Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
bubbles
CITAT(lilianab @ 26-05-2008, 04:39 PM) *

Fetiliiiii! give_rose.gif ....Nu stiu ce parere aveti,dar parerea mea e ca de azi am reluat ww,asa caaaa blush.gif ...ma reprimiti la neuroni?!Hai ca nu degeaba!Va dau hug.gif si pupic.gif .... naughty.gif

Na ce sa facem .. te reprimim tease.gif
Am reusit sa fac 30 minute de bicicleta si sper sa fac si Pilates pt picioare yes.gif good.gif grin.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 26-05-2008, 03:55 PM) *

Bafta , Liliana give_rose.gif Te-ai saturat de " 90 de zile " ? grin.gif

LA 90 de zile am intrat intr-o etapa in care in fiecare zi incepusem sa doresc ce nu era in plan.si ma cunosc:pot reprima,pot reprima,dar in momentul cand rabufnesc,ma voi scula si noaptea sa mananc,si nu vreau sa ajung in etapa asta. blushing.gif ...Asa ca ...la ww le am pe toate intr-o zi,doar calculate.
Ramo
Bine ai revenit. Nu ma mai mustra asa tare constiinta ca doar eu am renuntat la 90 de zile, din aceleasi motive.
lilianab
CITAT(ramonavlas @ 26-05-2008, 04:35 PM) *

Bine ai revenit. Nu ma mai mustra asa tare constiinta ca doar eu am renuntat la 90 de zile, din aceleasi motive.

pupic.gif hug.gif
lilianab
Mic dejun:(9p)
-branza oaie 40g-3p
-sunca 40g-1p
-iaurt 200g-2p
-musli cu fructe30g-3p

Gustare:(0p)
-capsuni 100g-0p
-cafea-0p

Pranz
-salata
-cafea(0p)

Cina:
-restul de salata

Salata de cartofi cu ton(11,5p)
---------------------------------

5 cartofi medii(5p),2 oua(4p),conserva de ton in suc propriu(2,5p),castraveti murati,ceapa verde,marar,zeama de lamaie

Total =20,5p din 21p
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Felicitari Bubule, eu nici nu am apucat sa ii verific biletele dar nu imi sunau deloc cunoscut numerele alea...

Liliana bine ai revenit la ww! cum merge recuperarea?

Azi sunt happy, cica arat si eu a graviduta. Adica se vede burtica. In rst din fericire se pare ca nu m-am schimbat.
Cred ca multi dintre colegi s-au ferit sa zica ceva de frica sa nu cumva sa ma fi ingrasat si sa fie numai asta vina. Dar azi mi-am uitat halatul ala larg acasa si a trebuit sa port unul mai stramt si se vedea mai bine cat de balena sunt.

lilianab
CITAT(Dumbo @ 26-05-2008, 08:53 PM) *

Liliana bine ai revenit la ww! cum merge recuperarea?

Multumesc Dumbo! hug.gif pentru tine si hug.gif pentru bb.
Eu sunt bine,multumesc.In etapa in care merg cu pasi mici prin casa,putin leganatu' ca fetele de la Capalna,dar fara carja!!! naughty.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Am inceput sa merg la cursuri(ma duc ai mei cu masina si ma aduce o colega) si fac "gimnastica" urcand cele 2 etaje pana la sala unde se tin cursurile.Pe afara port inca o carja.Nu atat pentru ajutor,cat pentru semnalizare,sa nu dea lumea peste mine blum.gif.Ca nu am nici viteza si nici rezistenta ,inca,la statul in picioare ....Sunt bine,multumesc Domnului si astept sa fiu si mai bine,ca sa ma intorc la munca give_rose.gif
May
Miroase cumva a mobilizare pe aici? naughty.gif
michelle
CITAT(lilianab @ 26-05-2008, 08:49 PM) *

Pranz
-salata
-cafea(0p)

Cina:
-restul de salata

5 cartofi medii(5p),2 oua(4p),conserva de ton in suc propriu(2,5p),castraveti murati,ceapa verde,marar,zeama de lamaie

Total =20,5p din 21p

Liliana, bine ai revenit! Ce ai parit de mergi cu carja? Sper ca nu e prea grav hug.gif
Salata era 0 p si nu ai mai trecut?
Cartofii sunt 2p pana la saturatie

