Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
nusarich
Ramy, imi place cum papi. Cam de cate puncte pe zi papi in general?
Si pe mine tot postul (postul Pastelui la mine) m-a cumintit un pic. Ca mancam tare aiurea...
Ramy
nusarich, ar trebui sa pap 17 pcte /zi , dar sincer vb...nu socotesc la sange. La bunul simt, cred ca sunt in puncte. Cand vad ca nu consum tot, mai bag un pumn de fistic, seminte wink1.gif Da, noroc cu acest post. De fapt, eu am mai slabit intrun post cca 15 kg.
ella_mina
stiu k nu e indicat sa consum sub 17p dar eu mananc f multe fructe si sincer...decat sa mananc cine stie ce k sa fac puncte aiurea mai bine mananc fructe...k e sezon si e pacat de ele...
azi am fost la strand si nu am mancat decat fructe acolo...cand toata lumea manca ditamai sandvisurile...cartofi prajiti...
meniul de azi:
-2 oua fierte am zis 3p pt k erau foarte mici
-rosie,ardei
-2 clatite 6p
-o banana 1p
-mere,pere,pepene rosu,pepene galben
-ciorba de legume 2p
-salata de rosii,castraveti,ridichi,ceapa 1p (a pus mama ulei in ea mad.gif )
-sprit 1p (iar din vina socrului...dar macar l-am convins sa fie mai mult apa....si nici paharul plin...)
-extra fructe si legume 1p
total 14p
mai am de economisit ink 2,5
miscare vreo 2 ore in bazin....

nu ma certati k am consumat doar atat...dar nu mi-a fost foame k am mancat fructe multe.....si imi mai pregatisem seara sa mananc o felie de paine cu salata de vinete dar m-am certat cu mama si am renuntat...
facuse supa de legume...a zis k n-a calit ceapa in ulei k sa mananc si eu...facuse si niste salata de vinete...cik a pus ulei putin...si am intrebat cam cat...dak a masurat...k tb sa stiu cum calculez punctele...atat i-a fost...k am innebunit-o...k nimic nu-mi convine...dupa ce k de o luna pune cat mai putin ulei...nu prajeste k sa mananc si eu..etc...mai ridic si tonul la ea...recunosc k nu a fost frumos din partea mea...dar am momente in care simt k cedez nervos cand vad k eu ma chinui si nu ma sustine nimeni...din contra...ei ma trag in jos mereu...
mai facuse si salata cu rosii,castraveti...si mereu ii zic inainte sa puna ulei sa opreasca si pt mine in altceva fara ulei...normal k nu face asa...
pana la urma nu o pun eu sa faca si pt ei mancare de regim...k mi-am facut si singura...si ei sa-si faca ce vor...nu-i oblig sa manance k mine...
mai zicea si k n-a mai facut nici prajituri sa nu-mi faca mie pofta...si ei ar fi mancat...god....ma dispera...ieri cand dansam...abia mai aveam putere...si ea venea la mine si imi tot zicea cate ceva sa ma enerveze...k nu fac bine...k tb sa sar mai mult...k oricum ma chinui degeaba k tot am gambele mari oricat as slabi...si ea spune k face faze d-astea tocmai pt k ma oftic...si cand o sa vada k sunt indiferenta atunci se potoleste...

k sa nu mai spun k aseara am fost la terasa cu iuby si ne-am cam certat k imi luase fanta si eu ii zisesem k vreau apa...si iar incepuse cu d-alea k tot mai tii regim?k inainte beai...ce te tot abtii?dc nu bei?...adik eu ma chinui sa mananc putin...si el imi baga fanta pe gat...mai bine de cate puncte are sucul mananc ceva sanatos...

offff....nu e atat de greu regimul propriu zis cat de greu e dpdv psihic...din cauza celorlalti...
SARA
ei,trage o gura de aer in piept si incearca sa nu te superi prea tare ca stii apare mititelul si-ti sopteste "hai mananca ca sa-ti treaca supararea".si.........de altfel asa sunt toate mamele,isi fac griji pt,puiutii lor.esti tinerica si kg se scurg mai repede la ani tai.

