Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
ella_mina
CITAT(May @ 05-08-2008, 12:57 AM) *

CITAT(ella_mina @ 04-08-2008, 04:15 PM) *

....uleiul 1p k era aproape o lingura...

Uleiul are 1 punct pe lingurita

Laptele puncteaza-l ca fiind cu 3,5% grasime

k..multumesc hug.gif
nusarich
CITAT(Ramy @ 04-08-2008, 04:47 PM) *

Buna ziua, buna ziua !!

Toata lumea in vacanta, eu vreau sa slabesc blushing.gif Ma mai primiti printre voi??

Vroiam sa incerc dieta de 90 de zile, dar tare mi-e frica sa nu imi dau org peste cap si dupa terminarea dietei sa pun la loc. Asa ca..tot la voi imi este nadejdea give_rose.gif

Astazi am papat:
dim - omleta din 2 oua cu ton in suc propriu, 1 ardei gras ;
pranz - supa de legume;
jumatate pepene galben;
4 piersici;
1 fibrobar;
Sper sa nu sar calul deseara.

Gravidutele ce fac ?? Sper sa mai doarma fie'mea si sa apuc sa citesc putin si in spate.Pupici

Bine ai revenit, Ramy! Ce-ti face printesa? Ceva poze ai?
De primit sigur te primim, iti dai seama!
Panda
stie cineva cum se transforma kj un calorii?
am tarate grau cu 763 kj si 5 g grasimi pe 100 gr

sunt diferite e cele din tabel calorii... care au 0 grasimi
floare.gif
Nessie
CITAT(Panda @ 05-08-2008, 02:26 PM) *

stie cineva cum se transforma kj un calorii?
am tarate grau cu 763 kj si 5 g grasimi pe 100 gr

sunt diferite e cele din tabel calorii... care au 0 grasimi
floare.gif

Din cate imi amintesc, imparti Kj la 4,11. Arata ciudat valorile. eusa_think.gif Nu cred ca exista tarate simple cu 5g grasimi. Nici graul nu are atat, dar tarata care e doar o coaja. pupic.gif
ALICE
Se imparte 763 la 4
Panda
ok mersi... si eu m-am mirat ... nu ma asteptam sa aiba grasimi...
sunt luate de la plafar... firma Sanovita
100 g: energie 563 kj, grasimi 5g,colesterol 0g, carbohidrati 19 g
ella_mina
azi pe la 1 m-am cantarit la iuby sa vad cum or sa stea lucrurile dupa ce ma intorc de la bunici...problema e k m-am cantarit pe la 1...de dim bausem vreo 2 pahare de apa...mancasem 2 felii de pepene...din astea sa zicem k am mai eliminat pana la 1...si la 12 am mancat 2 bucati de piept de pui cu salata de rosii si castraveti si branza...cantarul arata 58,5 (si arata cu 2kg mai mult...)...si dak as scade si 0,5 pt k mancasem destul pana atunci...ar insemna k am 56...cea ce ar fi prea frumos...
oricum ideea e k smbt cand ma intorc ma cantarsesc iar k sa vad cum au stat lucrurile cat am fost plecata...tinand cont k acolo ma misc toata ziua...cu mancarea o sa fie cam greu k nu am lista dupa mine...dar imi notez cateva alimente principale si cam din alea mananc...si sigur o sa mananc iar muuuulte fructe acolo....biggrin.gif
Ramy
Buna!!!

