Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
peach
CITAT(daconst @ 17-08-2008, 09:44 PM) *

Sorina,ti-ai facut analizele de tiroida?
Ca mie nu-mi miroase a bine....sau poate esti gravi si nu sti! baby.gif

Da, si mi-au iesit la limita ..doctorul a zis ca nu-i nici o problema si nici gravi nu sunt ca am facut deja 2 teste de disperare. S-a suparat corpul si nu mai vrea sa arda.

Dar numar punctele acum ..la extrem..sa vad daca pot slabi.
dany
Hai , Sorina ! Hai , Sorina ! cheer.gif cheer.gif
Vezi , am venit cu galeria give_rose.gif
michelle
CITAT(daconst @ 15-08-2008, 11:14 PM) *

Miha,pina la urma unde ati fost in concediu?

Dana, ca sa nu fiu offtopic, am scris la subiectul despre Calatorii
Si ca sa fiu on topic, pot sa va anunt ca am mai slabit dupa concediu desi am consumat si nepermise cheer.gif Se pare ca miscarea a fost cea mai importanta!

CITAT(peach @ 18-08-2008, 10:28 AM) *

Da, si mi-au iesit la limita ..doctorul a zis ca nu-i nici o problema si nici gravi nu sunt ca am facut deja 2 teste de disperare. S-a suparat corpul si nu mai vrea sa arda.

Sorina, ai inceput sa faci sport? Daca faci miscare, e posibil sa arate mai mult cantarul

CITAT(Ramy @ 18-08-2008, 09:47 AM) *

Buna dimineata !!

O noua saptamana in care sper cateva sute de grame jos wink1.gif

Dupa saptamana trecuta de papat sanatos, corect si mult sport, a venit un wek tare greu. Am manact multe dulciuri, chiar si 1 portie de cartofi prajiti. Ma asteptam sa gasesc tot ce dadusem jos, dar..surprizaaa...58,8 kg smile.gif

Ramy, bine ai revenit pupic.gif Felicitari pentru cantar!

CITAT(ella_mina @ 17-08-2008, 02:13 PM) *

maine plec la munteeeeeeeeeee....uraaaaaaaaaaaaa....ma duc si eu la racoare k mor aici...nu mai suport caldura asta infernala....am de gand sa fac miscare cat mai multa....de mancat o sa mananc din ce mi-e pofta dar cate putin....si sper sa slabesc in continuare dak ma plimb mult....sau in cel mai rau caz sa raman la aceeasi greutate biggrin.gif

ella_mina, concediu placut! Asteptam povesti din calatorii wink1.gif
nusarich
Bravo Miha!

Sorina, sigur e ceva in neregula. Nu se poate sa nu vrea sa se urneasca deloc acul cantarului. pupic.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif Azi ma reacomodez si eu cu numaratul si cu listele noi etc )).gif ca nu mai plecam la Craiova si de maine sper sa reusesc sa numar din nou punctele wink1.gif

Sorina cheer.gif tin pumnii sa mearga bine cu punctele pupic.gif
Monic
Buna ziua dragelor, vin si eu ca oaia ratacitoare hug.gif inapoi la mami ww fara a fi practicanta. blushing.gif
Desi am fost la doua ecografii pe 1 si 2 august, bebe era tare rusinos si nu vroia sa arate ce are intre picioare blushing.gif Asa ca inca nu stiu daca va fi fetita sau baiat.
Si pentru ca momentan sunt in concediu si am venit in tara nu am programare la medic decat pe data de 2 septembrie sorry.gif . Deci pana atunci stau si visez cum ar fi sa am fetita si cum ar fi sa am baiat...
Oricum bebe e tare saltaret, a inceput sa traga niste suturi si mi-e tot mai drag, ma simt tot mai atasata de el. rolleyes.gif Cred ca de aici va rezulta o iubire mare, ca-n povesti blushing.gif
Cunoscutii in schimb vin tot timpul si imi zic `la sigur` ca va fi -cand baiat, cand fetita lol.gif
Dumbo, eu spre deosebire de tine am o foame in mine de as manca si pietre mai tot timpul, insa pofta de mancare nu prea am... Pana acum am pus 5 kg... wacko.gif
Dana, nu cred ca bebe al meu va iesi ca Lucas, pentru ca nu am deloc pofta de dulciuri si nutella smile.gif , in schimb mi-e pofta de orice altceva blushing.gif
Monic
oof, acum vad ce baliverne am scris doh.gif despre pofte. Scuzati o gravida uituca si ramolita ca mine plecaciune.gif
Vroiam sa zic ca mi-e foame non-stop, dar nu mi-e pofta de mai nimic. Daca mi se pune pofta de ceva pana ajung sa mananc din acel ceva imi piere pofta wacko.gif
Macar ca acum as avea motive sa bag la greu blushing.gif nu pot. Nu dati cu pietre blum.gif
michelle
Am revenit cu poze din concediu. Enjoy!