ei ,bucura-te de viata si multa ambitie si perseverenta in continuare.pupici
Panda
ella eu cred ca esti nervoasa pt ca mananci prea putin... eu zic sa uiti de punctele alea depasite... ca nu-i mare tragedie... si sa consumi 17 p/zi ... ca tot ai sa scazi...
eu sunt de parere ca iti tebuie si ceva mai satios....ieri in afara de cele 2 oua nu ai mancat decat fructe si leg.
zic si eu ca nu sunt experta... sper ca nu te superi daca imi dau cu parerea... poti adauga niste paste, niste ton, carnita pui, peste la cuptor,nuci.... daca stai sa te gandesti iti vin idei.

CITAT
mai bine de cate puncte are sucul mananc ceva sanatos...

aici ai mare dreptate.

hai ...ca azi o sa fie mai bine give_rose.gif
nusarich
Ella_mina, si eu sunt de acord ca esti un pic mai irascibila din cauza ca mananci foarte putin satios. Am patit-o si eu si mi-am dat seama ca asa reactionam de fiecare data cand mancam foarte putin. Punctele depasite se pot recupera in decurs de o saptamana, adica la sfarsitul saptamanii sa nu ai depasiri, deci nu era graba cu ele.
Incearca sa ii intelegi si pe cei din jur, ei nu stiu prin ce treci, macar discuta cu ei, explica-le ca tu vrei sa faci ceva pentru tine si ca iti fac rau asa cum procedeaza acum, dar fa-o pe un ton normal, nu pe ton de cearta. Fiecare are dreptate in felul lui, asa ca cel mai bine e sa discuti si sa-l intelegi si pe celalalt. Parerea mea.
E bine ca mananci fructe, acum cat le ai, insa ai mare grija ce si cum combini, eu m-am ales cu o frumoasa gastrita de care nu mai scap si care nu e tocmai de dorit...
bubbles
Ziua salut.gif .Am reaparut si eu grin.gif
Sexymom
Ce faci fata? Cum fuse in concediu? ai luat cantarul dupa tine sau nu? ca de Furosemid nu intreb, ala sigur l-ai luat. pupic.gif
bubbles
CITAT(Sexymom @ 14-08-2008, 01:46 PM) *

Ce faci fata? Cum fuse in concediu? ai luat cantarul dupa tine sau nu? ca de Furosemid nu intreb, ala sigur l-ai luat. pupic.gif

Fu bine in concediu yahoo.gif .Furosemid nu am luat desi am fost cu rusii dupa mine tease.gif .Cantarul nici nu m-a interesat .. am mancat de am rupt ... ca niciodata blink.gif doar ca nu m-am mai aruncat ca anu trecut in gogosi.Nici nu stiam ca pot da gata o pizza mare singura pana acum lol.gif lol.gif
May
Nu iti cunosti superputerile? lol.gif Eu stau si ma mir de la o vreme ca nu mai am superputeri si tare bine e wink1.gif
bubbles
CITAT(May @ 14-08-2008, 02:13 PM) *

Nu iti cunosti superputerile? lol.gif Eu stau si ma mir de la o vreme ca nu mai am superputeri si tare bine e wink1.gif

Nu stiu cum de s-a intamplat asta ..De mult nu am mai dat gata singura o pizza blink.gif .Poze de la mare aiciPoze
ella_mina
CITAT(Panda @ 14-08-2008, 09:18 AM) *

ella eu cred ca esti nervoasa pt ca mananci prea putin... eu zic sa uiti de punctele alea depasite... ca nu-i mare tragedie... si sa consumi 17 p/zi ... ca tot ai sa scazi...
eu sunt de parere ca iti tebuie si ceva mai satios....ieri in afara de cele 2 oua nu ai mancat decat fructe si leg.
zic si eu ca nu sunt experta... sper ca nu te superi daca imi dau cu parerea... poti adauga niste paste, niste ton, carnita pui, peste la cuptor,nuci.... daca stai sa te gandesti iti vin idei.

