Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
michelle
CITAT(ALICE @ 19-05-2008, 03:16 PM) *

Eu ma bucur tot timpul de ceva ornamental pentru casa

Si sotul tau ce zice? Se bucura si el? )).gif

CITAT(mathilde @ 19-05-2008, 02:54 PM) *

O icoana (daca nu le-ati luat deja), eventual de la muzeul de etnografie, etc. huh.gif pupic.gif

Multumesc pt idee, dar am vazut ca au deja..

Ma gandeam la niste cosuri/cutii impletite pt depozitare sau la pernute pt scaune..
Mariana
Sper din tot sufletul sa se ia chestia cu bb.
pupic.gif
daconst
Am intrat sa va spun ca miercuri dimineata plecam in concediu. cheer.gif
Da,a fost o chestie asa de moment,ca am gasit un last minute ieftin tare pentru toti 4 si n-am putut rezista.
Azi mi-am rezolvat si cu concediul,sper sa fie totul ok,la cit de rapid s-a intamplat tot.
O sa mergem in Turcia in Alanya.Chiar ieri a venit un coleg de acolo si a spus ca vremea era super si s-a simtit tare bine.
Eu am mai fost o data la Turci in Kusadasi si nu pot spune ca m-a dat pe spate,dar mama n-a vazut nici macar marea in viata ei si Lucas nici atat. doh.gif
Maine cred ca nu mai apuc sa intru,asa ca va poop pe toate. pupic.gif pupic.gif
Tulip
Dana,concediu placut!sa va distrati si sa va relaxati! pupic.gif
ALICE
Asteptam detalii Dana.Ca m-ar bate si pe mine gandul de Turcia.Banii sa apara

CITAT(michelle @ 19-05-2008, 03:21 PM) *

CITAT(ALICE @ 19-05-2008, 03:16 PM) *

Eu ma bucur tot timpul de ceva ornamental pentru casa

Si sotul tau ce zice? Se bucura si el? )).gif

Pai se bucura Miha............. )).gif ca e pentru casa.E pentru bunastarea noastra.
bubbles
Neata yahoo.gif
Mariana
Concediu placut Dana. Asteptam poze si detalii.
pupic.gif pupic.gif
bubbles
Danuta concediu placut pupic.gif

Mi-am tras copil lol.gif .Am nepotica la mine grin.gif
michelle
Neata!
Dana, concediu placut, asteptam poze, impresii wink1.gif

Noi ieri am fost la nasi, si am mancat in afara dietei. Azi sunt cuminte.
Mic dejun: ou ochi, paine, urda, ridiche
Pranz: ciorba de legume
Cina: salata, urda
ALICE
Tu esti chiar cuminte.Si gustari, nimic, nimic?
michelle
Nu, azi nu mi-am adus.. Daca o sa imi fie foame cobor la chiosc sa imi iau o banana sau un covrig
nusarich
Dana, concediu placut!

Miha ce cuminte esti! Da-mi si mie niste ambitie si rezistenta psihica, pliiiiizzzzzz blush.gif
Dumbo
Bubule, iar iti exersezi instinctele materne?

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pregatiti cavalerii ca baby.gif e fetitza.
Eu recunosc ca voiam baietel, acum o sa am probleme ca daca o sa ii placa cosmeticele si hainutele si bijuteriile ca si mamicii ne-am aranjat. Trebuie sa facem de pe acum rate.
Si avand in vedere prin cate magazine a plimbat-o ma'sa inca din burtika... saraca... are mari sanse.
Monic
Felicitari Dumbo!!! cheer.gif Ma bucur eu in locul tau ca si eu la o fetita aspir blushing.gif Sanatoasa sa fie, si plimbareata ca maica-sa pupic.gif hug.gif Vai, cat ma bucur pentru Tine.
Bubule, nu ti-am facut pofta? )).gif
ganesha
CITAT(Dumbo @ 20-05-2008, 08:24 PM) *

Eu recunosc ca voiam baietel, acum o sa am probleme ca daca o sa ii placa cosmeticele si hainutele si bijuteriile ca si mamicii ne-am aranjat. Trebuie sa facem de pe acum rate.
Si avand in vedere prin cate magazine a plimbat-o ma'sa inca din burtika... saraca... are mari sanse.

