna dar ma duc acum sa-mi fac masaj vreo 30 min
dany
03-08-2008, 10:01 PM
CITAT(Dumbo @ 03-08-2008, 03:32 PM)

- DVD-uri cu aerobic.
Mda , astfel de DVD-uri vroiam sa-mi iau si eu din Ro dar ....am uitat ( am uitat multe chestii din ce vroiam sa-mi cumpar )
Ai mare dreptate in ce priveste cantarul !!!! Sa nu uitam ca acasa te cantaresti dimineata si esti
goala !! La medic ai hainele pe tine care mai atarna si ele ceva ......
CITAT(lilianab @ 03-08-2008, 04:01 PM)

CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 02:11 PM)

DA!Eu fac chiftelele in cuptor pe hartie de copt.Eu le fac de carne,nu am incercat de dovlecel...dar daca au ou si o lingura de faina sa le lege,sigur ies!

Si eu fac chiftelele la cuptor si ies tare bune !
Exact cum zice
Liliana : dac au ou sa le lege , ies garantat in cuptor ! DAR , atentie : in cuptor au nevoie de mai mult timp de coacere si sa ai cuptor care le coace in acelasi timp si deasupra si dedesupt .
ella_mina
03-08-2008, 10:16 PM
am uitat sa spun k azi am mancat si 2 morcovi cruzi...de bunavoie si nesilita de nimeni...dak ma vedea mama cred k se inchina..

...k eu f rar mananc morcov...si atunci pt k sta ea cu gura pe mine....dar azi cand imi era foame si trebuia s-o potolesc intr-un fel k abia mancasem de o ora si nu puteam sa mananc iar altceva....i-am mancat imediat....si ce buni sunt cand mai potolesc putin foamea...
dany
03-08-2008, 10:18 PM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 10:16 PM)

am uitat sa spun k azi am mancat si 2 morcovi cruzi...de bunavoie si nesilita de nimeni...dak ma vedea mama cred k se inchina..

...k eu f rar mananc morcov...si atunci pt k sta ea cu gura pe mine....dar azi cand imi era foame si trebuia s-o potolesc intr-un fel k abia mancasem de o ora si nu puteam sa mananc iar altceva....i-am mancat imediat....si ce buni sunt cand mai potolesc putin foamea...

Sunt buni morcovii cand e nevoie , nu ????
ella_mina
03-08-2008, 10:21 PM
CITAT(danyhoney @ 03-08-2008, 11:18 PM)

CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 10:16 PM)

Sunt buni morcovii cand e nevoie , nu ????
foarte buni

de acum in colo cand imi e foame o sa incerc sa rontai morcovi sau cel mai bine castraveti....decat fructe care au mai mult zahar...oricum am redus si fructele...nu am mai exagerat cu ele.....
dany
03-08-2008, 10:28 PM
Poti rontai morcovi , castraveti ( daca le tai semintele au mai putina apa ) , ridiche din aia lungaaa , alba si groasa ( nu te gandi la prostii

) ....
ella_mina
03-08-2008, 10:34 PM
CITAT(danyhoney @ 03-08-2008, 11:28 PM)

Poti rontai morcovi , castraveti ( daca le tai semintele au mai putina apa ) , ridiche din aia lungaaa , alba si groasa ( nu te gandi la prostii

) ....

eu chiar nu ma gandisem la prostii dar vad k tu te gandesti mai mult k mine....

p-aia lunga si groasa care nu e leguma o folosesc pt capitolul sport
dany
03-08-2008, 10:45 PM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 10:34 PM)

CITAT(danyhoney @ 03-08-2008, 11:28 PM)

) ....

eu chiar nu ma gandisem la prostii dar vad k tu te gandesti mai mult k mine....

p-aia lunga si groasa care nu e leguma o folosesc pt capitolul sport

Haaaaa , te-am prins !!! Ma gandeam ca esti o persoana fff serioasa !!
gata , ai trecut testul : te declar "
neuroanca "
ella_mina
03-08-2008, 10:52 PM
CITAT(danyhoney @ 03-08-2008, 11:45 PM)

Haaaaa , te-am prins !!! Ma gandeam ca esti o persoana fff serioasa !!
gata , ai trecut testul : te declar "
neuroanca "

ma bucur k am fost declarata oficial neuroanca
doar am 21 de ani...cat de serioasa pot sa fiu? sunt atat cat trebuie
vorba lui iuby..."sa fii cuminte in rest...dar cu mine nu"...cam asa ceva sunt
ella_mina
03-08-2008, 11:20 PM
eu ma duc la somn.....noapte buna tuturor!!!

aaa...si sa nu uit...sa nu va speriati de avatarul meu...

