Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
daconst
Monic,felicitari inca o data! cheer.gif
Eram curioasa cit te mai poti abtine pina sa le spui si fetelor. grin.gif
De acum te astept cu povestiri din sarcina...ca mie deja mi-e dor de bb mic.
Daca ai inceput cu greturile,poate e fetita...ca cica sarcinile de baieti sunt mai usoare si fara greturi,cum a fost si la mine.

May,inseamna ca si eu am avut nunta visurilor tale,adica doar eu cu el. naughty.gif
Doar ca eu am facut doua,adica am facut si in Ro cu invitati si rochie de mireasa.
Subscriu la ce-a zis Monic,ca nu concep nunta fara rochie de mireasa,mai ales dupa ce stiu cum m-am simtit eu atunci in ziua aia. rolleyes.gif

Himere,hai mai scrie si tu de dieta,ca poate asa scap si eu de alea 2-3 kg de ma mai enerveaza.
Auzi,tu ai scapat de burta de tot?Ca eu anul asta n-am mai facut sala si se vede,ca tot ce pun,pun pe burta.A ramas zona sensibila la mine. sorry.gif
himere2005
slabisem intr-un timp si nu prea mai avem burta da acu ia sa vezi....zici ca-s insarcinata din nou )).gif doh.gif ....las' ca ne facem noi gagici misto pan' la vara....pe mine ma enerveaza ca nu mai am timp de nici unele, iar masa de la servi e vazuta ca o evadare din munca asidua zilnica si ea ar trebui sa "dureze cat mai mult"....asat e marea problema...serviciul )).gif (nu lol.gif eu)
ganesha
Daa, rochia de mireasa e indispensabila! Eu am pierdut-o pe-a mea, si tare rau imi pare. sorry.gif
dany
Nusa , felicitari pentru stabilirea nuntii !!!!!!! Chiar ma bucur penrtu tine ! pupic.gif In legatura cu intalnirea noastra , te rog sa nu iti faci probleme !! Nunta e importanta ! hug.gif

Monic , asa deci .....Esti cu bb si eu nu am stiut dinainte ? sad.gif Glumesc ! Felicitari si sa ai o sarcina usoara ! pupic.gif
May
Pai eu vreau rochie de mireasa dar nu vreau invitati.... sau mai bine zis, este aproape imposibil sa imi vina la nunta cine as vrea eu rolleyes.gif

himere pupic.gif
dany
May , la nunta iti vin cei pe care ii inviti ! Si daca vrei sa fii doar tu cu iubi si cu nasii .....ce daca ??? E nunta TA !
ganesha
CITAT(Maybeline @ 15-05-2008, 10:49 PM) *

Pai eu vreau rochie de mireasa dar nu vreau invitati.... sau mai bine zis, este aproape imposibil sa imi vina la nunta cine as vrea eu rolleyes.gif

Asa o fo la mine... si cit mi-am stors sufletul pt rochia aia!!! lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 15-05-2008, 10:54 PM) *

May , la nunta iti vin cei pe care ii inviti ! Si daca vrei sa fii doar tu cu iubi si cu nasii .....ce daca ??? E nunta TA !

Atunci vii la nunta mea? naughty.gif Si pot sa incep sa mai enumar nume daca tot se poate... )).gif
dany
Hey, discutam despre perioada cand vrei sa faci nunta si fac pe devil.gif in 100 sa ajung ! Pe bune !
May
Pana nu ma mut la casa mea ca sa te pot primi asa cum se cuvine.,.. no way! )).gif
dany
)).gif )).gif Ce treaba are primirea mea cu nunta ta ????? Marita-te intr-un cort si eu tot incerc sa vin hug.gif
May
Pai nu conteaza unde ma marit, conteaza unde pui tu capul pe perna noaptea smile.gif

Bueiiii, pana la urma nu ma marit eu, se marita nusa, asa ca haideti sa o incurajm pe ea, ca ne-am vaitat destul, mai ales eu.... poate se razgandeste nusa si o avem pe constiinta )).gif
michelle
Neata!
In legatura cu nuntile, eu am vrut o nunta traditonala, cu luatul miresei de acasa etc blum.gif

Dana deja incepem sa facem pariul cu bb lui Monic? )).gif Eu astept totusi o poza cu profilul burtii grin.gif