Monic, apropos, tu ce vrei, fata sau baiat? .. ca cica e exact inversul a ce vrei tu lol.gif (vorba Danei)
Sorinaaaa, hai la raport!
Panda
CITAT

Doamne dar ce de-ati mai fost... SUPERB!!!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif

pozele de la munte mi-au taiat rauflarea.. la propriu... mai ales Balea Lac- prima mea dragoste- parca m-am simtit infratita cu fiecare poza de acolo.... off

dar toate locurile au fost frumoase... si protagonistii la fel grin.gif ... cred ca tu esti blonda cool.gif .. nu-i asa wink1.gif ?
ganesha
CITAT(michelle @ 18-08-2008, 10:24 PM) *

Miha, ai avut un concediu de vis!!! Pozele sint superbe, mai de mi-au dat lacrimile la unele dintre ele... eh, locuri de suflet... Iar poza aia de inceput cu Liceul Laurian m-a uns la suflet... pupic.gif
michelle
Multumesc pupic.gif Nu ma asteptam la asemenea reactii blushing.gif
Da, eu sunt blonda aia cu 2 kg in plus lol.gif
Dumbo
Miha ma mai uit in poze poate gasesc si alea 2 kg.

Monic cheer.gif cheer.gif cheer.gif bine ai venit pe aici. Macar sa nu fiu singura care le face pofta fetelor cu tot soiul de chestii de mancare.

Precoce bebelinul tau. A mea la varsta aia nu prea se indura sa se miste. Nici acum nu e foarte activa, adica misca in limita bunului simt dar mai mult se intinde, se muta de pe o coasta pe alta. Nici nu stiu daca nu o fi prea ingramadita acolo saracuta.

Pana acum am pus 12 kg, nu e asa de mult dar nici putin. E un pic aiurea ca din cauza burtii, probabil nici nu ma mai vad asa de imensa ca la inceput. Sigur am pus si pe picioare ceva kilograme, dar nu mi se pare. Pe maini parca nu am pus nimic in afara de pernutele de apa.
Cand ma uit la ticker si vad cat mai am ma apuca panica.
Desi pe de alta parte inca mai vin la serviciu. Colegii s-au oferit sa ma moseasca.
ALICE
Ce frumos, Turnul cu ceas de la Sighisoara. wub.gif Acolo m-a cerut Anto de nevasta.Doamne ce vremuri.............. lol.gif
Ramy
'neatza,'neatza!

Gata cu sportul si pe ziua de azi. Sunt ff cumintica si cu toate astea cantarul mi-a aratat58.8kg, iar luni...dupa rasfatul de wek, arata 58.5 kg. Offf, si eu chiar sunt contra cronometru. As vrea ca pana pe 6 sept sa ajung la 55kg sorry.gif Cum pe 31 plec la mare...stiu si eu daca nu vin mai grasa si frumoasa??

michelle, frumoasa vacanta ai avut ! smile.gif

Dumbo, Monic, ce gravidute slabute sunteti .Felicitari:give_rose: . Nu va veti chinui sa dati jos prea mult smile.gif , asa ca mine doh.gif
dany
Vazut si eu pozele , Miha si cautat cele 2 kg dar nici urma de ele tease.gif Excelente peisajele si hazlie gasca hug.gif
Ramo
Alandana, te vad pe aici. Ce mai faci, cum mai esti? cheer.gif cheer.gif
peach
CITAT(michelle @ 18-08-2008, 11:47 AM) *

Sorina, ai inceput sa faci sport? Daca faci miscare, e posibil sa arate mai mult cantarul

uite de aia nu fac eu sport )).gif )).gif )).gif glumeam..o sa fac dar de luni cred ..ma duc la aerobic..adica ma tiraste Mirela

raport 69.8 azi dimineata..dar manaianc paie apoape...legume taiate si puse in cuptor cu putina sare, 2 wasa dimineta una cu gem una cu sunca, 100 ml suc, cafea..multaaaa , seara 2 fructe cu iaurt si 2 linguri müsli un mar sau 2 intre mese.
Am o stare de euforie de as omora pe cineva ..poate trece. oricum de ieri pina azi doar 200g mai putin
la servici sunt super busy si mai lucrez si acasa ..am un dobitoc in coaste care in fiecare zi gaseste ceva de schimbat.