Multam nusarich pupic.gif Sper sa ma tin macar de data asta si sa slabesc. Pun si o poza, ca mai multe se supara adminul wink1.gif

Imagine

Ieri am mai manacat 2 felii paine cu sunca de pui. Hmmm, auzi..ieri, neaaa..noaptea doh.gif

Astazi : juma ' pepene galben; spaghete cu ton si juma' fibrobar. Sa vedem cum inchei , ptr ca peste zi am treaba si-s cuminte, dar dupa ce culc bubulina, ma ia o foameee... doh.gif

Cred ca sunt in puncte ptr ca nu am tp sa stau cu hartiile in fata, dar...din aduceri aminte...iese la numaratoare blushing.gif
ella_mina
doamne ce frumusete de fata...sa-ti traiasca give_rose.gif
este gustos fibrobar?tine de foame? intreb k sa stiu ce sa mai mananc cand o sa incep facultatea...k am pauze scurte si tb sa mananc numai pe fuga....sandvisuri sa fac tb sa pun paine k sa tina de foame si nu prea vreau sa mai mananc paine...si dulciuri nici nu s epune problema...
Ramy
CITAT(ella_mina @ 05-08-2008, 05:52 PM) *

este gustos fibrobar?tine de foame? intreb k sa stiu ce sa mai mananc cand o sa incep facultatea...k am pauze scurte si tb sa mananc numai pe fuga....sandvisuri sa fac tb sa pun paine k sa tina de foame si nu prea vreau sa mai mananc paine...si dulciuri nici nu s epune problema...

Saru'mana ptr aprecieri floare.gif

Fibrobarul la inceput mi se parea ca are gust de mancare ptr pisici, acum m-am obisnuit si mi se pare chiar f bun. Pacalesc pofta de dulce wink1.gif Eu azi am mancat ptr ca pana la 10h cand am iesit cu mandra in parc nu am avut tp sa pap, asa ca am luat jumatate si l-am manact pe drum.
Anna
Buna fetelor!

M-am reintors si eu ( a mia oara biggrin.gif) ca fiul risipitor )).gif )).gif .

Am si eu o intrebare legata de WW, am cumparat o conserva..sardine in sos tomat Cody si ma minunez citind valorile nutritive:
80 cal, proteine 2, carbohidrati 19 si grasime 0.
am ramas huh.gif blink.gif . Se poate?
la ingrediente apare doar sardine, sos tomat, apa si sare.
dar totusi...ar fi 2,6 pct conserva ( are 200 gr).
e prea frumos sa fie asa. dry.gif

voi ce ziceti?
multumesc anticipat pupic.gif give_rose.gif

va pup si sa aveti o seara super give_rose.gif hug.gif
ella_mina
CITAT(Ramy @ 05-08-2008, 06:03 PM) *

CITAT(ella_mina @ 05-08-2008, 05:52 PM) *

Saru'mana ptr aprecieri floare.gif

Fibrobarul la inceput mi se parea ca are gust de mancare ptr pisici, acum m-am obisnuit si mi se pare chiar f bun. Pacalesc pofta de dulce wink1.gif Eu azi am mancat ptr ca pana la 10h cand am iesit cu mandra in parc nu am avut tp sa pap, asa ca am luat jumatate si l-am manact pe drum.

inseamna k o sa fie perfect pt mine la facultate...cum sunt si zile in care stau de dim pana seara acolo...sau dak ma si angajez pana atunci si toata ziua o sa fiu la serviciu si cat mai apuc si pe la facultate...n-o sa pot sa merg dupa mine cu salata si friptura decat la serviciu...la facultate va tb sa-mi iau fructe,sandvis sau ceva de genu fibrobar...

CITAT(Anna @ 05-08-2008, 06:17 PM) *

Buna fetelor!

Am si eu o intrebare legata de WW, am cumparat o conserva..sardine in sos tomat Cody si ma minunez citind valorile nutritive:

voi ce ziceti?

eu nush ce sa ziuc...parca nu pare de crezut...asteapta si parerile fetelor....
o seara placuta si tie pupic.gif
ella_mina
branza de vaca...facuta la tara cum se puncteaza?
k sigur o sa aiba bunica si sa stiu cum imi fac meniul....
ella_mina
tocmai am observat ceva in tabelul cu puncte... wacko.gif
-prune mari 1buc, 50g 0p
-prune 2buc, 50g 0,5p

ce sa inteleg de aici k m-au bagat de tot in ceata... wacko.gif .nu de alta dar zilel trecute am mancat cam multe prune garlanoase....
ganesha
CITAT(Anna @ 05-08-2008, 05:17 PM) *

Buna fetelor!

voi ce ziceti?

