CITAT(Monic @ 04-05-2008, 12:25 PM)

Feletor, asta cu nemancatul dupa ora 16 a fost anul trecut, cand slabisem asa frumos.
Acum

vai de capul meu

Si ce mancai atunci toata ziua? Ultima masa o luai deci la serviciu? La cat te culcai seara (cu cate ore inainte de nani mancai)?
CITAT(daconst @ 01-05-2008, 02:07 PM)

Hristos a inviat!
Am aparut si noi dupa o pauza lunga,dar cu sarbatorile si musafirii,a cam zburat timpul.
A fost frumos cu casa plina,am fost la biserica si chiar a trecut totul asa de repede de nici nu mai stiu ca a fost Paste...daca nu ma sui cumva pe cantar.
Dupa Paste nu am luat in plus, dar dupa excursia la munte..

Atat pot sa va spun: nu ma mai incap pantalonii

Sorina,cozonacul n-a iesit ca originalul ca mama a facut nuca cu cozonac si nu cozonac cu nuca.La gust a fost tare bun,doar ca n-a crescut atat.
Asa a iesit si al mamei. Si dulce.

Miha,cred ca e vremea si la tine de bb.
Cam pe cind v-ati gandit sa lucrati la propiect?
Pai dupa planurile mele ar insemna sa fiu la nunta sora-mii in luna a 7-a, asa ca o sa mai vad ce si cum pe la sfarsitul anului-inceputul anului viitor. In maxim 2-3 ani sper sa avem si noi un ingeras.
Deocamdata ma si sperie ideea ca ma deformez si ca o sa trebuiasca sa fiu responsabila pt cineva toata viata.
CITAT(Dumbo @ 04-05-2008, 09:36 PM)

Cam liniste pe aici, nu mai pune nimeni meniuri... nu mai tine nimeni ww?
Eu o sa pun, dar deocamdata inca sunt la perioada de acomodare de dupa excesele din minivacanta
Sper pe miercuri asa sa fiu iar pe cai. De data asta serios