Felicitari Dumbo! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Vreau si eu o fetitaaaaa rolleyes.gif
bubbles
CITAT(Dumbo @ 20-05-2008, 09:24 PM) *

Da grin.gif doar ca am obosit repede dry.gif psihic lol.gif .felicitari cheer.gif cheer.gif .Sa aveti o fetita sanatoasa si cuminte si frumoasa foc pupic.gif

CITAT(Monic @ 20-05-2008, 10:11 PM) *

Nu prea dry.gif ca mi-am dat seama .. ca inca nu sunt pregatita pentru un copil blushing.gif cel putin nu inca blum.gif

Dumbo dupa spusele cunosctilor a mea va iesi shopping-arita lol.gif si la cat imi plac mie plimbarile .. va fi mereu pe fuga lol.gif lol.gif
Tulip
Dumbo,felicitari pt. printesa! cheer.gif
Mariana
Felicitari pt printesuta, sa fa fie bucuria casei.
Multa sanatate la toata lumea. cheer.gif
michelle
Dumbo, felicitari pt fetita cheer.gif give_rose.gif Sa fie in primul rand sanatoasa!

Mariana, sper sa auzim vestea cea buna si de la tine curand hug.gif

CITAT(bubbles @ 20-05-2008, 11:09 PM) *

CITAT(Dumbo @ 20-05-2008, 09:24 PM) *

Da grin.gif doar ca am obosit repede dry.gif psihic lol.gif .felicitari cheer.gif cheer.gif
CITAT(Monic @ 20-05-2008, 10:11 PM) *

Nu prea dry.gif ca mi-am dat seama .. ca inca nu sunt pregatita pentru un copil blushing.gif cel putin nu inca blum.gif

Apropo de asta, am fost luni in vizita la nasi si a venit un cuplu cu o fetita de vreo 2 anisori, sprintena ca argintul viu. Trebuia sa stai mereu cu ochii pe ea ca pe butelie. Prindea orice lucru, darima lucrurile, vasele etc
Asta inseamna sa ai copil mic? Cum fac fata parintii oare? ca eu nu cred ca as fi in stare... rolleyes.gif
peach
CITAT(Monic @ 20-05-2008, 09:11 PM) *

Felicitari Dumbo!!! cheer.gif Ma bucur eu in locul tau ca si eu la o fetita aspir blushing.gif Sanatoasa sa fie, si plimbareata ca maica-sa pupic.gif hug.gif Vai, cat ma bucur pentru Tine.

Baiat blum.gif

Dumbo felicitari!!! Sa fie frumoasa ca mama pupic.gif
michelle
In alta ordine de ieri, ieri am fost relativ cuminte: la cina am mancat salata cu urda si putina sunca din piept de pui (la gratar). Am iesit din schema cu 3 curmale si 1 inghetata (care expira in 2010 blink.gif )
peach
Are cineva idee de unde pot cumpara tricouri cu romania? Pt meciul de fotbal.
michelle
Sorina, ce mai faci?? hug.gif
nusarich
Dumbo, felicitari pentru micuta! Mamicile de baieti, aveti grija, printeza la orizont!!!!!!!!!!

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Miha, asa e cu copiii. Trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie. Pot fi oricat de cuminti, daca e sa se intample ceva de genul sa-si tranteasca ceva peste ei sau sa darame chestii, se va intampla. Oricum, principalul e sa fie sanatosi, ca nazbatii fac toti copiii. Iar parintii trebuie pur si simplu sa incerce sa-i educe cat mai bine si "sanatos" si cat sunt micuti sa-i supravegheze indeaproape. Oricum, meseria de parinte se invata pe propria piele, nu-ti poate spune nimeni cum va fi copilul tau si cat de cuminte va fi sau cat de putine probleme vei avea cu el. Cand vei avea copii o sa vezi ca si tu o sa te adaptezi la ei si ei la tine. pupic.gif
dany
Concediu placut , Dana !

