Hop si eu mai pe inserat ashea...
Miha,vazut pozele si parca am calatorit si eu odata cu tine.
Superb concediu ati avut!
Ati fost in toate destinatiile in aceeasi perioada...sau ati mai facut pauze?Ca mie mi s-ar parea obositor...deh batranetile maica!
Arati tare bine ca nevasta si vad ca si pe Cata il tii bine cu mancarea!
Sorina,nu vreau sa fiu carcotasa,dar sa stii ca de aia te-ai ingrasat asa ca ai slabit si inainte exact cum faci acum,adica te infometezi!
Si chiar daca vei slabi iar,o sa te ingrasi la loc,pentru ca nu poti trai o viata cu asa mancare.Mai bine treci pe WW sau numarat de calorii si mananca ca lumea,ca-ti dai peste cap metabolismul.
Eu am multe experiente de genul asta...inclusiv Daneza dupa care n-am reusit sa ma mentin ca dupa WW.Tu fa cum crezi,dar gandeste pe termen lung,mai ales daca nu e graba sa slabesti acum urgent.
Monic,cu mancarea nu stiu ce sa zic ca poate fi diferit de la o mamica a alta.Zi-mi mai ine daca esti vesela si in toane bune mai mereu sau ai draci pe tine!
Eu pluteam de fericire,de spunea al meu ca m-ar vrea mereu gravida.
Otiici,am vazut si eu pozee cu voi si vad ca Norby si Lucas au pasiuni comune:topoganul si animalele!
Se catara singur pina sus si-si da drumul fara frica.E teroare cind mergem in parc ca nu sta o clipa.Si mai nou vorneste intruna.
Repeta tot ce aude.Ultima oara in parc erau niste copii de turci care vorbeau pe limba lor si asta al meu baga dupa ei pe turceste.
Am murit de ras cu ta-su.
Duminica l-am dus si noi la Zoo si a fost tare incantat.Doar ca aici dureaza o zi intreaga vizita si el dupa 3 ore era rupt de oboseala.O sa mai pun si eu poze.
May,cu intarziere iti spun si eu
LA MULTI ANI!
Ramy,bravo tie mamica ambitioasa!
Eu nu-mi gasesc motivatia si stau tot cu alea 4-5kg pe mine pe care le dau jos si iar le pun.
Se vede ca nu merg in Ro ca aici nu prea imi pasa de colacii de pe burta.

Ps:scuzati greselile,dar am 5 taste ipsa la laptop.Le-a smuls fi-miu de ciuda ca nu-l bagam in seama.