In alta ordine de idei, ieri am stat in puncte. La cina am mancat branza 0.2% cu ridichi si castravete, fara paine.
Am mai sarit un pic pe langa cu 10g cioco grin.gif

Azi:
Mic dejun: lapte cu cereale si musli
Pranz: ciuperci, pilaf, salata de varza
Cina: gratar la gratar grin.gif

Himere, suntem se pare in aceeasi categorie )).gif numai ca eu nu pot inca sa ma laud ca am dat un kil jos.
bubbles
Neataaaa yahoo.gif .
Moni felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif .chiar ma gandeam care din mine,Miha si tine va ramane prima pupic.gif pupic.gif .Poate te urmez si eu grin.gif
Monic
Hai ca m-ati facut sa rad )).gif
Miha, burta inca nu am, dar am ramas surprinsa ca BB are deja 8 mm si ii bate inimioara.
Dana asa de bine m-am simtit in astea 6 saptamani de nu am cuvinte! Abia de saptamana asta am inceput sa ma simt aiurea, cu greata si slabiciune cat cuprinde sad.gif . Il tot cert pe BB sa o lase si pa mami sa traiasca, dar vad ca la incapatanare ma mosteneste )).gif
Singurul gand care ma linisteste este ca poate va fi fetita blushing.gif si de aceea mi-e atat de rau smile.gif
Problema mea imensa este ca pe saptamana viitoare sunt invitata sa merg cu sefa mea intr-o tabara de 3 zile, si sincer, nu as vrea ca ei sa afle ca voi avea BB. Mi-e frica ca voi ramane fara loc de munca sad.gif
Nu stiu ce sa fac, daca as merge sigur si-ar da seama de ce ma simt atat de oribil, iar daca nu ma duc se supara pe mine. deci nicicum nu-i de bine. Nu aveti vreun sfat bun pentru mine? blushing.gif
Dumbo
neatza, la mine ce se pariase?
ca ma duc marti si poate sta cu "fata" spre ecograf si vad si eu daca e fata sau baiat.

Felicitari Monic !!! floare.gif
Monic
Bubule iti tin pumnii sa fii tu urmatoarea ca vad ca Miha mai vrea sa copilareasca vreo doi ani )).gif
bubbles
Dumbo eu zic baiat good.gif

Monic si eu mai vreau sa copilaresc vreo 3 ani dar cine stie ce ne rezerva viitorul .Oricum abia astept sa scap de licenta ca sa fiu mailinistita doh.gif
Dumbo
Monic eu am tinut ascuns de colegi pana tarziu de tot. Adica deja se vedea un varf de burtica, dar oricum eu sunt mai grasana si parea ca m-am ingrasat.
Cu greturile am scapat ieftin ca am zis ca am mancat probabil ceva stricat si gata.

Lasa ca dupa primul trimestru o sa boieresti. Nu tu greturi, nu tu nimic.
michelle
CITAT(Monic @ 16-05-2008, 10:59 AM) *

Bubule iti tin pumnii sa fii tu urmatoarea ca vad ca Miha mai vrea sa copilareasca vreo doi ani )).gif

lol.gif
As vrea sa fiu asezata la casa noastra cand vine bb grin.gif
ALICE
Tare as vrea sa o vad si pe asta, Miha.
Ca asa am zis si eu.Ca sa ne mutam primadata.Si e si asta pe aproape, dar bebele,inca nu
michelle
Ce tare e poza de la avatar, Alice! )).gif
ALICE
Da, pai eu mai greu stau intr-un loc cand fac poze
nusarich
Monic, felicitari! Ce ma bucur pentru voi! pupic.gif

Himere, stiu ca tot ziceai tu de nunta, dar uite cum nu stiam nimic pana luni si azi deja imi fac planuri ce si cum sa rezolva mai intai ca sa nu dau in balbaiala mai tarziu. Inca nu realizez tot ce se intampla, dar poate e mai bine asa, sa fiu mai ocupata, daca as avea prea mult timp m-as lasa tot pe ultimii metri dupa cum ma cunosc eu. Bine ar fi fost mai bine sa mai strangem niste banuti, dar asta e, facem ce putem cu banii pe care ii avem.