Monic ai o scuza acum )).gif )).gif

intru cind sint mai pozitiva

va pupic
dany
CITAT(peach @ 20-08-2008, 05:28 PM) *

dar manaianc paie apoape...legume taiate si puse in cuptor cu putina sare, 2 wasa dimineta una cu gem una cu sunca, 100 ml suc, cafea..multaaaa , seara 2 fructe cu iaurt si 2 linguri müsli un mar sau 2 intre mese.

Tu vrei sa te iau la alergat ???? Asta e mancare ??? Bueyyyy , revino-ti !! Mancai mult mai frumos pe vremuri cu WW , ce e cu tine ?
La cat mananci acum vei slabi prin infometare si stii si tu ca nu e sanatos ! hug.gif
Ramy
Buna ziua, buna ziua !!

Hop si eu la raport. salut.gif

Ieri: 1 pepene galben; 1 portie spaghete din grau dur, ton, bulion, ceapa, rosii, mirodenii; 4 linguri salata orientala din cartofi, peste,ceapa, masline; juma pepene rosu; seminte decojite 1 pum; sport juma ora; apa la greu.

Astazi mi-a dormit micuta 2 ore si..m-am trezit ca faceam gimnsatica de vreo ora si ceva, asa ca..m-am oprit wink1.gif De papat, am papat pepenele galben si cred mai tarziu ca voi face o omleta din 2 oua, piept de pui fiert si ceapa. Toate pe teflon, fara ulei. Deseara..nu stiu decat ca sigur voi mai baga juma de pepene rosu wink1.gif

Va pup, sa aveti o zi racoroasa si frumoasa !!!
otilici
Buna fetele,am intrat sa va aduc give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif .
Nu am prea avut timp sa intru cam demultisor,dar sper sa revin in cateva zile sa ma alatur voua cu mancatul sanatos,ca asa de una singura nu-mi iese blush.gif
Va pup si incerc sa intru deseara,ca acum trebuie sa fug in oras.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pt toate fetele.
michelle
Ramy, ce dieta tii? Esti foarte constiincioasa din cate vad give_rose.gif
otilici, long time no see hug.gif

Sorina, daca mergi si la aerobic, cu asa meniu... box.gif Incearca sa ajungi macar la 800 kcal (daca zic 1000 e prea mult?) pupic.gif
daconst
Hop si eu mai pe inserat ashea...

Miha,vazut pozele si parca am calatorit si eu odata cu tine. rolleyes.gif
Superb concediu ati avut!
Ati fost in toate destinatiile in aceeasi perioada...sau ati mai facut pauze?Ca mie mi s-ar parea obositor...deh batranetile maica! lol.gif
Arati tare bine ca nevasta si vad ca si pe Cata il tii bine cu mancarea! grin.gif

Sorina,nu vreau sa fiu carcotasa,dar sa stii ca de aia te-ai ingrasat asa ca ai slabit si inainte exact cum faci acum,adica te infometezi! sad.gif
Si chiar daca vei slabi iar,o sa te ingrasi la loc,pentru ca nu poti trai o viata cu asa mancare.Mai bine treci pe WW sau numarat de calorii si mananca ca lumea,ca-ti dai peste cap metabolismul.
Eu am multe experiente de genul asta...inclusiv Daneza dupa care n-am reusit sa ma mentin ca dupa WW.Tu fa cum crezi,dar gandeste pe termen lung,mai ales daca nu e graba sa slabesti acum urgent. pupic.gif

Monic,cu mancarea nu stiu ce sa zic ca poate fi diferit de la o mamica a alta.Zi-mi mai ine daca esti vesela si in toane bune mai mereu sau ai draci pe tine! lol.gif
Eu pluteam de fericire,de spunea al meu ca m-ar vrea mereu gravida. lol.gif