Dumbo, vrem sa vedem pozute cu evolutia grin.gif

CITAT(Maybeline @ 26-05-2008, 10:58 PM) *

Sper ca da, cine se mai alatura? cheer.gif
buretel
CITAT(michelle @ 26-05-2008, 10:16 PM) *

Eu cheer.gif Doar in teorie, cu practica mai greu lol.gif

Lilicule, ti-ai ales dom'le tematica pt licenta? L-ai agatat de-o aripa pe prof? naughty.gif

Am citit in diagonala, a castigat Bubu la loto? w00t.gif cheer.gif
emu
CITAT(Dumbo @ 25-05-2008, 04:59 AM) *
Iar nu mai pune nimeni meniuri? Eu nu mai stiu ce sa mananc... in afara de salata si carnitza.
Orez cu legume si... carnitza blum.gif

Sau combinatia mortala... se prapadeste sotul de ras de fiecare data cand ma vede cu castronul de: orez fiert, cu fasole rosie (neaparat rosie), amestecat totul cu 30 gr de branza si o lingurita de ketchup blum.gif Ham! Ma duc acum sa fac, ca tot mi-am adus aminte. Radeti cat de tare vreti! Va dau voie blum.gif

Paula, bine ai revenit. Te asteptam cu bratele deschise in clubul viitoarelor mamici!

Felicitari Michelle! Asta da inceput de saptamana promitator.

Ce-mi place sa vad atata mobilizare. Bravo! si sa va tina cat mai mult posibil, cel putin pana la target smile.gif Eu stau pe tusa... poate aveti nevoie de galerie.

Alice... de fiecare data cand ai inceput dieta (orice dieta) ai tinut corect mai mult de 2-3 saptamani si nu s-au vazut deloc rezultate?

Liliana ma bucur sa citesc ca te simti din ce in ce mai bine.

Dumbo chiar, sustin cererea lui Michelle )).gif

Aici a fost Memorial Day weekend... azi e Memorial Day (in memoria veteranilor de razboi fosti si actuali) si am avut asa o stare generala de lene si somnolenta. Sper sa-mi revin pana maine.
ALICE
M-am cantarit.Dupa ce inainte de Paste aveam 64 kg, acum am 68.Ce ziceti????
Se vede ca si-au facut efectul antidepresivele si Magne B6 .
Emu, mi-a mers bine cu WW acum doi ani.Reusisem sa ajung la 61 g.Acum, nu mai merge.Ori fac eu vreo prostie sad.gif
aleonzuza
Buna dimineata!!! Cum sunteti?? A inceput bine ziua??? Eu am inceput-o incercand sa obtin o stampila pe o adeverinta de salatiu..de la o secretara acra..Ce-mi plac fetele astea!!!
Inainte aveam alt id..pt cine ma intreba..eram alina obsy...
Ieri..ziceam ca raman in puncte..am reusit, dar tot am mancat si prostii: 4 covrigi de 60 g fiecare..in rest: legume multe si un mar..si 2 feliute de branza, dar nu degresata...(vreo 80-100 g)...am aproximat ca ar fi facut 10 p incarcat. iar covrigii inca vreo 6. cum e??
bubbles

Mie asa mi se pare grin.gif ca nu de alta da vine vara si ne gaseste cu celulita si suncile in floare lol.gif

CITAT(buretel @ 26-05-2008, 11:49 PM) *

Eu cheer.gif Doar in teorie, cu practica mai greu lol.gif

Lilicule, ti-ai ales dom'le tematica pt licenta? L-ai agatat de-o aripa pe prof? naughty.gif

Am citit in diagonala, a castigat Bubu la loto? w00t.gif cheer.gif

A castigat sotul lui BUBU tease.gif lol.gif

Fetele am si eu intrebare...Am branza si smantana de tara.Cum se puncteaza? unsure.gif
Nessie
CITAT(aleonzuza @ 27-05-2008, 09:17 AM) *
Inainte aveam alt id..pt cine ma intreba..eram alina obsy...