Dany, poate reusesc cumva sa ajung sa ne vedem, mai e un pic de timp si poate se mai aseaza si la mine una-alta... hug.gif

Ieri cand am vorbit cu sefa mea deja isi facea planul sa-l intrebe pe nenea doctoru' daca poate sa danseze in 2 luni... grin.gif

daconst
Monic,eu la tine pariez ca-i fata si la Dumbo baiat! wink1.gif
Cu excursia zic si eu ca poti sa te scuzi cu o indigestie.Si oricum sa ai la tine biscuiti si uscaturi ca astea fac bine...asa am auzit,ca la mine n-a fost cazul.Eu doar ma balonam ca [*****]. doh.gif

Deea,tu cum mai stai cu kg?Nu ne mai spui nimic de tine?Poze cu Alexia?
Sa stii ca esti o rea ca nu ne mai scrii. tease.gif

Himere,ai dreptate...serviciul e de vina. grin.gif
Pe mine ma enerveaza ca anul trecut am slabit cu sala si nu aveam burta,apoi m-am ingrasat si am pus doar pe burta. sorry.gif

Miha
,nu esti si tu cumva la platou? huh.gif
Pe bb poti deja sa-l programezi,ca doar e pe aproape si mutatul in casa noua,nu?
In ce stadiu mai sunteti?

Dany
,acu spune si ziua cind zbori spre Ro.Macar sa stiu daca am vreo sansa sa ne vedem.

Nusha,sefa ta e gravi?Si tu nimic?
Ma gandeam ca poate de aia va grabiti si cu nunta. blum.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
alandana
Buna dimineata. De luni cred ca am sa intru si eu la dieta - nu ca m-as fi ingrasat dar am inceput sa mananc tare aiurea. Si poate daca stiu ca sunt la dieta mananc si eu mancare mai sanatoasa. As vrea sa imi gasesc ( regasesc) vointa si sa incep sa merg la sala.

CITAT(Monic @ 16-05-2008, 10:57 AM) *

Hai ca m-ati facut sa rad )).gif
Miha, burta inca nu am, dar am ramas surprinsa ca BB are deja 8 mm si ii bate inimioara.
Dana asa de bine m-am simtit in astea 6 saptamani de nu am cuvinte! Abia de saptamana asta am inceput sa ma simt aiurea, cu greata si slabiciune cat cuprinde sad.gif . Il tot cert pe BB sa o lase si pa mami sa traiasca, dar vad ca la incapatanare ma mosteneste )).gif
Singurul gand care ma linisteste este ca poate va fi fetita blushing.gif si de aceea mi-e atat de rau smile.gif
Problema mea imensa este ca pe saptamana viitoare sunt invitata sa merg cu sefa mea intr-o tabara de 3 zile, si sincer, nu as vrea ca ei sa afle ca voi avea BB. Mi-e frica ca voi ramane fara loc de munca sad.gif
Nu stiu ce sa fac, daca as merge sigur si-ar da seama de ce ma simt atat de oribil, iar daca nu ma duc se supara pe mine. deci nicicum nu-i de bine. Nu aveti vreun sfat bun pentru mine? blushing.gif

Eu sunt angajator - si eu stiu ca legislatia spune ca in momentul in care un angajat anunta ca este insarcinata - nu ai voie legal sa-i desfaci contractul de munca. In plus nu mai are voie sa fac nici o ora suplimentara, are dreptul la program redus de lucru - exista destule legi care protejeaza o femeie insarcinata.
dany
CITAT(daconst @ 16-05-2008, 02:44 PM) *

Dany
,acu spune si ziua cind zbori spre Ro.Macar sa stiu daca am vreo sansa sa ne vedem.