Otiici,am vazut si eu pozee cu voi si vad ca Norby si Lucas au pasiuni comune:topoganul si animalele! w00t.gif
Se catara singur pina sus si-si da drumul fara frica.E teroare cind mergem in parc ca nu sta o clipa.Si mai nou vorneste intruna. doh.gif
Repeta tot ce aude.Ultima oara in parc erau niste copii de turci care vorbeau pe limba lor si asta al meu baga dupa ei pe turceste. lol.gif
Am murit de ras cu ta-su. lol.gif
Duminica l-am dus si noi la Zoo si a fost tare incantat.Doar ca aici dureaza o zi intreaga vizita si el dupa 3 ore era rupt de oboseala.O sa mai pun si eu poze.

May
,cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI! floare.gif pupic.gif

Ramy,bravo tie mamica ambitioasa! hug.gif
Eu nu-mi gasesc motivatia si stau tot cu alea 4-5kg pe mine pe care le dau jos si iar le pun. sorry.gif
Se vede ca nu merg in Ro ca aici nu prea imi pasa de colacii de pe burta. blushing.gif

Ps:scuzati greselile,dar am 5 taste ipsa la laptop.Le-a smuls fi-miu de ciuda ca nu-l bagam in seama.
Ramy
'neatza, neatza !!

58.300kg wwooaaww cheer.gif cheer.gif

Este 9.30am, eu deja am venit din parc si hranit copilul blum.gif Sa o culc si..la gimnastik cheer.gif , apoi o racorela cu pepene galben, ca de obicei naughty.gif Hee, ce bine e sa fiu singura acsa, vine mandra mare din vacanta si s-a dus libertatea mea wink1.gif

michelle, tin WWul, 'au nu sunt in puncte??? w00t.gif
Dana sunt constiincioasa ptr ca merg la mare pe 31, apoi pe 6 sept am o nunta fitzoasa unde ptr a arata bine in rochie, tre' sa fiu putin mai supla blushing.gif

Sa vedem dak la mare pot fi cuminte, ca eu doream sa ajung la 55 kg biggrin.gif , desi..ptr mine e mult, dar...can ma gandesc ca avem peste 75kg, si-mi doream sa vad 59kg...mmm, e ff bine.

Chiar asa, ieri am dat-o putin in bara. In parc a cumparat cineva inghetata ptr toata lumea si am refuzat la inceput, dar atat a insistat ca era penibil sa o tot tin pe a mea. O vafa cate pcte are ?? doh.gif

OOofff, ce greu am scrios mesajul asta. E mare batalie pe tastatura. Macar am toate literele ..inca wink1.gif

Pupi si o zi racorasa !!

pune "
ce te-ai ingrasat!!"""
-
Panda
salut toate ww-istele

mai dar ela_mina pe unde a disparut?

aaa acum am vzt ca a plecat la munte wink1.gif
michelle
CITAT(daconst @ 21-08-2008, 11:49 PM) *

Miha,vazut pozele si parca am calatorit si eu odata cu tine. rolleyes.gif
Superb concediu ati avut!
Ati fost in toate destinatiile in aceeasi perioada...sau ati mai facut pauze?Ca mie mi s-ar parea obositor...deh batranetile maica! lol.gif
Arati tare bine ca nevasta si vad ca si pe Cata il tii bine cu mancarea! grin.gif

Multumesc de compliment lol.gif
Uite aici mai mult detalii despre concediu, Dana

CITAT(Ramy @ 22-08-2008, 09:47 AM) *

'neatza, neatza !!

58.300kg wwooaaww cheer.gif cheer.gif

Felicitari!! Pup mamica ambitioasa pupic.gif
Ce gimnastica faci tu?

