Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 16
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Sexymom
Hai ca tocmai m-a enervat un imbecil.Am impresia ca spoaniolii stau prost cu urechile, am vb cu unul la tel 35 de min despre acelasi model de tel nokia si dupa acest timp ma intreaba: ce model de tel este??? i-am inchis in nas. mad.gif bang.gif
Dumbo
Pai si a meritat sa te chinui atata si in final sa ii inchizi telefonul?

Am fost la masa.Daca stau sa calculez cate calorii am ingerat cred ca ma sperii si o iau la fuga.
otilici
Dumbo,si eu la fel ca tine blum.gif ,ma gandesc dupa ce-am mancat cam cate puncte o fi avut si ma ia cu ameteala )).gif .Ce face bebe,tu cum te simti? floare.gif
Ziceam ca de miercuri ma apuc si eu de dieta,dar nu am reusit ca am avut numai ingrasacioase prin casa.Dar de saptamana viitoare sigur ma apuc smile.gif
Ramo
De care dieta te apuci?
otilici
Vreau sa numar...da inca nu stiu ce )).gif .Ma gandeam sa numar calorii iar,dar si puncte in paralel.Mi-a mers bine cu numaratul caloriilor data trecuta,mancam cam 1000-1200/zi.Asta ar fi cam 15-16puncte pe zi,cred...
Tulip
Otilici,ce avatar frumos ai!!!!!! w00t.gif w00t.gif floare.gif
otilici
Multumesc smile.gif .Dar asta nu-ti place? naughty.gif Nu ma pot hotari )).gif
pupic.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 02-05-2008, 03:43 PM) *

Multumesc smile.gif .Dar asta nu-ti place? naughty.gif Nu ma pot hotari )).gif
pupic.gif

??????
vad acelasi avatar.....sau n-am inteles eu bimne?
otilici
Inainte era numai Norbi,acum suntem amandoi naughty.gif .Da un refresh sa-ti apara cel nou smile.gif
Tulip
Intre timp am verificat pozele de la semnatura ta....dar nimic nou dry.gif

Acum va vad pe amandoi cheer.gif cheer.gif
otilici
Am facut falcute de sarbatori blushing.gif
Nu am pus poze noi pt ca nu am avut timp,dar urmeaza si am sa va anunt wink1.gif Tu nu ne pui poze cu Timea?Ce mai face?Nu aveti poze de la gradi?
Ies acum,ca s-a oprit ploaia si Norbi vrea afara.Va pup pupic.gif
Tulip
CITAT(otilici @ 02-05-2008, 03:53 PM) *

Am facut falcute de sarbatori blushing.gif
Nu am pus poze noi pt ca nu am avut timp,dar urmeaza si am sa va anunt wink1.gif Tu nu ne pui poze cu Timea?Ce mai face?Nu aveti poze de la gradi?
Ies acum,ca s-a oprit ploaia si Norbi vrea afara.Va pup pupic.gif

Pozele noi nu sunt descarcate....nu prea am timp sau chef sa sortez pozele,sunt o lenesa blushing.gif blushing.gif
Dumbo
Otilici eu ma simt bine, astept sa imi creasca si mie burtica ca momentan e indecisa. Si mai astept ca sa aflu daca e baiat sau fetita, ca inca e subiect de dezbatere. Nu imi iese de 2 ori la rand la fel.
Dupa forma burticii pare fetita, dupa dunga neagra accentuata zici ca e baietel... si tot asa.

otilici
Dumbo,eu nu stiu dupa semnele astea,ca daca e burta asa sau asa... blum.gif .Dar la mine toata lumea zicea ca o sa fie fetita si a fost baietel )).gif
Dumbo
Otilici, si inca ce baietel a iesit.

naughty.gif
dany
CITAT(daconst @ 01-05-2008, 01:07 PM) *

Dany,tu cum ai petrecut?