CITAT
mai bine de cate puncte are sucul mananc ceva sanatos...

aici ai mare dreptate.

hai ...ca azi o sa fie mai bine give_rose.gif

ieri am mancat multe fructe pt k am fost la strand...aveam de gand sa-mi iau acolo pui grill (cand am mai fost aveau) dar acum nu mai faceau decat sandvis in care puneau pui....plus altele...si nu am vrut sa iau pt k avea o chifla imensa...
azi promit k mananc mai satios hug.gif
ella_mina
am cumparat azi niste soia...sunt bucati mari nu granule...imi spune si mie cineva o reteta?...sa fie buna si sa aiba puncte putine...
ella_mina
meniul de ieri:
-branza 2p rosie,castravete
-pepene rosu,pere
-dovlecelmcu lapte 2p
-branza 2,5p piept de pui afumat 1,5p 2 rosii,castravete
-mancare de mazare,cartofi,carne de pui 6p
-salata de rosii,castraveti,ridichi.ceapa 1p uleiul
-extra fructe si legume 1p
total 16p
-miscare 3-4 ore de mers pe jos la cumparaturi
ALICE
La multi ani fetelor care sunteti MARIA!!!
peach
Neata Fetele!

La noi este liber azi cheer.gif

La multi ani Mariilor si Marianelor! floare.gif

De azi numar puncte salut.gif dar am nevoie de ulima lista..daca e cineva amabila sa-mi trimita si mie linkul.
Pt calculul pct pe zi a ramas aceiasi formula?

PS: Monic ai aflat daca va fi fata sau baiat?

O zi buna tuturor
Ramy
Buna ziua !!
La multi ani Mariilor ! Hii, la multi ani si mie wink1.gif Sa vedem dak astazi reusesc sa stau in punte, ca mi-e sa nu ma deochi cat sunt de cuminte wink1.gif

CITAT
Dar am nevoie de ulima lista..daca e cineva amabila sa-mi trimita si mie linkul.
Pt calculul pct pe zi a ramas aceiasi formula?

La ce fel de lista te referi ??

dany
AICI a pus Nessie lista actualizata , Sorina ! Ultima-ultima lista ( din noiembrie 2007 ) n-am reusit sa ajung sa o cumpar dar se pare ca nu sunt diferente mari . Bafta la numarat !!! hug.gif

La multi ani Mariilor !!! give_rose.gif
michelle
Salutare! Iata ca am revenit si eu din concediu.. beach.gif

Bun venit fetelor noi! give_rose.gif

Sorina, mult spor! Vad ca ti-au raspuns fetele in legatura cu lista si formula. Eu sunt aici pregatita cu nuielusa blum.gif
Chiar, Moniiiiic, ai aflat ce e? grin.gif
De Emu mai stie cineva ceva?

PS: eu nu am sa urez la multi ani Mariilor pt ca in zona noastra azi se pomenesc mortii (Adormirea Maicii Domnului) si imi e peste mana sa urez cuiva la multi ani..
Ramo
Bine ai revenit. Ne pui poze??? Ca eu am puuuuuuuus!
michelle
CITAT(ramonavlas @ 15-08-2008, 12:39 PM) *

Bine ai revenit. Ne pui poze??? Ca eu am puuuuuuuus!

Am inceput sa selectez, am vreo 5 mii.. grin.gif Sper sa pot pune zilele astea. Voi reveni si cu povesti din concediu, insa nu stiu la ce topic sa le scriu
michelle
CITAT(ella_mina @ 14-08-2008, 05:19 PM) *

am cumparat azi niste soia...sunt bucati mari nu granule...imi spune si mie cineva o reteta?...sa fie buna si sa aiba puncte putine...