CITAT(daconst @ 21-08-2008, 11:49 PM) *

Si mai nou vorneste intruna. doh.gif
Repeta tot ce aude.Ultima oara in parc erau niste copii de turci care vorbeau pe limba lor si asta al meu baga dupa ei pe turceste. lol.gif
Am murit de ras cu ta-su. lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Am reaparut si eu pe aici si sper sa imi revin si la mancat dry.gif .Am sa incep prin salate multe cu telemea, piept de pui si legume si Pilates.Inca nu ma simt in stare sa numar desi vroiam sa ma apuc de marti wacko.gif dar macar sa mananc mai sanatos sper sa pot wink1.gif ca nu de alta da mi-a crescut behind-ul si pe 4 Oct voi fi nasa mare wacko.gif cuplu.gif si nu ma mai incape nimic blink.gif
michelle
Suna la usa. Tipul deschide usa. La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru. - Vai, Doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa hamster
peach
Ghici ghicitoarea mea:de 2 zile nici un gram jos

dimineata: 2 wasa, gem - 1 ling, sunca sub 1% grasime, cafea, 100 ml suc

prinz: ww spagetti 6p (320 kcal) + mar

seara: un mar o piersica un iaurt light (1.5 p), 2 linguri müsli

cit sa mai reduc sa slabesc? bang.gif
michelle
Sorina, mananci de maxim 12 p din cate vad. As zice sa mai mananci pana la 17 p macar..
Ramy
Gata cu gimnastica, gata cu pepenele wink1.gif , gata si copilul ( a venit mama si a plect sub pomi in parc wink1.gif )

michelle
, fac aerobic. 200 abdomene, si cele mai importante ex ptr picioare, coapse, brate.

peach, nu-i prea putin ?? Papa si tu cateva zile mai mult, apoi treci la pctele ce ti se cuvin, poate il impulsionezi putin.
May
Mersi dana pupic.gif

otilici bine ai revenit cheer.gif

peach tocmai din cauza ca mananci extrem de putin nici nu ai sa slabesti. Corpul intra in panica, se crede in perioada de foamete si incepe sa se conserve, o parte din mancare o transforma in energie ca sa poti sa stai in picioare iar restul depune de teama ca o sa vina ziua in care nu o sa ii mai dai nimic. Afla care este necesarul tau caloric si scade de acolo 500 de calorii.... un om are nevoie de 800 de calorii pe zi numai ca sa supravietuiasca, nici nu vreau sa ma gandesc cat rau iti faci mancand asa sad.gif
peach
ba da maninc prea putin ..clar..dar daca deja la cantitatea asta nu slabesc ..daca maninc mai mult ma ingras.

eu nu ma plingeam degeaba cind ziceam ca ma ingras si ma ingras chiar daca mancam la fel ca inainte blink.gif

a intrat in panica dupa 2 zile?
nusarich
Sorina, si eu zic ca mananci prea putin. In sensul ca trecerea de la mancatul normal la cel de acum a fost prea brusca. Ar fi trebuit sa scazi treptat cantitatea de mancare pe care o inghiti. daca vrei sa te convingi, incearac o zi (nu mai mult) sa mananci ca si pana acum (adica pana la dieta asta drastica). Daca dupa ziua asta cantarul nu zice nimic, inseamna ca acum ii dai prea putina mancare si si-a facut provizii, cum zice May. A cata zi e astazi de cand mananci asa? Ma gandesc ca poate organismul tau are nevoie de mai mult timp sa reactioneze. Sa ne spui ce zice maine cantarul. Chiar sunt curioasa.

Eu mai am o chestie, poate nu esti de acord, nu stiu, dar incearca sa combini altfel alimentele. Adica de exemplu nu fructe cu iaurt (la mine asta e modalitatea de a ma deconstipa rapid). Eu m-am observat si am vazut ca atunci cand combin aiurea alimentele fie ma constip, fie ma balonez rau, fie cantarul are chef de glume.

CITAT(peach @ 22-08-2008, 02:17 PM) *

a intrat in panica dupa 2 zile?

