Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
nusarich
CITAT(nella @ 29-08-2008, 02:41 PM) *

Salutare gagici..nu v-am mai vizitat de mult...s-a terminat concediul si sunt pe baricade...
Am si eu o nelamurire..am scris si la mine in jurnal..are cineva idee ce fel de rasa e pisica din reclama whiskas??
Va multumesc ANTICIPAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cred ca e British shorthair. Sefa mea are un motanel care seamana foarte mult la forma cu pisuca din reclama. Uite aici niste informatii. Si aici ai si mai multe detalii hug.gif
onushca85
Documenteaza-te acum Nella
nella
CITAT(nusarich @ 29-08-2008, 03:10 PM) *

CITAT(nella @ 29-08-2008, 02:41 PM) *

Salutare gagici..nu v-am mai vizitat de mult...s-a terminat concediul si sunt pe baricade...
Am si eu o nelamurire..am scris si la mine in jurnal..are cineva idee ce fel de rasa e pisica din reclama whiskas??
Va multumesc ANTICIPAT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Cred ca e British shorthair. Sefa mea are un motanel care seamana foarte mult la forma cu pisuca din reclama. Uite aici niste informatii. Si aici ai si mai multe detalii hug.gif

Mersi mult mult de tot pupic.gif pupic.gif pupic.gif
onushca85
vrei sa iti iei pisica?
nusarich
CITAT(nella @ 29-08-2008, 03:14 PM) *

N-ai pentru ce pupic.gif ! Si eu am motan si de-asta m-am mai documentat... Dar al meu e maidanez, nu-i de rasa (ceva corcitura cu norvegiana de padure cred).
onushca85
Eu nu as avea timp sa ma ocup de ele sad.gif
nella
CITAT(nusarich @ 29-08-2008, 03:18 PM) *

CITAT(nella @ 29-08-2008, 03:14 PM) *

N-ai pentru ce pupic.gif ! Si eu am motan si de-asta m-am mai documentat... Dar al meu e maidanez, nu-i de rasa (ceva corcitura cu norvegiana de padure cred).

Si eu am acasa la piatra o birmaneza...superba de altfel dar as vrea si una aici la Bv imi e f urat singura si ador animalele...Mi-as cumpara daca mi-as permite dar imi imaginez ca sunt f scumpe....
Cred ca motanul tau e mare daca e corcit cu norvegiana ca alea sunt tare mari pupic.gif
onushca85
In Bucuresti este un targ din cand in cand unde se dau pe gratis animalele ca nu vor sa le omoare sau sa le arunce sau sa le vanda.
nella
Dar nu cred ca sunt animale de rasa ca astea sunt f scumpe...ma gandesc..e bine ca li se mai da o sansa oricum la o viata mai buna
onushca85
cand am fost eu, treceam prin zona intamplator, erau si animale de rasa si de Nerasa ca sa zic asa
ella_mina
am promis k va arat poze din concediu dar mai intai sa descopar cum sa pun...si sa vad unde sa pun...biggrin.gif
ella_mina
am vrut sa fac un album cu poze si nu mi le incarca pt k sunt prea mari...ce sa fac?
ma ajuta si pe mine cineva?
SARA
eu nu stiu sa te ajut dar sunt f.curioasa sa vad pozele.astept ....... pupic.gif ELLA MINA
michelle
CITAT(ella_mina @ 29-08-2008, 06:47 PM) *

am vrut sa fac un album cu poze si nu mi le incarca pt k sunt prea mari...ce sa fac?

Ella, citeste si aici
ella_mina
CITAT(michelle @ 29-08-2008, 07:59 PM) *

CITAT(ella_mina @ 29-08-2008, 06:47 PM) *

Ella, citeste si aici

multumesc
o sa pun aici cateva poze....cate apuc pana ies afara...si maine restul

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
michelle
Ma bucur ca in sfarsit te putem vedea, Ella_mina
Arati foarte bine, poate ti se pare ca esti plinuta fiindca nu esti suficient de fit. Cred ca e o boala a noastra, a femeilor.. oricat de bine am arata, tot plinute ne vedem. Sincer eu, cand aveam 47-48 de kg si eram transparenta tot grasa ma vedeam grin.gif

Emu yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
PS: era Emu inclinata unsure.gif
emu
Salutare, salutare!