Ella, din cate stiu eu, soia se poate gati cum gatesti carnea. O poti fierbe si apoi o poti amesteca cu legume si o poti da la cuptor. Ca sa iasa gustoasa, la fel ca si carnea, trebuie condimentata/ aromata cu ierburi si buruieni.
Mama mea ne face musaca (un strat cartofi, un strat soia) si e destul de buna
nusarich
La multi ani Mariilor!
La noi e Maria Mare, adica cea la care se zice "La multi ani!" celor ce se cheama "Maria" (si derivatele). Celor ce poarta un nume compus de ex. "Ana-maria" li se spune "La multi ani!" de Maria mica (pe 8 septembrie).
peach
CITAT(danyhoney @ 15-08-2008, 10:28 AM) *

AICI a pus Nessie lista actualizata , Sorina ! Ultima-ultima lista ( din noiembrie 2007 ) n-am reusit sa ajung sa o cumpar dar se pare ca nu sunt diferente mari . Bafta la numarat !!! hug.gif

La multi ani Mariilor !!! give_rose.gif

multumesc! nu se mai poate..vad ca tot in sus merg..e cazul s ma apuc de numarat

Sa traiti dom' polizai Miha! salut.gif o sa incerc sa sau raportul cit pot de des.
ella_mina
scuze pt intarziere...am uitat sa spun la multi ani sarbatoritelor...
mi-am facut nenorocirea aia de soia...
am fiert spaghete....am fiert si soia 30min...apoi am taiat-o cuburi dupa ce am stors-o de apa...si am facut un sos cu rosii,ceapa,usturoi,ardei,condimente...sosul iesise bun...chiar imi placea...apoi am pus peste el si soia...si am mai fiert putin...
cand a fost gata am pus o portie din sosul cu soia peste spaghete...arata chiar bine...dar n-am reusit sa mananc foarte mult...ori sunt eu o bucatareasa groaznica.. doh.gif .ce-i drept sunt abia la inceput si n-am facut dupa o reteta anume ci dupa ce mi-a venit mie pe moment...dar nu-mi place ce grust avea soia dupa ce intrase sos in ea.. bad.gif .m-am oprit din mancat pt k altfel vomitam...si nush dak imi mai tb mancare pe ziua de azi...
dar pt k mai am multe puncte de consumat...si tin si post...o sa faram niste nuci si le mananc cu restul de paste care mi-au ramas....macar asta imi place...
Ramo
Dar azi se mai tine post?? (ma refer la asta de Sf Maria). Sau tu tii post miercurea si vienerea?
Grasutza
Azi este harti. Nu se tine post. Cel putin asa zice mama mea.
Dar asta nu inseamna ca o sa sariti pe prajituri. Nu-i asa? floare.gif
ella_mina
CITAT(ramonavlas @ 15-08-2008, 08:20 PM) *

Dar azi se mai tine post?? (ma refer la asta de Sf Maria). Sau tu tii post miercurea si vienerea?

eu tin post vinerea doar...si azi fiind Sf Maria a fost doar dezlegare la peste...

nu mai am nuci... crying.gif
da nu-mi dau seama ce s-a intamplat cu ele...k pana acum cateva zile erau in debara...si nu stiu sa le fi folosit mama la ceva...offff...si nu e nici acasa...nu are nici semnal unde e sa o sun sa o intreb unde le-a pus...asta dak mai sunt...

mai am niste salata de vinete in frigider...dar nush cu cat s-o punctez k n-am idee cat ulei a pus in ea...voi cam cat credeti k tb sa pun la o lingura?...cred k mai mult de 1p nu ar tb sa fie...k doar nu e mai mult de o linguritza de ulei

uite cum am ajuns eu sa mananc tocmai la ora asta cautand nuca prin casa... angry2.gif

voiam sa mai intreb ceva...am vazut k in lista 4 alune sunt 1p...dar care alune?cele cumparate...care sunt si prajite?sau cele neprajite? intreb pt k am cateva alune direct din alun...nesparte inca...si as manca din ele dar nush cum sa le punctez....
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Hop si eu pe aici, chiar daca numai de ww nu ma tin.

Dar am ajuns in starea in care pur si simplu nu mai pot sa mananc. Colegii zic ca sunt mama denaturata ca nu hranesc copilul, dar pur si simplu mananc din datorie, asa ca trebuie sa mananc si atunci bag la greu fructe si laptik (nu impreuna).

Bubule unde e frate balena aia cu care ne tot ameninti in poze, ca eu vad numai o slabanoaga.

Miha Emu nu a mai aparut pe aici si nici Monic nu prea isi face aparitia. Si eu care ma laudam cu topic de gravidute, acum am ramas sa vorbesc de una singura pe aici. Nu chiar asa de singura ca inca sunt 2 in 1, dar totusi...

