Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
michelle
CITAT(nusarich @ 26-08-2008, 09:43 AM) *

Eu ar trebui sa las mai usor fructele, ca au zahar la greu, dar sunt asa de pofticioasa... sper sa ma vindec candva...

Eu nu pot sa zic ca mananc foarte multe fructe, dar acum cu perioada strugurilor.. naughty.gif nu ma mai opresc

Ieri am avut un meniu de inceput de dieta:
- iaurt cu fulgi
- salata de legume cu branza feta si sunca
- struguri, pepene
- am sarit putin din schema cu niste rontaieli (covrigi sarati, biscuiti sarati)
- salata de vinete

Sa vedem azi. Pana acum am mancat 2 felii de paine cu salata de vinete (fara maioneza), o rosie, cateva boabe de struguri grin.gif
Pentru pranz inca nu stiu meniul, ca e ziua sefului si face el cinste.

Melodia zilei de azi )).gif Coldplay - Viva La Vida

O zi de marti excelenta!
Ramy
'neata, 'neata !!

Ce frumos papi michelle smile.gif

In general am fost cumintica. Sambata dim. aveam 58kg, am scris mesaj luni, dar in 10 reprize. Cand mai aveam putin, a dat fie'mea o palma peste tastatura de a sters tot si...n-am mai apucat sa scriu inca o data naughty.gif In wek m-am rasfatat cu inghetata, dar..cred ca nu am dat-o rau in bara atunci wink1.gif , dat fiind ca in tp sapt am fo cuminte si sport in fiecare zi. Cu toatre astea luni aveam 58.300kg, iar zilele astea 58.300-58.500kg doh.gif Iar ieri am manact aiurea de tot. Am fo plecata la cumparaturi, apoi la coafor si am mancat prima oara pe la 15h, apoi seara am facut-o de oaie de tot. A fo ziua nasului meu si...am papat : cateva feliute de salam sibiu,cascaval, 1 friputrica de pui , 2 carnaciori, cartofi la cuptor si...1 felie tort sorry.gif Duminca plec la mare si sunt disperata. Mi-am cumaprat deja rochie care este pe corp, mi-am cumparat si costum intreg, care este tare mistocut, doar ca-i prea nergu wink1.gif . Strange super bine si n-ai spune ca-s dolofana, daca nu m-ar da cremvustii de gol sorry.gif Offf !! Gata, trec la gimnastica sa repar ce mai pot si doamne ajuta sa uit ca in frigider am tort de inghetata Tiramisu sorry.gif

Va pup si o zi frumoasa !!

Ah, apropo de melodia zilei de ieri smile.gif Am tot auzit o melodie ce imi place dar cum nu stiu spaniola, n-am reusit sa dau de ea. Cafe de espania... Nu stiu dak e corect ce am scris, dar poate o recunoste careva si ma ajuta give_rose.gif
Ramo
Uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=CeHX_ac5298...feature=related

N.O.H.A - tu cafe
michelle
Neata dragi neuroni!
Imi place si mie tare mult Tu Cafe, o declar melodia zilei de azi! )).gif

Ieri de ziua sefului am fost la restaurant si am mancat pulpa de pui la gratar (fara piele, ca am dat-o la o mitza ce dadea tarcoale pe terasa )).gif ) cu frigarui din legume, care au fost bestiale!
Am sarit din schema cu 2 pahare de vin rosu (dar parca stiam ca face bine la inima, nu? blushing.gif ) si 2 guri de desert, nu spun ce blum.gif

Ramy, cred ca arati foarte bine si la 58 kg. Cele 58 de acum arata pe tine la fel cu cele 58 de acum 2 ani (inainte de a incepe WW)? La cat sport faci, pariez ca arati super! wink1.gif
Ramo
De-acord sa o declaram melodia zilei.... mie asa imi suna telefonul de vreo 3 luni, asa ca aud melodia asta zilnic de cel putin 20 de ori si inca nu m-am saturat de ea. cheer.gif
michelle
Meniul meu de azi:
- paine neagra (nu stiu cat % e faina neagra si cat % e colorant blink.gif ) cu salata de vinete, fara maio
- o cescuta de lapte 1.8% cu fulgi de cereale Dobrogea
- cafea, si vreo 2 patratele de ciocolata.
Ok, recunosc, 5 patratele blushing.gif

- ciorba de legume
- salata bulgareasca: salata verde, rosii, castraveti, ardei, masline, telemea, sunca