Sardinele sint... peste, si pe nici o parte, oricum le-ar pune desteptii aia care au scris eticheta, nu pot avea 2g de proteine si 19g carbohidrati, poate invers!!! Asa ca n-as pune baza nici pe restul de informatii, incearca sa cauti intr-o baza de date (www.calorie-count.com, calorieking, etc)
Anna
da, nu e deloc asa
uite ce zic pe alte siteuri

Calories in Sardines in Tomato Sauce
Sardines

Manufactured by Brunswick

Nutrition Facts
Serving Size 1 serving (106.0 g)

Amount Per Serving
Calories 150Calories from Fat 72
% Daily Value*
Total Fat 8.0g12%
Saturated Fat 1.5g8%
Polyunsaturated Fat 2.0g
Monounsaturated Fat 4.0g
Cholesterol 100mg33%
Sodium 520mg22%
Total Carbohydrates 3.0g1%
Sugars 2.0g
Protein 16.0g

mad.gif sad.gif nu stiu cine face etichetele astea sorry.gif

ella_mina
eu cred k deja pot sa declar sapt asta ratata dpdv al ww pt k azi iar am bagat in mine o groaza de fructe.. doh.gif .maine plec la bunici la tara si cu siguranta o sa mananc multe fructe k doar e plin sezon de mere,pere,prune si cum acolo sunt curate parca ma doare sufletul sa nu mananc... sorry.gif
azi am mancat asa:
-la 10 2 felii de pepene
-la 12juma 2bucati piept de pui 4p,2 felii branza 2p,rosii,castraveti
-la 3 ink 2 felii pepene rosu
-la 5 3 felii pepene galben
-la 7juma 4chifteluite 1,2p,branza 2p,salata din rosie,castravete,ardei,ridiche
-la 11 2 felii pepene verde si 2 de pepene galben...
-1p extra legume si fructe
total 10,2....dar dak punctam altfel fructele in plus era jale... doh.gif
-sport o ora de bicicleta mecanica...si ieri la fel...mai mult n-am avut timp...
stiu k am gresit...tocmai d-aia am zis k sapt asta numai ww nu tin...asa k de luni o sa incerc sa tin k la carte...k acum chiar nu am cum... sorry.gif
Dumbo
Ramy adorabila fetita ta. floare.gif

Saptamana trecuta tot imi zicea doctorul ca fica;mea e micutza si probabil seamana cu mami. Si i-am zis numai sa imi spuna daca are ochii mei verzi si in primul rand sa fie sanatoasa ca restul nu conteaza.

nusarich
Ramy, ce frumoasa e w00t.gif !!!!!! Sa va traiasca, sa se faca mare, sa fie sanatoasa, voioasa si norocoasa!

Dumbo, ce ti-a zis doctorul? Are ochii verzi?

Ella_mina, eu personal nu recomand fibrobarul. Adica de 3.5p prefer sa mananc un sandvis. Care nu are nici zahar si in care pot baga ceva mai consistent. Mai e pana incepi scoala, ai timp sa te gandesti.
Branza de tara e destul de grasa, eu cand luam branza de la tarani o punctam la cel mai mare punctaj. la fel si laptele de tara.
Si eu stiam ca prunele au puncte. Cel putin in ww-ul vechi. In cel nou nu mai stiu, dar nici nu m-a interesat, ca eu tot pe cel vechi m-am bazat.
Vacanta placuta la bunici si mananca niste fructe si pentru noi, cei de la capitala...
Sexymom
Ramy ce fetita superba ai w00t.gif .
onushca85
Sa-ti traiasca!!! E o minunatie!!!
nusarich
Anna, bine ai revenit! E bine ca papi peste, mai da-mi si mie cate un ghiont uneori. In ultima vreme am tot mancat ton cu 0.1% grasime si e asa de bun, ii place si motanului...
Dumbo
Nusarich mai un pic si vad care e culoarea ochilor.
Momentan trebuie sa mai crestem, sa ne facem mari, mai mult ea, eu daca se poate mai putin.
Acum o sa saptamana avea numai 1.700kg, balerina.