Ti-am raspuns si la mine blum.gif . Plec pe 5 iulie . Fac escala in München pentru 2 ore ( de la 11 - aterizare , pana la 13:10 -decolare ) . M-as bucura sa ne vedem dar cum nu cunosc aeroportul nu prea stiu cum am reusi .
hug.gif

Bine ai revenit , Alandana ! give_rose.gif
daconst
Deci e sambata,Dany?
Ca asa ar mai fi o sansa.Ma gandeam ca atunci vine si Sorina la reduceri si cine stie...poate ne intalnim in trei. naughty.gif
Ar fi prea frumos,dar mai vedem. pupic.gif
dany
Da , Dana , e sambata . Chiar ca ar fii frumos dar , cum spuneam , nu voi avea prea mult timp sad.gif

Mai vorbim , oricum , pana atunci hug.gif
Sexymom
Monic felicitari , ma bucur enorm pentru tine, sa ai parte de o sarcina usoara si fara probleme, sa ai grija de tine. pupic.gif

Alice e super poza ta, ma face sa rad cand o vad )).gif

Dragi neuroance sa aveti un week-end superb si linistit. floare.gif
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Buna dimineata, facem acusi - acusti topic de bebici.

Monic eu inca mai pot sa spun ca "numai m-am ingrasat" desi sunt destul de avansata cu burtica. Deci daca vrei sa nu afle colegii poti sa ii pacalesti usor. Eu nu am vrut sa stie de frica, nu as fi putut sa suport sa se intample ceva cu bb si dupa aceea sa mai ramana cativa colegi care sa nu afle si sa ma tot intrebe de bb. Asa ca am tinut-o numai pentru mine.

Ma duc sa imi beau si eu cafeluta de dimineata si revin.
peach
CITAT(Monic @ 15-05-2008, 02:30 PM) *

De doua zile astept sa va pot pune poza cu noul memru al familiei, dar uite ca Paul nu a reusit sa o scaneze inca... Oricum, e mica cat o buburuza, are doar 6 saptamani, dar deja o face pe mami sa ii fie greatza de tot si de toate cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mama ta de pasare cuibaroasa pupic.gif ..mai aveai de gind mult sa pastrezi secretul?

FELICITARI!!!!!! SA FIE SANATOS VOINIC ASCULTATOR DESTEPT SI SA AIBA UMORUL LUI MASA!!!

dupa cum vezi va fi baiat )).gif pupic.gif

CITAT(daconst @ 17-05-2008, 09:24 AM) *

Deci e sambata,Dany?
Ca asa ar mai fi o sansa.Ma gandeam ca atunci vine si Sorina la reduceri si cine stie...poate ne intalnim in trei. naughty.gif
Ar fi prea frumos,dar mai vedem. pupic.gif

mi-ai si facut facut program? )).gif )).gif )).gif crezi ca mai gasim magazinul ala totul redus la jumatate? wink1.gif

cine-mi da si mie un sut in fund sa ma apuc de slabit? sau o motivatie babana?

CITAT(Maybeline @ 15-05-2008, 10:49 PM) *

himere pupic.gif

May te mariti? ce-am pierdut? w00t.gif
Ramo
)).gif Inca nu ai pierdut marea veste, nu ne-a anuntat oficial ca se marita.
peach
CITAT(ramonavlas @ 17-05-2008, 12:52 PM) *

)).gif Inca nu ai pierdut marea veste, nu ne-a anuntat oficial ca se marita.

inseamna ca trebuie sa stau cu urechile palnie )).gif )).gif )).gif

dar tu?
Mariana
Se aud ecouri de nunta si de botez?
Felicitari la toata lume a sa fie intr-un ceas bun.
pupic.gif
otilici
Daca tot e vorba de bb-i,sa va zic si io una de-a rasu-plansu blum.gif . Dimineata mi-am facut si eu un test de sarcina,care a iesit cat se poate de negativ,dupa care am trantit o criza de fiara blum.gif doh.gif ,cu greata,stare de voma etc si muuult amar in gura grin.gif .Sa zicem ca am scapat de data asta,mai fac sambata viitoare un test lol.gif

Care-i urmatoarea? tease.gif naughty.gif
Dumbo
tease.gif urmatoarea cu criza de fiere?
May
Sau urmatoarea care isi face test de sarcina? tease.gif

Nu ma marit... dar as vrea un copil doh.gif grin.gif
dany
Aha , deci intai dansam la botez si apoi la nun ta sau cum ?!?!? wacko.gif lol.gif

Oti , chiar ca de-a rasu-plansu )).gif
peach
CITAT(Maybeline @ 18-05-2008, 12:15 AM) *

am eu impresia sau chestia asta cu sarcina se ia? baby.gif )).gif
Monic
CITAT(peach @ 18-05-2008, 10:01 AM) *

de-as putea sa va `infectez` chiar as face-o lol.gif
Dar asta e treaba ce tine de babuini grin.gif