- 200 g iaurt cu cereale si mulsi Sano Vita (asta ca gustare) grin.gif
ella_mina
ce faceti fetelooooooor? v-a fost dor de mine? eu am venit de la munte luni dar am avut probleme cu placa de retea si abia azi am reusit sa intru pe net....sa va povestesc cum a fost in vacanta...

m-am relaxat....am mancat mult si de toate doh.gif ...am avut bilet luat cu 3 mese incluse si daca era sa mananc k acasa cred k le lasam lor mai bine din jumate de banii de mancare...si iuby facea galagie ca nu mananc....asa k am lasat regimul si am mancat mai mult...dimineata mancam ceva usor...iaurt,branza topita si ou fiert (in timp ce el manca omleta)....am mai scapat si cateva feliute de salam in unele zile...la pranz mancam 2 feluri de mancare doh.gif ciorba de pui,perisoare,burta...nu trebuia sa mananc asa ceva dar...trebuia sa aleg din ce era in meniu....si la felul 2 mancam pui la gratar sau la cuptor cu cartofi natur si salata de varza sau rosii si castraveti...iar seara mancam iar 2 feluri doh.gif mamaliguta cu branza si smantana si pui cum am zis mai sus sau peste rasol....la astea nu a fost chiar atat de grav....cel mai rau am trisat cu dulciurile intre mese....am mai mancat eu si fructe dar nu prea multe...si cu atata carne m-am constipat ingrozitor...daca era numai dupa mine mancam un fel de mancare la masa...dar nu voiam sa ma cert cu iuby acolo asa k i-am facut pe plac....

cat despre miscare....ne plimbam prin oras cam de 2 ori pe zi...dar nu foarte mult pt k el satul de mers la munk voia sa se odihnesca...iar eu trageam de el...din fericire pe langa mofete si curenti mi-au dat de facut si gimnastica la sala din hotel...asa k in vreo 3 zile am mers cate o ora pe bicicleta....plus k am stat la etajul 6....si am urcat pe jos aproape mereu....adik in medie de 6-7 ori pe zi....cam 8 etaje calculate toate....iar smbt si duminik am fost la plimbare la lacul rosu,cheile bicazului,barajul de la bicaz,lacul sf ana si am mai mers pe jos pe acolo....

apa am baut de izor...avea cam multe saruri si m-am umflat de la ea...se vedea k am retinut multa apa...probabil si din cauza grasimilor si dulciurilor....

m-am cantarit ieri si aveam 58 de kg....acum nush dak intr-adevar am pus 1kg sau este din cauza faptului k sapt viit imi vine menstruatia...am si sanii tari si ma gandesc k poate si faptul k sunt mai umflata e tot de la ciclu....

deocamdata nu am reluat ww pt k s-ar putea sa mai plec si pe la mare si n-o sa stau sa numar puncte...dar acum am revenit la legume,fructe si gratar....dar maxim o portie de carne pe zi...k nu mai vreau sa aud de carne dupa cata am mancat in concediu...cred k vineri o sa mananc numai fructe toata ziua k oricum tin post si abia imi mai curat si matele de atata carne si alte prostii....

o sa va arat si poze cand le scot k mi-am fortmatat calc si tb sa le copiez iar....
dany
ella_mina , toate ne facem de cap in concediu deci nu esti exceptie . Pune mana si numara constiincios de acum inainte , chiar daca " s-ar putea " sa pleci si la mare .
michelle
Ella_mina, ce inaltime ai?
Te asteptam cu meniurile wink1.gif
Ramy
'neatza, 'neatza !!

Nu reusesc sa ma mobilizez precum am facut-o in trecut. Off, dak vin de la mare mai grasana si nu mai pot imbraca rochita ??

ramonavlas, multam give_rose.gif M-ai facut fericita. Aproape am invatat-o blushing.gif

michelle
, ce cumintica esti..ca de obicei give_rose.gif Eu arat rau la 58 kg. Cand am mai avut aceaste kg, aratam mai bine ptr ca m-am ingrasat intrun tp scurt, apoi am luat masuri. Acum m-am ingrasat pe toata perioada de sarcina, perioada in care nu am avut voie sa fac miscare si astfel m-am procopsit cu celulita, unde mai pui ca varsta nu ma ajuta deloc sorry.gif Stiu ca voi slabi si imi voi remodela corpul. Am pielea buna si nu fac vergeturi, muschii ddeja au inceput sa se invioreza naughty.gif , dar..celulita se duce in timp. Ori eu tp nu prea am. Nu am putut sa ma apuc mai devreme de dieta si sport ptr ca am avut cezariana si alaptam exclusiv. Acum am unda verde la spor, copilul papa diversificat , deci...am voie sa tin si o dieta sanatoasa.