Iar eu cred ca devin de invidiat. Azi am uitat (iar) sa mananc, am avut in meniu:
o cana de lapte
un iaurt de baut (450gr)
2 chiftelute din alea mici si rotunde, si doua bucatele de peste

si asta numai din cauza ca am fost nevoita sa mananc.

Diseara cred ca imi fac o salata de fructe si inchei ziua in forta.

nusarich
Dumbo, ai grija de tine si de printesa, mananca sanatos si nu mai uita, ca mandruta are nevoie de papa pupic.gif
Panda
Ramy e superba... absolut superba w00t.gif
dar de ce sa se supere adminul... ca eu pun mereu poze... fara numar...nu avem voie... recunosc ca nu prea am citit regulamentul... e plictisitor
Ramy
Buna dimineata !!!

Multumesc dragutele mele ptr aprecieri. floare.gif

Sunt tare fericita ca am scapat de cifra 6 si aveam ieri dim ....59 kg cheer.gif cheer.gif

Saptamana trecuta tot imi zicea doctorul ca fica;mea e micutza si probabil seamana cu mami. Si i-am zis numai sa imi spuna daca are ochii mei verzi si in primul rand sa fie sanatoasa ca restul nu conteaza.

biggrin.gif biggrin.gif Lasa mami ,daca nu are ochisorii verzi tot frumoasa o sa fie. La mine din a doua a iesit cu ochii mei wink1.gif Ai avut o sarcina usoara pana acum ??

Gata, ma cheama mandruta la datorie. Revin

nusarich
Bravo ramy! Asa as vrea si eu, dar ma un drum luuuung pana la 5....
Panda
buna ziua la neroance!
am o inrebare...
in tabel am gasit:
carne de vaca, proaspata... o bucata 125 g negatita=2p
si.. carne de vitel proaspata... 140 g negatita=4,5p

diferenta este daca e de vaca/vitel?
problema e ca eu am cumparat de la macelarie... parca zicea carne de vita...
nu stiu cum sa punctez
floare.gif
nusarich
CITAT(Panda @ 07-08-2008, 03:16 PM) *

buna ziua la neroance!
am o inrebare...
in tabel am gasit:

nu stiu cum sa punctez
floare.gif

Pai este diferenta, ca au caracteristici diferite, carnea de vaca este si mai uscata, si mai atoasa... Daca zicea ca e de vita, ar trebui punctata ca si carnea de vaca. In general comerciantii specifica daca este carne de vitel sau de vaca, cel putin asa am vazut eu. Probabil ca sunt consumatori care au restrictii la vreuna dintre ele.
Panda
CITAT(nusarich @ 07-08-2008, 03:50 PM) *

CITAT(Panda @ 07-08-2008, 03:16 PM) *

buna ziua la neroance!
am o inrebare...
in tabel am gasit:

nu stiu cum sa punctez
floare.gif

Pai este diferenta, ca au caracteristici diferite, carnea de vaca este si mai uscata, si mai atoasa... Daca zicea ca e de vita, ar trebui punctata ca si carnea de vaca. In general comerciantii specifica daca este carne de vitel sau de vaca, cel putin asa am vazut eu. Probabil ca sunt consumatori care au restrictii la vreuna dintre ele.