Pai l-a omorat de-a dreptul regimul auster si probabil ca dupa doua zile a zis si el sa se blindeze bine.
Monic
Peach la asa mancare multa venim la inmormantare, ca ai sa mori de foame. Si de nervi. Pai eu daca as fi mancat atat ca tine as fi batut tot cartierul. Daca nu mananc ma apuca nervii si fac crize blushing.gif Meriti o bataie cu biciul sorry.gif executata de un babuin focos blum.gif
Dana uite ca de vreo 3 luni sunt foarte happy, (ma mai si crizez, dar sunt happy in majoritatea timpului). De o vreme bebe face ca un ventilator in burtica daca ii pun muzica, desi e inca tare mititel, dar deja il simt si imi este tare drag. De cateva zile am inceput sa ii cant laugh.gif si sa dansez cu el blushing.gif Ii cant cu o voce ce ar putea sa starneasca furtuna si sa omoare vecinii, si dansez ca o balena esuata lol.gif , dar ma simt fericita si sper ca si bebe sa iasa fericit(dar nu tzicnit ca ma-sa)
Dumbo eu azi am fost la moasa(aici suntem obligate sa mergem lunar la o moasa care ne supravegheaza sarcina) si m-a linistit ca abia acum voi acumula kilograme pentru ca bebe acum urmeaza sa se ingrase swoon.gif Eu care eram super fericita ca am pus doar 6 kg pana la jumatatea sarcinii... mai bine tac wacko.gif
Dumbo
Monic daca esti asa happy e BAIAT!
Eu nu mai stiu cum stateam atunci cu kilogramele, acum am +12, dar eu am plecat de sus. (66 la 1,65)

Important e sa fie bb bine, ca in rest vedem noi cu kilele. Eu acum ma ingras, dar nu stiu cu ce, nici nu socotesc prea mult, dar nici nu ma abtin. Daca ar fi dupa mine nu as mai manca nimic, dar trebuie.

doh.gif peste mai putin de o luna ma vad cu fica'mea si eu nu am pregatit nimic. Maine ma duc la cumparaturi, mai mult sa sondez piata sa vad ce gasesc.

Ramy eu deja am 78kg si mai am o lunaaaa. Mi-e dor de prefixul 6 la cantar.
bubbles
Neata neuroni pupic.gif

Dana sa ii spui lui lucas ca la primul salar sa iti cumpere o tastatura noua lol.gif .Nu de alta da la cat de repede trece timpul si el deja e un barbatel si jumatate give_rose.gif

Sorina vin peste tine bataita.gif .Pune mana si mananca conform WW chiar daca ti se pare mult si ai sa vezi ca ai sa dai jos floare.gif

Monic ce bine ca ai aparut si tu cheer.gif Stii ca eu sunt de parere ca va fi baiat dar pana la urma ce va vrea Dd si sanatos sa fie (da` sa fie baiet lol.gif ) Pup burtica si pe mamica slabuta .. give_rose.gif

Dumbo cand ma uit la ticker nu imi vine sa cred ca a trecut atat de repede timpul wacko.gif .Parca ieri ne anuntai ca esti graviduta huh.gif .Sa stii ca nu e mult 12 kg ca ai sa vezi cat de repede vei da surplusul jos .Ce sa mai zic de prietena mea care de la 60 a ajuns la 101 in ultima luna si acum are 93 (dupa un an si ceva de la nastere) wacko.gif ca eu una cred ca as muri de inima rea )).gif

De Emu mai stiti ceva...Ca sigur a nascut sorry.gif dar se pare ca ne-a uitat batista.gif
peach
ok ok ca ma pietrificati in curind blum.gif blum.gif maninc mai mult ..azi iesim cu bufnita la restaurantul italian. Asa ca voi depasi punctele ohooo.. sper ca de maine sa ma apuc iar

Monic e baiat la asa fericire wink1.gif cheer.gif Te-ai gindit la un nume deja?

Dumbo nu-ti face probleme ..o sa iesi din spital cu cifra 6 in fata mai mult ca sigur insotita de o minunatie de baby.gif floare.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Azi am fost la cumparaturi, am ajuns pana in Arad... Am mancat si aiurea si am baut putina apa. Ar trebui sa recuperez, macar cu apa.

Bubule ma simt de parca altcineva e gravida, nu eu.

Peach e o perioada tare ciudata pentru o persoana preocupata de greutate (ca sa nu zic obsedata). Si mai nasol cand persoana (adica eu) e obsedata si de haine...

