'neata, 'neata !!
Ce frumos papi
michelle
In general am fost cumintica. Sambata dim. aveam 58kg, am scris mesaj luni, dar in 10 reprize. Cand mai aveam putin, a dat fie'mea o palma peste tastatura de a sters tot si...n-am mai apucat sa scriu inca o data

In wek m-am rasfatat cu inghetata, dar..cred ca nu am dat-o rau in bara atunci

, dat fiind ca in tp sapt am fo cuminte si sport in fiecare zi. Cu toatre astea luni aveam 58.300kg, iar zilele astea 58.300-58.500kg

Iar ieri am manact aiurea de tot. Am fo plecata la cumparaturi, apoi la coafor si am mancat prima oara pe la 15h, apoi seara am facut-o de oaie de tot. A fo ziua nasului meu si...am papat : cateva feliute de salam sibiu,cascaval, 1 friputrica de pui , 2 carnaciori, cartofi la cuptor si...1 felie tort

Duminca plec la mare si sunt disperata. Mi-am cumaprat deja rochie care este pe corp, mi-am cumparat si costum intreg, care este tare mistocut, doar ca-i prea nergu

. Strange super bine si n-ai spune ca-s dolofana, daca nu m-ar da cremvustii de gol

Offf !! Gata, trec la gimnastica sa repar ce mai pot si doamne ajuta sa uit ca in frigider am tort de inghetata Tiramisu
Va pup si o zi frumoasa !!
Ah, apropo de melodia zilei de ieri

Am tot auzit o melodie ce imi place dar cum nu stiu spaniola, n-am reusit sa dau de ea. Cafe de espania... Nu stiu dak e corect ce am scris, dar poate o recunoste careva si ma ajuta