ella_mina
, frumoasa vacanta ai avut si nici nu te-ai ingrasat, la cat spui ca ai manacat. Bravaaa!! smile.gif

Ieri am sarit iar din puncte sorry.gif Am manacat cumintica ziua, iar seara am iesit la un rest cu mancare germana si..sa te ti sorry.gif De azi sunt cuminte orice ar fi. O sa beau la apa pana ma inec si nu v a mai intra nik naughty.gif

O zi faina si cuminica !!
Ramo
pupic.gif Ma bucur ca am putut sa te fac fericita pupic.gif
Ramy
ramonavlas pupic.gif give_rose.gif

Poate fi aceasta, melodia zilei ?? wink1.gif http://ie.youtube.com/watch?v=LszBF0p17u8

Mi-a venit menstruatiaaa grin.gif Poate ca m-a suparat canatrul datorita acestui fapt wink1.gif
michelle
CITAT(Ramy @ 28-08-2008, 10:50 AM) *

Poate fi aceasta, melodia zilei ?? wink1.gif http://ie.youtube.com/watch?v=LszBF0p17u8

Gand la gand, fix la asta ma gandeam si eu pupic.gif
ella_mina
CITAT(michelle @ 28-08-2008, 08:11 AM) *

Ella_mina, ce inaltime ai?
Te asteptam cu meniurile wink1.gif

am 1,71
ieri am mancat piept de pui,rosii,branza,iaurt,struguri,pepene,prune si am baut niste icetea.....nu stiu exact cantitati...n-am tinut cont de puncte sau calorii...deocamdata stau potolita putin pt k nu am multe kg de dat jos si vreau sa mai lenevesc si sapt asta... biggrin.gif
michelle
Ma uitam la tickerul tau, ca si eu am aproape aceeasi greutate (55-56kg), dar am 157 cm doh.gif
Ramo
Buuuna si melodia de azi!!! Pe mine m-a trimis urgent cu gandul la concediu! cheer.gif
ella_mina
CITAT(michelle @ 28-08-2008, 11:10 AM) *

Ma uitam la tickerul tau, ca si eu am aproape aceeasi greutate (55-56kg), dar am 157 cm doh.gif

la mine nu e neaparat nevoie sa slabesc...adik in raport cu inaltimea stau bine....unii chiar spun k sunt f bine asa....altii k sunt slaba...dar eu as vrea sa mai dau jos din colacei si de pe picioruse....si mai ales sa distrug celulita...am zis eu k as vrea sa ajung la 53kg dar cred k de fapt 55 ar fi numai bine....la 53 cred k as fi cam slaba....eu voiam sa ajung la 53 k in caz k mai pun ceva pe mine la iarna sa nu se cunoasca prea tare...dar vad eu cum fac pana la urma...
onushca85
Am venit si eu Bubbles pe aici sa iti multumesc pentru ideea cu pantalonii, i-am cuparat si eu si sunt tare multumita de ei.
Multumesc!
michelle
Meniul meu de azi:
Mic dejun - cafea, 2 felii paine graham cu seminte cu branza 0.2%, 1 lgta gem capsuni
Gustari - struguri
Pranz - un snitel din piept de pui, orez cu legume, ardei copt, 1 felie paine
Cina- salata verde, rosii, castraveti, piept de pui, ardei gras, masline, ulei de masline
onushca85
Ce mic dejun sarac, nu ai murit de foame?
michelle
CITAT(onushca85 @ 28-08-2008, 02:59 PM) *

Ce mic dejun sarac, nu ai murit de foame?

M-am dres cu struguri )).gif
Imi plac strugurii de mor.. am obligat-o si pe mama mea sa manance cand eram in burtica la ea lol.gif
onushca85
Si mie imi place pepenele de mor, dar la mic dejun bag 2 sandwishuri de vre-o 500 calorii si parca si asa mi-e foame smile.gif
michelle
CITAT(onushca85 @ 28-08-2008, 03:43 PM) *

Si mie imi place pepenele de mor, dar la mic dejun bag 2 sandwishuri de vre-o 500 calorii si parca si asa mi-e foame smile.gif

Si eu mananc de obicei mai mult la micul dejun, dar azi s-a nimerit sa ies de pe usa fara sa mananc si am mancat ceva in graba la servici.
Si mie imi plac sandwich-urile, dar nu prea mananc.. o felie de paine mi se pare intotdeauna in plus. Mereu dau deoparte felia de pe sandwich )).gif
onushca85
Eu le mananc pe amandoua, mananc tot
michelle
Ahh, acum am vazut tickerul tau. Pai tu nu mananci prea putin?