Ramona ma duc sa ma uit si eu de poze, numai ca atunci cand vad cat ai slabit ma ia cu ameteli.
Eu de cand cu burtoiu pur si simplu mi-e tare greu sa ma obisnuiesc cu dimensiunile noi. Si mi se pare ca as incapea in locuri stamte, dar am surpriza neplacuta sa imi dau seama ca nu mai pot sa ma strecor ca pe vremuri. Intr-o vreme ma tot loveam de chestiile din jur, pentru ca nu imi dadeam seama ca sunt mai mare.
Ca sa nu zic ca la inceput imi luam haine tot mici, acum imi iau mult prea mari.
Tu cum te-ai obisnuit cu noile dimensiuni?
ella_mina
azi a fost atat de caaaaald...n-am dormit mai deloc azi-noapte...si nici la noapte nu stiu ce o sa ma fac....de dimineata la 7-8 deja simteam k nu mai am aer...asa k nici nu s-a pus problema de sport azi...si nici nu cred k mai fac sapt asta k tot canicula o sa fie....
meniul de azi:
-cereale 2p
-2 banane 2p
-pepene rosu,pepene galben
-paste cu soia si sos de rosii 3,5p
-2 pere
-2 felii de paine 2p cu 4 lingurite de salata de vinete....asta nush cat sa punctez....eu ma gandeam ca mai mult de 1p fiecare lingurita nu ar avea cum sa fie....deci 4p
-extra fructe 1p
total 13,5 (asta dak am pus bine salata....dak e mai mult la salata tot cred k ma incadrez)

nu a fost intentia mea sa mananc doar atat....dar pe caldura asta nu pot sa mananc...fructele merg dar altceva f greu.....si fructe am mancat chiar multe....
daconst
Hop si eu cind nu mai e nimeni pe aici. sad.gif

La multi ani Mariillor!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Azi a fost liber si la noi in landul unde locuiesc,dar in cel in care lucrez nu. mad.gif Asa ca eu a trebuit sa lucrez in timp ce al meu a fost liber.Ca norocul ca vinerea e scurta la noi si am plecat la 12 acasa. cheer.gif

Bubule,ma enervezi,cica e banlena...fata tu n-ai oglinda? mad.gif
Ce tare e poza cu Rica!! )).gif

Miha,pina la urma unde ati fost in concediu?

Ramy,hai ca avem nevoie de cineva cu ambitie aici! naughty.gif
Eu tot cu ultimele kg ma lupt...4-5,le tot dau jos si iar le pun.N-am amitie daca nu merg in Ro anul asta. sad.gif

Sorina,bafta multa! cheer.gif
Hai ca poate ma molipsesc si eu,dar pe vremea asta naspa as manca mereu.

Ramo
,mai baga si aici link cu poze. naughty.gif

Dumbo,e normal daca ai fetita sa nu vrei sa mananci.Cam asa au fost si prietenele mele.
Mai nasol e cu baietii,ca mananci de rupi.
Dumbo
Eh, inseamna ca acum pot sa ma bucur si eu ca am fetita si nu baiat.
Desi colegele mele care au avut baieti erau tot intr-o stare de euforie si eu cu fata zici ca stau tot in butoiul cu melancolie.

Azi am mancat asa: un pahar cu lapte, un sandwich, 2 nectarine si un strugure, un borcan de compot de visine. Si in rest apa cat cuprinde.
Si am mai primit si o turta dulce in cioco, dar scriu asa ca sa nu va fac pofta.
Panda
CITAT(ella_mina @ 15-08-2008, 09:05 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 15-08-2008, 08:20 PM) *

eu tin post vinerea doar...si azi fiind Sf Maria a fost doar dezlegare la peste...

nu mai am nuci... crying.gif
da nu-mi dau seama ce s-a intamplat cu ele...k pana acum cateva zile erau in debara...si nu stiu sa le fi folosit mama la ceva...offff...si nu e nici acasa...nu are nici semnal unde e sa o sun sa o intreb unde le-a pus...asta dak mai sunt...