mersi mult
hug.gif
nusarich
N-ai pentru ce hug.gif ! Cand ai intrebari sau nelamuriri, cel mai bine e sa intrebi, cineva tot iti va raspunde.
ella_mina
m-am intoooooors biggrin.gif
a trecut repede timpul la bunici...miercuri am mai stat eu si degeaba dar joi si vineri nu prea am avut cand...am fost harnicuta...am carat si apa de la fantana...care e cam departe...am adunat mure si m-am intepat toata...am scos cartofii si se minuna mama k nu faceam eu asa ceva...dar m-am ales cu o arsura pe spate...de toata frumusetea...k eu am fost viteaza...am stat in sutienul de la costumul de baie sa ma bronzez...si acu nu mai pot de usturime...
deci in general miscare multa....
cu mancarea a fost ok...n-am stat sa numar puncte dar am mancat sanatos...meniul meu a fost cam asa:
miercuri:
-de dim ou fiert,branza,rosie,castravete
-pranz peste fript si cartofi (taiati felii si copti pe grill sunt o bunatate)
-seara ca la pranz
-intre mese multe pere,prune,pepene
joi
-de dim ou fiert,branza o cana cu lapte batut,rosii
-pranz pulpa de pui fara pielita la gratar,branza
-seara ce mi-a mai ramas din pulpa de la pranz,lapte
-intre mese multe prune,pepene
vineri
-de dim pepene
-pranz cartofi fierti cu putina paine
-seara o salata din rosie,castravete,ardei,ridichi si porumb fiert
-intre mese mult pepene,mure
-aseara pe la 11 am mancat un pate cu branza la iuby.. doh.gif ..era micut...facut in casa nu d-ala cumparat imbibat cu ulei..

azi si maine nu mai stau sa numar puncte k n-are rost....dar de luni incep iar in forta...macar o saptamana ca apoi plec in concediu si iar nu am cum sa numar...

voi ce mai faceti fetelor?cum stati cu dietele?ati mai slabit?
ella_mina
neatza tuturor si o zi cat mai frumoasa!!! pupic.gif hug.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
himere2005
am trecut sa va salut! la noi inca e aiurea la servici, a venit un al doilea control de la finante si sunt solicitata destul de mult in perioada asta, bona deocamdata nu mai vine si ne-am luat cate o saptamana fiecare ca sa facem o punte pana pe 15 septembrie, data din care bia va merge la camin. am fost la mare la mamaia si ne-am simtit tare bine. atasez si cateva poze. in legatura cu venirea lui sexy la bucuresti, mi-a parut enorm de rau ca nu am reusit sa le vad pe fete sad.gif poate la anul ne hotaram sa facem o intalnire maaaare )).gif . eu sunt dispusa sa vin
Imagine
bia
Imagine
clanul bradeanu si cu mama
Imagine
dan, bia si rechinul grin.gif
Imagine
mama si fiica smile.gif
mi se pare ca sunteti slabe, may in special, am vazut-o si pe sexy in poze si pe dana, nusa si cine a mai postat. eu sunt cu greutatea la 56.3 kg si vreau sa ajung la 53.

ma gandeam cat de greu imi era la inceput cu bia si cat de ingradita ma simteam de libertate....acum cred ca am intrat cu adevarat in rolul de mama si ma simt mult mai atasata de ea...faptul ca reusesc sa vorbesc cu ea, sa radem, sa ne jucam imi da o stare de fericire maxima...si chiar nu mai conteaza ca se scurg clipele. va pup pana data viitoare. incerc sa-mi iau o saptamana de concediu intre 18-22 august si daca reusesc poatre reusim sa vbim mai mult

miha, tot te visez de cateva zile, cred ca e un semn ca trebuie sa ne intalnim )).gif
ella_mina
uite k a venit si duminik seara si de maine iar ww.... sad.gif ...asta e...dak vreau sa slabesc trebuie...astazi iar am mancat cam mult...
-de dim cereale cu lapte
-p la 12 o cana lapte batut
-la 3 o pulpa de pui la gratar si niste branza cu mamaliga
-intre mese mure,prune,pere,un mar,2 struguri
-si ceva pt care merit bataie.... doh.gif ...4 clatite...macar nu aveau ulei...si 3 dintre ele le-am umplut direct cu mure k tot aveam proaspete...iar una cu o lingurita de dulceata...