Cum iti distribui zilnic caloriile?
onushca85
pai numai dimineata mananc 500 calorii pe 2 sandwishuri cu paine de secara, la pranz peste sau pui cu salata verde, si la cina la fel, in plus intotdeauna las loc de pe putin 500 grame pepene
michelle
Observ ca ai slabit 6 kg. Felicitari! give_rose.gif
Pisik
Fetelor, eu care ma ingrasam vazand cu ochii, acum de cand cu bebe am dat jos cam 1,5-2 kg, oscileaza lol.gif Si vorba aia, nu ma abtin de la nimic, dar pur si simplu nu prea intra papa, mai mult fructe, lapte dimineata, o supica si ceva salatica la pranz si seara in functie de chef mamaliguta sau ceva rontaieli (f rar ca nu e sanatos), o salata si pepene, sau doar pepene. Probabil ca va reveni pofta curand dry.gif
michelle
Pisik, cred ca deja ai inceput sa te documentezi referitor la sarcina, alimentatie. Eu din auzite stiu ca bb isi ia ce are nevoie de la mama.
Monic
Pisik, sper ca dupa saptamana 12 sa nu iti revina pofta ca si mie wacko.gif , ca eu nu mai stiu cu ce sa ma satur. Incerc sa mananc echilibrat si in limita bunului simt, dar am o foame in mine de nu pot sa iti explic. Ma scol de la masa satula si simt ca mi-e foame blushing.gif
Poate voi, mamicilor imi puteti da un sfat: ce sa fac, ce vitamine sa iau, ce sa mananc ca sa dispara foamea?
Dumbo
Pisik acum am vazut ticker-ul tau. Ma bucur tare tare de tot. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Ce sa zic?
Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!!!

Monic cand ne spui si noua ce e bebe? Ti-am zis ca eu pariez ca e baiat, dar tot astept sa zici si tu ceva.

Cu poftele si foamea eu inca oscilez. Nu mi-e foame toata ziua, dar cand incep sa mananc parca nu m-as mai opri. Kilogramele se aduna fie ca mananc fie ca nu mananc, asa ca prefer sa mananc sa aiba si bebelina ce sa pape.
Ma chinui sa beau cat mai multa apa, dar nu prea reusesc.

De luni raman acasa in concediu, deja ma misc chiar ca un elefantel.
onushca85
NEATA, DA CHIAR AM SLABIT 6 KG. MULTUMESC
Panda
CITAT(Monic @ 28-08-2008, 10:12 PM) *

Pisik, sper ca dupa saptamana 12 sa nu iti revina pofta ca si mie wacko.gif , ca eu nu mai stiu cu ce sa ma satur. Incerc sa mananc echilibrat si in limita bunului simt, dar am o foame in mine de nu pot sa iti explic. Ma scol de la masa satula si simt ca mi-e foame blushing.gif
Poate voi, mamicilor imi puteti da un sfat: ce sa fac, ce vitamine sa iau, ce sa mananc ca sa dispara foamea?

din experienta mea ( 2sarcini) daca iei vitamine ti se va face si mai tare foame... si eu am fost ca tine ... treb sa ai grija la dulciuri, paine alba si alte prostii ne-nutritive... in rest papa... ca acuma ai voie naughty.gif

CITAT(Pisik @ 28-08-2008, 04:34 PM) *

Fetelor, eu care ma ingrasam vazand cu ochii, acum de cand cu bebe am dat jos cam 1,5-2 kg, oscileaza lol.gif Si vorba aia, nu ma abtin de la nimic, dar pur si simplu nu prea intra papa, mai mult fructe, lapte dimineata, o supica si ceva salatica la pranz si seara in functie de chef mamaliguta sau ceva rontaieli (f rar ca nu e sanatos), o salata si pepene, sau doar pepene. Probabil ca va reveni pofta curand dry.gif

asa e la inceput... multe mamici slabesc in primul trim de sarcina... o sa vina si perioada cand o sa fii cu foamea in gat mereu.

