CITAT(Dumbo @ 24-05-2008, 04:56 AM)

Buna dimineataaaa ...
Emu eu pana acum am pus 5-6 kg, dar cred ca in loc sa le pun pe burtica le-am pus pe solduri si pe sani ca burtica nu prea mi se pare ca a crescut. Oricum bb e bine dezvoltat, are tot ce ii trebuie asa ca mai putin contreaza kilogramele si suncile mele.
Cred ca ti se pare, cam asa gandeam si eu acum o luna-doua. Oricum e super bine, iar marimea burticii nu determina marimea lui bebe. Abia astept sa incepi sa povestesti de schemele care o sa inceapa sa le faca
I-ai dat vreo porecla? Al nostru are numele de
peanut (de la socrii citire), eu doar ii zic
baby (tare creativa sunt, nu?!)
Bubule mie personal imi vine greu sa exagerez cu mancarea cand simt cum greutatea asta extra imi afecteaza oasele. Bine asta vine si in combinatie cu relaxarea ligamentelor... sunt de vreo 2 saptamani in perioada de trosnire os/oase dimineata la datul jos din pat, de ma intreb (de fiecare data cand se intampla) daca mi-am rupt ceva
).gif)
La cat de mult te gandesti tu sa nu iei in greutate o sa-ti vina relativ usor sa te incadrezi in nr. de cal recomandat pt o gravida cand va fi timpul

Sunt sigura.
Multa lume mi-a zis ca ma invidiaza ca acum pot sa mananc orice si oricat... ca ele asa ar face de-ar fi in locul meu... si sa profit de situatie. Nu ma apuc sa zic nimanui ca e corpul meu si implicit decizia mea... ca as isca destule polemici asa ca dau din cap aprobator si-mi vad de ale mele
).gif)
Cu ce piesa participa Romania la Eurovision?
p.s. am pus cartofii la fiert... am untul si verdeata pregatite, acum sa vedem cum e rezultatul final

Am emotii.