A revenit fiica ratacitoare.

Pe scurt am avut o perioada tare nefasta din mai pana acum 2 saptamani - nu doresc nimanui ceea ce ni s-a intamplat noua in perioada asta.

Revenind la ganduri mai bune - am nascut pe 13 aug, la 7:01 AM (dupa 24 de ore de travaliu cu contractii care ieseau din chart) un super bebelush (Sebren Constantine K.), prin cezariana, ca a ramas blocat baiatul, de mare ce era (e) lol.gif Acum sunt in perioada de relax pt inca 4 saptamani. Totul merge bine. Avem o bunatate si o frumusete de copil (nu ma caracterizeaza modestia cand vine vorba de Sebren blum.gif).

As fi vrut sa-i fac o introducere mai elaborata, dar avand in vedere ca sunt ca intr-un maraton de mancat, dormit si hranit copilu' zilnic, abia mai apuc sa fac altele (inclusiv scris coerent aici smile.gif )

Si cateva poze... tot asa rapid rapid...

Sebren la 5 zile:
Imagine

La 4 zile:
Imagine

Sper ca sunteti toate bine, mai bine decat v-am lasat... o sa incerc sa revin cat de curand si sa apuc sa citesc noutati (daca/unde e cazul).

Cum se simt viitoarele mamici?!

hug.gif

CITAT(michelle @ 29-08-2008, 02:18 PM) *

Eram eram lol.gif acum ma duc sa-mi reiau roul de moo moo biggrin.gif

Vad ca-s fete noi pe aici. Felicitari pt decizie si mult spor in atingerea targetului wink1.gif
onushca85
Sa-ti traiasca bebele, o frumusete de copil.
Ella esti foarte slaba, de ce mai vrei sa slabesti?
Ramo
Emu, felicitari pt bebe, e un scump...sa va aduca numai bucurii si aveti de ce sa fiti mandri pupic.gif
SARA
e o scumpete de baby.gif .ferice de voi si,...................multe bucurii sa aveti alaturi de el.cand vad baby.gif imi aduc aminte ca nu demult treceam si eu prin greaua incercare,dar iata ca au trecut deja 6 luni si noi umblam in premergator. hug.gif pupic.gif superbe pozele iar bebele sa va traiasca.
May
emu sa va traiasca si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurie pupic.gif

ella tu nu mai ai nevoie sa slabesti asa ca lasa dietele, fii doar atenta sa mananci cat mai sanatos dar nu te mai da de ceasul mortii ca pleci in vacanta si mananci cine stie ce pe acolo ca doar te stresezi aiurea. Acum inteleg de ce se mira toata lumea din jurul tau ca vrei sa slabesti. Mai bine fa-ti un abonament la sala si construieste-ti corpul pe care ti-l doresti prin sport wink1.gif
ella_mina
CITAT(May @ 30-08-2008, 02:44 AM) *

emu sa va traiasca si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurie pupic.gif

ella tu nu mai ai nevoie sa slabesti asa ca lasa dietele, fii doar atenta sa mananci cat mai sanatos dar nu te mai da de ceasul mortii ca pleci in vacanta si mananci cine stie ce pe acolo ca doar te stresezi aiurea. Acum inteleg de ce se mira toata lumea din jurul tau ca vrei sa slabesti. Mai bine fa-ti un abonament la sala si construieste-ti corpul pe care ti-l doresti prin sport wink1.gif

am foarte multa celulita care se vede ff urat...si fara o alimentatie sanatoasa si sport nu am cum sa scap de ea....din pacate stau intr-un oras mic si aici nu e sala...si k sa ma duc in ploiesti doar pt asta e cam aiurea....poate cand incep facultatea....dar daca imi iau si serv n-o sa mai am timp si de sala....o sa fac acasa cat pot....ma gandeam sa-mi iau un aparat insa nu prea dispun de finante si nush ce as putea sa-mi iau mai ieftin si sa aiba si rezultate....

