Fetele, cerd ca m-a batut soarele-n cap cam mult. Sau raceala in creieri, din doua una!
Revin (dupa multa lipsa) cu noutati:
- pe 12 iulie am nunta (!!!!!). Nu ma intrebati cum si in ce fel s-a desfasurat totul, ca ma ia ameteala. Adica in we am fost acasa (am avut parastasul de 7 ani al mamei), am venit obosita ca un zombie. Luni seara l-a lovit pe-al meu ca sa facem nunta anul asta (cu banii cui nu stiu...), marti seara am fost la un restaurant si am intrebat daca si cand se poate, si se poate pe 12 iulie. Nu ma bate Dany, poate ne vedem totusi cand vii, ca macar sa ne cunoastem culoarea ochilor una alteia

. Suntem inca in cautare de nasi, ceea ce nu-i ok, dar speram sa rezolvam asta in vreun fel.
- de pe 14 aprilie lucrez pentru 3 oameni (la propriu), sefa mea a avut un accident de masina, este in recuperare inca pentru cateva luni si o suplinesc eu mai mult. In afara de ea, mai am o colega care e este tot in concediu medical si din pacate trebuie s-o suplinesc tot eu si pe ea. Deh, daca ai ei colegi nu stiu de unde sa le ia si unde sa le lase pe toate...
- am in lucru (adica in constructie) doua proiecte mari (de echipamente, ma ia groaza cand ma gandesc, ca e prima data cand sunt singura la asta) si unul de consumabile (asta e mai ok, dar tot tremur)
- am preluat corespondenta cu niste organisme mari din afara (in locul sefei mele), visez si noaptea rapoarte si corespondenta...
- ei, si in final, ma ocup si de trebile mele din job despcription, ca-s ale mele, nu?
Gata, astea au fost noutatile. Sper sa ajung sa scriu mai des, ca in ritmul in care lucrez si acasa pentru serviciu, nu mai am timp nici sa respir...