Am petrecut .....prin munca in gradina )).gif

CITAT(ramonavlas @ 01-05-2008, 08:29 PM) *

Dupa ora 16 nimik??????????? Ca si Sexy, sunt agitata daca nu mananc nici dupa 19 da dupa 16......bravo tie....de luni ma apuc si eu de ea.

Noi mancam la ora 19 in fiecare seara . Asta inseamna ora 20 in Ro .....Sa nu mai mananc dupa ora 16 ar insemna ca la ora 19 sa merg deja la somn .....
Bravo tie ca rezisti , Monic ! hug.gif
CITAT(otilici @ 02-05-2008, 02:47 PM) *

Inainte era numai Norbi,acum suntem amandoi naughty.gif .Da un refresh sa-ti apara cel nou smile.gif

Si eu il vad doar pe Norbi sad.gif
otilici
Am schimbat inapoi avatarul blushing.gif,acum apare doar Norbi.
nusarich
Chiar ca bravo tie Monic!
Eu ce sa mai zic, la 16.00-16.15 plec de la job, la 17.30-18.30 ajung acasa, pe unde sa mananc, ca tot pe poduri ma gasesc pe la ora aia... iar ca sa mananc inainte de 16, la job... e destul de greu, ca ar insemna sa termin ziua la 15.30 maxim, si asta nu se poa'! Deci mananc pe la 18.30-19.00 si gata!
Monic
Feletor, asta cu nemancatul dupa ora 16 a fost anul trecut, cand slabisem asa frumos.
Acum blushing.gif vai de capul meu lol.gif
otilici
Buna ziua! floare.gif
Ce liniste pe aici...Am pus pozici noi la semnatura wink1.gif
peach
CITAT(Dumbo @ 30-04-2008, 05:20 PM) *

mi-am facut si eu azi de dimineata poze si ... cam asta e burta mea.

sorry.gif cred ca inca par grasa si nu gravida.

http://www.flickr.com/photos/26129618@N05/

)).gif )).gif asta-mi aduce aminte de Danutella care in 4 luni se vedea grasa nu grvida )).gif )).gif trebuie sa fie un complax ceva )).gif )).gif

Mie-mi pare burtica de graviduta blum.gif floare.gif

Monic..pasarea mea preferata..pe unde ti-au umblat penele galbane? sa vezi ce-ti frec creasta cind te prind wink1.gif

Ramo hai ca m-ai dat pe spate cu micro concediul tau )).gif mai poti?

Dana nu am fost la Cris ea e in partea franceza..am fost la.. mama mia ce bella dona ..adica in partea italiana..doar noi doi si codita...nu ma urc maine pe cintar ma urc poimaine sorry.gif
peach
CITAT(danyhoney @ 02-05-2008, 11:01 PM) *

1 mai muncitores..la la la la la..la la la ..la la la la la.. biggrin.gif
Dumbo
O fi ceva complex, nu zic nu, dar ma gandesc ca daca nimeni nu ma intreaba daca sunt gravida poate se gandeste ca m-oi fi ingrasat si nu vrea sa ma supere.

Cam liniste pe aici, nu mai pune nimeni meniuri... nu mai tine nimeni ww?

Mi-e teama ca daca ma apuc sa pun eu meniuri fuge toata lumea de aici.
Ramo
Ia incearca sa vedem )).gif
peach
CITAT(Dumbo @ 04-05-2008, 08:36 PM) *

O fi ceva complex, nu zic nu, dar ma gandesc ca daca nimeni nu ma intreaba daca sunt gravida poate se gandeste ca m-oi fi ingrasat si nu vrea sa ma supere.

Mi-e teama ca daca ma apuc sa pun eu meniuri fuge toata lumea de aici.

asa credea si Dana )).gif )).gif

cel putin la tine nu intreaba ..dar esti insarcinata, eu cind m-am casatorit aveam cca 75-77 kg m-a intrebat vecina de la parter cind am termenul huh.gif ..si al meu stupefiat zice "la ce?" ..s-a scuzat saraca femeie de nu stiu cite ori..imi venea sa intru in pamant bag.gif
michelle
CITAT(Monic @ 04-05-2008, 12:25 PM) *

Feletor, asta cu nemancatul dupa ora 16 a fost anul trecut, cand slabisem asa frumos.
Acum blushing.gif vai de capul meu lol.gif

Si ce mancai atunci toata ziua? Ultima masa o luai deci la serviciu? La cat te culcai seara (cu cate ore inainte de nani mancai)?