Sa fie sanatoasa fetitza , Dumbo !

Sorina , nu exista deja stand-uri la voi cu articole pentru Campionat ? Acolo ar trebui sa gasesti si tricouri . Sau vrei tricou ca in Ro ? Pe net ai cautat ?
Ramo
Dumbo, felicitari!!
Miha, e buna sunca pe gratar? )).gif
nusarich
Sorina, din cate am inteles, s-ar gasi in magazinele Adidas. Acum ce sa-ti spun, nici nu am cautat si nici nu am prin apropiere magazine Adidas (nici macar in Cora, unde mai mergem la cumparaturi nu cred ca este magazin Adidas). Dar asta am citit si eu pe net. Poti incerca la Adidas la voi daca ai prin apropiere, macar intrebi. O sa mai intreb si eu pe la microbisti pe la mine sa vad daca stie cineva ceva mai precis.
michelle
CITAT(ramonavlas @ 21-05-2008, 10:41 AM) *

Da, chiar f buna, mi s-a parut cam apoasa initial )).gif
Eu testez mezelurile pe Oscarica, daca lui nu ii plac, nu mancam nici noi lol.gif Asta a mancat-o instant
nusarich
CITAT(michelle @ 21-05-2008, 10:45 AM) *

CITAT(ramonavlas @ 21-05-2008, 10:41 AM) *

Da, chiar f buna, mi s-a parut cam apoasa initial )).gif
Eu testez mezelurile pe Oscarica, daca lui nu ii plac, nu mancam nici noi lol.gif Asta a mancat-o instant

Sa-i scoti certificat de tester. Daca ar fi dupa al meu as manca numai iarba de pisici si din cand in cand lapte/cascaval. Si boabe pentru probleme urinare...
michelle
Azi:
Mic dejun: o cana de apa pe stomacul gol, un kiwi dupa 30 min, o cafea dupa 1 ora
Mic dejun2 )).gif 200g iaurt, cereale cu musli
Pranz: ciorba de legume (cu smantana) si paine
Gustare: 1 mar
Cina: salata cu urda + sunca pui

CITAT(nusarich @ 21-05-2008, 10:48 AM) *

Sa-i scoti certificat de tester. Daca ar fi dupa al meu as manca numai iarba de pisici si din cand in cand lapte/cascaval. Si boabe pentru probleme urinare...

Al meu mananca crochetele, am descoperit unele care ii plac foarte mult, mananca si noaptea, e mereu satul. Rar ii mai dam ceva extra. grin.gif
michelle
)).gif Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru.
Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.
La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice.
Romanii au inceput si ei sa sape 100 m si nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii aveau deja wireless
peach
CITAT(danyhoney @ 21-05-2008, 09:34 AM) *

Concediu placut , Dana !

Sa fie sanatoasa fetitza , Dumbo !

Sorina , nu exista deja stand-uri la voi cu articole pentru Campionat ? Acolo ar trebui sa gasesti si tricouri . Sau vrei tricou ca in Ro ? Pe net ai cautat ?

in elvetia au articole cu toate tarile inclusiv cele care joaca doar in Austria..dar nu Romania mad.gif

Astept sa restarteze serverul Miha ..nu am ce lucra altfel )).gif
nusarich
CITAT(michelle @ 21-05-2008, 11:26 AM) *

Al meu mananca crochetele, am descoperit unele care ii plac foarte mult, mananca si noaptea, e mereu satul. Rar ii mai dam ceva extra. grin.gif