De ce ti-ai schimbat ID-ul? huh.gif
aleonzuza
Nu mai stiam parola...si, cum mi-am schimbat si numele dupa divort...am schimbat si id-uri..Si, in plus, acum nu mai sunt obsy(alina obsy), acum sunt zuza(aleonzuza)...
ALICE
Fetelooooooor 0,75 p se rotunjesc la 1 p? huh.gif
May
Da smile.gif
michelle
Ieri s-a cam dus pe apa sambetei ziua mea de dieta din cauza party-ului de la serviciu.
Azi:
Mic dejun: lapte, banana, scortisoara
Pranz: ciorba, paine
Gustare: urda, rosie, castravete, banana grin.gif
Cina: inca nu stiu, sper ca ceva usor

CITAT(aleonzuza @ 27-05-2008, 09:17 AM) *

4 covrigi de 60 g fiecare..in rest: legume multe si un mar..si 2 feliute de branza, dar nu degresata...(vreo 80-100 g)...am aproximat ca ar fi facut 10 p incarcat. iar covrigii inca vreo 6. cum e??

Nu cred ca e bun punctajul tau
80-100g branza: maxim 4p
4 covrigi: in jur de 8p (2 x 4)
Nessie
CITAT(aleonzuza @ 27-05-2008, 11:51 AM) *

Nu mai stiam parola...si, cum mi-am schimbat si numele dupa divort...am schimbat si id-uri..Si, in plus, acum nu mai sunt obsy(alina obsy), acum sunt zuza(aleonzuza)...

Exista posibilitatea de resetare a parolei si de alegere a uneia noi si exista posibilitatea sa-ti schimbi numele de user. unsure.gif
Monic
hug.gif Vin si eu pe jumatate lesinata ca sa va tin galerie cheer.gif daca tot v-ati mobilizat hug.gif
Saptamana trecuta am fost intr-o tabara de YOGA blushing.gif , nu ma intrebati, nu mi-a placut deloc! Am descoperit ca yoga nu e pentru mine. Tabara a tinut 3 zile, a fost intr-un loc superb, dar din cele 3 zile am participat doar in prima zi la activitati... in restul de doua zile am stat lesinata in camera )).gif si am dormit aproape toata ziua blushing.gif lol.gif
aleonzuza
Multumesc pt rectificarile la p, Miha!! Azi..am inceput bine..cu ridichi, castraveti si 2 oua fierte si..am mancat si crochete. Din ce scria pe pachet..reieseau 10 puncte!!!!!! devil.gif Asa ca..sunt deja cu 14..Si ma pregatesc de sala. Ar trebui sa mai mananc ceva. Vad ca nu sunt prea disciplinata...Offf...Si ar trebui sa fie asa simplu cu atatea legume si fructe...
michelle
Monic, esti tare cu yoga )).gif Eu nu am fost tentata niciodata, dar cunosc yogini grin.gif
Unde s-a facut tabara? Nu te-ai plimbat deloc?

aleonzuza, poate nu ai calculat bine crochetele.. cate grame ai mancat si care era continutul caloric?
lilianab

CITAT(lilianab @ 26-05-2008, 08:49 PM) *

Pranz
-salata
-cafea(0p)

Cina:
-restul de salata

Total =20,5p din 21p

Liliana, bine ai revenit! Ce ai parit de mergi cu carja? Sper ca nu e prea grav hug.gif
Salata era 0 p si nu ai mai trecut?
Cartofii sunt 2p pana la saturatie

Buna fetili si Miha! hug.gif
Stai asa:am pus reteta de salata mai jos,cu punctajul care este si apoi am spus numai ca am mancat-o in 2 transe.Iar eu stiam cartofi "pana la saturatie" stiam ca sunt cam 2 cartofi medii,asa ca ,gospodareste am punctat 5 cartofi=5p...Am gresit?! blink.gif .Oricum ,daca oi fi gresit,am gresit in favoarea mea,ca inseamna ca de fapt am mai economisit. give_rose.gif
Cu carja...am avut o problema mai grava in februarie,dar acum sunt pe drumul bun.Mi-am fracturat colul femural(celalalt) si m-am pricopsit cu ...a doua proteza de sold sorry.gif ....Dar viata merge inainte,si sa fiu al [*****] daca nu ma tin dupa ea si dupa "card"! grin.gif
lilianab
Si acum si meniul de azi.Stiu ca nu am mancat macar 17 puncte,dar s-a nemerit sa fiu ocupata cu... fursecuri blushing.gif side la ...dulciuri mi se taie pofta de mancare blushing.gif