fetele care si-au luat biomed slip cum va merge cu el?merita banii?
bubbles
Emu yahoo.gif ce bine ca ai aparut yahoo.gif cheer.gif .Sa iti traiasca bebele frumos si sa iti aduca numai fericire,bucurii si impliniri.Mai asteptam vesti de la tine pupic.gif
Andreea-Rodica
Emu, sa va traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa aiba o viata frumoasa! hug.gif
ella_mina
si acum a 2-a serie de poze

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

mai am o multime cu peisaje dar as umple tot forumul cu poze )).gif
Dumbo
EMU cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

FELICITARI PENTRU BEBE FRUMOS, SANATOS SI GRASUNEL.

ella_mina
am uitat sa va spun ce am mancat ieri.....a fost zi de post asa k am mancat usor...
-la 10 o banana
-la 12 300g struguri
-la 4 mancare de legume (dovlecel,vinete,ardei,rosii,ceapa) cu o felie de paine si un castravete
-la 6 200g struguri
-la 8 iar mancare de legume cu o felie paine si un castravete
-la 10 2 mere
si pe la 12 juma ma rodea stomacul rau si am luat vreo 3 lingurite de cereale cu 3 prune mici k altfel nu puteam sa dorm si mi se facea si mai rau....
bubbles
Ella eu zic ca esti destul de slaba si ca nu ar trebui sa mai slabesti ci doar sa lucrezi la intretinerea corpului si a muschilor wink1.gif
emu
Buna dimineata!

Va multumesc mult mult de tot pt urari si complimente smile.gif Asa-mi creste inima cand aud laude la adresa lui blushing.gif Sunt indragostita pana peste cap de el (de fapt amandoi suntem)... e un sentiment atat de puternic ca ma trezesc cu lacrimi in ochi cateodata cand il privesc/admir smile.gif - parca nu-mi vine a crede ca e al nostru )).gif

Ella-mina, total de acord cu ce ti s-a spus pana acum - iti poti remodela corpul cu o dieta sanatoasa (nu de slabit) si efort fizic sustinut. Cel putin asa-mi pare si mie, ca ai nevoie de sport mai mult decat regim de slabit.

Dumbo, ce-ti face galusca? E asa incapatanata ca mami, cum ziceai?! blum.gif

Bubbles cum iti mai merge? Ai terminat cu scoala?

Nu mai stiu pe cine ce sa mai intreb... dar ma pun eu la curent cu noutatile odata si-odata smile.gif

Weekend placut tuturor.
otilici
Emu felicitari pt minunatia de copil! baby.gif Sa creasca mare si sanatos pupic.gif pupic.gif
Sa ai mare grija de tine mamico pupic.gif
Panda
CITAT(emu @ 29-08-2008, 09:27 PM) *

Salutare, salutare!

A revenit fiica ratacitoare.

Pe scurt am avut o perioada tare nefasta din mai pana acum 2 saptamani - nu doresc nimanui ceea ce ni s-a intamplat noua in perioada asta.

Revenind la ganduri mai bune - am nascut pe 13 aug, la 7:01 AM (dupa 24 de ore de travaliu cu contractii care ieseau din chart) un super bebelush (Sebren Constantine K.), prin cezariana, ca a ramas blocat baiatul, de mare ce era (e) lol.gif Acum sunt in perioada de relax pt inca 4 saptamani. Totul merge bine. Avem o bunatate si o frumusete de copil (nu ma caracterizeaza modestia cand vine vorba de Sebren blum.gif).

As fi vrut sa-i fac o introducere mai elaborata, dar avand in vedere ca sunt ca intr-un maraton de mancat, dormit si hranit copilu' zilnic, abia mai apuc sa fac altele (inclusiv scris coerent aici smile.gif )

Si cateva poze... tot asa rapid rapid...

Sebren la 5 zile:
Imagine

La 4 zile:
Imagine

Sper ca sunteti toate bine, mai bine decat v-am lasat... o sa incerc sa revin cat de curand si sa apuc sa citesc noutati (daca/unde e cazul).