CITAT(daconst @ 01-05-2008, 02:07 PM) *

Hristos a inviat! give_rose.gif
Am aparut si noi dupa o pauza lunga,dar cu sarbatorile si musafirii,a cam zburat timpul.
A fost frumos cu casa plina,am fost la biserica si chiar a trecut totul asa de repede de nici nu mai stiu ca a fost Paste...daca nu ma sui cumva pe cantar. lol.gif
Dupa Paste nu am luat in plus, dar dupa excursia la munte.. doh.gif Atat pot sa va spun: nu ma mai incap pantalonii sad.gif

Sorina,cozonacul n-a iesit ca originalul ca mama a facut nuca cu cozonac si nu cozonac cu nuca.La gust a fost tare bun,doar ca n-a crescut atat.
Asa a iesit si al mamei. Si dulce.

Miha,cred ca e vremea si la tine de bb. naughty.gif
Cam pe cind v-ati gandit sa lucrati la propiect?
Pai dupa planurile mele ar insemna sa fiu la nunta sora-mii in luna a 7-a, asa ca o sa mai vad ce si cum pe la sfarsitul anului-inceputul anului viitor. In maxim 2-3 ani sper sa avem si noi un ingeras.
Deocamdata ma si sperie ideea ca ma deformez si ca o sa trebuiasca sa fiu responsabila pt cineva toata viata.

CITAT(Dumbo @ 04-05-2008, 09:36 PM) *

Eu o sa pun, dar deocamdata inca sunt la perioada de acomodare de dupa excesele din minivacanta doh.gif
Sper pe miercuri asa sa fiu iar pe cai. De data asta serios inocentul.gif
michelle
Sorina, poze ceva?

In alta ordine de idei.. neatza!

Ne-am intors aseara de la munte, am trecut si pe la mama sa il luam pe Osk.

La munte a fost absolut bestial!!! Locul de poveste, vremea a fost super, a mai plouat dar doar asa, sa nu zica ca nu au avut dreptate cei de la stiri, ca nici macar nu am deschis umbrela.
Am facut si un traseu de 7 ore pana la Dochia si inapoi. Am facut in 2 seri foc de tabara, am cantat, am dansat, am facut gratar, am stat la povesti in fata semineului. Am trecut si prin Cheile Bicazului, care de fiecare data mi se par la fel de magnifice, la Lacu Rosu, unde ne-am plimbat cu barca si am mancat cel mai bun kurtos grin.gif
Sper sa reusesc sa sortez vreo doua poze zilele astea.
dany
CITAT(peach @ 04-05-2008, 08:25 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-05-2008, 11:01 PM) *

1 mai muncitores..la la la la la..la la la ..la la la la la.. biggrin.gif

lol.gif Asta imi venise si mie in cap cand eram in gradina lol.gif

Dumbo
Miha eu acum m-am trezit ca ... parca nu sunt pregatita ca sa fiu parinte responsabil. Poate ma fac mai tarziu cand o sa fiu mai mare.

michelle
Doi politisti:
- Ba, Vasile, ce tremuri asa, ce ai patit?
- Am stat putin in frigider...
- De ce?
- Pai, sefu', nu ne-ati zis ca politaii trebe' sa aiba singe rece?
michelle
Eva culegea flori de nu ma uita in gradina raiului.... la un moment dat il intreaba pe Adam:
-Adam, tu ma iubesti pe mine, doar pe mine si numai pe mine?
Adam raspunde:
-Pe cine altcineva?!!!
Ramo
lol.gif lol.gif lol.gif
Nu e bai daca rad in timp ce mananc, nu? )).gif
michelle
Pofta buna, Ramo! Ce papi bun?