Peach, si tu te molipsesti baby.gif , Harap Alb?
peach
CITAT(Monic @ 18-05-2008, 11:52 AM) *

CITAT(peach @ 18-05-2008, 10:01 AM) *

de-as putea sa va `infectez` chiar as face-o lol.gif
Dar asta e treaba ce tine de babuini grin.gif

Peach, si tu te molipsesti baby.gif , Harap Alb?

neeeh..pina la anul nu pot din cauza jobului ..dar e ok ..deja zic "la anul"..pina caum tot ziceam in 2 ani
michelle
CITAT(daconst @ 16-05-2008, 03:44 PM) *
Miha,nu esti si tu cumva la platou? huh.gif
Pe bb poti deja sa-l programezi,ca doar e pe aproape si mutatul in casa noua,nu?
In ce stadiu mai sunteti?

Dana, ma mentin in jur de 56 kg, dar din pacate mananc pentru mentinere pentru ca o dau in bara ori in week-end, ori uneori seara. Inca nu ma apuc serios de numarat, incerc sa ma corectez intai cu meniuri mai potrivite. Cert e ca nu vreau sa slabesc mai mult de 4-5 kg si nici nu vreau sa fac foamea.
Cu mutatul in casa noua o sa mai dureze.. noi ne gandim cum vom proceda daca nu e gata pana in toamna, ca tre sa eliberam camera din apartament...

si.. o melodie de week-end
nusarich
CITAT(daconst @ 16-05-2008, 03:44 PM) *

Nusha,sefa ta e gravi?Si tu nimic?
Ma gandeam ca poate de aia va grabiti si cu nunta. blum.gif

Nu Dana, sefa mea a facut un accident cu masina si e saraca plina de suruburi si placute si tije. De-asta nu stie daca o sa poata dansa, desi ei ii si place extrem de mult si a si facut dansuri de societate cand inca nu era sefa (si mai e si antrenoare de juniori). Oricum , principalul e ca vrea sa se faca bine si ca deja a inceput sa se ridice si sa stea in picioare, ceea ce e absolut grozav dupa o luna de la accident.
Eu mai am de asteptat un pic, ca fie se voteaza legea aia cu 85% pe perioada de ingrijire a copilului, fie terminam ratele la masina. Nici nunta nu era sa fie programata anul asta daca nu i s-ar fi parut lui iubi mai bine asa.
Dumbo
Nusha da-le incolo de rate. Ca daca stai pana o sa se dea legea aia cu 85% cred ca mai ai de asteptat. Si daca se da legea, ramai graviduta si se scoate legea din nou ce te faci?
Si eu tot pandesc ce se intampla cu legea aia dar se pare ca nu o sa am noroc.

nusarich
CITAT(Dumbo @ 18-05-2008, 09:19 PM) *

Nusha da-le incolo de rate. Ca daca stai pana o sa se dea legea aia cu 85% cred ca mai ai de asteptat. Si daca se da legea, ramai graviduta si se scoate legea din nou ce te faci?
Si eu tot pandesc ce se intampla cu legea aia dar se pare ca nu o sa am noroc.

Ai dreptate Dumbo, dar macar sa ne mai acoperim creditele, ca acum noi dam un salariu pe ratele la masina si traim (si acum mai platim si nunta naughty.gif ) din celalalt salariu. Noroc ca transportul la serviciu si inapoi il asigura astia, ca altfel... am da si jumatate din al doilea salariu pe drum...
michelle
Dupa un we de leneveala cu mici abateri revin cu meniurile:
Mic dejun: lapte, fulgi
Pranz: piept de pui la gratar, ciuperci, salata de hrean
Gustare: urda
Cina: mergem la nasi, asa ca nu stim ce ne asteapta

Azi fac nasii nostri 1 an de la casatorie si nu stiu ce as putea sa le iau cadou, ceva simbolic, sa le ramana amintire. Daca aveti ceva idei, astept sugestii give_rose.gif
mathilde
O icoana (daca nu le-ati luat deja), eventual de la muzeul de etnografie, etc. huh.gif pupic.gif
ALICE
Eu ma bucur tot timpul de ceva ornamental pentru casa
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.