Mic dejun:(6,5p)

-lapte 250g=2p
-paine 2 felii=2p
-unt 2 lgt=2p
-dulceata 2 lgt=0,5p
-cafea=0p

-portocala
-cafea

Pranz:(6,5p)
-piept pui 150g=2,5p
-legume mexicane350g(mazare 150g=1,5p,morcov 150g=0p,porumb50g=0,5p)=2p
-ulei 2 lgt=2p

-mar

Cina:(2,3p)
-branza proaspata 0,2%,125g=1,25p
-felii paine prajita 1,1/2=1,05
de secara cu tarate
Total =15,3p din 21p
emu
Felicitari pt castig Bubbles.

O sa fac o pauza iar, nu stiu exact cand o sa mai intru... sper sa va regasesc la fel de motivate cand revin smile.gif Bafta la nimicit kg/grasime.
buretel
CITAT(lilianab @ 27-05-2008, 08:54 PM) *

Stiu ca nu am mancat macar 17 puncte,dar s-a nemerit sa fiu ocupata cu... fursecuri blushing.gif side la ...dulciuri mi se taie pofta de mancare blushing.gif

biggrin.gif biggrin.gif Asta am inteles.
Dar n-ai zis nimic de licenta. Ai ales ceva? pupic.gif
Dumbo
Liliana, ai uitat sa punctezi fursecurile. lol.gif lol.gif lol.gif

aleonzuza

aleonzuza, poate nu ai calculat bine crochetele.. cate grame ai mancat si care era continutul caloric?
[/quote]
Am mancat 100 grame de crochete. Pe pachet scrie: valoare energetica 496kcal; lipide 19. Deci... sad.gif

In fine..am ramas in puncte ieri. Am mai mancat un iaurt mic si 3 mere(pe langa crochete, 2 oua fierte si castraveti cu ridichi). Am inceput sa iau si spirulina cu clorella. Ma ajuta cu starile de oboseala si diminueaza senzatia de foame. Si am fost si la sala o ora. smile.gif

Multumesc pt ajutor..
Dumbo
cheer.gif cheer.gif cheer.gif

buna dimineata!

Azi cine da cafelutza? naughty.gif
ALICE
Azi dau eu.
Meniul meu de ieri

ciocolata amaruie-2p
iaurt=1p
cereale=1p

ou fiert=2p
masline=1p
castraveti,rosii=0p

supa=1,5p

omleta=2p
paine=2p

salata mare cu de toate:porumb,salata verde,castraveti,rosii,masline=4p
coctail slabut=1,5p

Total=18 p

lilianab
CITAT(buretel @ 27-05-2008, 10:45 PM) *

CITAT(lilianab @ 27-05-2008, 08:54 PM) *

Stiu ca nu am mancat macar 17 puncte,dar s-a nemerit sa fiu ocupata cu... fursecuri blushing.gif side la ...dulciuri mi se taie pofta de mancare blushing.gif

biggrin.gif biggrin.gif Asta am inteles.
Dar n-ai zis nimic de licenta. Ai ales ceva? pupic.gif

Nu am mai spus nimic ,fiindca fiecare profesor cu nebunelile lui.Unul spune intr-un fel,altul spune sa asteptam inceputul anului viitor.Vara-mea care a terminat anul trecut mi-a spus ca a primit subiectul chiar cu 6 luni inainte de licenta...asa ca le iau si eu pe rand:deocamdata sesiunea,apoi restantele(am doua examene care s-au dat cand eram deja in spital).Apoi practica...si apoi,abia ma gandesc....la vacanta blum.gif .