Cum se simt viitoarele mamici?!

hug.gif

CITAT(michelle @ 29-08-2008, 02:18 PM) *

Eram eram lol.gif acum ma duc sa-mi reiau roul de moo moo biggrin.gif

Vad ca-s fete noi pe aici. Felicitari pt decizie si mult spor in atingerea targetului wink1.gif

ooooo ce frumos este... pretios.......... sa fie sanatos.
dany
Emi , bine ai revenit ! pupic.gif
Sa va traiasca puiul , sa fie sanatos ! give_rose.gif
Pisik
Emu, hai ca am citit si eu vestile. sa va traiasca bebita, sa fie sanatos is norocos! E un dulce, parca e un ingeras! Ai motive sa fii mandra de el hug.gif
Tulip
Emu,felicitari,sa-ti traiasca,e ff. frumos give_rose.gif give_rose.gif
!mai vrem poze! blum.gif
daconst
Salutare de la mare departare! cheer.gif
Ce fac slabutele mele?
Eu sunt in concediu 2 saptamani,asa ca macar acum sa scriu mai des.
Am adunat iar ceva kg inainte sa plece mama,asa ca de luni sunt si eu a dieta...ca sa ma incadrez in peisaj. grin.gif

Emu,felicitari,sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos! pupic.gif
Poate ne mai pui poze cu el si ne povestesti cum s-a schimbat viata ta...in bine,pina acum.
Cum stai cu kg?Sunt sigura ca deja esti manechin. wink1.gif

Otilici,tu ce mai faci?
E un scump Norbi in poza de avatar!
ella_mina
azi am fost la gratar....si iar am mancat aiurea....deci meniul de azi:
-la 10 cereale cu lapte si o felie de paine cu dulceata de soc(doamne as fi mancat tot borcanul)
-la 1 un mar si o gogooasa fff mica
-la 4 carne pui,4 carnaciori si un mic
-vreo 4 biscuiti cu crema de vanilie...d-aia mari doh.gif
-2 portii mari de prajitura cu biscuiti,budinca,mere,frisca

si am dat-o in bara si aseara...am mancat 4 sarmale(cu carne de pasare) si vreo 3 gogosi mici.. doh.gif ..restul zilei mancasem frumos....si dansasem o ora infasurata in folie....

of doamne....cu meniurile astea nu scade grasimea mea in veci....tb sa-mi revin k e de rau....
michelle
Emu, ce bine ca ne-ai dat vesti, chiar ne intrebam ce mai faci pupic.gif pupic.gif Puiul tau e dulce foc!! baby.gif
Ai spus ca ati avut probleme in ultima perioada, sper ca le-ati depasit cu bine si acum e totul in regula! hug.gif
nusarich
CITAT(nella @ 29-08-2008, 03:30 PM) *

Si eu am acasa la piatra o birmaneza...superba de altfel dar as vrea si una aici la Bv imi e f urat singura si ador animalele...Mi-as cumpara daca mi-as permite dar imi imaginez ca sunt f scumpe....
Cred ca motanul tau e mare daca e corcit cu norvegiana ca alea sunt tare mari pupic.gif

Pai motanul meu e mare, cel ptin e mai mare decat pisicile obisnuite, dar mie imi place tare de tot asa cum e, daca as avea acum un motan (sau o pisicuta) mai mic (a) cred ca l-as pierde prin casa )).gif
El asa e un sportiv (nu ca ma-sa) si e destul de slabut (deh, e super sclifosit la mancare). Dar de mare, na, e destul de mare...

CITAT(ella_mina @ 29-08-2008, 08:18 PM) *

multumesc
o sa pun aici cateva poze....cate apuc pana ies afara...si maine restul

Draga mamii, si mie mi se pare ca esti destul de slabuta. Daca nu ai sala prin oras, incearca sa ei de pe net filmulete cu aerobic/tae-bo/pilates, ce-ti place tie. O sa vezi ca dau rezultate. hug.gif