mai am niste salata de vinete in frigider...dar nush cu cat s-o punctez k n-am idee cat ulei a pus in ea...voi cam cat credeti k tb sa pun la o lingura?...cred k mai mult de 1p nu ar tb sa fie...k doar nu e mai mult de o linguritza de ulei

uite cum am ajuns eu sa mananc tocmai la ora asta cautand nuca prin casa... angry2.gif

voiam sa mai intreb ceva...am vazut k in lista 4 alune sunt 1p...dar care alune?cele cumparate...care sunt si prajite?sau cele neprajite? intreb pt k am cateva alune direct din alun...nesparte inca...si as manca din ele dar nush cum sa le punctez....

Alune de pamint 1 lingura, 10g 1,5 Points
cred ca e mai bine sa cantaresti... decat sa le numeri...
am gasit in lista cea mai noua care e pe forum ...ca am inteles ca mai sunt modificari de atunci... aia din noembrie 2oo7... tu ai lista asta?
hug.gif

daca nu uite-o aici
bubbles
CITAT(Dumbo @ 15-08-2008, 10:04 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Hop si eu pe aici, chiar daca numai de ww nu ma tin.

Dar am ajuns in starea in care pur si simplu nu mai pot sa mananc. Colegii zic ca sunt mama denaturata ca nu hranesc copilul, dar pur si simplu mananc din datorie, asa ca trebuie sa mananc si atunci bag la greu fructe si laptik (nu impreuna).

Bubule unde e frate balena aia cu care ne tot ameninti in poze, ca eu vad numai o slabanoaga.

Balena e chiar aici tease.gif .Mai ai atat de putin hug.gif Tin pumnii sa treaca ultimele zile usor pupic.gif

CITAT(daconst @ 15-08-2008, 11:14 PM) *

Hop si eu cind nu mai e nimeni pe aici. sad.gif

La multi ani Mariillor!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Azi a fost liber si la noi in landul unde locuiesc,dar in cel in care lucrez nu. mad.gif Asa ca eu a trebuit sa lucrez in timp ce al meu a fost liber.Ca norocul ca vinerea e scurta la noi si am plecat la 12 acasa. cheer.gif

Bubule,ma enervezi,cica e banlena...fata tu n-ai oglinda? mad.gif
Ce tare e poza cu Rica!! )).gif

sorry.gif Am oglinda dar mereu mi se pare ca arat mai naspa in oglinda decat imi inchipui lol.gif Azi de exemplu imi place cum arat si mi se pare si mie ca sunt slaba lol.gif dar cred ca din cauza mahmurelii cheers.gif pupic.gif .Lucas ce face?Cum se acomodeaza cu caldura? Poza cu Rica a fost cea mi tare faza care am trait-o la mare w00t.gif Pur si simplu l-am acostat si nici macar nu l-am lasat pe saracul om sa raspunda daca vrea sa faca sau nu poza ca eu eram deja lipita de el lol.gif lol.gif
Dumbo
Pe de o parte ma bucur ca mai am atat de putin, ca o sa vad si eu pe mica printesa si o sa vad daca e perfecta si e bine si tot restul. Si plus ca incepe sa ia si ea proportii si imi e cam greu uneori. Plus ca incep sa nu imi mai gasesc nici o pozitie comoda, nici pe o parte, nici pe alta, as sta pe burta dar...

Pe de alta parte e ciudat sau o sa fie ciudat sa nu mai fie mereu cu mine, sa nu o dragalesc numai eu, sa nu stiu numai eu daca e treaza, se misca sau sughitza. E legatura asta unica intre noi si imi dau seama ca o sa imi lipseasca.

Ca sa nu mai zic ca pot sa mananc si un pic aiurea, fara sa am mustrari de constiinta, atata doar ca nu am pofta de mancare.
Pana acum am mancat un snitel de pui cu cartofi prajiti si salata si cam atat. Pana maine cred ca o sa mananc numai fructe si gata ziua.

peach
Dany cite puncte maninci tu pe zi ca sa slabesti?

parca era pe undeva un subiect cu retete ww? stie cineva?
dany
Ar trebui sa mananc de 20 p dar m-am dat pe calorii . Oricum cam tot aia e : am calculat puncte si calorii paralel si am ajuns la 20,5 p cu 1200 calorii .