CITAT(Dumbo @ 27-05-2008, 11:02 PM) *

Liliana, ai uitat sa punctezi fursecurile. lol.gif lol.gif lol.gif

Mamico,daca le punctez si pe alea,reiese ca am consumat ieri doar de....-5p(ies pe minus ca eu am mult de recuperat,de pe vremea convalescentei si sunt tare harnica la asa ceva w00t.gif )

Alice...
Imagine
bubbles
CITAT(lilianab @ 27-05-2008, 09:54 PM) *

Si acum si meniul de azi.Stiu ca nu am mancat macar 17 puncte,dar s-a nemerit sa fiu ocupata cu... fursecuri blushing.gif side la ...dulciuri mi se taie pofta de mancare blushing.gif

Mic dejun:(6,5p)

-lapte 250g=2p
-paine 2 felii=2p
-unt 2 lgt=2p
-dulceata 2 lgt=0,5p
-cafea=0p

-portocala
-cafea

Pranz:(6,5p)
-piept pui 150g=2,5p
-legume mexicane350g(mazare 150g=1,5p,morcov 150g=0p,porumb50g=0,5p)=2p
-ulei 2 lgt=2p

-mar

Cina:(2,3p)
-branza proaspata 0,2%,125g=1,25p
-felii paine prajita 1,1/2=1,05
de secara cu tarate
Total =15,3p din 21p

Si tu Brutus grin.gif .Ieri a fost zi de fursecaiala lol.gif

CITAT(emu @ 27-05-2008, 11:23 PM) *

Felicitari pt castig Bubbles.

O sa fac o pauza iar, nu stiu exact cand o sa mai intru... sper sa va regasesc la fel de motivate cand revin smile.gif Bafta la nimicit kg/grasime.

Multumesc Emu pupic.gif .Ce s-a intamplat de faci pauza? sad.gif

Neataaaaa Imagine
Ramo
CITAT(michelle @ 28-05-2008, 08:54 AM)

CITAT(aleonzuza @ 28-05-2008, 08:54 AM) *

Am mancat 100 grame de crochete. Pe pachet scrie: valoare energetica 496kcal; lipide 19. Deci... sad.gif

In fine..am ramas in puncte ieri. Am mai mancat un iaurt mic si 3 mere(pe langa crochete, 2 oua fierte si castraveti cu ridichi). Am inceput sa iau si spirulina cu clorella. Ma ajuta cu starile de oboseala si diminueaza senzatia de foame. Si am fost si la sala o ora. smile.gif

Multumesc pt ajutor..

496 crochete de peste??? w00t.gif Vezi ca sunt de la Vici cu 175/100 pupic.gif
michelle
Neatza!
Imagine
lol.gif lol.gif lol.gif
Sloganuri propuse:

Noi ne ținem de Laba.
Laba - fapte, nu vorbe.
Laba în sprijinul cetățenilor.
Vine Laba.
Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toți,
Laba. Alegerea corectă
Laba. Laba din dragoste pentru Bârgău.
Laba la PRIMARIE!
Gospodaru’ Laba o sa faca treaba!
PD-L sustine LABA!
Laba nu te lasa la greu!
Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.
Laba. Ceea ce meritam!
Cu Laba vom reusi
Laba. Eu fac, alții promit!
Prestație slabă? Treci pe Laba!
Dreapta e slabă? Susține-o cu Laba!
bubbles
CITAT(michelle @ 28-05-2008, 09:58 AM) *

Neatza!
Imagine
lol.gif lol.gif lol.gif
Sloganuri propuse:

Noi ne ținem de Laba.
Laba - fapte, nu vorbe.
Laba în sprijinul cetățenilor.
Vine Laba.
Laba pentru modernizare. Pentru ei, pentru voi, pentru noi toți,
Laba. Alegerea corectă
Laba. Laba din dragoste pentru Bârgău.
Laba la PRIMARIE!
Gospodaru’ Laba o sa faca treaba!
PD-L sustine LABA!
Laba nu te lasa la greu!
Nu vota cu stinga, Laba e de dreapta.
Laba. Ceea ce meritam!
Cu Laba vom reusi
Laba. Eu fac, alții promit!
Prestație slabă? Treci pe Laba!
Dreapta e slabă? Susține-o cu Laba!