....daca topai eu in casa...va dati seama k pe deal unde nu ma vede nimeni tb sa fac la fel
).gif)
Si eu sunt din Ploiesti, poate ne vedem la anu` daca mai esti pe aici. Daca nu ai hartie de copt poti sa folosesti aluminiu alimentar
Sexymom
04-08-2008, 09:13 AM
Va pup fete frumoase, o saptamana minunata si la cat mai multe kg in minus.
Nessie
04-08-2008, 10:26 AM
CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 07:25 PM)

programele cu aerobic si tae-bo le-ai scos dupa net?dak da spune-mi si mie de unde, te rog,si cum se numesc exact
Ella, avem si la sectiunea de
Sport cateva filmulete cu tae-bo si pilates.
De exemplu:
Tae bo - Billy Blanks sau
10 minute cu Pilates. Mai avem cateva filmulete cu Cori Gramescu. (au numele ei in titlu)
Dumbo, am citit ca erai dezamagita ca pedalai la intensitate mare si consumai putine calorii. Daca imi permiti

: maresti intensitatea cand vrei sa faci muschi, nu sa consumi neaparat calorii. Daca vrei sa arzi grasimi mai multe, sa faci cardio, tine intensitatea pe minim si mareste viteza.
buretel
04-08-2008, 10:29 AM
Buan dimineata
Eu ma pregatesc de vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nu prea am noutati, doar ca am slabit binisor, am facut mult sport (fac in continuare, de fapt) de-mi iese pe nas si mananc foarte cuminte, dar sper sa nu provoc un dezastru in vacanta
Va

pe toate! Vacanta placuta celor care asteapta cu inima stransa ca si mine concediul
amalia0701
04-08-2008, 10:34 AM
CITAT(buretel @ 04-08-2008, 11:29 AM)

Buan dimineata
Nu prea am noutati, doar ca am slabit binisor, am facut mult sport (fac in continuare, de fapt) de-mi iese pe nas si mananc foarte cuminte, dar sper sa nu provoc un dezastru in vacanta
Va

pe toate! Vacanta placuta celor care asteapta cu inima stransa ca si mine concediul
).gif)
Dupa ce alerg dupa tine prin jurnale acu mai aflu ca pleci si in vacantza.
Unde cum?
Cu cine nu mai intreb ca stiu
Sexymom
04-08-2008, 10:44 AM
Buretel, sa ai o vacanta de vis, sa profiti de ea si sa te odihnesti mult.
buretel
04-08-2008, 10:50 AM
bubbles
04-08-2008, 10:57 AM
CITAT(buretel @ 04-08-2008, 11:29 AM)

Buan dimineata
Va

).gif)
Ziua buna gagici
Buretel distractie maxima in concediu si relaxare totala
Azi ma pregatesc ca maine noapte plecam la mare

.Abia astept

Nu imi vine sa cred. In week am petercut ca si-au luat socrii masina ,a venitsi sotul verisoarei babuinului din afara ,a fost si ziua cuiva si ne-am hotarat... Pe 4 octombrie suntem nasi mari

.Trebuie sa slabesc neaparat
nusarich
04-08-2008, 11:16 AM
Buretel, Andreea, vacanta placuta si cat mai odihnitoare! Sa veniti cu forte proaspete! Si poze!
Sexy, o saptamana placuta si tie!
ella_mina
04-08-2008, 01:46 PM
CITAT(May @ 04-08-2008, 02:46 AM)

).gif)
Si eu sunt din Ploiesti, poate ne vedem la anu` daca mai esti pe aici. Daca nu ai hartie de copt poti sa folosesti aluminiu alimentar

eu o sa fiu sigur in ploiesti si la anul pt k mai am un an de facultate la upg...asa k n-am cum sa plec...cand mai ajungi pe aici ma anunti si ne vedem

CITAT(Nessie @ 04-08-2008, 11:26 AM)

CITAT(ella_mina @ 03-08-2008, 07:25 PM)

Ella, avem si la sectiunea de
Sport cateva filmulete cu tae-bo si pilates.
De exemplu:
Tae bo - Billy Blanks sau
10 minute cu Pilates. Mai avem cateva filmulete cu Cori Gramescu. (au numele ei in titlu)
Dumbo, am citit ca erai dezamagita ca pedalai la intensitate mare si consumai putine calorii. Daca imi permiti

: maresti intensitatea cand vrei sa faci muschi, nu sa consumi neaparat calorii. Daca vrei sa arzi grasimi mai multe, sa faci cardio, tine intensitatea pe minim si mareste viteza.
multumesc nessie..

.o sa ma uit mai tarziu k acum tb sa-mi fac mancare
fetelor dak pun si cartofi fierti in chiftelutele de dovlecel pun 2 puncte pt ei chiar dak eu mananc doar 2-3 chiftelute azi?
Ramy
04-08-2008, 03:47 PM
Buna ziua, buna ziua !!
Toata lumea in vacanta, eu vreau sa slabesc