Emu , sa-ti traiasca mandretea de flacau, sa fie sanatos, voios si norocos si sa va bucurati de el! E asa de scump de numa!!!! hug.gif
ella_mina
m-am gandit sa-mi cumpar un aparat la care sa fac sport pt k exercitiile ma plictisesc si parca nu ma atrag...si decat sa dau o groaza de bani in fiecare luna la sala mai bine iau un aparat si il folosesc mult timp de acum in colo....insa nu dispun de bani prea multi...si nici de spatiu...de aceea ma gandeam la un stepper...care sa coste max 300ron....am mai citit pe alte forumuri k leg magic ar fi bun dar fetele nu rezista prea mult pe el....mai ales la inceput dupa cateva minute simteau k le ard muschii....si ma gandesc k daca nu fac efort cel putin 40 min continuu nu prea se vad rezultate....degeaba fac eu pe leg magic mai multe serii pe zi....
ma mai gandeam la un stepper normal...pe acela cred k as rezista mai mult...
buna ar fi fost o bicicleta eliptica dar aia e peste 600ron....
ajutati-ma si pe mine sa fac o alegere buna va rooooooog!!!
ce sfat imi dati? ce credeti k e indicat sa cumpar? si daca aveti si linkuri cu produse ar fi perefct biggrin.gif
astept raspunsurile voastre
bibi
Eu am bicicleta medicinala, dar trebuie si folosita.
Leg magic ala e bun pt picioare daca numai acolo e problema ta.
Ia un aparat care sa-ti placa in primul rand, mergi la un showroom unde sunt mai multe si testeaza-le.
ella_mina
CITAT(bibi @ 02-09-2008, 12:50 PM) *

Ia un aparat care sa-ti placa in primul rand, mergi la un showroom unde sunt mai multe si testeaza-le.

pai la solduri si picioare am nevoie in primul rand.....dar din cate am mai citit eu pe net e bine mai inati sa fac ceva cardio k sa dau grasimea jos si apoi exercitii care sa-mi dezvolte muschii....si cardio tb sa faci minim 40min pe zi....ori pe leg-magic daca rezisti 10 min intr-o serie e bine....si ma gandeam k poate pe stepper rezist mai mult....nush ce sa zic....ideea e k m-am saturat si de alergat si de dansat,exercitii....si as vrea sa mai schimb...iar cu un aparat as putea sa mai alternez....o zi dansat+aparat...o zi exercitii+aparat...nush...
bicicleta medicinala e cam comoda....eu vreau sa lucrez si fundul si soldurile....offff....multe mai vreau si lenea e mare doh.gif
bibi
CITAT(ella_mina @ 02-09-2008, 01:08 PM) *

CITAT(bibi @ 02-09-2008, 12:50 PM) *

pai la solduri si picioare am nevoie in primul rand.....dar din cate am mai citit eu pe net e bine mai inati sa fac ceva cardio k sa dau grasimea jos si apoi exercitii care sa-mi dezvolte muschii....si cardio tb sa faci minim 40min pe zi....ori pe leg-magic daca rezisti 10 min intr-o serie e bine....si ma gandeam k poate pe stepper rezist mai mult....nush ce sa zic....ideea e k m-am saturat si de alergat si de dansat,exercitii....si as vrea sa mai schimb...iar cu un aparat as putea sa mai alternez....o zi dansat+aparat...o zi exercitii+aparat...nush...
bicicleta medicinala e cam comoda....eu vreau sa lucrez si fundul si soldurile....offff....multe mai vreau si lenea e mare doh.gif

Auzi, ia un leg magic, incearca-l, nu-ti convine il dai inapoi.
Pierzi numai taxele postale, asta daca e valabila chestia cu 10 zile de proba.Atunci o sa vezi exact ce si cum.Cardio poti face inainte, dans, ex aerobice...ma pricep la teorie de nu se poate.Practica e grea rau! naughty.gif
ella_mina
am uitat sa mai postez ce am mancat....asa k va zic doar pt azi k de ieri nu mai stiu exact ...
-la 9 cereale cu lapte si 3 lingurite dulceata de soc (le-am pus in laptele cu cereale k sa nu mai mananc pe paine...si a fost atat de buna combinatia...)
-la 11 mure si o portie mica de prajitura doh.gif
-la 1 2 felii branza de vaca,o juma de rosie,salata de varza
-la 4 2 felii branza de vaca,o rosie,un castravete,un ardei,o cana lapte batut
-la 8 piure,2 crenvursti de pui,salata de varza
-la 10 un mar
-la 12 6 prune mici....stiu k merit bataie k am mancat la ora asta....
am dansat o ora infasurata in folie apoi la dus m-am masat putin cu zat de cafea.....de masaj dupa dus cu peria nu am mai avut timp...si am mai avut ceva activitate cand l-am ajutat pe iuby sa spele masina...de fapt masinile k apoi ne-am luat s-o spalam si pe a tatalui sau....si am mai miscat ceva pe la bucatarie....
ella_mina
am uitat sa specific k am mancat marul acela aseara pe la 10 cand iuby manca omleta cu mamaliga rece si mici.....si ciocolata....si sunt atat de mandra de mine k am reusit sa ma abtin...desi salivam la greu...
bubbles
CITAT(emu @ 30-08-2008, 04:43 PM) *

Bubbles cum iti mai merge? Ai terminat cu scoala?