Pai cred ca si al meu e satul, ca desi nu mananca prea mult (e un delicat, nu ca stapana-sa), nici nu cere. Adica cere doar sa fie mangaiat (cand vrea muschiu' lui, normal). Iar noaptea... hmmm... cred ca noaptea in afara minutelor de somn ne pandeste. Ca ma musca foarte des de talpa, cum gaseste un picior afara de sub paturica, cum baga coltii... si ne supravegheaza sa vada daca dormim. Dimineata e super obosit si sta sa ne trezim noi ca sa se culce el la loc...
Monic
Bueyy Sorina, pai de-astea-mi faci tu mie? Imi tii galerie ca sa fie putza? inocentul.gif
Lasa Harap Alb, ca-ti vine si tie randul tata.gif si sa stii ca de pe acum imi frec mainile ca sa-ti tin galerie band.gif asa cum se cuvine grin.gif

Nusa, pisica voastra este cumva `catelul` casei de va pazeste in halul ala?
Miha, voi cand apucati sa va mutati la casa noua? blushing.gif Ca parca ma simt cam singura... Dumbo intra rar, iar Emu a cam uitat de noi...
michelle
CITAT(Monic @ 21-05-2008, 04:08 PM) *

Miha, voi cand apucati sa va mutati la casa noua? blushing.gif Ca parca ma simt cam singura...
Monic, v-ati mutat deja? Pozici pentru noi ai? hug.gif
Nu avem inca nici un raspuns concret. Am inteles ca se lucreaza la interioare.
Au mai fost tot felul de probleme care au cauzat intarzieri. Cea mai noua: in loc sa aduca lifturi de 5 persoane, au adus de 7 doh.gif
michelle
Planurile mele cu meniul s-au dat peste cap din cauza zilei unui coleg. bag.gif
Am sarit din schema cu 4 felii de pizza si un pahar de suc blushing.gif Rusinica
peach
CITAT(Monic @ 21-05-2008, 03:08 PM) *

Bueyy Sorina, pai de-astea-mi faci tu mie? Imi tii galerie ca sa fie putza? inocentul.gif
Lasa Harap Alb, ca-ti vine si tie randul tata.gif si sa stii ca de pe acum imi frec mainile ca sa-ti tin galerie band.gif asa cum se cuvine grin.gif

Miha, voi cand apucati sa va mutati la casa noua? blushing.gif Ca parca ma simt cam singura... Dumbo intra rar, iar Emu a cam uitat de noi...

nuuuuuuuu fac galereie ..spun ce simt inocentul.gif
...la mine o sa fie fata ..chelioasa..am visat de nspe ori )).gif

nu te mai plinge de putza ..daca-l vezi pe a lui Dana o sa-ti doesti unul identic smile.gif pupic.gif
Dumbo
Monic, eu am o singura problema acum: sefii mei s-au gandit ca daca tot suntem doua putem munci dublu, asa ca din cauza ca a plecat o colega din firma eu i-am preluat integral task-urile.
Acum inca mai astept sa imi dublez salariul lol.gif lol.gif lol.gif

In fine, nu e deloc usor, pe langa treburile mele mai am inca un car de munca, si nu apuc sa termin nimic si nici sa fac nimic prea bine.
Am zis ca o sa pun piciorul in prag ca nu se mai poate asa...

tu vrei fetita? Eu voiam baiat, dar important e sa fie sanatos ca restul nu se poate programa.

Nici cu "dieta" nu stau prea bine, m-am ingrasat 5 kg pana acum si ma gandesc cu groaza ce ma fac pana la capat?
michelle
Nu stiu daca stiati asta, dar e funny lol.gif
The italian man who went to Malta
Ramo
Chiar funny......... )).gif
Monic
Peach, eu la inceput am zis ca e baiat, pt ca asa am simtit. dar de atunci cu atatea greturi si pofta de dulce, dupa ce m-am transformat intr-o scorpie sclifosita )).gif zic ca trebuie sa fie fata lol.gif
Dumbo, tu planuiesti sa lucrezi pana in ultimul moment? Ca eu da... blushing.gif daca pot
Miha, noi inca nu ne-am mutat la casa noua, dar sper ca pana vine baby.gif sa fim gata mutati. Ca daca nu il punem si pe BB sa ajute la carat lol.gif

deci Peach, fetita ta nu va fi peach, va fi Nectarina cheer.gif cheer.gif cheer.gif
nusarich
CITAT(Monic @ 21-05-2008, 04:08 PM) *