iar miscare sa zicem k am fost vreo 2 ore cu mama si fratele pe deal dar nu am mers continuu...sa zicem k vreo ora am mers si alergat...

de maine tb sa ma mobilizez puternic...sa numar puncte si sa ma apuc iar de dans si sper si ceva gimnastica
daconst
Salutare fetili! cheer.gif
Am reusit si eu sa mai citesc ca aici ca am o perioada super incarcata si stresanta.
Am fost we asta la Berlin si abia acum mi-am mai revenit putin din oboseala.Cum era si de asteptat am mancat tare aiurea si cam multe dulciuri,asa ca de luni incep iar cu sala si numarat de puncte. naughty.gif

Ramy,ce fetita superba ai!!!!! w00t.gif
Doamne si ce ochi poate sa aibe.Sa-ti traiasca,e o mandrete de fata!Sa stii ca ne bagam la petit,ca poate avem si noi vreo sansa. wink1.gif
Felicitari cu slabitul!O sa-ti revii cu siguranta la forma de dinainte ca tu esti amitioasa din fire! pupic.gif

Nusha,mama,tu esti inalta tare,parca,asa ca nu e bai daca mai ai pina la 60kg.

Himere,tare ma bucur sa va mai vad! hug.gif
Si Bia ce schimbata e!
Unde ati fost in concediu?
nusarich
CITAT(daconst @ 10-08-2008, 11:05 PM) *

Nusha,mama,tu esti inalta tare,parca,asa ca nu e bai daca mai ai pina la 60kg.

Pai da, Dana, sunt inalta (1.74m), dar tot as vrea sa ajung mai repede la 60. Cred ca mai mult pentru psihic decat pentru aspect, dar na, tot 60 e...

Himere, ce frumusica e Bia! Ce bine ca v-ati distrat un pic, ati iesit din rutina jobului...
Ramy
'neata !

Saptamana trecuta aveam 59 kg si astazi dim 60.700 doh.gif E drept ca m-am cantarit dupa ce am baut 1 kg de cafea, nu mersesem la baie etc, dar totusi sorry.gif Ooff, am dat-o rau in bara in acest wek.

daconst
, saru'mana give_rose.gif O scumpica... ca de obicei. Sigur ca va puteti baga la petit. Cine nu l-ar vrea pe LUca pupic.gif Tu cum stai cu kg ??

ella_mina
, ce ambitioasa esti ?? Cat ai slabit pana acum cu WW ??

Fug ca mandra este pe olita si se cam agita grin.gif

ella_mina
CITAT(Ramy @ 11-08-2008, 10:22 AM) *

'neata !

ella_mina[/b], ce ambitioasa esti ?? Cat ai slabit pana acum cu WW ??

neatza!!!
eu am tinut ww decat vreo 2 sapt pana acum...dar de vreo 5 sapt am renuntat la paine,dulciuri,grasimi....si am inceput sa fac sport mai mult...am mai calcat si stramb dar nu foarte grav...in total am slabit vreo 4 kg...
nu stiu sa spun exact cate kg am slabit cu ww pt k am facut si pauza saptamana care a trecut...acum tin iar o sapt dupa care plec in concediu si iar tb sa fac pauza...plus k eu nu am cantar acasa si m-am cantarit pe la prieten...si la bunici...si la medicul de planning...dar o sa-mi cumpar si eu k sa pot sa tin evidenta cum tb...oricum in mom asta slabesc mai greu pt k nu mai am multe kg de dat jos si astea care mai sunt se duc mai incet...dar nu e graba mare pt k sunt binisor si acum...daca pana la inceputul lui octombrie mai scap de 3-4 kg as fi cea mai fericita....
Panda
CITAT(ella_mina @ 11-08-2008, 10:49 AM) *