Am terminat scoala dar trebuie sa incep masterul de anul asta doh.gif )).gif .Si ma gandeam sa mai fac o facultate blink.gif .Acum sper sa reusesc sa ma si angajez luna asta dar ... raman cred doar cu speranta batista.gif
ella_mina
doamne ce nervi am........e culmea mama....i-am zis k nu mai vreau sa stau degeaba acasa...k imi caut serviciu....si ea cik n-o sa fac eu fata la fac de zi si cu serv...mai ales k incep anul 3....zici k sunt ultima inapta si incapabila sa faca 2 lucruri in acelasi timp....normal k n-o sa mai ajung zilnic la facultate si nici n-o sa mai am la examene numai 8,9 si 10 dar m-am saturat sa le cer lor bani...m-am saturat sa ma duc zilnic la facultate si sa ma chinui sa invat iar altii pe care ii doare undeva si n-au nici un stres iau cam aceleasi note...oricum nu ma intreaba nimeni la serviciu ce note am luat la examene...ci cat am luat la licenta...am luat bursa pana acum...mai iau inca o juma de an...ajunge....s-a invatat cu copilul model sa aiba numai 9 si 10........uneori imi zice k ea la varsta mea ma avea pe mine si acum k nu pot sa tin si serv si fac....pai mai rau ma ambitioneaza sa-i arat ca pot...cum m-am ambitionat si cand m-am certat cu tata si nu a mai vrut sa-mi dea bani pt scoala de soferi...a zis sa fac scoala cand o sa am serv si banii mei....si am facut-o pe banii mei...am strans bursa de la facultate....si i-am aratat k am putut...

Grasutza
Pai...incearca sa vezi si tu partea plina a paharului. Daca nu te mai "caraiau" ei putin, mai ajungeai tu asa de ambitioasa si copil de bursa? Deci tot raul spre bine. QED rolleyes.gif
bibi
CITAT(ella_mina @ 03-09-2008, 04:37 PM) *

doamne ce nervi am........e culmea mama....i-am zis k nu mai vreau sa stau degeaba acasa...k imi caut serviciu....si ea cik n-o sa fac eu fata la fac de zi si cu serv...mai ales k incep anul 3....zici k sunt ultima inapta si incapabila sa faca 2 lucruri in acelasi timp....normal k n-o sa mai ajung zilnic la facultate si nici n-o sa mai am la examene numai 8,9 si 10 dar m-am saturat sa le cer lor bani...m-am saturat sa ma duc zilnic la facultate si sa ma chinui sa invat iar altii pe care ii doare undeva si n-au nici un stres iau cam aceleasi note...oricum nu ma intreaba nimeni la serviciu ce note am luat la examene...ci cat am luat la licenta...am luat bursa pana acum...mai iau inca o juma de an...ajunge....s-a invatat cu copilul model sa aiba numai 9 si 10........uneori imi zice k ea la varsta mea ma avea pe mine si acum k nu pot sa tin si serv si fac....pai mai rau ma ambitioneaza sa-i arat ca pot...cum m-am ambitionat si cand m-am certat cu tata si nu a mai vrut sa-mi dea bani pt scoala de soferi...a zis sa fac scoala cand o sa am serv si banii mei....si am facut-o pe banii mei...am strans bursa de la facultate....si i-am aratat k am putut...

Unde esti studenta?

E nasol sa nu ai banii tai.Eu am avut ca am facut fac la seral...nu doresc nici dusmanilor mei asta.Daaaarrrr...erau alte vremuri.
Daca vrei sa te angajezi gaseste ceva usurel, pe urma sa nu vii acasa terminata si fara chef si putere de invatat!