Tu cate ai / zi ? Ai gasit subiectul cu retete ?
peach
CITAT(danyhoney @ 17-08-2008, 11:10 AM) *

Ar trebui sa mananc de 20 p dar m-am dat pe calorii . Oricum cam tot aia e : am calculat puncte si calorii paralel si am ajuns la 20,5 p cu 1200 calorii .

Tu cate ai / zi ? Ai gasit subiectul cu retete ?

tot 20 p ca azi dimineata aveam 72 kg..si pe cuvantul meu daca inteleg cum poate cineva sa ia in greutate 2 kg pe weekend ..o sa-mi zici ca-i doar temporar..dar saptamana trecuta aveam 70.5 si nu a scazut..si tot asa in fiecare weekend.

de azi am inceput sa numar exact..sa vad daca reusesc sa slabesc

am gasit ceva retete.. sa vad ce gatesc azi. Am niste nuggets de la ww cu 0.5p pe bucata si ma gindeam sa fac legumele tale la cuptor. o salata de rosii. seara 2 fructe si un iaurt cu o lingura de müsli
dany
Cum sa iei 2 kg in we ??? Mi se pare cam mult , pe bune . Ca doar nu golesti frigiderul , nu ?

Mananca fructele pe zi , cica seara nu sunt indicate .

Hai , capul sus sa vezi ce repede scapi de kg hug.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 17-08-2008, 12:32 PM) *

Cum sa iei 2 kg in we ??? Mi se pare cam mult , pe bune . Ca doar nu golesti frigiderul , nu ?

am fost la o petrecere ..dar nu am mincat mai mult ca marcel sau ceilati..ok o felie de tort ca el nu a vrut ..dar puii mei nu am mincat 1 kg. Problema e ca de fiecare data cind cintarul arata mai mult nu mai scade dupa.

de ce nu sunt bune fructele seara?
Grasutza
CITAT(peach @ 17-08-2008, 01:44 PM) *

am fost la o petrecere ..dar nu am mincat mai mult ca marcel sau ceilati..ok o felie de tort ca el nu a vrut ..dar puii mei nu am mincat 1 kg. Problema e ca de fiecare data cind cintarul arata mai mult nu mai scade dupa.

Ma bag si eu in vorba, dar nu cumva esti inainte de menstruatie? Stiu ca atunci ai asa cresteri bruste in greutate.
Si in alta ordine de idei...nu te baza si tu numai pe cantar, ca risti sa te lase nervii. Mai apeleaza si la un centimetru sau pur si simplu, orienteaza-te dupa hantze smile.gif
dany
CITAT(peach @ 17-08-2008, 12:44 PM) *

Pai asta ziceam si eu ca n-ai cum sa pui 2 kg !! Poate e defect cantarul , e slabita bateria si face figuri .

Nu stiu sa-ti explic de ce nu sunt bune fructele seara , am citit pe undeva ( la Nessie oare ? ) , era ceva in legatura cu zaharul din ele .
Oricum nu cred ca mananci 1 kg de fructe asa ca n-ar fi problema mare . Zic si eu .
ella_mina
fetelor eu nici nu indraznesc sa va spun meniul meub de ieri...biggrin.gif...am mancat cam multe macaroane cu branza...acum ori le punctasem eu aiurea....ori chiar sunt o bomba de puncte...pastele pe care le-am pus erau vreo 400g nefierte....si cand le-am cantarit dupa ce le-am fiert aveau 1400g doh.gif si cum in tabel zice k 120g au 2p...din start am strans23,2p...plus 400g branza 26,6p....2 oua 4p...deci toata tava avea vreo 54 de puncte doh.gif adik 6,75p portia.... doh.gif doh.gif doh.gif
nici nu vreau sa ma mai gandesc.....
nici azi n-am numarat puncte....si am cam trisat si la mancare...
maine plec la munteeeeeeeeeee....uraaaaaaaaaaaaa....ma duc si eu la racoare k mor aici...nu mai suport caldura asta infernala....am de gand sa fac miscare cat mai multa....de mancat o sa mananc din ce mi-e pofta dar cate putin....si sper sa slabesc in continuare dak ma plimb mult....sau in cel mai rau caz sa raman la aceeasi greutate biggrin.gif
nush dak mai am timp azi sa scriu k tb sa-mi fac bagajul...va urez bafta in continuare la diete si cat mai multe kg in minus pupic.gif hug.gif give_rose.gif
o sa-mi fie dor de voi floare.gif
dany
CITAT(ella_mina @ 17-08-2008, 01:13 PM) *

