stiu k nu e indicat sa consum sub 17p dar eu mananc f multe fructe si sincer...decat sa mananc cine stie ce k sa fac puncte aiurea mai bine mananc fructe...k e sezon si e pacat de ele...
azi am fost la strand si nu am mancat decat fructe acolo...cand toata lumea manca ditamai sandvisurile...cartofi prajiti...
meniul de azi:
-2 oua fierte am zis 3p pt k erau foarte mici
-rosie,ardei
-2 clatite 6p
-o banana 1p
-mere,pere,pepene rosu,pepene galben
-ciorba de legume 2p
-salata de rosii,castraveti,ridichi,ceapa 1p (a pus mama ulei in ea

)
-sprit 1p (iar din vina socrului...dar macar l-am convins sa fie mai mult apa....si nici paharul plin...)
-extra fructe si legume 1p
total 14p
mai am de economisit ink 2,5
miscare vreo 2 ore in bazin....
nu ma certati k am consumat doar atat...dar nu mi-a fost foame k am mancat fructe multe.....si imi mai pregatisem seara sa mananc o felie de paine cu salata de vinete dar m-am certat cu mama si am renuntat...
facuse supa de legume...a zis k n-a calit ceapa in ulei k sa mananc si eu...facuse si niste salata de vinete...cik a pus ulei putin...si am intrebat cam cat...dak a masurat...k tb sa stiu cum calculez punctele...atat i-a fost...k am innebunit-o...k nimic nu-mi convine...dupa ce k de o luna pune cat mai putin ulei...nu prajeste k sa mananc si eu..etc...mai ridic si tonul la ea...recunosc k nu a fost frumos din partea mea...dar am momente in care simt k cedez nervos cand vad k eu ma chinui si nu ma sustine nimeni...din contra...ei ma trag in jos mereu...
mai facuse si salata cu rosii,castraveti...si mereu ii zic inainte sa puna ulei sa opreasca si pt mine in altceva fara ulei...normal k nu face asa...
pana la urma nu o pun eu sa faca si pt ei mancare de regim...k mi-am facut si singura...si ei sa-si faca ce vor...nu-i oblig sa manance k mine...
mai zicea si k n-a mai facut nici prajituri sa nu-mi faca mie pofta...si ei ar fi mancat...god....ma dispera...ieri cand dansam...abia mai aveam putere...si ea venea la mine si imi tot zicea cate ceva sa ma enerveze...k nu fac bine...k tb sa sar mai mult...k oricum ma chinui degeaba k tot am gambele mari oricat as slabi...si ea spune k face faze d-astea tocmai pt k ma oftic...si cand o sa vada k sunt indiferenta atunci se potoleste...
k sa nu mai spun k aseara am fost la terasa cu iuby si ne-am cam certat k imi luase fanta si eu ii zisesem k vreau apa...si iar incepuse cu d-alea k tot mai tii regim?k inainte beai...ce te tot abtii?dc nu bei?...adik eu ma chinui sa mananc putin...si el imi baga fanta pe gat...mai bine de cate puncte are sucul mananc ceva sanatos...
offff....nu e atat de greu regimul propriu zis cat de greu e dpdv psihic...din cauza celorlalti...