Eu am zis ca nu incep sa postez meniuri, dar ma simt cu musca pe caciula, asa ca here it goes:
Mic dejun: cateva linguri salata orientala, juma de felie de paine cu 1 felie salam Sibiu
Pranz: ciorba legume, 1 felie paine
Gustare: o feliuta mica mica placinta (din foi) cu branza
Cina: planuiesc 1-2 bucati de saramura de peste, bineinteles cu paine
Sper sa fac rost si de un fruct ceva grin.gif
Dumbo
Ingrasa mai mult un pic, dar trece.
Ramo
Michelle, am mancat 2 pulpe de pui la gratar (mici) si un cotlet semipreparat de porc alaturi de o salata din o rosie si castraveti.
otilici
Vin si eu cu meniul,cica de acomodare grin.gif :
Dimineata: o cafea, 200ml lapte Milli cu 100g cereale Sanovita
Pranz: 200g blushing.gif carne de pui la gratar
Cina: ori salata de fructe,ori legume mexicane,inca nu m-am hotarat.
Eu numar calorii,cica pana in 1200/zi,dar azi cred ca depasesc doh.gif
Ramo
Pai la ce meniu ai pus...nu depasesti. pupic.gif
Dumbo
Otilici, nu cred ca depasesti. Nu ai calculat?

Daca voi va laudati cu meniuri din astea... top si eu.

Dimineata - cafea + o mana de chips-uri
Gustare - 1 banana
Pranz - aprx 200 gr pilaf de orez cu salata asortata
o inghetata mica - 130cal

Gustare 2 - 1 banana
Cina - mi-a amintit Ramona ca am niste cotlet de porc si cred ca il asortez cu rosii sau castraveti sau ridichi sau cu toate 2 la un loc.

Ar fi mai bine daca as scapa de ispite.

Gata, ma duc acasa ca am stat destul la munca.
otilici
Am uitat sa trec o felie de paine cu pate Bucegi.Pai...depasesc fiindca am mancat puiul cu piele blushing.gif
Dumbo
Poate daca mancai piele de pui cu pui...

cel mai bine e sa calculezi.
otilici
Depasesc,ca am deja cam 1300calorii...mai mananc salata de fructe deseara...Deh,asta e,si maine e o zi smile.gif
MagdaC
Doamne fereste, 1200kcal mi se pare ceva de domeniul fantasticului !! blushing.gif
Eu....ce sa mai zic...nu mai zic nimic. O sa zic si eu cand oi avea ceva cu care sa ma laud...
Dumbo
Mitzi s-a gandit ca mananc prea multa carne asa ca mi-a furat jumatate din carne.
Asa ca cina a fost cam 100gr cotlet de porc + rosii +200 gr ananas.
Poate mai scad caloriile cu caloriile negative de la ananas.

daconst
Sorina,Miha,va astept cu poze,sa-mi clatesc si eu ochii macar. naughty.gif
La noi a fost vreme buna si am iesit cu Lucas pe bicicleta,tare i-a placut.Am mai fost la un lac in zona de 1Mai si cam atat.
Sa nu uit sa va spun ultima patanie a lui fi-miu:si-a tres tv-ul peste el. sorry.gif
Da mai,nu ma intrebati cum a reusit.A cazut ditai hardughia de peste 25 de kg peste el.M-am speriat groaznic.Am fost la urgenta cu el,i-au facut ecograf si radiografie si multumim lui DD e ok.Mai schioapata putin cu piciorul stang,dar speram sa-i treaca si asta. sad.gif

Dumbo,Miha,cind va citesc cum ganditi referitor la bb,parca ma vad pe mine. blum.gif
Si acum dupa ce il am pe Lucas ma gandesc ce mi-o trebuit sa astept atat.Acum as vrea urgent si bb2,doar ca deocamdata nu ne permitem.Eu sper insa ca in 2 ani sa-l fac si pe al doilea sa-mi iau o piatra de pe inima.Parca atunci am impresia ca o sa ma simt si mai implinita ca acum. blushing.gif