Criminala faza lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce aveti azi in meniu fetelor?Eu fac o mancarica din carne de vita si pastai drool.gif
michelle
Mic dejun: branza topita Fitness, pastrama, rosie
Gustare: 1 banana, 1 iaurt mic
Pranz: ciorba cu carne de pui, paine
Cina: inca nu stiu

Ieri la cina am mancat pilaf cu mancare de ficatei
michelle
10 Motive ca sa te duci dezbracat la munca
1. Seful tau zbiara tot timpul: “Vreau sa-ti vad fundul aici la ora 8!”
2. Profiti de radiatiile emise de monitor pentru a te bronza pe tot corpul.
3. “Mi-ar placea sa contribui si eu, dar mi-am uitat portofelul in pantaloni!”
4. E un mod original de a demonstra tuturor ca nu esti dotat doar intelectual.
5. Poti sa iti adaugi in sectiunea profesionala, pe CV-ul si asa exagerat, “Dansator exotic”.
6. Vrei sa vezi daca e intr-adevar ca in vis.
7. Colegii nu-ti mai fura pixurile dupa ce au vazut unde le tii.
8. Distragi atentia de la faptul ca ai mai venit si beat la serviciu.
9. Da un sens cu totul nou expresiei “Iti sta parul aiurea!”
10. Nu-ti fura nimeni scaunul
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ramo
De-acum o sa ma gandesc cum voi veni imbracata la munca )).gif
buretel
Neata smile.gif

Alice, arata mult mai bine meniul tau de ieri, se vede ca te-ai disciplinat wink1.gif
Michelle lol.gif e pe bune nenea asta?
Lilicule, trage de mana un prof, ca asa, in baza lor doh.gif

Eu nu stiu ce mananc azi, peste (of course) si mai vad ce, pe langa.
Ieri la pranz am fost ecologista, am declarat green day lol.gif In afara de peste, totul era verde in jur, dupa cum urmeaza:
-salata verde
-ardei verde
-capere
-sparanghel
-fasole verde.
Parca pasteam lol.gif
aleonzuza
Eu mi-am propus sa mananc azi: 3 cartofi fierti(2 p), salata verde cu castraveti si 80 g branza(3 p), un ou fiert(2 p), mere(0 p) si..nu mai stiu. Cred ca mai treb ceva...sa vad..un gratar..ceva de vreo 5-6 p..

Poate ma cumintesc...Ma deranjeaza ca pestele are asa multe p . Mie imi place mult!! Iar de inghetata..ce sa zic??? As manca in fiecare zi o caserola...
buretel
Merele nu le punctezi, daca-s peste 100 gr?
Cum are multe puncte pestele? E f sanatos, are grasimi bune!
ALICE
M-am cumintit, sa stii.Aseara am fost in oras cu prietenii.Mancau ca lupii.Roteau farfuria de la unul la altul ca sa guste din fiecare fel.Si pe mine ma sarea randul )).gif
buretel
CITAT(ALICE @ 28-05-2008, 11:43 AM) *

M-am cumintit, sa stii.Aseara am fost in oras cu prietenii.Mancau ca lupii.Roteau farfuria de la unul la altul ca sa guste din fiecare fel.Si pe mine ma sarea randul )).gif

cheer.gif Bravo!!
Ieri m-a servit colega de birou cu o chestie gen bezea in ciocolata, am luat-o, i-am multumit, apoi am aruncat-o lol.gif
May
Irosesti mancarea )).gif
bubbles
Asta voiam sa zic si eu .. de ce irosesti mancarea cand aici sunt atatea guri de hranit lol.gif lol.gif

Uff de ce are carnea asta de vitel asa multe puncte pe langa cea de vita batista.gif bang.gif

Miha la cat ti-a iesit o portie de pilaf?Si cum l-ai facut? pupic.gif
michelle
Bubbles, nu am calculat pilaful.. dar de obicei aproximez 4 p o portie. Era facut cu legume mexicane.
bubbles
Fetele am branza si smantana de vaca proaspta de tara.Oare cum se puncteaza?
ALICE
Pai smantana as pune-o la 40% grasime.Si branza vreo 25%.Astea de la tara sunt destul de grase.
Alte pareri?
bubbles
De aia intrtebam Alice sorry.gif .Ca nu stiu exact cat sa o punctez doh.gif
Meniu informativ pt azi:
graham 50g 2
2 iaurt 0.1% 2.5
mancarica vitel 5
iaurt zuzu inghetat 2
cartofi fierti 2
2 mere mici 0
1 rosie si un castravete 0
margarina 1 lg 1
mamaliga 2
total16.5 p cheer.gif yahoo.gif .Acum comentati-l )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.