Ce catel frate, zici ca-i bodyguard nu alta! Sa vezi ce fata a facut un nene care imi adusese niste carti, a dat sa iasa cu spatele din casa cand l-a vazut. Si pufosul meu statea ca un print in hol, nu zicea nici pis...
Dumbo
Monic daca esti scorpie sclifosita si usor irascibila este fata.
Eu vreau sa muncesc pana cand se poate, din cauza ca legea aia cu 8 milioane nu ma aranjeaza deloc financiar. Si tot din cauza asta vreau sa stau cat mai putin in CIC. Plus ca o sa imi lipseasca colegii ...

honey79
Monic , scumpa...acum am citit vestea cea mare.

Felicitari!!!
Sarcina usoara iti doresc,fara probleme si-un bebe sanatos.
Ce frumos, tot mai multe fete gravidute.
michelle
Neata!
Ieri meniul meu a fost dat peste cap, asa ca cel de azi e cel pe care l-am postat pt ieri

Oare ce se intampla cu Emu?
bubbles
Neata yahoo.gif .Am dormit ca o valiza azi noapte ca m-a terminat nepoata wacko.gif
peach
CITAT(Monic @ 21-05-2008, 04:24 PM) *

Peach, eu la inceput am zis ca e baiat, pt ca asa am simtit. dar de atunci cu atatea greturi si pofta de dulce, dupa ce m-am transformat intr-o scorpie sclifosita )).gif zic ca trebuie sa fie fata lol.gif
Dumbo, tu planuiesti sa lucrezi pana in ultimul moment? Ca eu da... blushing.gif daca pot
Miha, noi inca nu ne-am mutat la casa noua, dar sper ca pana vine baby.gif sa fim gata mutati. Ca daca nu il punem si pe BB sa ajute la carat lol.gif

deci Peach, fetita ta nu va fi peach, va fi Nectarina cheer.gif cheer.gif cheer.gif

fimea va fi o caisa cu aroma de branza elvetiana gruyer

Fata, baiat nu conteaza sanats/a sa fie pupic.gif
otilici
Stiu ca si eu intru destul de rar,dar...si eu incep sa-mi fac griji pt. Emu.Ea intra chiar zilnic intr-o vreme,apoi a disparut brusc...Sper sa fie ok...
hug.gif
honey79
Emu e bine,fetelor.
Activa, cum bine o stim.
emu
La apel! Vin cu scuzele de rigoare!!! Am avut (si inca mai am/avem) cam multe pe cap in ultima vreme si n-am mai apucat sa intru aici.... na, scuze scuze, nici prin cap nu mi-a dat sa vin sa zic ceva sa nu va ingrijorati )).gif

Honey, saru'mana de promptitudine hug.gif

Chiar sunt bine, un pic de anemie (nivel 10.9 in loc de 11 min), n-am diabet gestational si nici sifilis lol.gif (nu mai stiu daca v-am spus ca statul - carolina de nord - cere ca testul asta sa fie facut obligatoriu de orice gravida... sper ca tot statul, daca-si permite asa interventie, sa si plateasca pt test). Burtica e in crestere normala: 29cm la 28 saptamani si 6 zile. Eu inca fac exercitii si mers regulat, ca altfel simt ca intepenesc... mai nou merg si la pescuit )).gif fara prea mult noroc, na, pastravaul asta-i peshti' dishtept (ca sa nu vorbesc urat de pescarita din mine lol.gif)

Monic w00t.gif felicitari!!! Sa ai o sarcina super usoara si o nastere pe masura. Deci fetita vrei sa fie, atunci asta o sa fie blum.gif

Dumbo, pana la urma cea mica nu s-a mai rusinat la ecograf? Multi pupicioi pt ea, sa creasca frumoasa si desteapta pupic.gif

Peach, asteptam asteptam. Poate-i mai devreme decat planuiesti tu blum.gif

Va pup pe toate... o sa incerc sa intru mai incolo sa mai recuperez din noutati.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.