Partea funny a fost la inceput, cand tot luam in greutate si colega mea de birou pe care o stresam zilnic ca e prea grasa se tot uita la mine si ii ziceam: uite, cand aveai atatea kile asa aratai. Cel mai nasol a fost cand a ajuns la concluzia ca asta iarna arata ca o gravida in luna a 6-a. )).gif

nusarich
Sorina, de ce nu numeri calorii pentru inceput? O sa vezi ca mananci mai putin ca la ww, dar mai exact. Asta ca sa fii si tu impacata ca nu mananci mult, dar si ca sa mananci totusi ceva mai bine decat in ultimele zile...
peach
CITAT(Dumbo @ 23-08-2008, 08:59 PM) *

Cel mai nasol a fost cand a ajuns la concluzia ca asta iarna arata ca o gravida in luna a 6-a. )).gif

Tare )).gif )).gif )).gif

CITAT(nusarich @ 24-08-2008, 11:43 AM) *

Sorina, de ce nu numeri calorii pentru inceput? O sa vezi ca mananci mai putin ca la ww, dar mai exact. Asta ca sa fii si tu impacata ca nu mananci mult, dar si ca sa mananci totusi ceva mai bine decat in ultimele zile...

incerc sa maninc de 19 p. Eu inainte slabeam cu WW 200g pe zi ..ok existau si perioade de platou dar 1 kg pe saptamana tot pierdeam
Dumbo
Azi nici nu mai stiu ce si cand am mancat... sad.gif sad.gif sad.gif
Ramo
Adica putin??? bataita.gif
Dumbo
CITAT(ramonavlas @ 24-08-2008, 09:02 PM) *

Adica putin??? bataita.gif

Adica chiar am mancat aiurea si pe fond nervos.
Inca nu stiu ce o sa fie cand raman acasa. Mai merg o saptamana la lucru si dupa raman acasa. Cat merg la lucru am macar un program de masa...chiar daca mai uit sa ma duc sa mananc. Dar cand o sa raman acasa...

Am deja 78 kg, sunt rotunda ca un ou.
Ella79
Miha, am vazut si eu pozele din concediul tau. Te invidiez ca ai avut timpul necesar sa mergi in toate locurile alea. Doamne, si cum oi putea sa te cateri pe munti ca eu dau sa lesin numai daca urc scarile. blink.gif E clar ca trebuie sa ma apuc din nou de sala.

Ps. Atati excelent! Se vede ca te-ai relaxat give_rose.gif
Ella79
Si ca sa revin la subiectul momentului.... eu am slabit mereu prin infometare dar INTOTDEAUNA am pus la loc mai mult. Si cum ma apropii de 30 de ani m-a lovit intelepciunea si m-am gandit sa ma las de sportul asta.
Acum mananc normal, dar dupa niste reguli date de nutritionista adica:
- mananc multe proteine, pe care nu le combin decat cu salata
- mananc fructe ca masa separata, la minim 2 ore distanta de celelalte alimente. Fructele mai cu moderatie ca cica sunt periculoase rau pt ca au mult zahar
- nu mai mananc paine pe cat posibil deloc. Daca nu se poate altfel, atunci mananc putina (1 felie) si aia dimineata
- nu mai mananc nimic de genul paine + dulce (briose, foietaje)
- daca vreau neaparat sa mananc cartofi, orez, cereale, le mananc pana in ora 14:00
- mananc 3 mese pe zi si 2 gustari

In ultimele 10 zile am slabit 4 kg dar la asta s-ar putea sa fi contribuit si faptul ca mancarea din Germania nu era tocmai ceea ce mi-as fi dorit eu si am cam sarit peste mese. In plus, am mers mult pe jos.
Tipa mi-a zis ca ritmul de slabire e de 2 kg pe saptamana.
Frate-miu merge la asta de prin primavara si a slabit 19 kg.
michelle
CITAT(Ella79 @ 24-08-2008, 11:42 PM) *

Miha, am vazut si eu pozele din concediul tau. Te invidiez ca ai avut timpul necesar sa mergi in toate locurile alea. Doamne, si cum oi putea sa te cateri pe munti ca eu dau sa lesin numai daca urc scarile. blink.gif E clar ca trebuie sa ma apuc din nou de sala.

Ps. Atati excelent! Se vede ca te-ai relaxat give_rose.gif

Multumesc, Ella, dar sa stii ca nu arat deloc excelent.. insa pornesc inspre directia asta. Hai sa pornim impreuna )).gif
Sa stii ca traseele nu sunt deloc dificile. Muntii sunt josi, traseele usoare (am vazut si tabere de copii, si parinti cu bb in carca), iar peisajele sunt superbe.

CITAT(bubbles @ 23-08-2008, 10:15 AM) *

De Emu mai stiti ceva...Ca sigur a nascut sorry.gif dar se pare ca ne-a uitat batista.gif

Si eu eram curioasa ce mai face Emu, dar se pare ca nu stie nimeni nimic de ea..

