V-ati lasat de dieta weight watchers?
Las' ca vin eu cu vesti si poze care n-au nici o legatura cu nici un regim de slabit... asta ca alaptatul si noptile nedormite nu intra in categoria mentionata
Dana, desi n-am ramas decat cu 6 kg dupa nastere, nu ma simt deloc
fotomodel, ca nu mai am muschii aia lucrati de dinainte de a ramane insarcinata. O sa am timp sa recuperez sau o sa-mi fac, peste vreo luna cred, cand imi da dr. unda verde la efort/ridicat greutati mai mari de 7kg. Cezariana asta m-a prins nepregatita psihic, dar usor usor trec eu peste; asa nu-mi place sa nu ma pot misca in voie. Mai sunt 2 saptamani, incepand de azi, pana se vindeca complet (dupa spusele dr.)... abia astept!!!
De experienta de mama... bineteles ca sunt super incantata si deja ma simt femeie si nu doar o copila ca inainte... responsabilitate crescuta acum. Problemele din ultima vreme m-au distrat de la bucuria completa de a fi insarcinata, iar de cand am nascut am fost numai pe drumuri: cateva zile acasa cu soacra, ca J si-a gasit job la 400 km departare de casa, apoi o sapt la socrii ca au casa cu un nivel si mi-a venit si mie mai usor sa ma misc, iar de marti (ca a fost weekend prelungit de Labor Day), de sapt trecuta, suntem la niste prieteni, pana gasim de inchiriat in zona, cat mai aproape de biroul lui J. Saptamanile urmatoare, pana la sfarsitul lunii, o sa incerc sa stau "acasa" sa impachetez ce pot... Intram intr-o noua faza... ne-a fost tare greu si inca ne mai e, dar se indreapta ele lucrurile in timp.
Seb ma amuza teribil cu fetele pe care le face, sunetele pe care le scoate cand mananca, cand doarme si mai nou cu rasul profund (treaz fiind, nu numai in somn). Sper sa-i treaca colicii cat de curand... ca ne obosesc noptile nedormite pe amandoi

Va las cateva poze... si sper sa revin in urmatoarele saptamani. Depinde de cat de odihnita o sa ma simt
).gif)
Sebren se pare ca are prag de crestere de cand s-a nascut

Ma intreb cand o sa ia o pauza. Deja e in haine de infanti intre 3-6 luni, si el face o luna abia sambata
).gif)
La 2 saptamani:

Cu dr. obstetrician

La 3 saptamani - atasez imaginea asta sa va faceti o idee de cat de lung e copilul asta al nostru. Mi-a trebuit sot inalt de 2 metri
).gif)

La 4 saptamani