ma bucur mult ca ai bb... intr-o seara, cam acum 1 luna, am citit tot jurnalul tau... si am vzt prin ce ai trecut.
hug.gif
onushca85
Sa iti traiasca bebe!
ella_mina
sa va spun ce am mancat eu ieri....nu am numarat puncte insa am incercat sa mananc corect si sa nu exagerez....nu prea mi-a iesit la capitolul fructe...iar am mancat muuuuulte... doh.gif
-pe la 10 am mancat struguri
-la 12 2 felii paine cu branza topita,rosie,castravete,piept de pui afumat,o cana lapte batut
-la 2 niste struguri
-la 4 o ciorbitza de perisoare din carne de curcan
-la 6 prune
-la 8 omleta dintr-un ou,o rosie,branza si piept de pui afumat(fara ulei) si o cana lapte batut
-la 10 niste pepene galben si o juma de clementina (iar m-a corupt iuby sa mananc tarziu.....)
doamne ce mult am mancat bang.gif bang.gif bang.gif merit bataie rau de tot....
singurul lucru de laudat ieri e k am facut o ora de exercitii pt abdomen,fund si picioare....desi trebuia mai mult... azi tb sa si dansez....
onushca85
Super ca ai facut exercitii, eu nu fac nici un pic de sport
michelle
Meniul meu de azi:
Mic dejun 1: ou fiert, o felie paine neagra
Mic dejun 2: 3 felii mici de paine, branza 0.2%, o lgta gem de capsuni
Pranz: frigarui de pui, cartofi gratinati, salata de ardei copti, paine
Cina: salata verde, rosii, castraveti, piept de pui, ardei gras, masline, ulei de masline, paine
michelle
Eu mananc destul de multa paine, la fiecare masa 1-3 felii. Intrebare: ce paine recomandati? Sa fie satioasa si cat mai sanatoasa (a se intelege cat mai naturala). Stiu, stiu painea de casa, dar pana nu o sa am si eu cuptorul meu.. dry.gif
ella_mina
CITAT(onushca85 @ 29-08-2008, 10:09 AM) *

Super ca ai facut exercitii, eu nu fac nici un pic de sport

imi place sa fac miscare....mai mult m-as plimba pe afara...k doar am dealul langa mine....dar nu am cu cine crying.gif si singura parca nu m-as duce....

CITAT(michelle @ 29-08-2008, 10:49 AM) *

Eu mananc destul de multa paine, la fiecare masa 1-3 felii. Intrebare: ce paine recomandati? Sa fie satioasa si cat mai sanatoasa (a se intelege cat mai naturala). Stiu, stiu painea de casa, dar pana nu o sa am si eu cuptorul meu.. dry.gif

eu nu mananc paine multa...inainte mancam ff multa....dar m-am lasat...si am reusit intr-o luna de zile sa mananc vreo 5 felii....in concediu am mai mancat la micul dejun cate o felie-2...dar acum vreau sa renunt din nou de tot la ea
dany
Paine neagra , Miha. Sau intermediara cu seminte in ea daca gasesti .
onushca85
MIE IMI PLACE CEA DE SEACARA
Ramo
Mie imi place oricare dar nu mananc de niciuna tease.gif
onushca85
Eu doar 4 felii pe zi biggrin.gif
michelle
Multumesc pt raspunsuri!
Mie imi plac toate, intrebarea mea se refera la calitate, deci o marca mi-ar fi de foarte mare ajutor floare.gif
Ramo
French toast graham sau de secara.
onushca85
french toast de secara, grahamul nu imi place ca mi se pare dulce
nusarich
Si eu tot paine de secara sau neagra (pita ardeleneasca se cheama, dar nu stiu de la cine e...). Dar eu mananc rar de tot paine, mai mult cu rondelele de orez ma scot...
Eu iau painea de secara de la Mega Image (si pe cea neagra tot de la ei, dar e produsa de altcineva ). Si e foarte buna pentru sandvisuri (nici eu nu mananc ambele felii, Miha grin.gif ), ca e mai compacta decat franzela obisnuita.
onushca85
O sa incerc si eu sa nu mai mananc ambele felii, la mine 4 felii de paine de secara au 102 grame, asa daca as manca numai 2 felii as avea 51 grame si mult mai putine calorii, e o idee buna si asta
nella
Salutare gagici..nu v-am mai vizitat de mult...s-a terminat concediul si sunt pe baricade...
Am si eu o nelamurire..am scris si la mine in jurnal..are cineva idee ce fel de rasa e pisica din reclama whiskas??
Va multumesc ANTICIPAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
onushca85
eu nu stiu sad.gif dar o sa ma uit la reclama!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.