CITAT(Ella79 @ 24-08-2008, 11:53 PM) *

... eu am slabit mereu prin infometare dar INTOTDEAUNA am pus la loc mai mult. Si cum ma apropii de 30 de ani m-a lovit intelepciunea si m-am gandit sa ma las de sportul asta.

Cam ce meniu ti-ai propus azi? Poate ma inspir de la tine. La mine seara e problema, ca nu prea stiu ce sa mananc rapid, cum ajung de la serviciu.
As putea sa gatesc ceva, dar nu rezist de foame pana e gata doh.gif

Dragelor, va dedic o piesa pentru un minunat inceput de saptamana!
Ella79
CITAT(michelle @ 25-08-2008, 11:06 AM) *

Cam ce meniu ti-ai propus azi? Poate ma inspir de la tine. La mine seara e problema, ca nu prea stiu ce sa mananc rapid, cum ajung de la serviciu.
As putea sa gatesc ceva, dar nu rezist de foame pana e gata doh.gif

pana acum:
- cafea cu lapte si indulcitor
- 3 sandwich-uri facute in jumatati de ardei cu branza inauntru

pe seara:
- mozarella cu rosii, ulei de masline si busuioc
- dupa 2 ore pepene

Citeam in Libertatea de azi un articol http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=212482 si am impresia ca de fapt ce mananc eu e un fel de Atkins... blink.gif

Ieri am mancat asa:
- omleta din 2 oua cu sunca + cafea (dimineata)
- o pulpa de pui la gratar cu salata de ardei copti
- un filet de peste la gratar cu lamaie
- pepene
Nessie
CITAT(Ella79 @ 25-08-2008, 04:18 PM) *
Citeam in Libertatea de azi un articol http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=212482 si am impresia ca de fapt ce mananc eu e un fel de Atkins... blink.gif
Atkins e o variatie a dietelor low-carb, doar ca se mananca proteine fara limite. Intre timp s-a dovedit ca proteinele in exces iti pot afecta serios ficatul. Recomandat ar fi sa nu depasesti 1,5 g/kg corp daca nu faci sport cu scopul de acumulre de masa musculara.

Da un search pe google despre excesul de proteine si ficat. Uite 2 articole din primul search, nu am aprofundat: Bodybuilding si Searchwarp.

Inca o problema mare la Atkins: tinzi sa nu mananci legume! Am vazut ca si tu ai facut la fel ieri. fara legume > fara fibre > probleme cu constipatia si colonul. Eu am resimtit problemele astea abia dupa o sapamana cand tineam Atkins si foarte greu mi-am revenit. doh.gif
Ella79
CITAT(Nessie @ 25-08-2008, 04:53 PM) *

CITAT(Ella79 @ 25-08-2008, 04:18 PM) *
Atkins e o variatie a dietelor low-carb, doar ca se mananca proteine fara limite. Intre timp s-a dovedit ca proteinele in exces iti pot afecta serios ficatul. Recomandat ar fi sa nu depasesti 1,5 g/kg corp daca nu faci sport cu scopul de acumulre de masa musculara.

Da un search pe google despre excesul de proteine si ficat. Uite 2 articole din primul search, nu am aprofundat: Bodybuilding si Searchwarp.

Inca o problema mare la Atkins: tinzi sa nu mananci legume! Am vazut ca si tu ai facut la fel ieri. fara legume > fara fibre > probleme cu constipatia si colonul. Eu am resimtit problemele astea abia dupa o sapamana cand tineam Atkins si foarte greu mi-am revenit. doh.gif

Pai ieri am mancat ardei copt, nu se pune?
Oricum, eu nu tin Atkins efectiv. Tin ce zice nutritionista care imi schimba regimul din 2 in 2 saptamani.
nusarich
Ella, e bine ca mergi la nutritionista din 2 in 2 saptamani. Asta in cazul in care apar probleme. Eu n-as putea sa mananc proteine asa de multe, trebuie sa recunosc, adica la mine la masa de pranz (mai ales) am jumatate proteine/jumatate legume. Sau numai legume, depinde in ce dispozitie bucatareasca ma gasesc.

Eu ar trebui sa las mai usor fructele, ca au zahar la greu, dar sunt asa de pofticioasa... sper sa ma vindec candva...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.