Sau poate nu.Eu daca asi mai avea 20 de ani mi-as baga picioarele in ea de facultate...aia poti sa o faci cind vrei.Daca gasesti ceva care-ti place si te pricepi nu-ti trebuie studii...ele pot sa vina pe urma.

Fata lu mama...vino sa te pup pe nehotarare! pupic.gif
ella_mina
CITAT(Grasutza @ 05-09-2008, 07:37 PM) *

Pai...incearca sa vezi si tu partea plina a paharului. Daca nu te mai "caraiau" ei putin, mai ajungeai tu asa de ambitioasa si copil de bursa? Deci tot raul spre bine. QED rolleyes.gif

nu am ajuns copil de bursa pt k m-au sacait parintii mei...adik n-au fost genul sa stea cu gura pe mine invata...fa aia sau aia...mi-au zis k ce fac in viatya fac pt mine si pt viitorul meu...din fericire mi-a placut sa invat si nu le-am dat batai de cap...numai k uneori li s-a urcat la cap...si daca se intampla sa mai iau si o nota mai mica la scoala sau la un examen mai bombanea mama...dar a fost foarte tare cand am luat primul 3 in liceu.... lol.gif lol.gif lol.gif ....a avut un soc saraca.... lol.gif ...cred k n-o sa o uit niciodata ce fata a facut cand a auzit lol.gif
emu
V-ati lasat de dieta weight watchers?

Las' ca vin eu cu vesti si poze care n-au nici o legatura cu nici un regim de slabit... asta ca alaptatul si noptile nedormite nu intra in categoria mentionata lol.gif

Dana, desi n-am ramas decat cu 6 kg dupa nastere, nu ma simt deloc fotomodel, ca nu mai am muschii aia lucrati de dinainte de a ramane insarcinata. O sa am timp sa recuperez sau o sa-mi fac, peste vreo luna cred, cand imi da dr. unda verde la efort/ridicat greutati mai mari de 7kg. Cezariana asta m-a prins nepregatita psihic, dar usor usor trec eu peste; asa nu-mi place sa nu ma pot misca in voie. Mai sunt 2 saptamani, incepand de azi, pana se vindeca complet (dupa spusele dr.)... abia astept!!!

De experienta de mama... bineteles ca sunt super incantata si deja ma simt femeie si nu doar o copila ca inainte... responsabilitate crescuta acum. Problemele din ultima vreme m-au distrat de la bucuria completa de a fi insarcinata, iar de cand am nascut am fost numai pe drumuri: cateva zile acasa cu soacra, ca J si-a gasit job la 400 km departare de casa, apoi o sapt la socrii ca au casa cu un nivel si mi-a venit si mie mai usor sa ma misc, iar de marti (ca a fost weekend prelungit de Labor Day), de sapt trecuta, suntem la niste prieteni, pana gasim de inchiriat in zona, cat mai aproape de biroul lui J. Saptamanile urmatoare, pana la sfarsitul lunii, o sa incerc sa stau "acasa" sa impachetez ce pot... Intram intr-o noua faza... ne-a fost tare greu si inca ne mai e, dar se indreapta ele lucrurile in timp.

Seb ma amuza teribil cu fetele pe care le face, sunetele pe care le scoate cand mananca, cand doarme si mai nou cu rasul profund (treaz fiind, nu numai in somn). Sper sa-i treaca colicii cat de curand... ca ne obosesc noptile nedormite pe amandoi biggrin.gif

Va las cateva poze... si sper sa revin in urmatoarele saptamani. Depinde de cat de odihnita o sa ma simt )).gif Sebren se pare ca are prag de crestere de cand s-a nascut lol.gif Ma intreb cand o sa ia o pauza. Deja e in haine de infanti intre 3-6 luni, si el face o luna abia sambata )).gif

La 2 saptamani:
Imagine
Cu dr. obstetrician
Imagine

Imagine

La 3 saptamani - atasez imaginea asta sa va faceti o idee de cat de lung e copilul asta al nostru. Mi-a trebuit sot inalt de 2 metri )).gif
Imagine
Imagine
Imagine

La 4 saptamani
Imagine

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.