CITAT(Ramy @ 11-08-2008, 10:22 AM) *

'neata !

ella_mina[/b], ce ambitioasa esti ?? Cat ai slabit pana acum cu WW ??

neatza!!!
eu am tinut ww decat vreo 2 sapt pana acum...dar de vreo 5 sapt am renuntat la paine,dulciuri,grasimi....si am inceput sa fac sport mai mult...am mai calcat si stramb dar nu foarte grav...in total am slabit vreo 4 kg...
nu stiu sa spun exact cate kg am slabit cu ww pt k am facut si pauza saptamana care a trecut...acum tin iar o sapt dupa care plec in concediu si iar tb sa fac pauza...plus k eu nu am cantar acasa si m-am cantarit pe la prieten...si la bunici...si la medicul de planning...dar o sa-mi cumpar si eu k sa pot sa tin evidenta cum tb...oricum in mom asta slabesc mai greu pt k nu mai am multe kg de dat jos si astea care mai sunt se duc mai incet...dar nu e graba mare pt k sunt binisor si acum...daca pana la inceputul lui octombrie mai scap de 3-4 kg as fi cea mai fericita....

clap.gif clap.gif
Anna
CITAT(nusarich @ 06-08-2008, 03:52 PM) *

Anna, bine ai revenit! E bine ca papi peste, mai da-mi si mie cate un ghiont uneori. In ultima vreme am tot mancat ton cu 0.1% grasime si e asa de bun, ii place si motanului...

Bine te-am gasit Nusa,
sapt asta sa papi peste da? biggrin.gif
Eu am intrat in a 3 sapt de WW, momenat merge onorabil.
ella_mina
am zis k azi revin in forta cu ww si uite k iar am dat-o in bara... doh.gif
meniul meu de azi:
-cereale cu lapte 5,5p
-struguri 200g 2p
-mancare de mazare,cartofi si carne de pui 6p
-mere,pepene 1p extra
-o clatita 3p (in tabel e notata cu 4p dar eu am pus 3 pt k n-am pus nici zahar nici ulei in ea)
pana aici totul perfect...17,5p....dar acum vine bomba doh.gif
a facut mama o prajitura cu biscuiti,mere,prune,crema de vanilie si frisca...si am mancat 3 bucati... doh.gif doh.gif doh.gif si nu stiu nici cum s-o punctez....
pt a mai indrepta ceea ce am gresit am facut 2 ore de dans si 40 min de gimnastica...si vreau sa mai fac vreo 30 min de masaj...sper k toate astea sa anuleze prajiturile alea....
of ce bataie merit....si problema e k si maine o sa mananc prajitura d-aia...k e atat de buna si racoroasa...si iar o sa bag cateva ore de miscare...
Ramy
'neata!!

ella_mina
nu fi suparata prea rau wink1.gif Avantajul la WW fata de alte diete este ca ai puncte din sport . Dar astazi sa fi cumintica wink1.gif

CITAT

Anna, cat ai dat in aceste 3 saptamani??

Eu am avut o zi tare grea ieri. Am manact ff putin. 1 pepene galben, 3 piersici, 1 portie paste din care punctez pastele si 1 pumn de porumb, in rest 0 si un fibrobar. Am facut 35 min sport si baut lichide la greu. Astazi sper sa adorm bubulina si sa fac macar juma' ora de sport, apoi sa bag ceva pepene galbe( m-am indragostit de el wink1.gif ). Mai departe sigur voi manac 1 fibrobar, in rest...chiar nu stiu ptr ca vreau sa tin si post pana la Sf Maria. Partea buna este ca am ajuns la 59,5 kg naughty.gif