Oti,v-am vazut pozicile- w00t.gif
Ce frumusel e Brad Pitt asta mic.
Vad ca si mananca singur.Si a mai iesit si la agatat cu masina prin parc. naughty.gif
Dumbo
Dana din cate am inteles sunt si burtoasa ca si tine tease.gif
Ce sa zic, ma feresc destul de tare sa fiu o mama-closca si poate de aia. Eu spun sincer ce simt, asta e. Probabil e nevoie de timp sa te obisnuiesti cu ideea, mai e nevoie si de ceva timp mai indelungat sa nu te isterizezi cand te sui pe cantar si vezi ca tot urca, apoi incepi sa tot sortezi la hainele care te mai incap si sunt din ce in ce mai putine.
Imi e foarte, foarte greu sa nu ma simt grasa.

Nu s-a speriat Lucas?

daconst
Dumbo,daca gandesti asa,atunci sigur nu te vei ingrasa prea tare.Eu daca eram in Ro,sigur nu puneam atatea kg.Dar aici nu mi-a pasat de absolut nimic.
Incepeam dimineata la 7 cu o Milka. tease.gif
A fost bine ca dupa ce am nascut,nu mi-a mai trebuit o vreme cioco deloc.Pacat ca acum mi-am revenit la normal. doh.gif

Lucas,s-a speriat foarte tare,iti dai seama.A plins de numa si chiar ma gandeam ca n-o sa se mai apropie de tv,dar ti-ai gasit.A uitat deja prn ce a trecut.Noroc ca a legat acum sotul tv-ul sa nu mai cada.Daca vedeti si cum arata improvizatia va stricati de ras...dar chiar nu mai conteaza.
otilici
Vaai Dana,ce mai patanie si la voi,cu copilul.Nu stiu daca sa rad sau sa plang blum.gif .Pai saracul inseamna ca s-a lovit rau daca inca mai schiopateaza... sad.gif . Al meu intra-adevar mananca singur,nu ma mai lasa sa-l ajut de vreo 2 luni,ca se enerveaza si intra in greva,nu mai vrea nimica doh.gif .Imi tot spune ca e baiat mare (baiat maie) la orice reuseste sa faca singur )).gif .Deja incepe sa zica tare multe,ma ajuta la toate,tare bine ne intelegem noi smile.gif .
ALICE
Neata!Si eu tot meniu de acomodare

MD-2 ciuperci umplute, niste pufuleti,o gura de prajitura -200 calorii
P-o salata mare din:o rosie, un castravete, ridichi, ou fiert, si cateva patratele de branza-200 calorii
C-ciorba de salata-150 calorii

De-ar fi sa ma tina atat.
michelle
Neata!
Doamne Dana, cum a reusit sa urneasca TV-ul? Si noi avem experiente din astea de cand eram mici, dar trageam de mileu pe vremea aia.. Bine ca e ok hug.gif

Poze nu am reusit sa selectez, avem 14 Gb )).gif

Azi am inceput iar cam aiurea, dar proviziile sunt de asa natura, ca le avem de acasa:
Mic dejun: 2 linguri salata orientala, 1 parjoala, 1 felie paine, 20g cas, 10g salam sibiu
Pranz: ciorba legume
Cina: ma gandesc iar la saramura de peste sau tocanita de cartofi
Ramo
CITAT(ALICE @ 06-05-2008, 08:23 AM) *

Neata!Si eu tot meniu de acomodare

MD-2 ciuperci umplute, niste pufuleti,o gura de prajitura -200 calorii
P-o salata mare din:o rosie, un castravete, ridichi, ou fiert, si cateva patratele de branza-200 calorii
C-ciorba de salata-150 calorii

De-ar fi sa ma tina atat.

De-ar fii sa te tina asa...nu ar fi prea bine....astea-s numa 550 calorii/ zi????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.