Ma mai primiti printre voi??
Vroiam sa incerc dieta de 90 de zile, dar tare mi-e frica sa nu imi dau org peste cap si dupa terminarea dietei sa pun la loc. Asa ca..tot la voi imi este nadejdea
Astazi am papat:
dim - omleta din 2 oua cu ton in suc propriu, 1 ardei gras ;
pranz - supa de legume;
jumatate pepene galben;
4 piersici;
1 fibrobar;
Sper sa nu sar calul deseara.
Gravidutele ce fac ?? Sper sa mai doarma fie'mea si sa apuc sa citesc putin si in spate.Pupici
ella_mina
04-08-2008, 04:15 PM
eu sunt cu chiftelutele in cuptor...nush cum or iesi....e prima oara cand fac asa ceva...le-am facut asa: am fiert 500g dovlecel,500g cartofi....apoi i-am amestecat pe toti cu o ceapa potrivita,patrunjel,marar,sare,piper,un ou si 2 linguri de faina....iar acum sunt in tava(la care am mai folosit aproapeo lingura de ulei si una de faina pt k n-am hartie de copt)....ink nu stiu cate or sa-mi iasa...dar nu stiu exact cum sa fac punctajul pt toata compozitia....
cine ma ajuta si pe mine?
stiu k pt ou am 2p, faina 1,5p (am calculat si pt cea cu care am tapetat tava),uleiul 1p k era aproape o lingura...si la cartofi pun 2p?
ella_mina
04-08-2008, 04:44 PM
gata le-am terminat...mi-au iesit 22 de chiftelute...doamne sunt asa de bune....deja am mancat una...imi mai fac si o salata cu rosii,castraveti si ridichi...si ce gustos si sanatos o sa mananc eu....dar tb sa stiu cum punctez chiftelele k sa vad cate pot sa mananc....
Panda
04-08-2008, 04:49 PM
pai pui cartofii 2p... si restul cum ai zis..si imparti la 22
in functie de cate mananci punctezi si depasirea... dar daca ai si salata... cred ca ai depasit deja 2oo g legume...si punctezi la sfarsitul zilei
ella_mina
04-08-2008, 04:57 PM
CITAT(Panda @ 04-08-2008, 05:49 PM)

pai pui cartofii 2p... si restul cum ai zis..si imparti la 22
in functie de cate mananci punctezi si depasirea... dar daca ai si salata... cred ca ai depasit deja 2oo g legume...si punctezi la sfarsitul zilei

e bine...inseamna k toate chiftele mele au 6,5p...oooo...o sa fac mai des...k tare sunt bune si sarace in puncte...punctul pt depasire pot sa-l pun deja pt fructe...

...si sigur o sa depasesc si legumele...
ella_mina
04-08-2008, 05:45 PM
am mancat si chiftelute cu salata...si pana acum azi abia am consumat 10,8p...dar am mancat destul:
-la 9 un ou fiert,lapte batut,branza,rosie,castravete 4,5p
-la 1 ciorba de pastai,castravete,o bucata mica pizza 1,8p
-la 6 am mancat 5 chiftele,branza,salata de rosii,castraveti,ridichi 3,5p
la gustari cam 500g mere,pere,prune 1p
si pana acum am doar 10,8p...mai am de mancat 6,2...cred k o sa mai mananc niste cereale cu lapte....
problema e k laptele este de la tara...nu stiu cata grasime are....bunicii zic k nu e prea gras laptele dar....voi cum ziceti sa-l punctez? ca lapte 1,5% grasime cu 2p cana sau lapte 3,5% grasime cu 3,5p?
Dumbo
04-08-2008, 08:04 PM
Nessie mai greu cu cardio ca stau cam prost cu rezistenta.
Si nu imi place sa tzopai din motive de sani impozanti. Iti dai seama ca daca sar si ei cu mine sau in contratimp fata de mine e dezastru.
ella_mina
04-08-2008, 11:08 PM
eu merit bataie pt meniul meu de azi...
-la 9 un ou fiert,lapte batut,branza,rosie,castravete 4,5p
-la 1 ciorba de pastai,castravete,o bucata mica pizza 1,8p
-la 6 am mancat 5 chiftele,branza,salata de rosii,castraveti,ridichi 3,5p
-la 8juma cereale 2p cu lapte 3,5p=5,5p
-intre mese... mere,pere,prune foarte multe...iar am exagerat...
-pe la 9-10 am mai mancat si 2 felii de pepene verde si vreo 3 de pepene galben...
total 16,3p
stiu k nu e bine sa mananc atatea fructe....k au zahar....dar azi as fi mancat intr-una....chiar dak nu imi era foame imi era pofta continuu...poate e de la musafirii care urmeaza sa vina...sper k asta e si sa scap mai repede k e groznic...dak mi-ar fi pus cineva in fata o ciocolata sau o farfurie cu fructe alegeam fructele fara sa ma gandesc...pt k am o pofta nebuna de fructe

sport nu am facut decat o ora de bicicleta mecanica pt k am fost tare ocupata....si maine cred k tot la fel o sa fac...sigur n-am timp de mai mult...
CITAT(ella_mina @ 04-08-2008, 04:15 PM)

....uleiul 1p k era aproape o lingura...
Uleiul are 1 punct pe
linguritaLaptele puncteaza-l ca fiind cu 3,5% grasime
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.