pastele pe care le-am pus erau vreo 400g nefierte....si cand le-am cantarit dupa ce le-am fiert aveau 1400g doh.gif si cum in tabel zice k 120g au 2p...din start am strans23,2p...

pastele pana la saturatie ( nu pana cand pocnesti ) au 4 p !!!
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 17-08-2008, 02:28 PM) *

CITAT(ella_mina @ 17-08-2008, 01:13 PM) *

pastele pe care le-am pus erau vreo 400g nefierte....si cand le-am cantarit dupa ce le-am fiert aveau 1400g doh.gif si cum in tabel zice k 120g au 2p...din start am strans23,2p...

pastele pana la saturatie ( nu pana cand pocnesti ) au 4 p !!!

aha...multumesc...dar daca e asa eu cum calculez cate puncte avea o portie? pun 4p pt paste la fiecare portie la care adaug punctele pt ou si branza impartite la 8 (in atatea portii am impartit)....sau cum?
k sa stiu dak e sa mai fac cum calculez sa nu mai depasesc 18p pe zi....
dany
Da , asa calculezi . Daca mananci de 2 ori /zi paste , de 2 ori pui 4 p. In cazul in care ai mai mult de 120 gr fierte . La 120 gr poti pune 2 p ( ca in lista ) .
ella_mina
CITAT(danyhoney @ 17-08-2008, 02:42 PM) *

Da , asa calculezi . Daca mananci de 2 ori /zi paste , de 2 ori pui 4 p. In cazul in care ai mai mult de 120 gr fierte . La 120 gr poti pune 2 p ( ca in lista ) .

k..multumesc pt ajutor hug.gif give_rose.gif
peach
nu nu sunt inainte de nimic sad.gif si hainele pocnesc efectiv..deci ma ingras

Chestia asta cu pastele pina la saturatie nu-i chiar asa de buna deaorece pastele au multe calorii si daca nu te opresti la timp te ingrasi in loc sa slabesti )).gif

http://www.weightwatchers.ch/WWI_Controlle...px?Page=1124942 pe pagina oficiala WW in elvetia: 1 kg paste uscate au 24 puncte asta inseamna 2.4 p /100 grame de paste uscate
ar fi bine sa calculam asa

http://www.weightwatchers.ch/WWI_Controlle...px?Page=1124732 pt orez au 500 g orez uscat 16p asta inseamna 100 g orez/ 3.2 p

http://www.weightwatchers.ch/WWI_Controlle...px?Page=1124572 pt cartof elvetienii folosesc 1.5p pt un cartof mare
daconst
Sorina,ti-ai facut analizele de tiroida?
Ca mie nu-mi miroase a bine....sau poate esti gravi si nu sti! baby.gif
Ramy
Buna dimineata !!

O noua saptamana in care sper cateva sute de grame jos wink1.gif

Dupa saptamana trecuta de papat sanatos, corect si mult sport, a venit un wek tare greu. Am manact multe dulciuri, chiar si 1 portie de cartofi prajiti. Ma asteptam sa gasesc tot ce dadusem jos, dar..surprizaaa...58,8 kg smile.gif Poate ptr ca aveam multe pucte bonus din sport sau ptr ca nu dorm noaptea, ci ma plimb cu mandruta in brate..nu stiu, oricum ma bucur ca n-am pus. Este mama la mine si cum a iesit afara cu pitica, eu mi-am facut exercitiile, apoi sper sa reintru in starea de saptamana trecuta smile.gif

O saptamana faina !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.