Pupici
nusarich
CITAT(Anna @ 11-08-2008, 08:03 PM) *

Bine te-am gasit Nusa,
sapt asta sa papi peste da? biggrin.gif

hug.gif Cred ca te-am auzit cand ai scris, ca azi mi-am facut un sandvis cu ton. Si mai am in plan saptamana asta peste o data, dar pregatit cumva fie in steamer fie la cuptor, cumva...
ella_mina
CITAT(Ramy @ 12-08-2008, 08:48 AM) *

'neata!!

ella_mina
nu fi suparata prea rau wink1.gif Avantajul la WW fata de alte diete este ca ai puncte din sport . Dar astazi sa fi cumintica wink1.gif

Pupici

nu prea o sa fiu cuminte nici azi k mai am prajitura biggrin.gif...si la cat de buna si de racoritoare este nu o sa pot sa nu mananc...dar o sa fac sport cat pot de mult...
ella_mina
am incercat sa calculez cam cat are o portie de prajitura de care am mancat si ieri si azi si am zis 3p...asta inseamna k ieri(luni) am consumat in total 26,5p.... doh.gif doh.gif doh.gif ...sa zicem k am mai recuperat ceva din sport....dar eu o sa incerc sa economisesc in fiecare zi punctele depasite...adik 8,5p...

meniul de azi(marti)...iar merit bataie:
-2 struguri 2p
-rosie,ardei
-o cana lapte batut 1,5p
-pepene rosu,pepene galben,pere (cam multe.... doh.gif )
-dovlecel cu lapte 1,5p
-extra fructe 1p
-icetea 1p (am fost cu iuby la terasa si nu aveau apa plata. angry2.gif ..si imi luase fanta... mad.gif...doamne ce m-am enervat...k eu ma chinui sa fac sport si sa am grija ce mananc...ii zic k nu vreau suc cu acid...si el imi ia fanta...pana la urma l-a schimbat si am baut icetea...dar nici ala cu placere...voiam apaaaaaaa)
-3 prajituri 9p doh.gif din fericire s-a terminat si de acum in colo o sa fiu fata cuminte
total 16p
mai am de economisit ink 6,5

miscare am facut asa:
-2 ore dans
-45min gimnastica
-o ora curatenie prin casa (aspirat,sters praful,spalat vase)
-plus sex.gif blushing.gif
May
CITAT(Anna @ 11-08-2008, 07:03 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Hai ca merge, daca au trecut 3 saptamani esti pe drumul cel bun, dar de data asta sa nu te mai lasi, da?!! hug.gif

CITAT(ella_mina @ 12-08-2008, 11:52 PM) *

-plus sex.gif blushing.gif

Sport extrem )).gif
Panda
CITAT(ella_mina @ 13-08-2008, 12:52 AM) *

total 16p
mai am de economisit ink 6,5

cred ca nu e indicat sa scazi sub 17... asa scrie in reguli read.gif... parca
Ramy
Salut !!

CITAT
cred ca nu e indicat sa scazi sub 17... asa scrie in reguli

Panda, din aduceri aminte stiu ca se pot economisi cu pana la 4 pcte pe zi, puncte ce le poti papa in wek.

Si eu sunt cuminte. Aveam 58.9 kg dimineata cheer.gif Fac sport la greu, adic 30-40 min pe zi. Ptr mine ins mult dat fiind ca n-am nici tp si dupa cezariana ma cam durea burta

Astazi am mancat : crema supa de legume, fara crutoane, doar cu juma felie paine neagra. Mai tarziu pap tocanita de ciuperci, fara ulei, doar ceapa, bulion, busuioc, usturoi si voi fierbe cateva paste ptr a-mi tine de foame. Pe seara sper ca voi rezista cu 1 fibrobar si pepene, piersici.

Haa, am uitat sa ma laud ca dim am fo la o petrecere de piciti ci...am baut doar apa plata. Sper ca dupa post sa raman la fel de bunutza. wink1.gif
Va pup !!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.